World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Bocsi, ha már volt téma, de nincs elég idõm keresgetni, ígyhát megkérdezem.

Igaz az, hogy szerdán kijön az 1.13-as patch?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

capaszabi
kérdés: PTRre másolt karijaimnak megmaradtak a BG tokenjei, vajon megmarad a normál szerveren lévõ kariknak is peccskor?

zero the hero
köszi a választ 😉 remélem lassan én is eljutok odáig h tesztelhessem( még 1 szint)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

A molten armot minden utesre tickel, semmi koze az energy tickelesehez. Ugy vettem eszre viszont, hogy stun alatt nem sebez a molten armor, ami lehet hogy bug.

Lazarus
Az energy és a molten armor ugyan akkor tickel? Mert ha nem akkor a magek lekerülnek a rugók elsõdleges prioritású ambush listájáról
Nem jarul hozza egy kicsit sem. Viszont igniteot es impactot proccol. Nekem volt olyan, hogy mobot meglottem crittel. Odajott hozzam es a Molten Armor critjei vegig rajtatartottak az igniteot. A 73as sebzese meg nem elhanyagolhato, akarmennyire kevesnek is tunik. Teszteltem egy feral druiddal duelben. En nem csinaltam semmit, o meg leutott nullara. Ez alatt az ido alatt 2szer lestunolta az impact, es volt nehany crit is, szoval rolling ingite-al nagyjabol 1200at sebeztem ra mig meghaltam. Ezutan nem kerdes, hogy milyen armort fogok hasznalni 😊.

Sephi
Gyerekek plz valaki magyarazza el nekem hogy a Hunting For Ectoplasm cimu questnel pontosan mit is kell csinalni. Tidgyatok a T0.5 quest sorozat..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zero the hero
hm, talán egy hülyének hangzó kérdés, de bc bétában még nem volt lehetõségem kipróbálni, mert mostanság keveset tok játszani. Szóval, a molten armor ami tûzsebzést bocsát a támadóra, aza sebzés alapon olyan 73 asszem, ehhez hozzájárul a mage +dmg cuccai(ami nagyon tetszetõssé tenné) vagy nem?

zero the hero
pedig így van

Rexor
Pff, ebben nem vagyok biztos: "Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!"<#smile><#idiota><#hehe>

Magh
Minden wow.com fórumon folyamatosan sírás megy, de magasról tesz rá a blizz, nem mindegy?

amúgy kiváncsi lennék a gearjére, biztos nagyon jó már csak a fegyverekbõl is kiindulva <#idiota>
jók ezek a "beállított" képek

ezt is megéljük hogy nerf curse of weakness? 😄DD
amúgy working as intended

végre lennt van patch a 632megás-.-<#circling>

[HUN]Crassus
ehhe en is onnan jovok....agyamat eldobom milyen emberek vannak azaz milyen GYEREKEK....
Kene egy class egyetlen bazinagy piros kill gombbal es csak targetelni kene es azt nyomogatni...bar az ilyen embereknek meg az is keves lenne....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

rotfl, beneztem wow.comon mage forumba es ha hiszitek ha nem A SIRAS MEGY 😄

haha, igen errol beszeltem anno par helyen hogy arcane missile bazi nagyot lesz kepes utni empowered arcane missile talenttel+apvel, nah es azota a critnel is 1.75 lett a szorzo a spellpower talenttel😊 az hogy mind az 5 missile critelt az gondolom az arcane potency talentnek koszonheto, clearcastnal elott arcane missile minden egyes "tickjere" +30% crit chance😊 jah es ami szep ebben az az hogy ezutan meg lazan lohetne egy pom pyrot + fireblastot is😊 mindezt az arcane power ideje alatt😊 hat nem szeretnem latni, hogy barmelyik mage is sir, semmi okuk nem lesz ra. meg a varhato nerf utan is imba lesz a mage.

[HUN]Crassus

nekem tetszik ! jöjjön már! 😄

Beautyboy lvl 60 lock 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
hat en mar teljesen kesz vagyok ettol a csodas kiegtol....😞

BEAST
meg az imba 41 pontos prot talent !4!!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jah es arra gondoltal hogy mit csinlasz dualwielddel prot pala ellen?😄 mondjuk 60% damred alapbol armorbol, ezek utan blessing of sanctuary absorbal tovabbi fix 80 damot minden bekapott serulesbol (dot tickek is) ezen felul lesz parry, block es dodge is😄 szoval utod utod es szep lassan sajat magad daralod le😊 Blessing es holy shield + shield spike is szepen visszasebezget majd blocknal😊 tovabba ott lesz az imba pala aoe consecration!!😄 meg akar a retri aura is(bar akkor kevesebb az armor😊)

Kojiro
ugyanmár a rogue majd jól szétmérgezi!!<#buck>

Kojiro ergo sum.

[HUN]Crassus
jaj tenyleg, sory😛

Lazarus
végülis csak 4000x kell ráütni a warlockra dualwildel megvan az hamar... de lássuk a jót is a rosszban, ezzel a buffal remekül lehetne weapon skillezni
hibas!
fix 1 sebzes😊 1-nel nem csokkenti lejjebb 😄D

[HUN]Crassus
1h+pajzsal vagy DW-vel fix 0 sebzes?Csori rugoknak is kampecu lesz igy...😄
trefat felreteve komolyan,de tenyleg komolyan elgondolkozom azon,hogy mi a feszkes fenet csinalnak a jatek fejlesztoi?!?!
November 27. van kicsit tobb mint 1 honap es TBC...tobb mint egy eve napi 8 oraban minimum gondolom dolgoznak a jatekkeszitok es ilyen merteku faszsagok vannak a jatekban???megall az esz....

jah igen az viccces 😄 -130 melee damages a legnagyobb ranku curse of weakness😄 az elotte levo rank -31 dam volt szal en arra gondolok ez nem working as intended😄 jah es ha hozzaveszed hogy ez amplify cursel es improved curse of weaknessel -234 dam lesz 😄

akit erdekel majd az arena annak itt egy thread amin erdekes beszelgetes folyt.

link

persze ezek nagyresze feltetelezesekre alapszik, de ugynezki a legjobban ugy josz ki ha 5v5 arenazol es a minimalis 10 ranked mecset toljatok le es mind a 10et megnyeritek.

[HUN]Crassus
Curse of weakness vs dual wield.....shiiit😛

http://i79.photobucket.com/albums/j159/Silverlayne/Sosickofwarlocks.jpg

magus
hát jah...

hat igen a Throw damaget nerfelni kene mar a picsaba..

anti hero

Syron
utána ezt írja ki amúgy:
Payment Method:
No subscription currently active
Subscription:
No subscription currently active

nekem se lett ban, különben nem mondtam volna h írja be nyugodtan 😊

Syron
nem banolnak komolyan, törlõdik utána automatikus elõfizetés és ennyi.. mintha nem dombornyomott kártyának a számát írtad volna be, mert ugye arról nemtud levonni és ennyi..

Zeccc
jaja! nemlesz semmi egy banon kivül 😄D

Syron
itt egy oldal válassz ki bármeikbõl egy számot és azt a típust add meg.. validationhoz meg írj be vmi reálisat.. mondjuk 2007 06 ez asszem meddig érvényes a kártya ha yool emléxem, én is így csináltam acc.-omat.. igaz h nem létezõ bankkártyaszám de elfogadja és ha lejár se tud levonni innen semmit és nem lesz semmi.. utána meg csak gamecard számát kell beírni ha lejár acc.. de nem én mondtam ezt az oldalt 😄 😛

ajanlott realm: Bloodscalp!

Most fogom megkapni a WoW-ot csak nem értek a regisztrációhoz.
Mi az a Validation kód?
És aki GC-vel fizet elõ annak milyen "kártyát" kell választani Mastercard vagy mit?<#help>
Syron
én azzal fizetnék csak nincs rá pénzem 😞 😛

Ki az aki GameCarddal fizet elõ a WoW-ra?
Zeccc
bétához tudnátok nekem egy addon pack-et? 😄 linkel meg minden... köszike 😄

TDC Geronimo
Sírnak ezek mindenért 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mage-ek erre mondják, hogy: balanced
két hét múlva meg azt mondják, hogy: nerfed

ennyi.

TDC Geronimo
Balance <#idiota>

TDC Geronimo
bent hát, de ne mond el senkinek -.-

raziel.
najo, fogadjunk hogy te még mindig bent vagy és ölöd a crimsonokat😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Egyetertek rank14es gearben valoszinuleg 2dmg trinkettel, pve jatekosokat gyilkolni nem nagy kunszt. Plane hogy ali jatekosakat gyilkol hiszen mindeki tudja hogy azok hulyek a pvphez 😛

May the force serve you well!

Lynx_TWL
htxbye

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
jó az 5mp-nek is

The Garrett
ftp.multiplay.co.uk
anonymus login

pub / games / mmo / wow / beta

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.