World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
az jó, free water meg biscuit<#idiota>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

egy olyan csalad ahol mindenki wowozik azok tuti😄 egyre jobban terjed a wow, par ev es az EGESZ BOLYGO wowozni fog 😊 akkro igenis valos eredmenyek es sikerek lesznek ezek😊

Lynx_TWL
aha jó de itt senki nem sír még mindig t2 után, hogy neki az need és mindenki más rohadék akinek van.
te sem eszed meg a szart mert tudod, hogy nem jó, így én se HC raidelek és ennyi 😊
nagyon a lelkedbe gázolhattam...bocs nem kérek elnézést szar ember vagy:d
"a fun az amikor par honap utan, mondjuk ott allhatsz Kelthuzad hullája fölött, és elmondhatod hogy te megölted." nagyon büszke lenne rám a családom

nah most ezek utan: ensem jatszom am mar oktober eleje ota😄 meguntam a raidelest😄 illetve igazabol azthiszem magat a mage-t, es mivel jon bc es haverokkal rerollolunk hordat, ezert mar nem lattam tovabb ertelmet baszakodni ( voltak gondok guildben: pot farmolosok vs casual raiderek vita, es a szarnoob healereink miatt(mindig a healer a hibas!)😄 )

tehat en most varom bc-t mint a messiast hogy vegre egy uj szemszogbol jatszhassak (be pala power) es elsosorban az arena pvpre szeretnek koncentralni, illetve az uj 5 fos instakra ( legalabbis egyelore).
de mivel en szerettem raidelni, ezert tudom hogy megjarom majd tempest keepet is es black templet is (bar healbot szerepet nem szivesen vallalok😛) persze ehhez az is kell, hogy osszejojjenek a dolgok, egy uj realmen tok elolrol kezdeni mindent, nem eppen 100% garancia.

Beszelted volna le inkabb a buta guilded a szombaton raidelesrol. <#idiota>

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

BEAST
helyes , az eskuvok mindig jok 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jah és nem vágtam fel az ereim, mert egy esküvö miatt, lemaradtam a kingsfall-rol, ez van, majd esik legközelebb kard helyette. 😊
BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
persze igazad van , a raid hiabaj is volt ... mivel mar mindenki t2 kornyeken jart , sot volt akinek mar jobb , csak az uj tagok meg shardok miatt jartunk mc-be ... de rp guild reven instan kivul barmikor jobban ereztuk volna magunkat mint a 10ezredik mc raidben , "most" megint pvp realmen inkabb elmegyek ratyi Geroval es a tobbiekkel nyomi allisokat verni es egyutt hulyulni , mert a jelenlegi instakat mar vagy tulzottan kiismertem , vagy egyaltalan nem erdekelnek

hu ez mar nagyon hitgyulekeztes duma😄D haha

Lynx_TWL
az a 4 cserélhetõ ellenben 39et már nehezebb válogatni, hogy ne kerüljön be vérpisti meg IQlájtjános37
a hangulat feldobásra nincs panasz (van guildbohócunk is)
vitázni meg itt is lehet😄
dráma meg nem kell, hogy lootéhespisti felvágja az ereit a mikrofonnal mert nem õ kapta a kinsgfallt😄

de belatom hogy egy kozvetlen kozeli baratokkal lejatszott 5 fos instanak is megvan a szuperjo hangulata, sot legtobbszor sokkal jobb a hangulat, es vegre nem angolul kell irni, beszelni😄 (en esetemben)

Nem kell, legjobb példa windwalkers, fel eve indult 1 uj szerveren, lvl 1-es karikkal, most mar kel thuzadnal tartanak.
Fogod a kis barátaidat, és utánuk lehet csinalni.
Nem hiszem, hogy nyalással sok helyre bejutsz, ha meg vki egy t2-t nem tudott maganak 2 év alatt összeszedni, az nemtom mit akar bejutni HC klanba.
Naxxba járni pedig nem mindig fun, a fun az amikor par honap utan, mondjuk ott allhatsz Kelthuzad hullája fölött, és elmondhatod hogy te megölted.
Nem értem miért fikázol olyan dolgot amit sose probaltal, én se ettem még polipot de nem mondom hogy szar, én se futottam maratont, mégse mondom hogy hülyeség, te se raideltél még JÓ és HC klanban, sztem ne mondj rola véleményt.

Nem a szerver 100., mc-t pucolo, loot-ért az anyjukat is eladó klánokbol kell kiindulni, és attol hogy te csak 4 haverral tudsz együtt játszani, vkinek lehet hogy van 40., és lehet hogy ök jólérzik magukat naxxban.

De persze ez kizárt, mert ahogy mondjatok Crassusnak, hogy nem érdemes vele vitatkozni, mert ugyis csak a saját látásmodja a helyes, ugy veletek se lehet, mert nektek is csak az létezik amit ti gondoltok.

Én kérek elnézést azok nevében akik tudjak élvezni a raidelért, szar emberek vagyunk, de nem lehet mindenki tökéletes.
de azt belatod, hogy ez nem a raid hibaja, hanem a te guildede? van szamtalan guild, ahol szueprjo a hangulat meg a 4324324. mc raiden is vagy akar egy naxxos x. boss wipejan is. ilyet kell keresni, es nem elfordulni a raidtol, ez amolyan strucc politika😊
de valoban dogunalom maga az mc raid, sot a bwl is, soot aq40 is, sooot naxx nagy resze is, ami mar jocskan farm szinten van. de ott a tovabbi ket tenyezo, ami miatt lehet tolni. egyik a lootmania(give me more), a masik az, hogy lekotnek azok az emebrek a raid ideje alatt akikkel raidelsz. ( nem feltetlen mind)

BEAST
megigerted hogy ez kettonk kozott marad <#banplz>

😄 nah igen, de ha pl nem magyarok kozt probalnal raidelni😄 bar ugye lathatjuk ott is vannak tehetseges es szep sikereket elert guildek, gondolom ezekben keves szazalekban van degeneralt, akitol jogosan ovakodsz😄

de mas reszrol meg azert jo egy nagy raid, mert annyifele kulonbozo ember van (neha degeneraltak is😄) akik fel tudjak dobni a hangulatot, illetve akar vitazni is lehet veluk, soot gyakran DRAMAkba is torkolo nezetelteresek is adodhatnak😊 nah most ez azert jo, mert kiemeli a dolgot egy sima single player gamebol😊 es ugye ez egy mmorpg, akkor miert is akarna az ember csak 4 masikkal jatszani?😊

Lynx_TWL
homoszexuális guildben könnyebb ismerkedni (te mesélted szóval ez nem saját tapasztalat)

BEAST
ez sem teljesen igaz 😊 ... a regi communitym kb 120-130 fos volt , mindenkirol tudtam valamit , legalabbis a neve alapjan beugrott valami es ebbol a sokmindenkibol volt 20-30 ember akikkel kozelebbrol is megismerkedtunk ... nagyobb kozossegekben is megvannak a kisebb csaladias csoportosulasok , csak nem mindig kerulunk ossze nagyobb raidekben 😄

Lynx_TWL
ókabe kiütöttél:C

szóval a lényeg, hogy aki nem a barátom az retardált.
ti is:d

(nekem a 40es raid guild már ott tett be, hogy nem tudtak köszönni az emberek)

TDC Geronimo
bah dupla :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Én azért is örültem ennek a 25-ös limitnek, mert így a guild inkább olyan lesz mint egy kisebb család és itt a hangulatra valamint a légkörre gondolok. Ahol most vok ott teljesen ez a szitu. És ne mondja senki, hogy a nagy hli guildekbe ahol van 50+ aktív játékos ott is ugyanígy érez 😊

Egy kisebb guildbe sokkal inkább megismersz minden egyes embert, annak minden jó és rossz tulajdonságát, mint egy 50+ fõt számláló guildba. Nekem az nem hiányzik, bõven elvagyok a mostani állapottal és élvezem a játékot...elvégre ezért játszok 😉

BEAST
azert azt remelem te is belatod hogy sokkal nagyobb elmeny 4 , 9 esetleg 24 masik jatekossal egyutt bohockodni es szorakozni mint masik 39-cel hompolyogni ... illetve nem tudom masoknal ez hogy megy , de nalunk MC/BWL mar dogunalom volt , AQ-t eleve utaltam ... Naxxban meg mindenki mintha karot nyelt volna , semmi fun , semmi poenkodas ... robotszeruen haladtunk ... kisebb csapatban azert konnyebben oldodik a hangulat , szvsz

Lynx_TWL
jó hát nem lehet mindenki olyan igényes mint én😄

Lynx whispers: szia hanyas az IQd?
Whisper to Lynx: 180
Lynx whispers: leszünk barátok?😄

igen ez igy logikailag hibas votl, ezt nem ertettem ensem, de asszem mostmar ertek mindent😊 gondolom olvasgatott valami forumot vagy nem tudom es aztan ide irta a gondolatait rola😊

Lynx_TWL
de az epix miatt kell raidelni ez van, jahogy naxba szuperjó élvezetes a raid? jó de elõtte get epix meg nyald be magad...

jo csak ezzel az a baj, hogy rossz forumra irod😊 vagy akkro legalabb idezhettel volna ide onnan ahol ez a tema(siras) elojott.😊 mert igy csak felreertesek szuletnek.

BEAST
viszont itt ilyesmirol szo sem volt 😄 ... csupan mindenki orvendezett hogy milyen szep/ronda t(x) sete a kasztjanak es hogy milyen jo hogy viszonylag konnyebb lesz osszeszedni oket a mostani high end setekhez kepest ... erre jon Crassus hogy mit kepzelnek azok a szemetek , az emberiseg sopre , akik meg t3 koruli itemet meg nemis lattak es majd persze konnyu t4et kapnak 😄 ... erre irtam hogy mekkora hulyeseg

[HUN]Crassus
erdekes,hogy csak minden 5. ember erti meg mirol is beszelek😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

legtobb raider is a haverjaval jatszik😛 arrol nem tehtnek hogy nekik tobb van mint 4 😄 hehe😊

ize ugynezem crassus kollega azokrol beszel, akik a hivatalos forumokon casualkent (heti 4 ora jatek, stb) sirnak a tierX geares emberek miatt, es hogy nekik is give. (legalabbis mivel itt sgn nem nagyon lattam, hogy sirt volna valaki miert nincs tier gearje)

nos az ilyenek tenyleg elhuzhatnak a redvaba😄

Lynx_TWL
tábla:d
ne szóljunk bele a nagyok dolgába, mert mi csak a haverjainkkal játszunk, és szarunk mindenbe bele, szóval húzzuk meg magunkat.😄

BEAST
nem , te csupan beteg vagy , ez a post ekes bizonyiteka ennek ... szinte mar latom ahogy voros fejjel fujtasz a monitor elott 😄

[HUN]Crassus
valami oka csak lehet,hogy nem szerzi meg mindenki ugyanazt a cuccot nem gondolod? mindenki ugyanazt a jatekot installalta fel am.....

Sound
tyû ez a hétvégi bwl jó volt, 400g jött be fejenként 😊) k.b. nagy goldbuyerek vannak a serveren, DS chest 1650g-ért ment el.. 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Lynx_TWL
üsse kõ... az 3 t6 szintû kék még t4 mellé😄

[HUN]Crassus
tenyleg nagy hulyeseg lenne az,hogy en egyaltalan nem irirgykedem egy olyan emberre aki jobb cuccokban flangal mint en? tenyleg nagy hulyeseg,hogy nem megyek sirni a wow forumokra azert,hogy ha neki van akkor nekem miert nincs?igaz,hogy o 6x annyi munkat fektetett a jatekba mint en,de kit erdekel en is befizetem a havidijat nekem es KELL KELL KELL minden ami masnak van!!!Ez a normalis Beast kollega? ezert vagyok hulye,mert en nem igy gondolom?he?

BEAST
miert kene barmit is linkelnem neked hogy simogathasd az e peniszedet hatha neked taposabb karid van? 😄DD ha szeretned tudni az elso closed beta ota wowozok kisebb nagyobb szunetekkel es nem egy karakterrel jatszottam , jelenleg a "casualsemmitsemerdemlo" Nepas pvp geares rugom es a rp realmes t2es palam a legnagyobb

a wowban nem érsz el eredményeket
viszont lehet lila vagy zöld ikonos cyberruhád!

BEAST
persze hogy lehetne 😊 ... a kulonbseg csupan az hogy kesz ervekkel engem meg lehet gyozni , de nekem nem kell ez a gyenge vagy a t3 megszerzesehez semmit sem erdemelsz szoveg 😄D

TDC Geronimo
Mottó: "Az én apukám úgyis erõsebb!"

Hat ha nekem is szerver 20. klanban kene nyomnom, és akkorra összeszedni full t2-t amikor mas mar full t3-ban futkos, én se élvezném.

De ennyi erövel add el a zöld cuccot ami 62-n esik, mert 64-en fog jobb egy küldiböl, aztan meg ne csinald meg a küldit mert 70-en meg jobb lesz, majd 70-en se mert annal is jobb esik 5 fös instabol, végül azt se szedd ki mert 10-es instaban meg jobb esik. Igy kell ezt, okos hozzáállás.

Nem az epix loot miatt kell raidelni.
[HUN]Crassus
te miota wowozol? mi volt a legkomolyabb eredmenyed amit elertel a jatekban? csak kivancsisagbol egy karilapot linkelhetnel....

ize, ezt lehetne akar neked is irni😄 meg midnenki masnak aki csokonyos ragaszkodik a sajat nezetehez😛

btw ki tudja tier4 reszek hol esnek? azt mar tudjuk par darab karazhan, de pl mi igaz abbol hogy egyes reszek a 25 fos "mini" raideknel esnek, pl magtheridon es az ogre king. mert ha ez igaz akkor full tier4-e nem lesz annak aki csak 5 fos partyt tud elkepzelni😊

BEAST
teljesen felesleges lenne belekezdeni is egy ilyen vitaba , csak ugy ontod magadbol a hulyesegeidet ... nincs az az erv ami meggyozne , meg ha ra is jonnel arra hogy nincs igazad se latnad be , te vagy Crassus , htxbai 😄

[HUN]Crassus
baromsag miert lenne baromsag indolkold meg legyszives....

BEAST
Crassus te annyira buta vagy hogy csak lesek 😄

Hat beilleszkedesi problemakat nem fog itt gyogyitani senki az tuti. 😄D

Nekem a multiplayer az ilyen kicsi a rakas szeru, mint mi most van. A 25-fos limitnek persze orulok, szerencsere nincsenek ilyen problemaim, hogy egyszerre csak 4 embert viselek el. 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

[HUN]Crassus
whine ,whine ,whine !!??? kis hulyegyerekek meg tehetsegtelen sirjak tele a forumokat,hogy ha egy olan embernek aki kepes csapatban jatszani,feladatokat jol megoldani,varatlan helyzeteket tutin lekezelni lehet t3-a akkor neki a bepotyogom a godmodeot ha nem megy a jatek emberkenek miert nem lehet t3-a?? HAT azert ,mert NEM ERDEMLED MEG😛😊
Semmit nem adnak "ingyen" meg egy jatekban sem szoval ha itt az az ara egy t3-nak,hogy ugyesebb legyel a masik tucatjatekosnal akkor itt az az ara es fogadja el,hogy neki nem lesz soha vagy jodarabig ,de legalabbis addig amig nemtanul meg csapatban jatszani illetve profin hasznalni a jatekadta lehetosegeket.Mas kerdes,hogy nehany ugyeskedo igy is bekerulhet jobb guildekbe ahol ellezengi a raideket es talan sosem jonnek ra a tarsai mennyire nem lenne ott helye,de legalabb neki annyi tehetsege volt,hogy bekerult egy guildbe es a hianyossagait jol leplezve bennt is maradt....
Nekem nincs t3-mam es tudom nem is lesz jodarabig fullos t3-mam,mert nem vagyunk meg ra alkalmasak,de nem is megyek sirni forumokra ha latok valakit t3-ban,hogy ha neki van nekem miert nincsen....
Sajnos a blizzard inkabb a siroknak kedvez es mivel nem akar elofizetoket vesziteni igy meg a "tehetsegteleneknek" is tuti cuccokat csinal,hogy ne sirjanak annyira.

BEAST
reg olvastam ennyi baromsagot egy postban 😄