World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
20 svéd gyártott annyi áthúzott o betût, mint amennyi magyar szöveg összesen elhangzott. Természetesen azelõtt, mielõtt elhúztak. General csatin meg nem kötelezõ bent lenni. Én sem vagyok, nekem senki ne spammelje a csetemet, ott fontos infók hangzanak el, és semmilyen más nyelven, meg magyarul sem érdekel sem Pistike, sem Olaf, sem Igor mondanivalója. <#idota>
Persze ne felejtsük el az itt már amúgy is elhagzott véleményt: a bs gáz, mert magyarokkal játszani gáz, sõt, örülök, hogy nincs másik magyar a guildemben. gl hf hülyegyerek <#bee1>

(nem feltétlenül neked szól, csak éppen eszembe jutott <#wow3>)

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
A múltkor szó esett a nukemagek verhetetlenségérõl arenaba. Hát ezek becumizták

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lynx_TWL
bsen aokkal több magyar szöveg ment mint más európai nyelv emlékeim szerint.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Tafaya
Leírtad a lényeget, "hivatalosan angol". Van hun csati, keress ott csapatot, de már nem sokat kell várnod és erre se lesz gondod. A gond az hogy BS-en a general is tele volt magyar szöveggel, és ha valaki megemlítette teljesen jogosan hogy angolul kellene akkor meg ment az anyázás.

"Ezekután ne merjek megszólalni magyarul"

Nyugodtan beszélj, de a megfelelõ csatin (hun), esetleg /say. Ha grpban vagy raiden (nem a villámisten) vagy, és ott van legalább egy nem magyarul beszélõ játékos akkor ha rendelkezel minimális intelligenciával akkor a szerver hivatalos nyelvét fogod használni, és nem a melled vered hogy te vagy a többség.

picket
Egyik karakter Venture Co, a másik meg Neptulon... Érdeklõdve várom a találkozást. Legalább egy BG groupban vagytok? <#idiota> (mondjuk így tényleg egyszerû fenyegetõzni <#bee1>)

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
majd fogsz... majd fogsz

Lynx_TWL
corpse camp mindet

Oldern the 1st
Rugóktól nem igazán félek, úgyhogy hajrá 😄

Lynx_TWL
na én pl téged szarrá gankelnélek mert tudom, hogy kiakadnál rajta:d

ha nemetet tanultal, arra van nemet nyelvu realm😊

picket
Omg n00bok. Akkor néhány megjegyzés <#ravasz1>

-BS-en költözések elõtt gátlások nélkül nyomták general csatin svédül, görögül, hottentottául, és leszarták, hogy neked ezzel bajod van. Hogy magyarul megszólal valaki? A kötsög, ugassuk le. Jobb lenne angolul? Biztos. Miért nem tanulja meg, és a szellemi képességei, meg hasonlók rá tartoznak, meg az Oktatási Minisztériumra, de nem rád/ránk. (Hozzáteszem, más embert leszólni, mert nem hat ujjal született mint te... ez elmond valamit az értelmi színvonalról <#bee1>)

-Csodálkozunk, hogy miért sírnak a rugók, hogy õket megölik? Z. IBakStabU Undercity-i lakos, foglalkozása rugó: "Megöltek, és bekempeltek. 4 hunter flare-zte körbe a hullámat, és 10en várták, hogy felkeljek. 2 órán keresztül :'( pedig én csak 5ször ütöttem le a gyökér guildmate-jüket :'(". Lásd aláírásom. Aki nem érti, az szótárazzon, aki még akkor sem érti, az megérdemli.

-Tudjuk Crassus, hogy azért vagy pve szerveren, hogy anyázhass, ha megölnek <#idiota>

Remélem építõ jellegû volt, mint mindíg! kkthxbai

&#3237;_&#3237;

Mindezzel csak az a baj, hogy aki nem veszi meg a kieget annak szopóka van elég rendesen. Lehet nem sokan lesznek akik nem veszik meg, de lesznek és õket magasról szarja le a Blizz, fõleg a warrikat! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Nem tudom, hogy a neptulonon mennyi magyar van, de itt a BSen, alli oldalon van 10 magyar és 2 nem magyar klán. Hordásokat nem ismerem, de ott is több magyar, mint nem magyra van. Ezekután ne merjek megszólalni magyarul, mert a "kisebbség"-et az zavarja? Jó, hivatalosan angol, de ha magyar partyt keresek ubrsbe/scholoba, nem angolul fogok írni az LFG csatira...
Magh
Arról nem beszélve, hogy a wow párbeszédek megértéséhez az alapfok tizede is elég, tekintve a nulla nyelvtant és a kb 100 szavas szókincset. Több, angolt sosem tanult barátom simán megérti a chat javát, magyarul lazán HC raidelhetnének is. Magyar csevegéshez meg max csinálnak egy saját channelt (minden serveren van).

nincs igazad de mindegy...
amúgy meg te is elmondtad az igazat.
"ja hogy tanuljon nyelvet az idióta?" igen, tanuljon, s erre nem kifogás, hogy ki milyen nyelvet választott.
én is németet tanultam általános és középsuliban, mégis önszántamból tanultam meg angolúl, mert szerettem volna érteni ezt a nyelvet.
ja, hogy másnak még ennyi ingerenciája sincs?
hát akkor sorry.

Syron
hogy jön be kép?

Nagyon alap karakterekkel rendelkezõ WoW accountot keresek az eredeti játék bolti ára alatt lehetõleg. Olyanok jelentkezését várnám, akik már megunták, és túladnának rajta némi goldért. 😄

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

BEAST
wheeee! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
😮

V9ykn8_TZL0

na nem bántani a rózsaszín hajú gnómokat <#idiota>

TDC Geronimo
Gnómokat nevah gank 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
rózsaszín hajú gnóm= gank
fehér hajú NE= gank

V9ykn8_TZL0

BEAST
ezt mar rengetegszer kitargyaltuk itt , nincs igazad.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

azért ne feledkezünk meg azokrol a magyarokrol akik kicsit vagy egyáltalán nem tudnak angolul... nekik tuti jö érzés hogy angolul beszélnek.
ja hogy tanuljon nyelvet az idióta? én pl németet tanultam nem én választottam még azt se tudtam mire lesz jo...
a külföldieknek is legalább anyira toleránsnak kéne lennie hogy nem ugatják le azokat akik ki irják LFM után hogy (hun)
költözön másik szerverre akinek nem tetszik!
jön a sirás de nincs pénze... aha 3ezret perkál havonta és nincs pénze... a munkát arra találták ki hogy legyen pénze az embereknek! 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jó hát ptr teljesen más
lvl70re vannak "balanceolva" a cuccok

capaszabi
na ezaz, én kipróbáltam PTRen és <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

gyakorlatilag az lenne a megoldás, ha arénákban BGkben lenne egy ketrec, ahova a warrik spawnolnak és a többi class aréna pontoból vehetne kockacukrot amivel etetheti õket...

nimá, ottanvagyok ni', a képen 😄
emléxem rá, odajött egy troll priest arcolni, bevertem a warlock-ommal, erre odahívta a fél guild-jét a szerencsétlen barom -.-

ez a tipikus, egyedül nemmegy, de nembaj, majd apu megoldja kategória...szánalom a köbön...

neptulon viszont él és virágzik 😊
bár ott nincsenek olyan lóf*szjóskák, akik general chat-en magyarúl pofáznak, s belesz*rnak vastagon, hogy a külföldiek, akik nem értenek magyarúl, azokat ez talán zavarja...

most nem fényezni akarom nepa-t, s lehurrogni bs-t, de a bloodscalp community-nek volt mit tanulnia kultúra és netiquette terén a neptulon-ostól...
szóval valahol nem csodálkozok rajta, hogy aki tehette, már rég elmenekült onnan. talán nem véletlenül...
sajnos...

s0n1c
Bloodscalp tényleg elég halott... ebben igaza van, köszönhetõen a 3 migrációnak
TVelvet
na csá nigga na hogymegy a levelling?😄DDD
"Sztem BS-is pve szerver, már az idejét se tudom mikor támadtak meg utoljára. Mindenki megy a maga kis dolgára és kész, tyrs-en is farmolhatok nyugodtan 10 hordas melett tesznek ra magasrol, meg amikor alacsony hp-n vagyok se ölnek meg. Dögunalmas és halott az a szerver, pont mint a többi."

ha te igy érzed, szar lehet neked.
neptulon-on egy szabály van:
aminek a neve piros a feje felett, öld meg, mielött õ öl meg téged.

ma reggel is mentem alt karival - 30 hunter - shimmering flats-re, elbattyogok egy 31-es törpe pap mellett cheeta-val, befigyel rajtam kapásból a SW😛... levertem mint a sz*rt, meg még utána az elkövetkezõ 3/4-ed órában még 3x pluszban, csak hogy tudja a miheztartást <#hehe>
aztán eljöttem melózni...
s ez csak 1 példa volt a sokból...ráadásúl minden area-ban ez megy...kezdek is miatta kicsit már paranoiás is lenni, minden bokorban rám támadó alli-t keresek már <#idiota>

"És pont ez a két class az, amit legutóbb is utoljára hoztak szintre, hónapokkal a többi nagyságrendekkel való megerõsítése után"

mivel ezek voltak a legjobban kiegyensúlyozva azért.

"warri kit tud pwnolni?"
sajnos egyetlen pvpt kedvelõ warrink se jutott be betaba (vagy aki bejutott azis inkább abbahagyta, és megvárja releaset) úgyhogy errõl nagyon nem tudok mit írni. pvpben is ha 1szer találkoztam warrival szintezés közben, de azis nagy lámpa volt <#szomoru1>

Syron
i agree with this 😊

Snomag
Persze en se lazulok el es megyek le alfaba, ha engem szivatnak meg, viszont bizonyos reszei/teruletei a jateknak pont ettol olyan elvezetesek es izgalmasak, szerintem ez igy pont jo..

Syron
hát yah, azért is van kitalálva a két ellenséges oldal..

s0n1c
fõleg ha lila hajú gnome <#idiota>
Snomag
Pont az ad ertelmet az egesznek, hogy tudod, a masik oldalon egy ember jatszik.
'aki senkinek nem ártott, éppen questelni próbál '
Hat probaljon, attol emg ha arrajarok es le tudom verni, le is fogom, nem kell ahhoz nekem artani, pont eleg az, hogy nem az en oldalamon van. Amikor meg integetnek hat az a kedvencem, az tokeletesen jelzi, hogy mar eszrevett teged es mehet a harc, szoval foleg halott (vagy en).

Syron
nem értem egyesek hogy kitudnak akadni ieneken.. 😄
akkor b@$$za fel az agyad, hogy ha veled csinálják ugyanezt.. 😛
wehehe

Oldern the 1st
Jah, az a legjobb ha a full epices KÖCSÖGÖT jól elkapod, mikor nincs hp-ja. Sõt, legjobb ha mobokkal vereted le, közben elkadod, hisz akkor még dolgoznia is kell egy picit, hogy ne bukjon pénzt a te jópofiságodból. Megcsinálja ezt még tíz társad aznap rajtad kívül, és milyen jól járt szerencsétlen. Még hogy mobokat farmol, nem is tudom, mit képzelt.

Az, aki nem tudja belátni hogy a túloldalon egy olyan EMBER játszik, aki senkinek nem ártott, éppen questelni próbál (vagy neadjisten 30 szinttel alattad van), az nem nagyon nevezhetõ épelméjûnek. Tegyük tönkre minél több ember szórakozását, igen😄

Az ilyenek nem mennek sose BG-kbe, mert az milyen uncsi már. Meg a toronyfoglalósdit is úgy képzelik el EPL-en, hogy a Larval Acidot farmoló szerencsétleneket kapják el, akiknek köze sincs a pvp sessiönhöz, ami épp folyik. Gratula nektek. 😛

Na, ezért nem lesz soha rogue-om, max pve specces.

Guest
Viszont a "hogy" elé kéne.

😄D
Tafaya
Ezaz hogy én sem tudom 😄DDD Én erre reagáltam:

"Jo kis caster miutan lezuzott egy mobot es leul inni, mar elore izzitom a rohogos macrot es repul az ambush crit..."

The Garrett
az a , nem kell az és után mielõtt jon a grammerpolice. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
de miert kell arra feltetlenul verni magát? Megoli és kész lehet hogy utánna le se szarja, csak megteszi mert megteheti.

Az hogy utanna te belekepzeled hogy ez neki hatalmas sikerélményt okozott és,nem fog tudni hason feküdni az ágyban, az már a saját hülyeséged. 😊

Tafaya
Arról beszélek hogy az emberileg egy 0, aki veri magát arra hogy le bírt verni 2 hp-t egy ülõ/afk playerrõl. Erre pl. a daocos fórumon van egy kiváló smiley:

BEAST
latom elvesztel a reszletekben xD

s0n1c
"Vadászd akkor le akkor, amikor full hp-n van. Kezdd csak nyugodtan meglepetésbõl, lopózz mögé, nem érdekel, de az baromira nem dicsõség, hogy egy "alig élte túl a harcot" ellenfelet megölsz. Amikor ül. Amikor fix, hogy criticalt kap. Ez aztán a hõstett."

Nem értem, hogy a pvp-t miért hozzák egyesek párhuzamba a dicsõséggel/hõsieséggel, azért játszol, hogy nyerj, mindenki azért játszik, hogy nyerjen. Rugót se azért indít az ember, hogy fair módon játszon, hanem hogy nyerjen.

u.i.: legjobb az, mikor mobozás közbe feldotolod az enemyt és arrébb mész kicsit, mert ha mob öli meg, még az armorja is romlik 😊))
Snomag
hat de ha megol vki egy emberket akinek mar alig van hpja, nem is megy es irja be a forumra, hogy mekkora kiraly..
en ha latok ilyet es nem nagy kerulo akkor azert leszurom, oszt megyek tovabb a dolgomra..ue a low lvl playerekkel, ha utbaesnek megolom, ha nem nem..a corpse camp az viszont tenyleg gaz.

Tafaya
a pi**ába, és ezt miért nem mondtátok hamarabb??? 😊

Tafaya
Na igen, röhögés, köpködõs, etc. makrók amikor 1% hp-n ülõ playert leverik. Az ilyet élete végéig corpsecampelni kell. Az egy dolog hogy megölöd, pvp, meg minden, de teljesítmény az 0 van mögötte, tehát nincs mire verni magát a mélyen (hat láb) tisztelt playernek. Imo.

The Garrett
es hogy oli meg if ben pláne pve szerveren?