World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jo kis caster miutan lezuzott egy mobot es leul inni, mar elore izzitom a rohogos macrot es repul az ambush crit...
nem kell mindig hoskodni
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
๏̯͡๏﴿
pveben iszonyat nagy buffot kapott viszont, ami már igencsak esedékes volt amióta kiszedték a negativ resist bonust a játékból
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
igazság szerint nem játszom még annynira jól a rugót, de ha a shaman egy pillanatra is kijön a stunlock alól akkor, legalábbis engem, szanaszét szed a shockjaival, s ha pont rosszkor kap el, mert nincsenek cooldownjaim, jobb ha én ütök. de mint mondtam, shamanok a feketelista elején vannak nálam
low lvl karikat sosem utok, semmi ertelme, nem tud megsebezni sem, de ha latom, hogy ott ul egy shaman pl (velem egyszintu) es epp h tulelte, azonnal levadaszom. "
Vadászd akkor le akkor, amikor full hp-n van. Kezdd csak nyugodtan meglepetésbõl, lopózz mögé, nem érdekel, de az baromira nem dicsõség, hogy egy "alig élte túl a harcot" ellenfelet megölsz. Amikor ül. Amikor fix, hogy criticalt kap. Ez aztán a hõstett.
+/- 4-5 szint ami nekem elfogadhato baaar 60-as es 60-as kozt brutal nagy kulonbsegek vannak szal mondjuk egy 58-as kek/zold emberke levadaszasa full t2 ben egyaltalan nem nyujt semmilyen elvezetet nekem.
Speciel pont egy rugo vs warriornal pedig nagyon sokat szamit,hogy megfelelo CD-s kepessege aktiv legyen a rugonak hiszen egy kb. az enyimehez hasonlo gear-ü warriornak 2-3 ütés egy ruggó.
Es a BG-s dologgal is egyetertek az a rugo aki stealth nelkul elkezdi csepelni a t2-es pajzsos warriort ,mert o majd megmutatja mekkora kemeny es kozben a fel hp-s mage szarra lovi -pedig inkabb azt kellett volna ambusholnia az meg is erdemli,hogy hazavagjak...nade pont az ilyen jatekosok azok akiknek halvany lila gozuk sincs a pvp-rol...
Az egyik legfontosabb dolog a helyes ellenfel kivalsztasa szal ertelemszeruen nem a macis druidot kezdem utni ha pl. lezuzhatom a fel hp-s lokkot...stb.stb.
low lvl karikat sosem utok, semmi ertelme, nem tud megsebezni sem, de ha latom, hogy ott ul egy shaman pl (velem egyszintu) es epp h tulelte, azonnal levadaszom.
bg-ben sincs ertelme csak azert mert fer rugoval levadaszni a 100%-on levo warriort, nyilvan a 10%on levo priestet kezded el olni, ez az egesz kaszt lenyege. nekem sem tetszik, h a magek szanaszet lonek a palya masik vegerol mikor eselyem sincs ellenuk.
amugy tenyleg nem mindig veszes a pvp szerver, volt ra nem egy pelda, hogy egyutt haladtam egy tehennel egy barlangban, arra is volt pelda, hogy leszedett rolam egy 60-as egy mobot. de arra is rengeteg, hogy jott a rugo es szetvagott, jott a shaman es ramshockolt. ha nem biroda feszultseget, akkor ne jatssz ott, de itt mindig megvan apara, na, most felfogja, h nem akarod bantani csak a q-t akarod megcsinalni, vagy kinyir, visszamaszol a hulladhoz, aztan levadaszod.
klassz>gear>skill?😄
/blackravensrol loptam😛😊/10vs5 arena
Nem is haragszom mikor esetleg mobozas kozben vagy low hp-n kaja kozben hatbavag egy rugo ,mert tudom ,hogy az o jatekstilusuk "sajnos" ennek kedvez.
A hulye duelek semmit nem mutatnak meg az egyes playerek pvp-s tudasrol es pont a rugoknak a legszrabb a duel hiszen meg en is rohogni szoktam azon,hogy pl. egy mage is spemmeli az arcan explosiont /temeszetesen a lvl1-est...;P/egy rugo ellen a duelben,de persze normalis BG-s, vagy outdooros korulmenyek kozt ugye ilyen nincsen ha egy rugoval kerul szembe hiszen nem is tudja,hogy nemsokara lecsapnak ra....
Sajnos egy rakat olyan emberke van minden szerveren aki arra elvez,hogy nemtudnak neki artani es orakat elbasz az esetelenek gyilkolaszasaval.Aztan ha egy hasonlo szintu ellenfel erkezik es jol megleckezteti a vilagot telesirja azzal,hogy mekkora gecik vannak es ot a nagy host megruhazzak.
Rengeteget BG-tem,de meg ott sem okoz elvezetet ha olyan playerek ellen nyomulok akiknek a tudasa megkozelitoleg egy target dummyeval er fel....sokkal,de sokkal elvezetesebb egy olyan BG meccs ahol meg kell szenvedni a gyozelemert 100x,1000x jobb egy ilyen gamma.
Masik nagy kedvencem amikor lenyomsz valakit 1v1 nagyondurvan majd onnantol kezdve TUNTELOEG nem harcol ellened roghog,tapsol stb.sot keruli az osszetuzest,de amint mondjuk 15% HP-n kajalsz valahol a csatateren harmadmagaval rad ront termeszetesen o az elso aki nekedugrik es ilyenkor ujjfent kirohog es tapsol oromeben...huhuuu mennyi ilyennel talakoztam BG-s palyafutasom alatt.Ezeken a sracokon aztan fekszunk am rendesen a ventrin.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Legundorítóbb dolog tönkretenni valaki más szórakozását.
EZ pont az.
Menj bg-be, ott hõsködj. Ott számítanak rád. Az már persze nem fun úgy 😉
2 paladin csapatot alkotva, imba gearrel(avenger, dark edge of instanity) ownolgat arenaban 2v2, 2v3-ban. paladin overpowered imba gearben😊
sõt, volt hogy WC-be 16oson egy 60as NE rugót seggbelõttem villámmal és együtt röhögtünk.. úgyhogy nem minden esetben olyan vészes egy pvp szerver..
lenne még pár példám.. 😊
Volt PvE szerveren egy 24es warrim, bementem ashenvalbe és a szembejövõ 60asok csak ugráltak körülöttem és /chicken-eztek, nagyon megnyugtató érzés volt telibesz@rni õket
Ennek örömére elugrottunk 20-an, és gyorsan levertük Azut, mindeközben értelmes "fukin HUN" és egyéb érdekes whispeket olvashattuk 2 teleport között 😄
Imádom a BS-t 😄
"Egy pap egy pala és Varimathras bemegy a kocsmába..."
részletek: ITT!
nyeremény lehet: 1 béta-kulcs, ha a szerencsés 50 között leszel! 😊
29. szinten untam meg, amikor soutshoreban két órán keresztül gankelték a kicsiket a 60-as hordás kiscsákók. Nem viccelek a két órával: elõször csak elmentem ebédelni, de addigis elfoglalták magukat. Ezek után elmentem wool clothot / silk clothot leadni darnassusba, de amikor visszamentem, még mindig ott voltak.
A fórumon leirtak alapján úgy döntöttem, hogy STV nem alkalmas a fesztelen fejlõdésre, és hát más allis terület nincs ezen a szinten, csak soutshore környéke, de ezt úgy látszik más is tudta...
Nos, lehet hogy dögunalmas meg igazából egy köcsög pve szerver pedig pvp bibibí, meg az én apukám erõsebb, meg üres is, hiszen 29. szintig az ally területeken nem találkoztam csak összesen négy hordással, azokból az egyik leszállt a lóról és *ambush*, a másik leszállt a lóról, frosztsokk, windfury a theunstoppableforce-ra majd ütés, a harmadik pedig simán befearelt a mobok közé. A negyedik rám se bagózott, és elment mellettem.
Szal nf1, aszondom azt döntsd el, hogy mit szeretnél: kvesztelgetni szépen, nyugisan, aztán meg instázgatni elõbb-utóbb unalmasan... vagy inkább az adrenalin híve vagy, és inkább az adok-kapok jön be... A játékosok nagy része PVP szerveren nyomul, tehát valószínüleg én nem fogom fel a játék egyik alapkövét, de igazából ez engem nem zavar. Én szépen elvagyok a PVE szerveren, és küzdök a processek, képletek és algoritmusok ellen...
Mindenestre a dolog nem fekete-fehér, mivel PVE szerveren is vannak battlegroundok, ahol lehet egymás ellen játszani, illetve PVP szerveren is úgyanúgy el lehet menni egy halom másik emberrel keresni számítógép generálta kihívásokat...
<#wilting>#wilting>
anti hero