World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben is ott a natur enemy cast bar ami minden pvp-s nek alap...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Olyan szinten leesik a %to hit a % to crit az erõd és még a hp-d is,hogy nemsokkal lesz nehezebb dolga az ellenfelednek arról nem is beszélve,hogy teszemazt nagy boldogan beöltözök egy 2v2-re fire ressbe és az elsõ 2 resisted lövés után tutira frostboltokkal fognak szétszedni...addig meg amíg kaszter barátunk realizálja a dolgot meg karcolgathatom a 400-500-as kritekkel/ha kritelek egyáltalán a fos gearben😛😊/
Nagyon betegek lesznek a kaszterek az már biztos....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
arcane ágon AP mellé az a spell power több, mint táp...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ha 2 mágus jön akkor egyik felhunter másik death coil és akkor a társam még nem csinált semmit
nerf lock
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
a picket altal irt 170% coefficentet a pyroblast direkt damagehez (-dot resze) pedig erosen sokallom, honnan van ez az info?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
holnapra megnézem ptrben menyit tolok
1000 spell dmg? honan ?
El tudom képzelni a következõ párbeszédet warrior és raid vezetõ között:
-Most tankolnod kell.
-Ok
...
-Frost rez, de legalább 275!
-np
...
-dpe-elhetsz
-Juhéj!
...
-Shadow rez
-zomg noob, hol fér el ennyi gír?! wtf?!
ಥ_ಥ
nagy ugrás csak HPban van. kérdés hogy a +200 weapon dam(500dam fegyó) hogy viszobnyul a dupla HPhoz😛 de dupla sebzés tuti nem lesz szal kussé
V9ykn8_TZL0
PVP gear
9924 HP
1204 AP
4% Hit
24% Crit
+7 Defense skill
+57 resilience rating
6400 armor
DPS Gear
9164 HP
1296 AP
5% Hit
25.3% Crit
6600 armor
Tank gear
10864 HP
10030 armor
+139 Defense skill
20.80% Parry
21.80% Dodge
19.20% Block
676 AP
2% Hit
10.3% Crit
There's still a ton of upgrades out there for me to get, I haven't ran lvl 70 instances too much.
V9ykn8_TZL0
különben meg stealth-be nem lõ be senki, úgyhogy menj vissza sunnyogni egy bokor mögé <#bee1>#bee1>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
V9ykn8_TZL0
most nezegetem legnagyobb rank pyro bc ben sebez 1000 korul alapbol, ha mondjuk szamolom 1000 spelldamage gearrel ( trinket poppal egyutt) akkor az maris olyan 2000-2200 koruli hitnel jar (nem tudom pontosan mennyit kap a pyro a spelldamage gearbol, de ugy tudom tobbet mint 100%)
nah most erre rajon firepower+arcane instability +13% akkro lesz 2260-
2486. erre popoljunk arcane powert +30% dam: 2938-3231 hit. ha ez critel akkor az : 4407-4846 damage. + enneka 40%-ja ignitekent a kovetkezo 4 secben😄
hat ugynezki akkor pedig megis csak kijon egy 31 arcane 30 fire buildnel imba gearben😊 tovabba az is lehet noveltek a %-ot amit pyro kap spellgearbol.
A pvp magek nagy resze arenara ilyesmi builddel fog orjongeni, szoval lesz itt 1-2 shotolas szepen😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
1 link pls a 1.12 full patch-ez 😊 ha lehet jó gyorsat,mert lassut azt én is találtam már...köszönöm elõre
eszéletlen hent ment 😄D

ಥ_ಥ
V9ykn8_TZL0
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
V9ykn8_TZL0