World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
általában AV-re 40 perc a sor, most épp 51 mert délelõtt van 😊
este csúcsidõben 30 percre megy le max
mondjuk lehet azert mert minden mage a raid 70% át holtan töltötte az uj aggro miatt... 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
tegnapi PW próbák alatt (2 érdemleges volt csak, aztán wipe :p) mindig én voltam a #1 dmgben ^^
se poti, se CoA.
OWNED MUCH!
élvezzük amíg lehet... <#idiota>#idiota>
valószinûleg nem 100% compatible az új UI-val...
nekem eddig Telo Quickloot és Auctioneer Stubby csinált ilyet, kilõttem õket, jól elvagyok nélkülük (új built-in quickloot pl. nekem kifejezetten tetszik is)
nekem még csak improved wing clip volt eddig, de túlzottan behalva nem voltam tõle...
ettõl függetlenül szerintem egy WSG vagy AV viszonylatban egy jól elhelyezett talent-ezett frost trap többet segíthet - a többieknek is -, mint egy wing-clip...
gyönyörûen sebez minden klassz viszont megtartnai nemlehet csak ha visszavesznek..viszont ha visszavesz a DPS mi értelme van az új skilljeiknek?he? erre varrjon gombot az összes hígagyú Blizz fejlesztõ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
(Bár ha nem minden másnap - húsvét meg karácsony - proccol az Entrapment, akkor nem is olyan hülyeség, de nekem másfél éve van ilyen talentem, és elhiszek neki mondjuk olyan 2%-ot, de nem 25-öt. Persze akár ki is javíthatták - volna, mert volt vagy 10 peccs azóta. És nem 2 csapdát raktam le életemben.)
ಥ_ಥ
itt vannak a parancsok:
/omnicc size <value> - Sets the cooldown count font size
/omnicc font <font> - Sets what font to use. The command /omnicc font Fonts\FRIZQT__.TTF will set the cooldown count to use the default font.
/omnicc min <value> - Adjusts the cooldown count to show for only durations greater than <value>. The command /omnicc min 3 will not show text for any cooldown of 3 seconds or less.
/omnicc color <duration> <red> <green> <blue> - Sets the color to use for cooldowns of <duration>. Duration can be either long, medium or short. The command /omnicc color short 1 0 0 will change the cooldown color for cooldowns of short duration to red.
/omnicc scale <duration> <value> - Sets the scale to use for cooldowns of the given druation. Duration can be either long, medium or short. The command /omnicc scale vlong 0.5 will make cooldowns of an hour or more be half size.
/omnicc model - Toggles the normal cooldown model
/omnicc shine - Toggles bright, ABInfo style, cooldown flashes
/omnicc shinescale <value> - Sets how big bright cooldown flashes are
/omnicc reset - Returns to default settings
vastaggal kiemeltem, ami szerintem erre vonatkozik, de kipróbálni nem tudtam.
lehet vele kísérletezni...
ಥ_ಥ
pedig ez az egy wing amit fullra kitudunk tolni (ezen kivül: patchwerk, grobbulus, guth/razurvius/noth, heigan ami lement)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
A tankolásról... nekünk is feltünt... tegnap Onyxiát lehúztam maci formában a tankról, úgy hogy +aggro idõt hagytunk, és én fel se tettem az aggro többszörözõ debuffjaimat... eheh
de azt a halvány négyzetet nemtudom huzni sehogy...elég idegesitõ😞
ha minden igaz akkor mozgathatóvá válik. amúgy ha beírod azt, hogy /ebb és entert nyomsz kilistázza az összes parancsot. Te, ez a Photek írt ehhez egy readme.txt-t ott benne vannak az általa használt addonok parancsszavai.
Az a sötét háttér meg nem az actionbarodhoz tartozik? Próbáld lock-olni hátha eltûnik.
Akármennyire is szar a játék beépített raid funkciója, én kénytelen voltam átállni rá és Lucifronnál a "show debuffs" opicót bekapcsolni. a Remove Curse spellt pedig kitenni action bar-ra és bebindelni. Csak így tudtam a csapattagokról a Curse-öket leszedni. Tudom, hogy nehezebb és szokatlanabb így decursive-olni, de kis odafigyeléssel meg lehet oldani. Ettõl függetlenül 3x vájpoltunk el Luci-nál, ami igencsak frusztrálttá tette a többieket.
Ja, amúgy Blizzard nem is ígéri, hogy az automatizált dolgokat engedélyezni fogja (decursive és hasonló társai) Legalábbis ezt pletykálják.
A másik nagyobb gond ami tegnap ugyancsak MC-ben jelentkezett az az aggro control volt. A tankjaink egyszerûen vért izzadtak azzal, hogy egy-egy trash mob-ot magukon tartsanak. Elég volt, ha csak egy Rugó vagy mágus elfingotta magát rögtön szana és széjjel lett tépve. A healerekrõl már nem is beszélek. Szegények az idegösszeomlás szélére kerültek és pár rankkal kisebb híleket lövöldözgettek hátha sikerül elkerülni a Heal aggro-t. Mondanom sem kell nem mindíg sikerült. Úgyhogy tegnap a warriorok anyáztak elég keményen. A protection talentjeik gyakorlatilag nem mutatkoztak meg az aggro generálásban és a mobok megtartásában.
Hát egyenlõre ennyi. Sokaknak el is ment az Insta raid-ektõl a kedve. Megkérdeztek más nagyobb klánokat is ahol ismerõseik voltak és azt mondták ugyanilyen szar a helyzet Naxxramas-ban is. Az eddig simán letankolt mobok elmászkálnak és berohannak a tömegbe hiába a sunder armor és taunt.
warrior jelenleg a következõket tudja reális eséllyel megverni
-lock
-holy priest
-fadruida
-rugó ha nincs CDje 😄
itt egy shot
- jobb felsõ sarokba hogy lehet elmozditania bufftimerokat?
- a két barom mögött van egy halvány téglalap ami jobb oldalra nyulik ki, na azt hogy lehet eltüntetni?
na mar csak egy jo bonusscanner kene a superinspect meg az itembonusfu is russzul szamolja a +shadowdmgom 😞
May the force serve you well!
A daze-es talentet nem értem mert conc shot ott van rá amikor akarom ha kell, de még az se szokott kelleni mert állandóan critel az arcane shot és hal sorban mindenki.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2. FuBar-hoz asszem van már ilyen. Wowterface.com-ról elvileg letölthetõ, ha nincs behalva a site
3. vannak
4. állítólag fos lett az aimed most, jobban megéri, ha kitalent-ezi az ember az 5 sec-es arcane shot-ot. arcane shot majdnem annyit sebez, ráadásúl instant, nem 3 sec cast. aimed-nek viszont megvan az az elõnye, hogy "csak" 1 pontért megkapod, s nincs 1 cd-n arcane-nel, szal aimed, arcane, multi-val eléggé szép burst dmg-et lehet csinálni.
ami viszont übergáz talent mm ágon a combat experience...van róla us fórumokon statisztika, hogy mixed t2-t3 gear-rel kemény 1 dps növekedést eredményez 2 talent pontért. vicc.
concussive barrage is állítólag elég ratyi, volt olyan emberke, aki arról panaszkodott, hogy fél órán át 1x sem proccolt neki autoshot-ra...ami elég gáz...
improved multishot viszont azt mondják nagyon jó fullra kitalentezve.
AV US BS-en is horda default loss tegnap 20+ Av-t nyertünk egy se volt 35 percnél hosszabb, de volt egy órán belül 3 is
1. Amit 2-velleljebb említett a kolléga hogy jelzi a mobok HP-ját olyan már van vmi mûködõ?
2. Tud vki valami addont ami normálisan jelzi a honort? mert a titanos addonnak ugy még nincs újabb verziója (lehet csak én nem találtam(lehet nem is lesz? /cry)) az alap amit kitaláltak vagy nem megy rendesen, vagy nem tudom, de 3 nap játék után majdnem biztosan kijelenthetem hogy szar, mert meg sem közelíti azt az értéket amit másnap tényleg megadnak nekem honorban.
3. EU-s szervereken is vannak random BG újraindítások?
4. Hunter Aimed shottal mit csináltak? Full MM talentekkel se sebez semmit sztem. Bár a Arcane shot jó lett nagyon /cheer
AB-t is nyerjük 80%-ban, ha nem premade van.
bár volt már olyan is, hogy horda pug leverte alli premade-et ^^
Az eltûnõs ruhás dologra azt mondják, hogy csinálni kell egy WDB könyvtárat a cache alkönyvtárban, mert hogy oda került az item cache, csak a pecs elfelejtette megcsinálni néhány esetben... nem tudom igaz-e, én csináltam, azóta nincs ruhaeltûnés, de nem tudom emiatt-e vagy másmiatt...
Unitframe:
Xperl unitframe + OmniCC cooldown count mod ezt a kettõt copy-zzátok ki a csomagból (bár van benne még sok jó dolog is, titanbar, sct, stb.)
+
Actionbars:
Trinity Bars 2000.18
nekem ez a kettõ frankón mûködik, igaz kicsit átszabtam az Xperl unitframe-t, leszedtem róla minden felesleget, meg a bar texturát átállítottam kevésbé csicsásra...