World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Davidus
ja hat full bm alatt csak 41 pontot ertettem😄

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
Syron
tudom de amit én mondtam az nagyobb, meg szebb, meg erõsebb 😄

Talan hogy kard,mace specnel ne kelljen BS be tolni hogy tovabbmehessel a treeben?

alt+f4 😊

mivel 1 sorral lejebb van mint a BS vagy a mostani S&D igy hat miert kene oda 3 pont?

tigeroo
nem az a lényeg...a ripper "szürke" szal nemtudnám lootolni...de nemülte senki
ok, azt a két pontot át lehet rakni akár thick hide vagy imp. revive pet-re is, annyit nem oszt, nem szoroz.
viszont surv ágon szerintem jó az az entrapment.
pláne, hogy holnaptól ugye freezing trap után kapásból lehet frost trap-et is rakni, mert nem 1 cd-n lesznek, ha infóim nem csalnak, szal' dupla cc-zési lehetõség wsg-n entrapment meg tömény szopatás.
impr. wing clip elõnyeit asszem nem kell ecsetelni, újabb cc lehetõség, ha meg netán egyik sem jön be, akkor meg max beast within bekapcsol orc racial blood fury-val együtt (+attack power), aztán melee-ben szét lehet verni az ellent, mert savage strike-s miatt egész jó %-ban crit-elnek is a melee cuccok 😊

/theorycraft off 😊

zizz21
ok,köszi,gyanakodtam én is erre,mert fel akrtam venni egy övet,amit irt,h harc közben nem lehet. 😛 de háát nem harcolok,állok a falu közepén aztán nézegetek. 😊 mitõl hiszi,h harcolok? és,h lehet akkor leállítani ezt a "harcot"? elõre is köszi

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
ok,köszi,gyanakodtam én is erre,mert fel akrtam venni egy övet,amit irt,h harc közben nem lehet. 😛 de háát nem harcolok,állok a falu közepén aztán nézegetek. 😊 mitõl hiszi,h harcolok? és,h lehet akkor leállítani ezt a "harcot"? elõre is köszi

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

de, csak szar az sg

zizz21
ez nem nekem szólt véletlen? 😊

TVelvet
mondjuk, hogy ha lesz shadowsteped akkor ne keljen 3 pontos lethalityvel rohangálnod hanem simán kitud maxolni.
Mar lassan hogy 1 hete azon gondolkodom hogy:

Imp S&D---->Combat
Assasin<----Imp BS

trukknek mi ertelme volt?

harc közben nem lehet.

full fekete röfikkel tele van elwynn forest is, lvl 11-esek, lelõhelyük ott van, ahol hogger is rohangál...

zizz21
Hi! az mitõl van,h eccercsak nemtok logout-olni,hanem kirja,h ezt most nem lehet,ha simán kiakarok lépni akkor is ezt irja. 😛 Csak most kezdtem játszani vele,elnézést ha láma a kérdés.

Guest
Ez nálam egy félig feltöltött kép 😊
3. <#rinya>

tigeroo
akkor ez most bug?
Tafaya
3-ra mindenki kezdje el sajnálni a warlock-okat

1...2...

Guest
Viszont látom a Backlash az szépen proccol. 😄
mekkora sírás volt hogy HÚDEKURVAIMBA lett curse of weakness a -130dmges hatással... meg is lett az eredménye, most -350AP lvl70en
gyakorlatban ezt jelenti:
lvl8 mob

lvl69 mob:

még a régi -31dmges lvl60as rankjánál is szarabb. gg 😄

Davidus
pedig kill command még nincs is

V9ykn8_TZL0

Davidus
én 60ig ful BMel mennek. meg utána is mert pvpre ultratáp lett a BM 2.0ban😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
holnap 13:00

V9ykn8_TZL0

tigeroo
a before the storm patchet mikor "iktatják" be? irt a fõmenüben vmi paris time fassetudja, nah😄

nekem asszem ez lesz:
0/41/10 - MM/surv build

vagy ez lesz a másik, amin filózom eléggé:
41/0/10 - BM/surv build

Tafaya
Akkor csak jól sejtettem, írtam is tegnap guildcsatin hogy erõs a felhozatal 😄

Ui.: Az 1-2 percenként kb. 5 mp-es netmegállásra van valakinek ötlete mitõl lehet? Tvnet adsl 2M

Syron
vagy Grunter full fekete disznó, lvl 50 körüli asszem, blasted lands-en 😛
Skills When Tamed: Charge 5, Dash 3

nem 100% biztos

papomnak volt VT-je test realm-en.
szóval le lehet menni, 51 pontig akármit kirakhatsz a talent fán.

s AQ20 könyveit akinek vannak, még ma adja el, mert holnap már tanulhatóak lesznek a trainer-nél.

neptulon-on tegnap tele volt spammolva a trade csati ilyen könyvekkel...a jónép meg csak röhögött <#hehe><#hehe>

Ez tuti? Mintha azt olvastam volna, hogy mindig a legtobb arena pontot ero csapad utan kapsz pontot, de minden heten csak 1 utan.

szerintem ez jobb ^^

azt is vegyétek hozzá a számításokhoz hogy mind 2v2 3v3 5v5 pontokat egy helyre kapod, szal ha a te csapatod van a toppon mind3ban akkor igencsak hamar meglesznek a cuccok 😉

MrStokes
Az engem is 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
vagyis nemis hanem:igyhotbot 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
itt e

nem 100%os de sokkal közelebb van a valósághoz mint a blizz féle

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Hát sztem ez nem így lesz. Akkor ptr-en miért lehetett lemenni?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Garrett
lies.

The Garrett
na mar el is osztottam fantaziadusan a holnapi talenteket 😊 hotbot

Tafaya
"All players will have their talent points reimbursed and will have access to
new talents throughout their trees; this includes the 41-point talents. Several
new abilities have also been added for all classes."

Syron
ez sztetek mien lenne?

én úgy emlékszem hogy arról volt szó, hogy nem lehet majd lemenni ennyire a talent fán, mert ahhoz már BC kell majd... most is csak addig lehet majd lemenni mint eddig, viszont a felsõ talentekbõl már az újak lesznek aktívak

legalábbis én még itt tartok

The Garrett
nem azert, csak kapasbol talaltam benne hibat, akkor lehet a többi classét sem frissítették.

Syron
yah oks, sry, azt nemtudtam, mondjuk droid annyira nem is nagyon érint engem 😛 😄

The Garrett
itt viszont az összes talent ugy van ahogy holnap a jatekba kerül 😊

The Garrett
ennel a druid talentek nincsenek updatelve...

TDC Geronimo
Olvasván az elsõ sort azt hittem, hogy nekem írsz valamit csak szokás szerint elírtátok a nevem >.<

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx