World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ud messze a legtaposabb faj 8mp fear,charm immunity :S
nem tudom mit szolnanak az ud mageek ha az escape artist 8sec slow,root immunityt adna 😛
May the force serve you well!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(nub vagyok és nem találtam eddig egy müködõt se:Ccc )
๏̯͡๏﴿
anti hero
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mission complete.
anti hero
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
bár az elején az intro baromira idegesítõ :p
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ja és a Stun effekt elõbb kerül ugye az alanyra mint mielõtt odachargeolnék/interceptelnék...vagyis ha minimáis lassító effekt van rajtad mire megüthetnéd,mert stunoltad-ELMÉLETILEG😛-már nincs is stunolva....2 éve!! 2 éve!!! a játékban!!! erre varj gombot.....
Gyönyörû ám mikor WSG-n kapom fel a kaját és lõ a hunter vagy a mage a falon keresztûl😛😊
na a 1.5-es swap CD-t ne is mondd,mert rögtön felmegy bennem a pumpa,hogy az már megint mi a pöcsnek kellett!
végre haszna is lesz alchemynek? <#vigyor1>#vigyor1>
megint csak azt mondom, hogy arenaban az Alterac valleyos mentalitas nem fog bevallni, aka zerg=you are dead!
Requires Level 60
Use: Increases spell critical chance by 2% and spell damage by 120 for 15 sec.
add hozzá még ezt a potit is <#idiota>#idiota>
bár én már mondtam régebben is, hogy ez a cooldown resetelõs móka arenában f*szság...
igy mindenki majd szépen nukerbuilddal fog menni arenázni, amivel pár sec alatt a lehetõ legimbább dmg-et tudja kitolni, hisz kit izgat pár cd, ha úgyis resetelõdik, ha kijön -.-