World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah ejszaka van ott is, nah mindegy😄

buffolt desolace😊

ez majd ejszakai modban lesz szep 😊 foleg a skybox miatt amit ugye igy kepeken at nem igazan lehet visszaadni😊
de palaval szeretni fogom ezt a mapot az exorcism es holy wrath miatt, mivel mobok tobbsege gondolom demon😄

[HUN]Crassus
na meglátjuk....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

uber gearekert itt is dolgozni kell majd, 25 fos raidek, arena gear. a honor gearbol szerzett gear az csak egy ugymond "decent" gear lesz amihez mindenkinek konnyu hozzaferese lesz. es ezt akarhogy csavarodfacsarod, szuperjo dolog😊

en ugyis weaponsmith leszek pl szoval lesz fasza fegyom, elobb utobb😄

BEAST
mar megint kezded <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kiemelem a lenyeget😄

Right now in TBC, there are warriors I mow down with ease and they don’t seem to do damage to me(ezek azok akik rinyalnak). There are also warriors that feel like raid bosses, that if I fought them 1v1 I won’t ever be able to touch them without prep(ezek azok akik nem jarnak forumra sirni mert nincs ra okuk, igy oket nem hallod😉 ). So for warriors who are worried about their PVP viability, don’t. MS + second wind + deathwish + improved intercept, with enough gear, will once again, make warrior the best arena class, at least for 3v3 and 5v5.

[HUN]Crassus
irígylem az FPS,Szimulátor rajongókat ott is ugyanazok az alapfeltételek mégsem kapnak nerfet a reflexükbõl a gép elõtt ülõk,mert pityuka tök nub a játékhoz😛😊

[HUN]Crassus
na leccsekkolom,de az EPIK cumó Azért EPIK cumó,mert RIKA,"Kevés" van belõle nem osztogatják minden vendornál és nem esik minden útszéli krittrebõl....
Mindenki ugyanazon a talenten van klasszonként szóval mindenki számára adott a lehetõség,hogy EPIKUS gearre tegyen szert...Ja ,hogy dolgozni is kell érte? jaaaa az nem ér...pffff

bc jo lesz pont ezert mert mindenkinek adott lesz hogy viszonylag konnyen jo geart szerezzen (honorpontokbol vett gear) es ez altal sokkal nivosabb pvpk lesznek, mint 1.12 ben ahol hatalmas gear kulonbsegek vannak.

amugy itt ir Ming egy tauren warriorrol akit alig tudtak leverni 2v1 ben egy druidaval. erdekes elolvasni azt is amit ott ir utana a warriorokrol😛
szerintem tul van reagalva ez az egesz warrior gimp tema.

[HUN]Crassus
DEJÓ! az olimpián a 100 méteres síkfutásban sem indúlnak a paraolimpiás futók és kapnak 75m elõnyt,hogy egálban legyenek a többi versenyzõvel.....mindenki a saját képességeihez mérten játsszon és kész!
Megmondom most is aki nincs Guildben MIÉRT nincs guildben?MIÉRT nme szervez egyet? jaaaa arra nem képes? vagy nem képes csapatban játszani? akkor ne akarjon már olyan cuccokat amikhez CSAPATMUNKA kell,menjen questelgessen pvp-en és legyen el azzal.Pöcsöm blizzard!

The Garrett
körbefutottam shadowmoon valley- n ittvan pár kép izelitonek 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
ez egesz logikus valtoztatas 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

itt meg azok a valtozasok amiket nem irtak bele a patch notesba.

pl ennek rugok fognak orulni nagyon: "Imp BS is now in Assassination, switched with Imp. Slice n' Dice!"

woho imbak lesznek a warriorok, nesztek meghallgattak a sirast😄DD

szerezz par healert magad melle😊

Nyilván, értem én, messze van még a 70, de ha így hirtelen belegondolsz. Megértem hogy kellett a rage nerf, csak mert azért. Mert jönnek a bika fegyók. De ezzel csak mégjobban ellehetítlenítették a 70ig való pvp-t, world pvp-t stb. Mostmár gyak esélyem sem lesz a gyökér ud magek ellen akik egész nap arra verik majd hogy hogy tudják az agyonnerfelt warriort minél kevesebb gombbal megölni. -_- Szerintem.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

viszont ahogy elneztem high level caster itemizacio (damage, crit teren) nem upgradelodik olyan mertekben, mint majd egy warrior a high level fegyoval es gearrel. de tenyleg pasz mi lesz, meg midnig azt mondom kar elore obegatni😊 januar 16. kijon a bc aztan mehet a moka.

btw : most patchelik a beta realmeket uj builddel, tehat elvielg ejjel 1-2 fele kapunk uj infokat, hogy mi valtozott😊

Ezzel nem is lenne semmi baj csak ugye Warrior kapja a nerfet, casterek maradnak ugyanúgy 2 gombos kasztok.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Syron
<#idiota>

jaja enis ezert nem is aktivalom bc-ig mert a jelenlegi wow nem tud lekotni, foleg a tudattal, hogy januartol be pala lesz a mainem😊 de jo lesz a szep paladinos ability iconok az ui-mon😊

BEAST
jo de ez nem szamit , apro jellemhibakat meg elnezunk , meg ugye nem lehet mindenki 1337 meg k3wl <#idiota>

Syron
én is így vagyok vele, csak nem be palára vágyom.. helyesbítve nem palára 😛 wehehe

BEAST
jo , nem azt mondtam hogy holnaptol kezdve nem fogok jatszani 😄 lassan masodik honapja nem lattam wowot 5 percnel hosszabb ideig 😄 ... EVE onlany jo lesz amig nem lesz ertelme ismet wowozni , felesleges lenne human palazni vagy troll rugozni ha ugyis be pala leszek jan16tol 😄

nekem meg mar oktober elejen lejart, azota szenvedek es be palara vagyom😄 minden kis apro hirmorzsat bc-vel kapcsolatban kesz gyonyornek elek at😄

wtb timemachine!

az még 1,5 hónap ~
RP gear arena team miatt kell! 😄

Syron
mi lesz szerdán?!

BEAST
pff , holnap lejar az accom ... mondjuk ugyis be palam lesz jan 16tol , leszarom a patchet 😄

Davidus
neked minek? te rerollolsz:p

V9ykn8_TZL0

BIG NEED ON THAT!

Davidus
WTB szerda

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
sziasztok wtb jan 16 akinek an eladó pm plix

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Csabee
sziasztok!
Próbálta már valaki a paid character transfert? Mennyi idõ volt?

hi all! eddig L2-õztem,de 1,5 év után úgydöntöttem kipróbálom WoW-ot. tegnap rendeltem meg gamet addig szeretnék pár hasznos dolgot összeszedni. vki tudna linkeket adni ahol találok infókat questekrõl,karikról stb. ? elõre is köszi all

az a baj mar midnenki hozzaszokott a mc/bwl/naxx geares jo lethez 60 on😊 induljatok ki abbol hogy egy vadi uj warriorotok van bc ben, aki 60 utan nem mc/bwl/naxx-ozik hanem megy ki outlandsre lupolgatni tovabb, nah erre van balancolva a cucc, es jogosan, ha igaz az hogy a raidelok ennyrie elhanyagolhato szazalekot kepviselnek(amit ketlek magamreszerol, legalabbis magtheridonon tuti joval magasabb a raidelok aranya😄)

magus
hát nem tudom, szerintem halva született ötlet, hogy miután beöltöztem tier 6-ba, akkor úgy tudom játszani a kasztom, ahogy elgondoltam. jó, persze most is ez van, de amit írkáltok, ha nem töltök megint 95 órát naponta farmolással akkor sok kaszt teljesen értéktelen

BEAST
ez ugyis jatekosfuggo lesz , szal rugo > druid

JAAA SEMMI... rajottem, haha a wow launchert atirja exe-re ez a ratyi...😄
Szal megvan a prob!😄D
Lynx_TWL
kurva mind1, ha végkifejletben druida megbasz:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Sziasztok!

SEGITSETEK PLS!
The file "D:\games\World of Warcraft\wow-partial-1.MPQ" appears to be corrupt. You may need to download this file again.
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.

Ezt irja ki a WoW exe es a launcher is ezt valszolja... MIT CSINALJAK??
nem is te😄 hanem a sok nyalelf meg tehen a tobbi forumon😄

Fáradt voltam kissé szal Ragnaros szerver horda oldal

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

The Garrett
en nem sirok, szerintem a druida lett az egyik legjobban osszerakott class bc ben (a magek után)

télleg, NERF MAGES :_(

es akkro meg van pofajuk sirni a druidaknak?😄

The Garrett
megolni barkit 1v1 ben? 😄

Ragnaros oldalon a Genesis guild egy maget keres. Lehetõleg olyan ember keressen aki megfelel a felvételi követelményeknek, és komolyan szeretne játszani. Guildünk jelenlegi célja Patchwerket megölni, illetve Naxxramasban minél tovább jutni.
Ha érdekel jelentkezz a fórumunkon illetve keress meg ingame.
Fórum:
http://dexter.tvnetwork.hu/gnstest/forum

Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!

paladin polo:

es most nezd at miket tud a druida amit a rugo nem😄