World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont mint a 2gombos hunterek,akiknek ha túléled az aimed+multi kmbóját,nyertél,mert zavarba jönnek és csak fel-alá futkorásznak<#hehe>#hehe>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Régebben wowoztam, de leszedtem a játékot a géprõl és most egy teljesen szûz klienst kellene felpatchelnem az aktuális verziora.Az lenne a kérdésem,hogy fenn vannak-e a patchek valahol a neten esetleg vagy kénytelen leszek a downloadert használni? thx
nagy cucc a semmittevõ emberek ellen ügyködni 😄
6:41 67mb, kicsit unalmas lehet 😄
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
nekem megvan 3 epizód :-P
elég érdekes ;-)
Gigabyte nVidia GeForce 7900GTX PCIe | Gigabyte GA-M57SLI-S4 | AMD Athlon 64 X2 4200+ | Kingmax 4x512 DDR
megnéztem már beállításokat is, de nem jöttem rá.. meg le is töröltem sct-t meg újra feltettem és mégse yoo.. mi lehet a gond?
új honor rendzsr szerint mind1iket kell csinálnod ha full epik pvp setet akarsz. Tapasztalataim szerint WSGn jön a legtöbb honor az új rendszerben.
WoW másként.....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Melyiket eri meg eroltetni?
WSG
AB
AV
Milyen buildem legyen akarmelyiknek?
Shadow
Holy
K THX
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szal aszondod hogy maradjak Shadow amig nem jutunk 10+ fos instakba?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
rodzillarich @BS LVL 60 rogue dorvekinger @BS LVL 60 warlock rodzillaheal @BS LVL 60 priest
akkor crassusból kell hilelni?😮 😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mind1 mindenki tudja hogy kell megnézni :p