World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azert ez nem teljesen igaz, tier4 es tier3 kozt kb lepkefing kulonbseg van overall. es tier4 az level 70 😊 de lehet csak en neztem be valamit?😊 nah es tier4 az csak 5 darabos.

jah ebben van valami.
mondjuk nem ertem, hogy mire irta amit irt crassus ott a #93121-ben😄 hisz ugy latom senki nem beszelt mostanaban errol, hogy jujj dejo lesz t4 meg t5😄

de ugye ha ugynezzuk tier4 et olyan szempontbol konnyebb lesz szerezni mint tier3 at, hogy ad1: 10 fos az insta (tobb grp tud egy idoben menni) ad2: nem feltetlen kell hozza top pve raid guild. tehat peldaul, ha valaki eddig nem volt kepes maganak top guildet talalni, ki tudja milyen okbol kifolyolag, az most valamelyest nagyobb esellyel vaghat a tier4 nek neki (feltetelezve hogy nem kell hozza 25 fos raidbol loot) 😊

de az uj dungeon seteket sem veletlenul raktak be 😊 akik annyira casualok, azoknak ott lesz az😊

Lynx_TWL
hát mert én pl szarok az epix lootra azért nem kell 40es raid illetve látván a screenshotokat a zöld lvl 62es t2õt verõ itemrõl nothx raid.

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
egy kis idõ=50 fél epix ember=fél év😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
na hát azért verjük a faszunkat, mert t4 üti t1-2-3at viszont könnyebb lesz megszerezni:o (ha nem is könnyebb, mégsem kell 39 buzi lihegését hallgatni ventrilon elég 4ét és már is jobb) :d

๏̯͡๏﴿

[HUN]Crassus
felteszem a kerdest miert nincsenek ezek az emberek komolyabb guildben??mi az oka annak,hogy keptelenek bekerulni vagy ne adj Isten csinalni egyet? ha minden olyan egyszeru egy ilyen 40-es instaban akkor kerdezem miert nem kepes akar 40 casual playa osszeallni es vegigverni azokat?? hmmm?akar szerdatol-szerdaig,de vegigverik....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Egy kis ido elteltevel nem kell komolyabb guild a t3-hoz, es nem ertem hogy aki kevesebbet jatszik miert baj, hogy picit lassabban jut hozza. Nekem pl nem olyan sok az a heti 4 raid, ami raadasul szorakozas nem munka, es mellette jut boven idom mas szorakozasra is.

Abban persze igazad van, hogy kisebb guildek is elegek lesznek a t4 farmolasahoz (ehhez merten t3-nal rosszabb is tobbnyire), de akkor majd hasonlo whine lesz t5-ert, amit szinten nem lesz egyszeru elerni.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

ugyanakkor remek pénzforrás lesz naxxt farmoló guildeknek eladni a t4 lootot <#idiota>

még most szólok, hogy karazhan baromira nem lesz casual friendly insta. aki nem látott még aq de inkább naxx nehézségû bossokat az nagyon de nagyon soká fog akár tier4 et is látni magán (már ha egyáltalán fog)

BEAST
hat akkor ezt gondold at megegyszer ... kit erdekel a t3 , eleg munka volt a t1 es a t2 is ... se aq se naxx nem hozott lazba mert a beleolt munkat akar hmm ... szorakozassal is tolthettem volna? ... azert csorgatja mindenki a BC setekre a nyalat mert t4-ig biztos mindenki eljut , meg akar azok is akik esetleg nincsenek komolyabb guildben

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gondolom arra celoz, hogy csorgatjak itt a nyalukat t4-t5-re, azt t3-hoz kozuk nincsen. Mondjuk t5-hoz sem lesz jodarabig.
(Csendben es kivetelesen egyetertek Crassusszal. :] Akik meg nem aknaztak ki az eddigi jatekot se kicsit fura, hogy rogton olyan contentre palyaznak, ami meg igen messze van.)

Davidus
:o

V9ykn8_TZL0

es milyen osszefuggesben van a t4 es t5 a t1 t2 t3 mal?

csakmert PTR en bent van
az kínában van.

Most az Igaz hogy köv patchben benne lesz a tired mod amitol egybizonyos ideig pihentetni kell akarit mert nemjön xp meg pénz, vagy ez csak fake? o.O
TDC Geronimo
Haladni kell a korral -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
Sracok a wow playerek 80-90%nak meg t3-as setbol sincs egyetlen darab sem sot talan meg a t2 vagy a t1 sem fullos,de mar mindenki a t4-t5-rol elmelkedik....minek?hova sietunk ennyire elore?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

The Garrett
Copy paste Darton 😊

+ thx

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gz Sub, habar verseny azert nem volt, inkabb motivalas, ami eddig hianyzott.

me smash you die!
Sound
ez milyen mondat lett, gz nekem!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sound
Jól hallottam hogy vége a versenynek? Mármint a 2 magyar highend guild közötti KT killre irányulónak.

gz Sub

Syron
na igen, de nekem mégse jön be annyira, hiába ugyanaz a neve 😛

de a numer1 class az nemetul is ugyanugy van😊

Syron
hexenmeister.... ááááh... ez a német nyelv.. 😄D

onnan hogy a d2 ugyanúgy néz ki mint tier2 csak más színnel

oooo ezek mik? uj skinu t2 es setek.:
itt

pl:

Davidus
de honnan tudod hogy ez nem a d2?:p

V9ykn8_TZL0

t4, t5, dungeon set 2, meg azon kívül még ilyen kis szetek. jaja 😊

jaja van set a tier 4 es tier 5-on kivul is.

TVelvet
Talanetolj tõrre. 😄
Davidus
BC dungeon set?

V9ykn8_TZL0

Zeccc
áh.. túllehetett volna élni.. csakmár elrontottam az elején... aztán a water elemental bebugzott és azt basztattam és a hs-t meg elis felejtettem 😄 ... alig tudtam lõni.. lehet kameraérzékeny vagyok!!!? 😄

Syron
eeeeeeeeeyhaaaaaaa..... <#idiota>

Sound
reroll IRL plix! omg!

TDC Geronimo
Uh hát castergyilkos a mob nemkicsit 😄

Zeccc
nah hát akkor izé mégegy videó.. ez PVE videó.. a lényeg, hogy az látszik benne a "NOOOOBVAGYOOOK"-ság... már 4xerre probáltuk a boss-t és hát érdekes.. szóval a lényeg hogy lemegy a végén meg minden.. nemis mondok többet inkább csak:

google stream
mirror 1 (not stream)

Davidus
sehogy. Spriestet nem lehet megverni mert ha meg lehetne akkor rerollolnának és nem lenne healer😄

V9ykn8_TZL0

Ez a zene kegyetlen, ezért a vigyázz?😊

TSW: Tunderke

ezeket egy shámán és egy nukermage mondja lol😄

TDC Geronimo
Ja ez megmosolyogtatott engem is és ez volt az elsõ dolog ami eszembejutott

magus
vki árulja már el, egy shadowpriestet hogy lehet elverni? csúnyán kiszívok ellenük. combat vagyok.

Magh
Egy trinketes AP ball+pompyro+blast(+wave)-be ugyanúgy belehal mindenki, látom rohadtul megreformálták a pvp-t.

TDC Geronimo
Na ilyen nincs. Tessék összedobni egy 10+ perces frostmage videót és gief ze link4me -.-

Zeccc
nemtom.. lehet nemis lesz teljes 😄DD
ezt csak úgy... 😄

Syron
amúgy sry h rossz "válasz erre" gombra kattintottam 😛

TDC Geronimo
Jah nem láttam, hogy tiedre írja 😊

Mikor lesz kész teljes vid ha már itt tartunk?

Syron
hehe, xal ez a kétgombos player 😄D