World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magh
És a r13 set marad, amilyen most, vagy kap némi tápot? Ha igen, automatikus upgrade, vagy ki kell farmolni megint? Mennyi idõ kb összegyûjteni a full set+r14 fegyvernyi honort?

Kérdés:

Tegnap este PTR-en kipróbáltam a talentet miszerint 100% Disarm resist-em lesz. Futok is be Stockades-be és minden mob disarmolt. Duelbe nem tudtak, nekik resistelt.

Bug vagy working as intended?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Davidus
honorbol ez lesz a max amit meg lehet venni
kb a lvl70 5 emberes insta cuccok szintjén van.
az epic PVP gír meg átköltözik az arenaba

V9ykn8_TZL0

TVelvet
vááááááááááááááááááááá végre valami rugó imbítás 😄
az pvezzen😊

Syron
yoo'vanna <#idiota>

TDC Geronimo
hát logikus, hogy nem csak 1 hónapra teszik bele 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Syron
yaaaah, és így lesz BC-be is majd ugye?

Davidus
honor+mark

V9ykn8_TZL0

Syron
az ott repu meg bg-s mark-ok? mármint az árak...

Davidus
HWL wepön
1H 22500
2H 45000

V9ykn8_TZL0

Davidus
ÚJ ÁRAK +50-100%

Még így is meglesz a HWL set mire kijön BC-.-

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
GIEF ZE INSTANT SHADOWFURY!!4 Aztaqrva najó bearanyoztad a napom 😄DDDD

Nirvanaa
Igen, pont én is ezen akadtam ki...

najó, megnéztem újra a dance-et, shai post-jában.
annyira nem is gáz, sõt...
meg merem kockáztatni, hogy ha elõadnék egy ilyen seggriszálást akármelyik diszkóban, rámaggrózna az összes csaj a környéken <#vigyor>

btw dual-wield-es combatanim-ról nincs video valahol?

TDC Geronimo
Nem szándékozom OG-ba tartózkodni keg után, de a többi ok <#idiota>

ebben az a durva, hogy "hits you" és nem "crits on you"... <#guluszem1>

te ezt nem értheted ^^
bár a rózsaszín kis set-edben, ha ezt táncolod majd orgrimmar közepén, garantáltan virágözönnel fog elborítani téged az összes gay undead, tauren, troll és ork is.
na az lesz a te nagy napod 😄

TDC Geronimo
Nub , dance a legjobb -.-

The Garrett
van csak nem másoltam át 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MrStokes
Koszi, de sajnos nincs leirva minden kasztnak a set bonusza, csak 6-e. Amik erdekelnek (hunter, warrior), azok termeszetesen nincsenek ott. :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
np 😊 estenkent en ott szoktam ugykodni , ha meggondolnad magad van egyszemelyes corpom is <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Warlock:

(2) Set: Your fire damage spells have a chance to grant you 135 bonus shadow damage for 15 sec and your shadow damage spells have a chance to grant you 135 bonus fire damage for 15 sec.
(4) Set: Increases the duration of your Corruption and Immolate abilities by $ sec.

2 es szetbonus? ehh sirok (aff lock leszek)

4 hány sec is ? 60 ? 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

kösz, de van most sokkal jobb szórakozásom is irl, mint az eve onlány 😊)

BEAST
tedd azt , nem vesztesz sokat 😊 irany az eve onlany trial verzioja!4!! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nincs kedvem flémelni...
perpillanat is csak a ork huntámmal bohóckodom, de hogy minek, azt nem tudom...úgyis reroll lesz, szal' <#zavart2>
azon filózom, jan. 16-ig tényleg félrerakom wow-ot, perpillanat semmi sincs benne, ami le birna kötni...

már bc infókat se nagyon nézegetek, pláne képeket nem...nem akarom lelõni magam elõl a poénokat és meglepetéseket, maradjon már valami a kieg-re is. mi lenne abban a pláne, hogy bemegyek outland-re, s minden ismert, minden tudom hogy mûködik, ja ezt is ismerem, mert itt-és-itt olvastam róla, ja ide ilyen repu kell, oda olyan repu, ebbõl ez meg az lesz...bah, ez igy uncsi lenne...jobb lesz inkább felfedezni újra ezt a részt, hasonlóan ahhoz, mint anno, mikor elöször log-oltam be a wow-ba <#hawaii>

Zeccc
katt <- itt minden kasztnak levan irva a szet bónusza...

MrStokes
Hat ja, en is ettol felek...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Na jo nem tudok irni... -_-

MrStokes
Warriorod nincs veletlenul? 😄

BEAST
ugyis lock leszel , miert foglalkozol ilyesmikkel , inkabb kezdj bele a "jajszegenyszegenyagyonnerfelt" lock leszek szovegbe 😄

MrStokes
Grannat-ot nem is hasznalhatsz 20 masodpercenkent szoval GG.

az még hagyján lenne ha +dmg et adna. de amit most az az kurvára szar.
ha fireel mész akkor a shadow dmged kurvaszar, és fordítva

jah, 1 hétig szenvedtem, mire fel birtam másolni a papomat ptr-re.
utána mikor összejött kemény fél órát ptr-eztem, mert:
1. lagzott mint állat - ezt nagyon nemszeressem
2. kipróbáltam VT-t, hát nem igen gyõzõtt meg, a kemény +200 dmg-es gear-emmel ugyanúgy manaproblémáim lettek, mint elötte...valahogy nem igazán jött vissza olyan mennyiségben a mana, mint ahogy fogyott - szal' farmolni szintén használhatatlannak tûnt számomra (pedig még spirit tap-om is volt -.-)

Zeccc
oops.. hirtelen azthittem T4 dehülye vagyok 😄

Zeccc
O_o

ezthogy? 😄

azokat törölték a wow-ból <#hehe>

2-es setbonus odab*sz o.O

MrStokes
ehem, es mi van a fury-s warrikkal, hm?

ugye ebbõl is lesz 3 féle mint a druidnál? Mert ezek a set bonusok nem éépp túl kreativak, ellenben a megszakíthatatlan fireball/frostbolt-hoz képest. (Mi a halálnak ad a Blizz folyton +dmg dolgokat a locknak? Valami ötletesebb content managert ide)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Magh
Azok a mage bónuszok egy kicsit durvának tûnnek így elsõre o0

The Garrett
shattrah aldor rise.

én is probáltam ezt az aoe stunt hát bcig lehet raknék rá de csak mert 10 pont hilyán jobbat nem érek el más talentfában 😞

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Zeccc
meik városban, meik vendornál lehet megnézni ezeket?

Az teny hogy nem biztos hogy megeri kitalentelni.

Na jo, teleg hasznalhatatlan. Ki se rakd a barra 😄
Gyere sirjal a vallamon.

a különbség az hogy gránáthoz nem kell megállni. és ez baromi nagy különgbség

BEAST
majdnem megsajnaltalak , te szegeny szegeny lock ... meg kell allnod hogy aoe stunolhassal es meg csak nemis instant castos ... nem ertem miert szivatjak a lockokat 😞

The Garrett

meg van pala meg lock is 😊

Tafaya
Akkor miért nem azzal nyomatod, miért szenvedsz ezzel a gyenge warlockkal?