World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

btw a thorium granat is igy mukszik csak a casting time ja nagyobb, szal nem latom mi a nehezseg ebben.

Nem nem ez a baj, az a gond hogy 0,5 sec casting time os es nem instant ugye? Nah elmehettek a ... <#eplus2>

The Garrett
mindja odapacagolok a lockommal is, azt is meg tudom nézni 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett

Davidus
gyanus az a 100 rage:p

V9ykn8_TZL0

meg kell állnod hogy egyáltalán aktíválhasd és megjelenjen az aoe terület kijelölõ zöld szar, majd utána ha futni akarsz akkor a camera szarakodik, majd megint meg kell állnod hogy egyáltalán ellõhesd ~

The Garrett

végre kaptak bonusokat a t4 settek.

nem is akármilyeneket 😊

Ugye akkor ne is beszéljünk arról a kasztról ami instant lerootol és fossa magából az AoE spammet.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Davidus
<#hehe>

V9ykn8_TZL0

BEAST
mi korulmenyes benne? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
erosen warlock candy map az biztos 😄

megmondom miért. mert baromi körülményes használni. amúgy a sebzését igencsak csökkentették -.-

LOL ez mekkora szar víz...
vendor pia 7.5k <#idiota>

Egy ilyen kép semmit se mond mert nem látod a körülményeket. Gondolom szarrá buffolva, minden charm/trinket/bizsú beaktiválva.

Dacid
./agree

Chrystopher

Bocs... <#banplz>

Zeccc
BEAST
/signed

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kieg orvosolni fogja a problémád, ne aggódj (én már rég beleuntam ebbe a "na talán most dobni fogja" életérzésbe...undorító, mocsok és geciszar ez a mostani random lootrendszer, ami még megmaradt a kisinstákban).
addig meg relax.
már csak 1,5 hónap, az már semmi...

ha nagyon nem birsz magaddal a kieg-ig, akkor próbáld meg rávenni a guild-társaid 1-2 WSG-s guild meccsre...garantálom, ha ráharaptok az ízére, nem bírtok lekattani se róla majd 😊
pláne, hogy szerdától pontért lehet venni majd cuccot, szóval, ami eddig elég idõ hiányában nem volt elérhetõ, most azzá válik majd...

s nincs jobb feeling, mint egy guild-es gyalázás BG-ben 😊)

be female combat anim gáz.
be male viszont király, amikor megpörgeti a kétkezes kardot a háta mögött az üt.

be male-be, ami kicsit gáz az az enyhén buzis tánca 😊

viszont a cast-anim (amikor shadow spelleket castol pl.) az viszont nagyon jó lett...

szal' jan. 16-án nekem is reroll lesz BE akármire...
addig meg asszem' wowszünet lesz -.-

BEAST
ez csoppet vicces , csak tudnam mivel indokoljak ezt ... nincs megegy olyan kaszt ami aoe tudna stunolni , erre a lock meg 20 secenkent kepes lesz ra ...

...gief 30seces hammer of justice , htxbai

Nirvanaa
Akkor próbáljuk meg így, úgylátszik máshogy nem akar menni:

soulfire 1
soulfire 2

FCH kari
hi,megtudnátok mondani hogy a bllizard mennyi idöközönként probálja levenni a pénzt a számlárol??asszem hogy elcsesztem valamit mert biztonsági okokbol 72 orára letiltott a blizzard és ma tellik le!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Nirvanaa

Teszt szerveren wsg-n kb egy hete...
És még nem is volt crit!<#wow1>

Nem teljesen értek veled egyet igaz én nem is "Epik" cucc miatt görcsölök hanem egy sima alap dungeon set miatt.Az is nonszensz hogy tegnap délután ill este mentünk még egy-egy Baron runt innmár 49x és változatlanúl nem dobta a paladin gatyát.

Nagyon sokakat ki bír ez ábrándítani a játékból igaz az az elõnye meg van hogy mostmár simán vesszük a 45 perces questet ugy loot nélkül akár 38 perc alatt is megvan.

Véleményem szerint a játék egyik legnagyobb hibája ez a random dobás alapszetek esetében, és még én szerencsésnek is mondhatom magam hogy a guildom nagyon yoo arcokból áll és nem gond megkérni négy embert egy sima baron run-ra.

Mivel nem bg-zem mert a pvp része kicsit sem érdekel a játéknak más módja meg nincs a normális alap felszerelés megszerzésének mint az hogy beszereni az alapsetet és azt upgradelni.

Talán a kieg majd orvosol ezen a lehetetlen szituáción addíg is ma ZG elött majd még beugrom a gatyáért és dob a rosszarcú megen majd druid-mage-pizzafutár meg mittomén milyen cuccokat.. hátha most jelighével.

ui:a Draki sem dobta 18x a páncélt tegnap elött...
Látod, pont azért a 4000es soul fire miatt nem kellene sírni 😊
Magh
New rank of water. Juhéé. 😊

Magh
Végülis nem az, csak 1v1-ben legyõzhetetlenné teszi a lockot. A pompyro pedig nem, sõt, semmi más. A jelenlegi HP/damage arányok mellett még a 20% is borzalmasan sok. Ha az új körülmények között túl gyengének bizonyul (kétlem), hát majd erõsítik.

TDC Geronimo
...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

btw shadowfuryt (aoe stun) buffolták 😄DD
20sec cooldown

azért vicces a soul link nerf mert demo locknak kb semmi dmg outputja nincs a peten kívül.

rugoknak, kalgan megerositette a lentebb irt valtozasokat, plusz:

Combat will be getting an upgrade to Weapon Expertise and another slight improvement to Surprise Attacks (10% damage bonus instead of 8%).

<...>

As far as weapon skill stinking, does that mean talents that add crit, hit, etc all stink too? No, it doesn't do as much as it used to (sorry, but the old version was flat-out imba), but we have reduced the base effect of glancing blows vs mobs 3 levels of defense higher than your skill.

In addition, all of the new encounters have been tuned around the net result of all these changes, so while it's valid to say it'll have an impact on rogue raid balance in today's encounters, I don't think that'll matter for much longer.

jah es ugye suprise attack mar a finishing movekra is hat.

Inkább geart kéne tõle vennem asszem.

mindjart megsajnallak😄 ugynezem lecket kene venned devilkingtol😊

Nem hiszem, hogy overpowered az a 30%. Az 50% még az volt, de mostmár szemétség tovább nerfelni a felén túlra egy talentet ami a demo ág meghatározója. Még annyit, hogy ha ez overpowered akkor a magek kis vicces pom pyroja meg utánna a blinkes futkosós aoe spames kivégzése szintén az. Én meg foroghatok utánna mint a hülyegyerek, hogy még a kis szar 1,5 seces castot is el tudjam rá nyomni. (A rugók burst dmg-ét meg se említem)

ugyes vagy!

de azt elismered hogy a jelenlegi (30% os) soullink overpowered 1v1 ben? szerintem meg 20% kal is az😊 tekintve azt hogy ez gyak fix damred, bc ben meg az armor/damred arany megvaltozik jocskan (bar talan majd kesobbi, talan raid instakbol jovo geareken mar akkora armor lesz hogy visszaall regibe), tehat pl amig most a warrior gearje ad mondjuk 60% damredet, ugyanaz a gear 70 en 45-50% ot fog adni mivel tobb armor kell magasabb szinteken ugyanannyi damredhez😊 es az armor ertekek olyan nagyon nem nottek a level 60 as epicekhez kepest.

Ami a CoW-ot illeti az bizonyos mértékben jogos, csak kár, hogy megint használhatatlanra lett nerfelve.

Egyrész én sok emberrel ellentétben kifejezetten szeretek 1v1-ezni és még a 2v2-ben se mindig van healer. Az hogy a petem meddig marad életben nem igazán jelentõs, sokkal inkább izgat, hogy én meddig birom pl. a rugók vagy a warriorok istentelen damaget. 3%-ról 5% iszonyatosan kevés kompenzáció ahhoz az elvesztett 10%-hoz képest, valamint mint már mondtam ennek igazán jelentõsége nincsen (még az esetleges 4000-res soul firenél is + 80 dmg hát kösz, de nem)

ha nem latnad a curseon kivul ez mind buff, aztaltal hogy a peted kevesebbet serul, grp pvpben -ahol teged healelnek- tovabb marad eletben a peted, soot meg ha solozol is talan jobb ez igy, azt meg ne felejtsd el hogy a damaget buffoltak ez melle.
curse of weaknesst meg muszaj votl megvaltoztatni, bolond az aki azthitte hogy -120 fix damage marad alapbol. egyetlen gondja van perpill , hogy nem stackel a demo shouttal.

Hat baz+ a lockot mi a túrónak kell folyton baszogatni. Curse of weakness megint nagy szar lett és a soul linke is kezd trágya lenni. Elösször indult 50%-ról aztán 30% most 20% a következõ 10% lesz? A + damage meg dotnál kb mint pofon a szarnak. Hát kösz.

nah crassus oromere nerfeltek curse of weaknesst😊

Curse of Weakness(Rank 8): -350 AP
Amplify Curse: +50% CoD/CoA, +20% CoEX

igy mar azert nem 1-ket fog sebezni az offhand😄

viszont kaptak warlockok buffot😄
destro 41 pontos cd je 20 sec lett 1 percrol😄

soullink meg megvaltozott kicsit 20% a damage share a pettel 30% helyett, de +5% damot ad a warlocknak es a petnek is +3% helyett.

"- Wound Poison(all ranks) has been changed. Now has a 30% chance to instantly deal damage(increases with poison rank), and reduce healing effects used on target by 10% for 15 seconds. Stacks up to 5 times."

nah rugok kaptak mortal strikeot 😊 debuff ertelemben, egesz kis pofas mereg lett ez igy.

"Compiled rogue changes so far:

- Improved Backstab moved to tier 2 Assassination.
- Improved Slice and Dice moved to tier 2 Combat.
- Surprise Attacks changed to "Your finishing moves can no longer be dodged, and the damage dealt by your Backstab, Gouge, Shiv, and Sinister Strike abilities is increased by 8%".
- Improved Sap and Elusiveness have swapped tiers.
- Improved Sap now 2 ranks, 50%/100%.
- Preparation changed to "When activated, this ability instantly refreshes the cooldown on your Evasion, Sprint, Vanish, Cold Blood, Adrenaline Rush, and Premeditation abilities." Goodbye double Cloak of Shadows/Blind in arenas.
- Cloak of Shadows is now 1 minute cooldown instead of 2.
- Evasion ranged attack avoidance reduced from 50% to 25%.
- Blind changed to 3 minute cooldown from 5 minutes(is this new? never noticed it before).
- New rank of Wound Poison changed, now deals instant damage and reduces healing effects by 10%. Stacks 5 times."

Lynx_TWL
nerfelték prepát zomg omzg cries rohadjank szét :<<<<<

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
meghalgattak az imáim: - Improved Sap now 2 ranks, 50%/100%.

csak ugey kerdes hogy bc releasben is marad e igy😄 ne feledjuk egyelroe ez mind csak beta test, meg barmi valtozhat, de teny hogy esszeru valtoztatas lenne😊

amugy elvielg elusiveness es improved sap is helyet csereltek (vagyis ha imp sapot akarsz nem kell olyan melyre menni subtletyn)

Lynx_TWL
omg hát végre basszák meg:d