World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze ne felejtsük el az itt már amúgy is elhagzott véleményt: a bs gáz, mert magyarokkal játszani gáz, sõt, örülök, hogy nincs másik magyar a guildemben. gl hf hülyegyerek <#bee1>#bee1>
(nem feltétlenül neked szól, csak éppen eszembe jutott <#wow3>#wow3>)
ಥ_ಥ

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
๏̯͡๏﴿
"Ezekután ne merjek megszólalni magyarul"
Nyugodtan beszélj, de a megfelelõ csatin (hun), esetleg /say. Ha grpban vagy raiden (nem a villámisten) vagy, és ott van legalább egy nem magyarul beszélõ játékos akkor ha rendelkezel minimális intelligenciával akkor a szerver hivatalos nyelvét fogod használni, és nem a melled vered hogy te vagy a többség.
ಥ_ಥ
๏̯͡๏﴿
-BS-en költözések elõtt gátlások nélkül nyomták general csatin svédül, görögül, hottentottául, és leszarták, hogy neked ezzel bajod van. Hogy magyarul megszólal valaki? A kötsög, ugassuk le. Jobb lenne angolul? Biztos. Miért nem tanulja meg, és a szellemi képességei, meg hasonlók rá tartoznak, meg az Oktatási Minisztériumra, de nem rád/ránk. (Hozzáteszem, más embert leszólni, mert nem hat ujjal született mint te... ez elmond valamit az értelmi színvonalról <#bee1>#bee1>)
-Csodálkozunk, hogy miért sírnak a rugók, hogy õket megölik? Z. IBakStabU Undercity-i lakos, foglalkozása rugó: "Megöltek, és bekempeltek. 4 hunter flare-zte körbe a hullámat, és 10en várták, hogy felkeljek. 2 órán keresztül :'( pedig én csak 5ször ütöttem le a gyökér guildmate-jüket :'(". Lásd aláírásom. Aki nem érti, az szótárazzon, aki még akkor sem érti, az megérdemli.
-Tudjuk Crassus, hogy azért vagy pve szerveren, hogy anyázhass, ha megölnek <#idiota>#idiota>
Remélem építõ jellegû volt, mint mindíg! kkthxbai
ಥ_ಥ
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
amúgy meg te is elmondtad az igazat.
"ja hogy tanuljon nyelvet az idióta?" igen, tanuljon, s erre nem kifogás, hogy ki milyen nyelvet választott.
én is németet tanultam általános és középsuliban, mégis önszántamból tanultam meg angolúl, mert szerettem volna érteni ezt a nyelvet.
ja, hogy másnak még ennyi ingerenciája sincs?
hát akkor sorry.
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ja hogy tanuljon nyelvet az idióta? én pl németet tanultam nem én választottam még azt se tudtam mire lesz jo...
a külföldieknek is legalább anyira toleránsnak kéne lennie hogy nem ugatják le azokat akik ki irják LFM után hogy (hun)
költözön másik szerverre akinek nem tetszik!
jön a sirás de nincs pénze... aha 3ezret perkál havonta és nincs pénze... a munkát arra találták ki hogy legyen pénze az embereknek! 😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
lvl70re vannak "balanceolva" a cuccok
gyakorlatilag az lenne a megoldás, ha arénákban BGkben lenne egy ketrec, ahova a warrik spawnolnak és a többi class aréna pontoból vehetne kockacukrot amivel etetheti õket...
emléxem rá, odajött egy troll priest arcolni, bevertem a warlock-ommal, erre odahívta a fél guild-jét a szerencsétlen barom -.-
ez a tipikus, egyedül nemmegy, de nembaj, majd apu megoldja kategória...szánalom a köbön...
bár ott nincsenek olyan lóf*szjóskák, akik general chat-en magyarúl pofáznak, s belesz*rnak vastagon, hogy a külföldiek, akik nem értenek magyarúl, azokat ez talán zavarja...
most nem fényezni akarom nepa-t, s lehurrogni bs-t, de a bloodscalp community-nek volt mit tanulnia kultúra és netiquette terén a neptulon-ostól...
szóval valahol nem csodálkozok rajta, hogy aki tehette, már rég elmenekült onnan. talán nem véletlenül...
sajnos...
ha te igy érzed, szar lehet neked.
neptulon-on egy szabály van:
aminek a neve piros a feje felett, öld meg, mielött õ öl meg téged.
ma reggel is mentem alt karival - 30 hunter - shimmering flats-re, elbattyogok egy 31-es törpe pap mellett cheeta-val, befigyel rajtam kapásból a SW😛... levertem mint a sz*rt, meg még utána az elkövetkezõ 3/4-ed órában még 3x pluszban, csak hogy tudja a miheztartást <#hehe>#hehe>
aztán eljöttem melózni...
s ez csak 1 példa volt a sokból...ráadásúl minden area-ban ez megy...kezdek is miatta kicsit már paranoiás is lenni, minden bokorban rám támadó alli-t keresek már <#idiota>#idiota>
mivel ezek voltak a legjobban kiegyensúlyozva azért.
"warri kit tud pwnolni?"
sajnos egyetlen pvpt kedvelõ warrink se jutott be betaba (vagy aki bejutott azis inkább abbahagyta, és megvárja releaset) úgyhogy errõl nagyon nem tudok mit írni. pvpben is ha 1szer találkoztam warrival szintezés közben, de azis nagy lámpa volt <#szomoru1>#szomoru1>
'aki senkinek nem ártott, éppen questelni próbál '
Hat probaljon, attol emg ha arrajarok es le tudom verni, le is fogom, nem kell ahhoz nekem artani, pont eleg az, hogy nem az en oldalamon van. Amikor meg integetnek hat az a kedvencem, az tokeletesen jelzi, hogy mar eszrevett teged es mehet a harc, szoval foleg halott (vagy en).
akkor b@$$za fel az agyad, hogy ha veled csinálják ugyanezt.. 😛
wehehe
Az, aki nem tudja belátni hogy a túloldalon egy olyan EMBER játszik, aki senkinek nem ártott, éppen questelni próbál (vagy neadjisten 30 szinttel alattad van), az nem nagyon nevezhetõ épelméjûnek. Tegyük tönkre minél több ember szórakozását, igen😄
Az ilyenek nem mennek sose BG-kbe, mert az milyen uncsi már. Meg a toronyfoglalósdit is úgy képzelik el EPL-en, hogy a Larval Acidot farmoló szerencsétleneket kapják el, akiknek köze sincs a pvp sessiönhöz, ami épp folyik. Gratula nektek. 😛
Na, ezért nem lesz soha rogue-om, max pve specces.
"Jo kis caster miutan lezuzott egy mobot es leul inni, mar elore izzitom a rohogos macrot es repul az ambush crit..."
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az hogy utanna te belekepzeled hogy ez neki hatalmas sikerélményt okozott és,nem fog tudni hason feküdni az ágyban, az már a saját hülyeséged. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Nem értem, hogy a pvp-t miért hozzák egyesek párhuzamba a dicsõséggel/hõsieséggel, azért játszol, hogy nyerj, mindenki azért játszik, hogy nyerjen. Rugót se azért indít az ember, hogy fair módon játszon, hanem hogy nyerjen.
u.i.: legjobb az, mikor mobozás közbe feldotolod az enemyt és arrébb mész kicsit, mert ha mob öli meg, még az armorja is romlik 😊))
en ha latok ilyet es nem nagy kerulo akkor azert leszurom, oszt megyek tovabb a dolgomra..ue a low lvl playerekkel, ha utbaesnek megolom, ha nem nem..a corpse camp az viszont tenyleg gaz.