World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
spell reflekt max marinéni ellen lesz jó! olyan bazi effektje van,hogy aki minimálisan ért a wow-hoz az nemfogja rádlõni a pyróját oylankor...
különben is ott a natur enemy cast bar ami minden pvp-s nek alap...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
á áááá próbáltál te már resist gearben másik pléyert ölni?Hát elárulom raid mobon kívûl nemfogsz te senkit megölni resist gearben....és ugye a raid mobot sem te ölöd meg csak fogod ugye😛😊
Olyan szinten leesik a %to hit a % to crit az erõd és még a hp-d is,hogy nemsokkal lesz nehezebb dolga az ellenfelednek arról nem is beszélve,hogy teszemazt nagy boldogan beöltözök egy 2v2-re fire ressbe és az elsõ 2 resisted lövés után tutira frostboltokkal fognak szétszedni...addig meg amíg kaszter barátunk realizálja a dolgot meg karcolgathatom a 400-500-as kritekkel/ha kritelek egyáltalán a fos gearben😛😊/
Nagyon betegek lesznek a kaszterek az már biztos....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

szerintem a spell power + arcane power + zhc kombó lesz a ludas az ilyen dmg-ekért...

arcane ágon AP mellé az a spell power több, mint táp...

huhu akkor eleg fun class lesz ez a mage is bakker😄 mindegy mostmar akkor is rerollolok😊 majd lehet feltolok menetkozben egy ud maget is😄 es /spit azok arcaba akik aztmondjak hasznalhatatlan az invisibility.

Davidus
amikor meglátod

V9ykn8_TZL0

btw, akik mar arenaztak itt, mikor tudod meg hogy kik az ellenfeleid ? tehat ahogy belepsz es allsz a kapu mogott mar lehet latni kik vannak ellened, mint pl AB, wsg-nel a scoreboardon, vagy csak akkro derul ki, amikor tenylegesen meglatod oket? mert pl ha utobbi akkor eleg gusztustalan lesz arenara is az invisibility, siman elnyomja mage mielott kinyilna a kapu, amire kinyilik vege a 8 sec fade fazisnak es bamm 20 sec lathatatlansag, amig az ellenfel nem tudja mi a helyzet, hiheti hogy rugok , druidak vannak ellene. mondjuk maga a mage sem lat semmit, de megis a lathatatlan mage van talan jobb helyzetben, mivel a mage tudja mikor fog lejarni(vagy akar idoelott kikapcsolni) az invisibility es igy vaktaban rajtauthet az ENEMYYYN😄

és mivel ugye nem fogsz túl sok rate arena fightba menni, így nem kell annyi potit pocsékolni hetente ^^

hum es ne felejtsuk pl warrior tud spell reflectelni, akar alaphelyzetbol is, bloodrage+rage poti (rage potit lehet inni arenaban?) szoval azert van par megodlas az ilyen kis instant nuke magek ellen, csak majd hasznalni kell az eszt, meg a SKILL-t😄

Count Adyn
Gz Sub KT-hez <#smile>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

aszem enginert nem veszem fel 😞

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

bizom a felhunteremben már mesziröl ráküldöm mágusra mikor castolna silence és ha mákom van akkor még valami buffot is leszed (remélhetöleg dmg növelöt) dotolom és elbujok

ha 2 mágus jön akkor egyik felhunter másik death coil és akkor a társam még nem csinált semmit

nerf lock

igyvan, de remeljuk csak nem marad ez igy januar 16-ra is😊 jah es ott van az hogy meg fire reflector trinketet sem lehet hasznalni, mert arenaban nem lehet engineering kutyukkel mahinalni😞

van egy megoldas😊 cipelni kell a fire res geart arenara ilyenek ellen😄 ha latod hogy mage ellen mesz es mondjuk mar tudod vagy sejted(mitomen honnan😄) hogy ap/fire speces az illeto, bamm magadra kapod a fire res geart😄 (megoldod hogy ne legyen full gimp) es maris annyi neki. 5000-es pyrobol lesz 1250-2500 😊 vagy akar full resist. aztan lemasszirozod rola a hpjat😊

Magh
Már most 700 fölé lehet menni, erre jönnek az új epikek+socket+enchant minden szarra+a trinket, mondjuk ZHC oszt ripityom. Bõven 1000+, magyarul az alap pyro 2000+1000 dot legalább. +AP, instab, firepower etc, 4500 körüli critek kijönnek belõle, + 2000 ignite és egy 1500 körüli DOT. És ez egyetlen instant lövés, amit ilyen körülmények között könnyedén követhet 2k+ignite blast. Hiába van 10.000 HP-d, ezzel rég elfogyott. Ráadásul ezek alsó becslések. Tehát gyors nuke esetén egy erre belõtt mage továbbra is verhetetlen, amit BG-n kiküszöböl a 3 perc cd, arena esetén meg semmi. 2 ilyen mage rohamát maximum egy cloak of shadow rugó éli túl, mert az instant healeket üti a silence; onnantól meg 2v1, esélytelen.

igy legalább szükség lesz lockra meg felhunterre 😊 nincs szebb látvány mint a counterspellezet/silencelt pompyros mágus 😊

The Garrett
jaja arcanepompyro magek nagyon pahasztok lesznek arenaba :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

nyugalom holnapra megnézem

ha van egy kis eszed es nem buktal 10 szer matekbol akkro nem nehez latni hogy nagyvonalkaban helyes a szamolas😛 1000 spelldamage meg miert ne lenne ? irtam hogy TRINKET poppal, most level 60 on naxx+aq40+bwl gearrel olyan 700-750 fire damot tudsz osszaharacsolni es ebben nincs benen az hogy aktivaltad mondjuk a ZHC-t ami +200 dam erre ra, tehat azzal maris 900-950 damage MOST LEVEL 60 on! ezek utan ne mond mar, hogy nem lesz altalanos (sokkal inkabb mint most) az hogy magek level 70 en 700-800 damos alap gearrel rohangalnak (vagy talan 70 re kevesebb lesz a +dam?😛) erre ranyom egy trinketet akar zhc akar az ujak amiket outlandsrol szerez es voila ott az 1000 damage az AP+pom+pyro-hoz. szamolasom 31 arcane/30 fire buildre epult, mivel szerintem ez eleg nepszeru pvp build lesz arenara a cooldown reseteles miatt.( minden arenamecsben mehet az AP+pom kombo)

a picket altal irt 170% coefficentet a pyroblast direkt damagehez (-dot resze) pedig erosen sokallom, honnan van ez az info?

magus
rofl, én a rohadt epic macsekom árát is elég nehezen szedegetem össze😄

magus
stealthben nem, de h bg-ben miután levadászok valakit a semmibõl elõjön 4 hunter és 5 mage és csak pisloghatok az biztos😊

vagy csak annyira elvetemült mint serverünkön egyik rugó volt... 50k goldot szedett össze úgy hogy mást sem csinált csak egész nap tyrt farmolta

The Garrett
miért ne?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lazarus
persze, vette vagy guild mester
Sephi
Tegnap voltunk raiden ubrs-ben... csako elkezd dicsekedni... kerdem en mire fel? Mondja hogy neki van a legtobb goldja... mondom menny?... ramtredelt... 32400+ g ... letezhet ilyen???????????????

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

nem hiszek sem a csodában sem a leirt matekodban.
holnapra megnézem ptrben menyit tolok

1000 spell dmg? honan ?

picket
És lesznek 40 slotos táskák is, vagy minden trash-mob elött futunk vissza a bankba? Netán bérelhetõ fegyverhordozó/serpa seregek követnek egy 10 fõs raidet? <#ticking>

El tudom képzelni a következõ párbeszédet warrior és raid vezetõ között:
-Most tankolnod kell.
-Ok
...
-Frost rez, de legalább 275!
-np
...
-dpe-elhetsz
-Juhéj!
...
-Shadow rez
-zomg noob, hol fér el ennyi gír?! wtf?!

&#3237;_&#3237;

Davidus
+resiliance rating!

V9ykn8_TZL0

Davidus
ugyanennek a csávónak a lvl60 statjai

nagy ugrás csak HPban van. kérdés hogy a +200 weapon dam(500dam fegyó) hogy viszobnyul a dupla HPhoz😛 de dupla sebzés tuti nem lesz szal kussé

V9ykn8_TZL0

Davidus
41/20 arms (axe) spec

PVP gear
9924 HP
1204 AP
4% Hit
24% Crit
+7 Defense skill
+57 resilience rating
6400 armor

DPS Gear
9164 HP
1296 AP
5% Hit
25.3% Crit
6600 armor

Tank gear
10864 HP
10030 armor
+139 Defense skill
20.80% Parry
21.80% Dodge
19.20% Block
676 AP
2% Hit
10.3% Crit

There's still a ton of upgrades out there for me to get, I haven't ran lvl 70 instances too much.

V9ykn8_TZL0

picket
stfu noob! world of meleecraft <#idiota>
különben meg stealth-be nem lõ be senki, úgyhogy menj vissza sunnyogni egy bokor mögé <#bee1>

&#3237;_&#3237;

magus
world of rangedcraft-.-

picket
"nem tudom pontosan mennyit kap a pyro a spelldamage gearbol, de ugy tudom tobbet mint 100%" - 170%

&#3237;_&#3237;

Davidus
8k lesz az alap lvl70 kék gearben. gladiator setes stamina socketes maci úgy átlépi a 13kt hogy csak úgy csattog😄

V9ykn8_TZL0

jah igen es tovabbi egyeb bonuszok erre rajonnek, pl celpont berserker stanceben, recklessnessben, celponton CoE, imp scorch. stb stb.

nekem is van😄 bar nem uber gear de eleg jo😊

most nezegetem legnagyobb rank pyro bc ben sebez 1000 korul alapbol, ha mondjuk szamolom 1000 spelldamage gearrel ( trinket poppal egyutt) akkor az maris olyan 2000-2200 koruli hitnel jar (nem tudom pontosan mennyit kap a pyro a spelldamage gearbol, de ugy tudom tobbet mint 100%)

nah most erre rajon firepower+arcane instability +13% akkro lesz 2260-
2486. erre popoljunk arcane powert +30% dam: 2938-3231 hit. ha ez critel akkor az : 4407-4846 damage. + enneka 40%-ja ignitekent a kovetkezo 4 secben😄

hat ugynezki akkor pedig megis csak kijon egy 31 arcane 30 fire buildnel imba gearben😊 tovabba az is lehet noveltek a %-ot amit pyro kap spellgearbol.
A pvp magek nagy resze arenara ilyesmi builddel fog orjongeni, szoval lesz itt 1-2 shotolas szepen😄

Count Adyn
anno berserk buffal+Ap+zhc+toep el 5k felé konvergáló frostboltokat kritelgettem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nekem van mágusom jo gearben de enyit nem löttem vele vagy biztos emlékeznék rá

igazabol ilyenekre nem adok, mert a ranged classok mindig azert sirnak, hogy world of meleecraft, a meleesek meg hogy world of rangedcraft😊 tovabba a beta test meg nem a vegleges bc es nem hiszem hogy minden velemenyt nyilvatnito emberkenek mar egy minosegi BC ben szerzett gearje van (magas stamina, magas resiliance..stb) tehat en meg azert ovatosan jelentgetnek ki ilyesmit, hogy mi lesz bc ben. en annyit tudok hogy ahogy lattam pl spelldamage gear annyira nem lesz taposabb mint a mostani naxx geares spelldamage, viszont mageknek is lesz 5-6k hpjuk, ezert sem ertem hogy lehet 5-6k s pyroblastot loni, meg ha trinketekkel egyutt mondjuk van 1000 spelldamja akkor sem jon ki meg AP vel sem(igaz nem szamoltam utana😄)

Sound
lolloot!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Üdv !
1 link pls a 1.12 full patch-ez 😊 ha lehet jó gyorsat,mert lassut azt én is találtam már...köszönöm elõre

Syron

magus
jah jó lesz a 25 fõs insta, a 40 fõs raidbe már nem fér be nálunk mindenki, 2db 25-s raidbe már inkább

valakik behúzták dr weavilt orgriba 😄
eszéletlen hent ment 😄D

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

picket
Reroll ide <#idiota>

&#3237;_&#3237;

add nekem 😛

Davidus

V9ykn8_TZL0

Végre 1 jó videot linkeltél.😊