World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
Elég jó hpm van HP gearben 😛 6817 beadja azért

"több perc" 😊
általában AV-re 40 perc a sor, most épp 51 mert délelõtt van 😊
este csúcsidõben 30 percre megy le max

The Garrett
jaja nalunk is affli. lock volt a toppon tegnapi raiden bossokon trashen egyaránt 😄

mondjuk lehet azert mert minden mage a raid 70% át holtan töltötte az uj aggro miatt... 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hmhm végre helyretették lockok pve szerepét ~
tegnapi PW próbák alatt (2 érdemleges volt csak, aztán wipe :p) mindig én voltam a #1 dmgben ^^
se poti, se CoA.
OWNED MUCH!
élvezzük amíg lehet... <#idiota>

szerintem nézd meg melyik az az addon, amelyik ezt csinálja, s amit le akar tiltani a blizz ui, s kariválasztó lapon az addonoknál szedd ki a listából...
valószinûleg nem 100% compatible az új UI-val...

nekem eddig Telo Quickloot és Auctioneer Stubby csinált ilyet, kilõttem õket, jól elvagyok nélkülük (új built-in quickloot pl. nekem kifejezetten tetszik is)

hát fórumokon elég sok whine megy amiatt, hogy állítólag mindenki belefagy az entrapmentes csapdákba 😊
nekem még csak improved wing clip volt eddig, de túlzottan behalva nem voltam tõle...
ettõl függetlenül szerintem egy WSG vagy AV viszonylatban egy jól elhelyezett talent-ezett frost trap többet segíthet - a többieknek is -, mint egy wing-clip...

#94936-re nem tud senki megoldást?
Hordát hívja 10 sec-enként a BG, allyknak ez több perc. Inkább sietnek nyerni 😄
[HUN]Crassus
Oylan szinten fostalicska az összes aggrógeneráló képességünk,hogy elmondani nemlehet.....
gyönyörûen sebez minden klassz viszont megtartnai nemlehet csak ha visszavesznek..viszont ha visszavesz a DPS mi értelme van az új skilljeiknek?he? erre varrjon gombot az összes hígagyú Blizz fejlesztõ

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
Entrapment > Imp. Wing Clip ?!?!? zomg
(Bár ha nem minden másnap - húsvét meg karácsony - proccol az Entrapment, akkor nem is olyan hülyeség, de nekem másfél éve van ilyen talentem, és elhiszek neki mondjuk olyan 2%-ot, de nem 25-öt. Persze akár ki is javíthatták - volna, mert volt vagy 10 peccs azóta. És nem 2 csapdát raktam le életemben.)

&#3237;_&#3237;

valaki kérdezte, hogy lehet OmniCC-ben beállítani, hogy nagyobb CD-jû cumókat is mutasson.
itt vannak a parancsok:

/omnicc size <value> - Sets the cooldown count font size
/omnicc font <font> - Sets what font to use. The command /omnicc font Fonts\FRIZQT__.TTF will set the cooldown count to use the default font.
/omnicc min <value> - Adjusts the cooldown count to show for only durations greater than <value>. The command /omnicc min 3 will not show text for any cooldown of 3 seconds or less.
/omnicc color <duration> <red> <green> <blue> - Sets the color to use for cooldowns of <duration>. Duration can be either long, medium or short. The command /omnicc color short 1 0 0 will change the cooldown color for cooldowns of short duration to red.
/omnicc scale <duration> <value> - Sets the scale to use for cooldowns of the given druation. Duration can be either long, medium or short. The command /omnicc scale vlong 0.5 will make cooldowns of an hour or more be half size.
/omnicc model - Toggles the normal cooldown model
/omnicc shine - Toggles bright, ABInfo style, cooldown flashes
/omnicc shinescale <value> - Sets how big bright cooldown flashes are
/omnicc reset - Returns to default settings

vastaggal kiemeltem, ami szerintem erre vonatkozik, de kipróbálni nem tudtam.
lehet vele kísérletezni...

picket
Ne lélegezz egy hónapon át noob! <#idiota> ( /cast Start Flame Rank 28 )

&#3237;_&#3237;

raziel.
mi elmentünk tegnap ugy maexxana-ig hogy 1-2 wipe volt csak...semmi gond nem volt😊
pedig ez az egy wing amit fullra kitudunk tolni (ezen kivül: patchwerk, grobbulus, guth/razurvius/noth, heigan ami lement)

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

a decursive nem kell menjen, arra nincs igényem, mert tudok dekörzölni anélkül is, de vagy a CTRA menjen, és ki tudjam tenni a karakter frameket, vagy a gyári mentse el a beállításokat. Ha nem látom az emberek hp-ját, nem tudom õket hílelni, csak a saját partymat...

A tankolásról... nekünk is feltünt... tegnap Onyxiát lehúztam maci formában a tankról, úgy hogy +aggro idõt hagytunk, és én fel se tettem az aggro többszörözõ debuffjaimat... eheh

raziel.
buffokat sikerült

de azt a halvány négyzetet nemtudom huzni sehogy...elég idegesitõ😞

Thief: a bufftimered ahogy elnézem az elkano's bufftimer. Ha így van akkor ezt írd be /ebb locked FALSE
ha minden igaz akkor mozgathatóvá válik. amúgy ha beírod azt, hogy /ebb és entert nyomsz kilistázza az összes parancsot. Te, ez a Photek írt ehhez egy readme.txt-t ott benne vannak az általa használt addonok parancsszavai.
Az a sötét háttér meg nem az actionbarodhoz tartozik? Próbáld lock-olni hátha eltûnik.

nem kell raidelni bc elõtt

raziel.
ha valaki ért hozzá pls segitsen :S

Hmmm, tegnap MC-ben mindannyiunknak ugyanez volt a gondja a CT_Raidassist-tal. Akadt a játék és extrém színekben pompázott a group-ok háttere. Decursive-ot nem lehet használni. Illetve azt mutatja, hogy kin van debuff, de nem castolja a remove curse spellt.
Akármennyire is szar a játék beépített raid funkciója, én kénytelen voltam átállni rá és Lucifronnál a "show debuffs" opicót bekapcsolni. a Remove Curse spellt pedig kitenni action bar-ra és bebindelni. Csak így tudtam a csapattagokról a Curse-öket leszedni. Tudom, hogy nehezebb és szokatlanabb így decursive-olni, de kis odafigyeléssel meg lehet oldani. Ettõl függetlenül 3x vájpoltunk el Luci-nál, ami igencsak frusztrálttá tette a többieket.
Ja, amúgy Blizzard nem is ígéri, hogy az automatizált dolgokat engedélyezni fogja (decursive és hasonló társai) Legalábbis ezt pletykálják.

A másik nagyobb gond ami tegnap ugyancsak MC-ben jelentkezett az az aggro control volt. A tankjaink egyszerûen vért izzadtak azzal, hogy egy-egy trash mob-ot magukon tartsanak. Elég volt, ha csak egy Rugó vagy mágus elfingotta magát rögtön szana és széjjel lett tépve. A healerekrõl már nem is beszélek. Szegények az idegösszeomlás szélére kerültek és pár rankkal kisebb híleket lövöldözgettek hátha sikerül elkerülni a Heal aggro-t. Mondanom sem kell nem mindíg sikerült. Úgyhogy tegnap a warriorok anyáztak elég keményen. A protection talentjeik gyakorlatilag nem mutatkoztak meg az aggro generálásban és a mobok megtartásában.

Hát egyenlõre ennyi. Sokaknak el is ment az Insta raid-ektõl a kedve. Megkérdeztek más nagyobb klánokat is ahol ismerõseik voltak és azt mondták ugyanilyen szar a helyzet Naxxramas-ban is. Az eddig simán letankolt mobok elmászkálnak és berohannak a tömegbe hiába a sunder armor és taunt.

capaszabi
igy igaz. oomkin perverz lett :/

warrior jelenleg a következõket tudja reális eséllyel megverni
-lock
-holy priest
-fadruida
-rugó ha nincs CDje 😄

nekme ez a két build szimpatikus:
MM/Surv - wsg, av-be szerintem táp

BM/surv - most ezzel szintezem magam, nincs akkora burst dmg, viszont a pet valami kegyetlen, amit mûvel - tegnap wsg-n ráküldtem 34-es priest-re, megette elevenen.

[HUN]Crassus
Zsííír thx!

Tafaya
Ja, Bloodscalp féle bg? Lol, az egyik ok ez volt amiért eljöttem onnan 😄

[HUN]Crassus
hmm na ezt +nézem...

raziel.
két kérdésem lenne a photek uival kapcsolatba

itt egy shot

- jobb felsõ sarokba hogy lehet elmozditania bufftimerokat?
- a két barom mögött van egy halvány téglalap ami jobb oldalra nyulik ki, na azt hogy lehet eltüntetni?

megis muxik 😊
na mar csak egy jo bonusscanner kene a superinspect meg az itembonusfu is russzul szamolja a +shadowdmgom 😞

May the force serve you well!

Combat Exp a Intellectes hülyeség mi? (új talentek még nem vágom mi micsoda fejbõl) kiraktam a 2-t rá aztán ugrott be hogy baromság mert van 100 intem max de sztem még annyi se.
A daze-es talentet nem értem mert conc shot ott van rá amikor akarom ha kell, de még az se szokott kelleni mert állandóan critel az arcane shot és hal sorban mindenki.
hmm erdekes nekme nem mukszi 😞

PiszkosFred
1. Van Mobinfo es Mobhealthbol is updatelt verzio, AFT kompatibilis ismet csak. Cursegaming ujra elerheto - tegnap mukodott legalabbis - , igaz suru refreshek kozepette, de le lehet tolteni a friss addonokat. Wowinterface, ui.worldwar es a tobbiek szinten lassuak, es szinten soksok refresh kell mire bejon az, amit akarsz. A legtobb, es legnepszerubb addonoknak mar van updateje. Kiveve par nagyobb projektet, azok majd idovel, par napon belul - talan.... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

1. nurfedui leszed, mobhealth kimásol belõle, probléma megoldva.
2. FuBar-hoz asszem van már ilyen. Wowterface.com-ról elvileg letölthetõ, ha nincs behalva a site
3. vannak
4. állítólag fos lett az aimed most, jobban megéri, ha kitalent-ezi az ember az 5 sec-es arcane shot-ot. arcane shot majdnem annyit sebez, ráadásúl instant, nem 3 sec cast. aimed-nek viszont megvan az az elõnye, hogy "csak" 1 pontért megkapod, s nincs 1 cd-n arcane-nel, szal aimed, arcane, multi-val eléggé szép burst dmg-et lehet csinálni.

ami viszont übergáz talent mm ágon a combat experience...van róla us fórumokon statisztika, hogy mixed t2-t3 gear-rel kemény 1 dps növekedést eredményez 2 talent pontért. vicc.
concussive barrage is állítólag elég ratyi, volt olyan emberke, aki arról panaszkodott, hogy fél órán át 1x sem proccolt neki autoshot-ra...ami elég gáz...
improved multishot viszont azt mondják nagyon jó fullra kitalentezve.

Én is köszi
AV US BS-en is horda default loss tegnap 20+ Av-t nyertünk egy se volt 35 percnél hosszabb, de volt egy órán belül 3 is
koszi

Sziasztok!
1. Amit 2-velleljebb említett a kolléga hogy jelzi a mobok HP-ját olyan már van vmi mûködõ?
2. Tud vki valami addont ami normálisan jelzi a honort? mert a titanos addonnak ugy még nincs újabb verziója (lehet csak én nem találtam(lehet nem is lesz? /cry)) az alap amit kitaláltak vagy nem megy rendesen, vagy nem tudom, de 3 nap játék után majdnem biztosan kijelenthetem hogy szar, mert meg sem közelíti azt az értéket amit másnap tényleg megadnak nekem honorban.
3. EU-s szervereken is vannak random BG újraindítások?
4. Hunter Aimed shottal mit csináltak? Full MM talentekkel se sebez semmit sztem. Bár a Arcane shot jó lett nagyon /cheer
tegnap guildtagok mesélték, vagy 10 AV-t nyertek zsinórban (horda oldalon). szal' ez csak a ti battlegrp-otokra igaz, hogy AV default loss...

AB-t is nyerjük 80%-ban, ha nem premade van.
bár volt már olyan is, hogy horda pug leverte alli premade-et ^^

nem tudom egyébként ti hogy vagytok vele, de raidben egyfolytában klattyog a hülye játék addonok nélkül is... ha meg a ctra-ban kiteszem a player kockákat, szaggat is mind a disznó (eegen, kitettem a beépítettet a CTRA helyett, baromi fun minden alkalommal kihúzni mind a 8 gruppot, buffolásnál átállítani hogy a buffokat mutassa, aztán meg átállítani (egyenként a 8 grupot) hogy a debuffokat mutassa..., aztán vissza, oda, vissza, oda)

szedd le a nurfedui-t (nurfedui.net), abban van mûködõ mobhealth addon, csak ki kell copy-zni a pack-ból, be az addons könyvtárba és müxik is.

az AV eddigis ilyen volt, ebben nincs meglepõ...
Az eltûnõs ruhás dologra azt mondják, hogy csinálni kell egy WDB könyvtárat a cache alkönyvtárban, mert hogy oda került az item cache, csak a pecs elfelejtette megcsinálni néhány esetben... nem tudom igaz-e, én csináltam, azóta nincs ruhaeltûnés, de nem tudom emiatt-e vagy másmiatt...

raziel.
photekot használom amit, lejebb linkelt valaki, nekem bejön😊

van mar mukodo mobhp mutato mod?

The Garrett
ez eddig is ilyen volt. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus
na ez azért nem jó,mert 120 tökrandom hordás és 120 tökrandom allys közûl 100%!!!!! ban az ally nyert vagyis ott senki nem akar tesztelni mindenki tud a feladatra koncentrálni?,hogy van ez? mintha válogatva lennének az emberek komoylan....

na, akinek még mindig van actionbar + unitframe gondja, azoknak javaslom a következõ combo-t:

Unitframe:
Xperl unitframe + OmniCC cooldown count mod ezt a kettõt copy-zzátok ki a csomagból (bár van benne még sok jó dolog is, titanbar, sct, stb.)

+

Actionbars:
Trinity Bars 2000.18

nekem ez a kettõ frankón mûködik, igaz kicsit átszabtam az Xperl unitframe-t, leszedtem róla minden felesleget, meg a bar texturát átállítottam kevésbé csicsásra...

Most õszintén: mit vártál az elsõ napon? Meleg hógolyót? Most mindenki örül, hogy mekkora imba lett, és magasról leszarja, hogy pár haladni akaró mit gondol. Amint rendesen beindulnak a raidek, akkor a haladó guildek tagjai szépen visszatalentelnek PVE-re, és ennyi.
Kriger
Ne tesztelj fuss <#integet2>

[HUN]Crassus
Fullrandomra zsinórban a 4. AV vereség csontra ugyanígy.....hihetetlen

[HUN]Crassus
2.0-a AV forgatókönyv:30 Hordás IB graveyard és Tower point között öl 10-12 allyst akik folyamatosan respwanolnak a temetõben,de a hordások közûl SENKI,de SENKI nem mer elõre menni vagy nem akar hiszen kurvajó a chain lighting a tömegbe míg van mana illetve nagyon fun 5-en ütni egy immun pajzsban parolázó paladint....eközben 8-10 allys befoglalja az összes Hordás tornyot és hátsó temetõt.Körülbelûl fél órára van szükségük mire megvan az összes hordás hátsó temetõ és levannak rombolva a tornyok.Ekkor parancsszóra egy nagyadag allys bemegy a bázisra leveri a Boss-t míg egy tucat lefoglal 30-35 hordást a map egész területén.....szánalom😞

[HUN]Crassus
na még olyannal nem futottam össze,de majd leteszteljük😊

Nah, asszem valami nem pálya ezzel a szarral. Az a lényeg, ha az inventorymból akarok valamit USE-olni, egyszerûen nem hagyja, arra hivatkozva, hogy a Blizzard UI ezt jobban tudja, és tiltsam le az addont. Szal ha kirakom Actionbar-ra, csak akkor tudok inni, receptet tanulni, stb. Ugyanez van duelnél is. Valakinek van ötlete?
Laky
<#wow2>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M