World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láttam más is írt ilyeneket, de azt nézted már hogy a gemekkel 1üt mit tud T4 t3hoz képest.Nem azt mondom, hogy szakadék van a 2 set között, de T4 a gemekkel együtt jobb 1 kicsivel.
Meg valami olyasmit is olvastam, hogy papnak megmarad a T2esbõl legalább 3 db a setbonusz miatt.<#buck>

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ha nem is casual friendly lesz, de szerintem nem lesz olyan nehéz mint most bétában.Mondjuk ha valakinek nincs rá ideje+ nem bírja elolvasni ha addon ír valamit+ lenyomni 1 pár gombot akkor mind1 minek nevezzük mert ne m való oda. Ugyanakkor T4set mutat eltéréseket bizonyos classoknál talentezés szerint is öltözhetnek. Warrior,pala,druid,shamy,pap-nak vannak alternatív setek.Na most ha olyan nehéz lenne, hogy csak az optimális classokkal az optimális talentezessél menne le, akkor nem raknának bele olyan bosst ami t4 setet dob.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Magh
Én ezt hónapokkal ezelõtt megmondtam, ezért hagytam abba. A game még annyira sem lesz balanced, mint eddig, és mindenki nulláról farmolhat újra. Micsoda remek móka!

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Danee
Burning Blade szerverröl vannak itt hordás arcok? 😊

JohnnySmith
azaz köszi!<#worship>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

thottbot.com
JohnnySmith
A küldetések pontos leírást hol találom meg?
Van valami oldal de nem tudom a címét 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Davidus
GEIV FREE PEPIX!%

V9ykn8_TZL0

Davidus
102 hozzászólás?😮

V9ykn8_TZL0

Azert vicces lenne, ha erre is 22 int enchant menne, mint a benediction-re 😉
[HUN]Crassus
leassistolnak barkit no chance....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
en is olvastam egy komoly TBC beszamolot,hogy a kieg a ranged klasszok kiegje lesz...az melee klasszok csak aszitalnak majd a kiegben...

[HUN]Crassus
volt par napja video 2 mage orjongeserol 2v2-ben....indult is egy kis diskurzus arrol,hogy a blizzard korszakalkoto otlete,hogy legyen mindenkinek 99999hp ja es majd milyen fasza pvp-k alakulnak ki totalisan csodot mondott a tesztelok szerint....en is beszeltem par TBC teszter sraccal es semmivel nem hosszabb 1-1 osszecsapas mint eddig....

The Garrett
( marmint a mi grpunknak sikerült a másik feladta es elment aludi 😄 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
Nyertunk 😄

WTB sleep

ezert felek mar elore enis 2v2 nel, egy 2 magebol allo team ellen menni😄 siman le ap pom pyrozak az egyik ellen, aztan 1v2 mar nem gond nekik. igazabol nem vagom hogy a gecibe lonek 5-6k pyrokat zerker nelkul.

majd osszeteamelsz palaval es az lecleansel rolad minden szart 😉

[HUN]Crassus
Erre meg ujfennt lenerfelik a warriorokat,hogy lofasz rage-t fogunk kapni az uteseink utan..."normalizaljak a rage termelest" vicces!Ha jobban belegondolok lesz egyaltalan olyan ,hogy majd utunk is?
Meg joval azelott megmondtam meg egy korabbi vita kapcsan,hogy teljesen mindegy ,hogy 5000 vagy 10000 hp-ja van egy warrinak/mert ugye draga blizzard szerint majd TBC ben jol megnovelik a hp-kat,hogy hosszabb pvp menetek legyenek/ ha egyszeruen keptelen az esetek 70-80% ban mellee range-n belul maradni az ellenfelevel.....

[HUN]Crassus
Holtziher,hogy egyetlen blizz fejleszto sem jatszott meg 5 percet sem warriorral....😞

[HUN]Crassus
Mit rontott el a warrior srac?😛

http://nanobot2k.org/mages.avi

The Garrett
Verseny stratholme 2 grp közt a server 1st atieshért... 😄DDDDD

The Garrett
alap 😊))

Nalunk priestek ninjazzak allandoan az atiesh darabkakat, hogy rohadjanak meg megjobban. 😞

Pedig druid weapon. 😞

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

BEAST
nemis😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

grats😊 gondolom akkro most mar a staffokert is mentek😊

The Garrett
szat szegeny scargon a jindos hexxert cseréli atieshre.. 😄DDDD

Geza nekik, csak el tudjak viselni azt a randa lopotokot a hatukon. :F

The Garrett
igy hajnal 2 kor ezt is beutottuk 😄DDD

The Garrett

Lynx_TWL
tábla update: evesek és homoszexuálisok gtfo
mindkettõben benen vagy szal ne szóljak mégegyszer

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
egy szep baratsag kezdete xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
én is:p
+királyul síelek😄

Csak sajna Sleepwalker csinosabb nalam. <#rinya>

En meg szep vagyok.
Es komolyan is veszem! 😄😄😄

Lynx_TWL
nem. a szánalmas az ennyire komolyan venni valamit mint ahogy most te teszed:d
5xös iskolakerülõ vagyok (és büszke vagyok rá)
egyébként büszkék a rajz tudásomra 😊

Nem akarom bevallani testserveren milyen betegesen sok idot arenaztam eddig, es irto jo. 😄 Csak ajanlani tudom mindenkinek. Persze akinek nem sok pvp tapasztalata van, annak nem art egy av-ab-wsg tovabbkepzesen resztvennie elotte. Mindezek ellenere azt mondom, hogy a kezdeti lelkesedes utan csak egy "szurke" feature lesz a jatekban, ami a jatekidod eleg kis reszet teszi majd ki. Ennek mondjuk baromira orulok, mert pve mellett arenazni is szeretnek, es remelem lesz ra eleg idom.

Lynx_TWL
me>u

Lynx_TWL
hát ez van na. csak én vagyok helikopter

igen a szar az szar ízû ezért szar a neve😊

""a fun az amikor par honap utan, mondjuk ott allhatsz Kelthuzad hullája fölött, és elmondhatod hogy te megölted." nagyon büszke lenne rám a családom"
Es megis mire buszke a csaladod? Megtanultad egyedul hasznalni a wc-t, nem eszed meg a szart, mert tudod, hogy nem jo?
Sportolsz valamit es ott megyei szinten 139. leszel?
Olimpiai bajnok leszel?
Megis melyikre? Nem mindegy hol es milyen sikert ersz el? Kituztel te vagy a tarsasagod egy cel, meg tudtad valositani, akkor grat, de ezt amit itt eloadsz eleg szanalmas.
johat ez csak egy alom reszemrol😄 , persze nem ugy gondoltam hogy jatekidom 100% at arenazni akarom😄 , csak hogy melyebben belemenni ebbe a temaba es nem csak annyira casual pvpzni mint azt eddig tettem. persze ehhez kell tobb ember is akivel lehet majd tolni. 2v2 imo nem lesz gond, van egy warrior haverom aki el hal a pvpert, pala+warrior paros meg eleg eletkepes lesz arenara imo, bar ilyen duo mage, duo warlock stb-tol mar most rettegek😄

Arenazasra epiteni azzal a minimalis meccsszammal es nem tul jo szavatossaggal en azert nem mernek, de ez ugyis ki fog derulni elesben.
Ugyis mindenki pve maki lesz kiegben is. :S

muhhahha t3>t4
BEAST
haggya 😄

Honnan tudod, hogy a szar nem jo? Megkostoltad? 😄
Én még sose mertem. 😊

Amugy, én örülök neki ha nem raidelsz, ha választhatnék, azt szeretnem hogy csak az én klánom raideljen, és mig mas zöldben futkos, én t3-ban, és 2 bs-el ölném öket. Hidd el nekem tetszene. 😊

Csak, azt mondom, hogy attol hogy te nem élvezed, más még élvezheti, és csak az zavar, hogy te ezeket az emberekt, kb. hülyének tartod, mert olyan dolog szorakoztatja öket ami téged nem.
Lynx_TWL
persze közben rpsen beszélünk

/táblát ne láttad?😄

The Garrett
még most is raidelunk... 😄 23 kor kitaláltuk hogy kéne cutunt olni.. most itt állunk elotte.. julius ota eloszor 😄DD

Lynx_TWL
hogy kielégítsük vágyaidat átnevezzük a klánt stormwind guardsra, és õrjáratozunk a város utcáin.

BEAST
remelem az egesz vilag EVE Online-ozni fog 😄 /vanish

BEAST
najoo lol ... szinte szo szerint ezt akartam irni az elobb 😄DD ... mar hetek ota csak koszonni jarok be nagyritkan 😊 ... elosszor azt hittem a palat untam meg , ezert kezdtem egy rugot ... aztan arra gondoltam esetleg az rp realm a hibas , kezdtem egy rugot pvp realmen , elvoltam egy ideig , de semmi uj , semmi kihivas nem volt szal szep lassan beleuntam ... rajottem hogy meg mindig pala a best , mar csak bc kell hogy be-t kezdhessek 😄 ...

... kicsit mas , kezdem egyre inkabb ugy erezni hogy van egy par dolog ami igazan hianyzik nekem a wowbol ami mas jatekokban tetszett , a pvp es a pve is egesz jo wowban , ideig oraig szorakoztatoak , de szinte semmi maradandot nem tudsz alkotni , L2-ben varat foglalhattal , Eve-ben sajat teruleted lehet sajat tarsaid altal epitett allomasokkal ... ezert leszek kulonosen kivancsi bc elfoglalhato varoskaira 😊