World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha egy szinten van veled akkor nem kap, ha te lépsz akkor igen.

tigeroo
jaés mikor NEM kap a dög xp-t?😊

mert most megetettem(125%-os lett a "hatásfoka" <#smile>) és kap xpt, eddig nemnagyon kapott (míg bejelentkeztem ujra, azóta nemkapott...elég sokáig)
Arra a bizonyos A-betus instara visszaterve pedig, annak ellenere hogy a legkellemetlenebb elmenyeket az az insta szolgaltatta nekem guildugyileg, meg mindig a kedvencem, nagyon bejon a hangulata. Lehet azert mert mindig is odavoltam az ilyen csotanyos sci-fikert. 😄

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

En a Visces idolra celoztam. 😊 De a trinket is imba. :] A sapphironos meg 4h-s trinketek meg alap need mindketto. 😄
Az emerald queen idol nem hangzik rosszul, csak tesztelni kellene a lifebloomot. Jelenleg kb halvany lila elkepzelesem sincs a leendo jatekstilusrol, de igy elore gondolkodva is a reju idol tunik a leghasznosabbnak kiegben is. (Talan mintha egy rejus idolt lattam volna a screenen, raadasul kek volt.)

bugos ez most 😉
megváltoztatták az alap beállását a csajnak, viszont elrontották ezt meg a cloakot rajta ~

The Garrett
amugy viscidusos trinket telleg jo lenne, csak A betus instákról még csak beszélni se szabad a guildben. 😄

most ilyen sapphironos + 4hmanesre pályázok ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
ha van egy petem (pl. egy wolf) és újat akarok akkor eltûnnek a skillek amiket tanitottam trainernél? (gyk. ujra kell e tanitani)
Jaj, rossz a cimzett, Garrettnek ment volna.

The Garrett
ilyenek vannak bc be
tenacity
savagery
emerald queen
wild

Ra kell menni Viscidusra, vagy a Reju idolt hasznalni, es akkor lesz ertelmes idolod. 😉 De mintha lattam volna bc-s hasznalhato idolt is egy screenshooton, csak mar nem emlekszem mire jo. :F

na, ez frankón néz ki 😊

The Garrett
az a druid idol ugyanaz mint a naxxos...:/ ezekszerint kharazanbol se lesz lootom 😄

már nem azért, de ez nem túl nagy egy kicsit???

szép dolog a kiscsaj nagy cuccal a kezében, de ez kicsit már túlzás, nem? <#hehe>

Davidus
nem lesz benne (jelen állások szerint) -.-

Ptr character-copy oldal csak nálam nemoké ? o.O
Valakinek van információja arról, hogy a 40 debuff limit már benne lesz a következõ patchbe is vagy csak kieggel együtt jön be?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

BEAST
enis igy vagyok vele ... dolgozgatok meg evezek , majd januarban meglesem a be palat 😄 ... es inni mentek , najo , ki lettem kozositve 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez a játék errõl szól, ha forumot telesírod us,vagy eu oldalon lehetõleg generalba akkor elöbb utobb javítani fognak rajta. Multkor is ezt olvasom béta pap furumon, hogy probáltak ilyen konstruktív dolgokat írni és vitázni róla. Erre beírja az 1ik arc mit írkáltok ide ilyen építõ jellegû dolgokat. Ideírtok 3,4 oldalt de a kutya se olvassa el. Ha valamit akartok menjetek generálra és 20 oldalon át sírjatok mert akkor legalább 1 kék biztos elolvassa és ha elég kitartóan sírtok akkor változni fognak a dolgok.
Szánalom az egész...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Inni mennek najó és nem szólnak -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

leszarom wowot miota dolgozom , kulonben is mindjart megyek botiekkel inni ;d
majd bcre jovok palat csinalni addig meg elvagyok neha wsg twinkel..

anti hero

TDC Geronimo
Malen jól állnak cuccok 😛

Amúgy meg gyere ptr-re arénázni, függõ lettem teljesen pár kör alatt 😄

bazdmeg de gecájranda :G

anti hero

TDC Geronimo
Arenaztam és 1v1 volt, mert nem volt egyikünknek sem társa. Mit ad isten egy másik pala. 5 perc után a pala leavelt az arenaból <#idiota>

Davidus
beta😄

V9ykn8_TZL0

ööö most akkor hogy is?

Ring of Unrelenting Storms
Classes: Mage
és Nature dmg ????????

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

capaszabi
vagy rá küldi petet, hiszen a rugó is fizet a contentért, vmit õ is kapjon 😄

TDC Geronimo
Hát kipróbálva holy meg retri buildet azt kell, hogy mondjam holy > all.

Friczy

😊)

keep walking... www.artum-inferniti.net

Lynx_TWL
magek adják pénzér a watert azt kész

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

ma vagy holnap kijön, de a helyedben nem várnám annyira 😄

Dacid
igen, valszeg, azért kell szinte midnenhova AB mark of honor.

Dacid
flask of titansal megy durotarba farmolni 😄

mageünk nagyon nincs. druid is csak egy, de õ megszállott oomkin volt... betáig. azóta feral 😄

BEAST
most majdnem megsajnaltalak , te szegeny szegeny mage , rofl

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Maggel rohadtul unom a folyamatos kéregetõket. Lockommal meg a papommal mindig megtudtam venni vendornál. Akkor valszeg más is meg tudja. Mint írtam raidben meg úgy is kapsz mindig mindenkitõl.

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

Hol a sámán T5? 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Davidus
WSgn 9 volt a max honor amit killert kaptam. ABn több jár vagy mi?

V9ykn8_TZL0

Mighty
Ez nem így nem igaz, mert akkor miért tudnak a mage-ek kaját csinálni?

Tényleg tehetnének bele ital recepteket. (pl. megölt beastek vérébõl + trade goods vendortól vehetõ hozzávalókból lehetne keverni mana italt)

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Dacid
HWL cuccokat nem nehéz megszerezni. AB-n jöttek 14, 20-28 honorok HKért + ha belevesszük h csak nyersz akko rnem olyan elérhetetlen pl egy HWL vállas. (HWL=GM)

Dacid
ma sikerülét felmásolnom a lockomat is 😊 csak ugye 3 nap várakozás id idõ volt. Ha 4 napot ír ki várakozásnak akkor tuti nem fog sikerülni.

Ams
guild társak véleménye mi a magerõl és a moonkinrõl?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

ááá...szerintem azért nincsenek ilyenek italreceptek a wow-ban, mert akkor nem kellenének a mage-ek sehova <#idiota><#hehe>

Gas mi van a rugóddal Bobo keresett tegnap. Tarcsuk a helyet vagy nem aktuál?

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

én istennek se bírom felmásolni a karim 😞
egyfolytában visszadob hibaüzenettel...

majd 1 hét múlva megpróbálom újra, addigra talán megcsinálják normálisan, vagy kevesebb lesz a sorbanálló...

Ahoz mixer skill kell. Kajat foznek, italat kevernek 😄