World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat ebbol a vidobol semmit nem lehet latni csak a pixeleket
az ud messze a legtaposabb faj 8mp fear,charm immunity :S
nem tudom mit szolnanak az ud mageek ha az escape artist 8sec slow,root immunityt adna 😛

May the force serve you well!

Zeccc
nekem van kettõ is.. csak használtak, azis jó? 😄

TDC Geronimo
-.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Azon ritka r14-es playerek egyike, akik rankjukhoz megfelelõen játszanak...szédületes 😊

Davidus
ADD ÁT A BETA KEYT!

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
azonnal egy mûködõ closed beta client download linket vagy vérengzés lesz!!!!
(nub vagyok és nem találtam eddig egy müködõt se:Ccc )

๏̯͡๏﴿

Lazarus
Magh
Egy átlag ellenfél kb 2000 manából megölhetõ, igazán csak a manashield szívja le, ami pvp setben 2k/aktiválás, és egy wari/rugó 1 ütéssel leszedi. Amúgy manarubyzik, és pár killenként evo. Nem rossz movie, talán az eddigi legjobb, bár nekem az editing nem jön be, és az ellenfelek sem túl jók (néhány kifejezetten szar); mivel pedig UD, egy pap vagy lock sem tudja rommá szivatni. Tipikusan az "epik pvp mage egyesével (vagy a szegény T1-eket 2-3-asával) megöl pár arcot, közben evocation". Láttam már pár ilyet. (lehet fikázni)

en ugy hallottam, hogy orokre ;d

anti hero

orgrimartol ironforgig

Joe004
Off
Wowozik valaki wide TFT-n ? Tapasztalat kéne, milyen a látótér stb...!
On

TDC Geronimo
BC-ig már lekapcsolják karikat azt mondták -.-

MrStokes
Ehem, most ertem haza osoktol es hat ize, karakter kivalasztasat kovetoen a tolto kepernyot kovetoen visszatesz a karivalaszto kepernyore, wtf?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

dejó kifagyott a Ragnaros...

The servers have been destroyed!
Mission complete.

anti hero

Lynx_TWL
hogy a témához hozzászóljak: raiderek hülyék:c

๏̯͡๏﴿

Laky
über!

Fire után egy kis frost mage 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

elsõ mage pvp movie ami igazán tetszik 😊))
bár az elején az intro baromira idegesítõ :p

Zeccc
juj ez énvagyok 😄

The Garrett
aha a földön rendes mountként üzemel.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jah es a legjobb, hogy olyan model / textura mint a hordas pvp sett 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

a titok a scorch hasznalat, tovabba evocation es gondolom mana ruby is becsuszik.

Zeccc

hum nem semmi mar az elso 5 perc sem😄 imba!

magus
hogy a fenébe van ennyi manája? nem tudom, nincs magem még, csak kérdezem, de úgy hallottam, mage elég gyorsan kifogy a manából, ez meg csak úgy szórja a varázslatokat

TDC Geronimo
Kóreai...mi más lenne -.-

akkor saerdna féleség lehet😊

hu baz ez 30 perc, nah akkro 30 perc afk😄

[HUN]Crassus
nem sebez ûberbrutált,de ahogy mozog és ahogyan használja a képességeit az lenyûgözõ!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Ezt most más apropóból, ez a srác ez aztán nagyon ügyes!keni rendesen!
ügyes mage

Count Adyn
legjobb az a bug volt amiko ha vizbe chargolt az ember akkor kiakadt valami és ugy érzékelte hogy viz alatt vagy és megfulladt a kari hiába pattogál kint a parton😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

johat tudom ismerem 😊 van 60 as warriorom 😊 de mage szemszogbol most erre mondom hogy nesze ott a blink😄 azis milyen jo bugos szar, hepehupas tajon ha pont szariranyba vagy stunolva es blinkelsz, elofordulhat hogy kemeny 2 yarddal arrebb kotsz ki, de meg azis hogy hatrafele rak 2 yardot😄 (mondjuk legalabb a stunbol kijottel😄)

rage nomalizaciotol en is felek, no nem mintha engem erintene kozvetlenul, de kozvetetten igen mivel warrior tarsam lesz. de egyelore emiatt sem izgulok, mert ha valoban level 70re van kibalancolva akkro ott ugyis jo lesz, az meg hogy 60->70 ig mivan az nem erdekel senkit, mivel 70 alatt nem lehet verremeno arenat tolni. tovabba ezt sem tudom elhinni hogy amig most eleg egy charge, es 1 autoattack ahhoz hogy kapasbol nyomhasd a mortalt, majd bc ben meg charge es 3-4 autoattack kene, nem tudom elhinni, hogy ennyire "normalizaltak" volna, pusztan tulzasnak veszem azok szajabol akik ilyet mondanak. az lehet hogy nem lehet majd 60 on charge utan kapasbol mortalt tolni (legalabbis bloodrage nelkul) de hogy nem kell majd 3 autoattack hozza abban szinte biztos vagyok.

[HUN]Crassus
azért én még reménykedem,hogy faszán 20 yardra mellé fogok interceptelni az ellenfélnek még TBC-ben is...ha már 2 éve szopunk miatta a világért se javítsák ki még 2007-ben sem!😄😄
Ja és a Stun effekt elõbb kerül ugye az alanyra mint mielõtt odachargeolnék/interceptelnék...vagyis ha minimáis lassító effekt van rajtad mire megüthetnéd,mert stunoltad-ELMÉLETILEG😛-már nincs is stunolva....2 éve!! 2 éve!!! a játékban!!! erre varj gombot.....

[HUN]Crassus
azért én még reménykedem,hogy faszán 20 yardra mellé fogok interceptelni az ellenfélnek még TBC-ben is...ha már 2 éve szopunk miatta a világért se javítsák ki még 2007-ben sem!😄😄

nem tudom hogy ki lesz e javitva, de azt tudom hogy a kis arenaban az oszlopokon nem tudnak atloni a nagyobb arenaban pedig nem tudnak a hid alol felloni a hion levokon csak oldalrol max, meg ugye ott is van lent oszlop amin megint nem tudnak atloni. szal lesz mod ugyeskedni.

[HUN]Crassus
bár én meg maradok szkeptikus mivel sacc/kb 3-4x!!!!! kell megütni egy ellenfelet,hogy 30 rage-re szerttegyél,hogy üthess egyetlen MS-t....Vicces nem? RAGE NORMALIZÁCIÓ mi? basszameg a blizz....

[HUN]Crassus
OOS??? ki lesz javítva? el sem hiszem....
Gyönyörû ám mikor WSG-n kapom fel a kaját és lõ a hunter vagy a mage a falon keresztûl😛😊

[HUN]Crassus
Persze-pesrze még akármi is kisülhet TBC-ben,de azért ha az ember nap mint nap csak olyan videókat lát amiben szénnéaláznak akármilyen melee class-t a casterek azért elmegy a kedve rendesen,.....

na a 1.5-es swap CD-t ne is mondd,mert rögtön felmegy bennem a pumpa,hogy az már megint mi a pöcsnek kellett!

HOLYSHOCK!😄 judgemetn of command😄

vagy melee ellen ott a jó öreg Limited Invulnerability Potion
végre haszna is lesz alchemynek? <#vigyor1>

2v2 nel ez a 41 yard nem lesz akkora gond mivel ki lehet hasznalni az oszlopokat es egyeb tereptargyakat hogy out of sight legyen a melee a magek elol, aztan vagy patt helyzet lesz es mindenki az oszlopok mogott bujocskazik, vagy kenytelen lesz valaki megmozdulni a masik fele😊
megint csak azt mondom, hogy arenaban az Alterac valleyos mentalitas nem fog bevallni, aka zerg=you are dead!

Destruction Potion
Requires Level 60
Use: Increases spell critical chance by 2% and spell damage by 120 for 15 sec.

add hozzá még ezt a potit is <#idiota>

2 cuccból már 100 feletti resistet szedsz össze 80+ staminával lvl70 cuccokkal

ne 1v1 duelekbol induljal ki, egy tomegbunyoban nem fogja tudni figyelni a caster hogy zomg vajon most a warrioron ott van a spell reflect vagy nincs, ha okosan es jol idozitve tolod akkor nem tud ellene mit csinalni, az meg megitn mas kerdes hogy miert is a warrior akarna eloszor loni a caster😊 de mondjuk ha abbol indulok ki amit mi fogunk csinalni majd haverral, en paladin, o warrior, akkor gondban lesznek az ellenfel is ugye, mivel ha a warriort lovik akkor kihealelem, ha engem lonek, akkor ott van akar a bubi is, cc ellen ott lesz a blessing of sacrifice a warrior tarsamra, counterspell ellen lehet fake healellel becsapni a maget, stb.

Magh
Nem is az egygombos AP-lámák fognak ezzel aratni. Viszont aki tudja, mikor kell ellõni, igen komoly elõnyre tesz szert. Többperces CD-kkel lehet csak kivédeni, mivel a range 41 yard, ahonnan semmi coil, silence, spellock etc nem hat. Én pl világ életemben utáltam az AP-t, soha nem is volt meg, mert megöli az alap damaget, de arena esetén ez senkit nem érdekel; durr bele és kész.

mondasz valamit! lehet akkor egy 33 arcane/27 fire meg jobb is lesz, ha critekben bizol.

majd lenerfelik õket...
bár én már mondtam régebben is, hogy ez a cooldown resetelõs móka arenában f*szság...
igy mindenki majd szépen nukerbuilddal fog menni arenázni, amivel pár sec alatt a lehetõ legimbább dmg-et tudja kitolni, hisz kit izgat pár cd, ha úgyis resetelõdik, ha kijön -.-

nem feltetlen kell abban a gearben maradni vegig, 5-6 sec ooc utan visszacserelehted a geared dps gearre(miutan magenek lejart az ap je es csak megkarcolt vele) az hogy hogy kerulsz 5-6 secig oocbe az mar csak rajtad mulik, vannak ra lehetosegek, tovabba l2use spellreflect, tudom nem lesz egyszeru az 1.5 seces cd miatt weaponvaltasnal meg a ragekoltsege miatt, de muszaj lesz alkalmazkodni, mert ha csak allsz 2h val a kezedben mitn egy fasz akkor azzal nem biztos hogy elered a celod😊 eloszor biztos maceras lesz, de majd beletanul az ember az uj skillek 100% os kihasznalasaba, aki meg nem lesz kepes ra az megy a sulyesztobe, meg a forumokra sirni.