World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

3TOMI3
wsgre beragadt karakter ftw

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Lynx_TWL
<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1><#idiota>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Laky
ok

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

köszi,látom te rendes vagy , azt h mien karit inditok azt még nem döntöttem el de nem is akartam bvolna megkérdezni de az a legkevesebb sztem 😉
ha tudsz akkor vegyél fel msn re pls , cimem kint van aláirásban.Köszi.

JA ÉS MINDENKINEK SZOL H NEM VOK NOOB DE NEM AKAROK A TUDATLANBA PÉNZT KIDOBNI AKÁRMIEN JO GAME RÖL IS VAN SZÓ.

PiszkosFred
Menj a Bloodscalpra. Ott van so jo magyar munkasember, es a nyelvvel sem kell kinlodnod. Keress valami kisebb guildet eloszor (kizarolag if generalon yell formajaban), majd ha barmikor elakadsz vagy valami nem tiszta, akkor a guild GMjetol kerdezz batran, hiszen a legtobb guild ugyis "were friendly, mature guild, who help each other, and we have a cool tabard and web site soon, cmon, we need you pal'". Mivel a kovetkezo kerdesed az lesz, hogy milyen kaszttal indulj, azt is kerdezd meg - de ezuttal a nagy, raidelo guildek GMjeitol, szinten yell if foteren - es azt inditsd, amibol hiany van. Ha azt akarod, hogy szeressenek, csinalj huntert, mert akkor minden lootra van jogosultsagod, es amugy is, hunterpower meg minden lo....

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

okés, leszenvedtem

capaszabi
1. "nos elhatároztam magam h megveszem a WoW ot meg gamcardot is hozzá "
vedd meg elöször.

2. Bloodscalpra plz ne, menj ragnára. THx

3. miért vegyünk fel msn-re?

tud valaki mirrort a CTRA 1.61 -hez? nem tudom leszedni a hivatalos oldalról...

mi a problémád tulajdonképpen?
már reagáltak a kérdésedre... nyugodtan indíts a bloodscalp nevû szerveren

hát te kemény vagy bazze, de hát nem ien bátoritasra van szükségem , én tuttomal normalisan kérdeztem

capaszabi
majd ha megvetted az eredetit, és nem hisztizel és spammelszakkor talán segitünk is. No offenz

Lazarus
Menj worldofwarcraft.hu-ra nézz be fúrumba és láthatod a magyarokkal teli szerverek listáját. Kiválasztod a számodra szimpatikusat csinálsz oda karit játékon belül pedig beírod chatbe hogy /join hun ... oda lehet spammelni 😉
#95009 pls vki segitsen már legyenszives.
olvasgatom a worldofwarcraft.hu -t egyébként ,de azért .....lécci

hi all , nos elhatároztam magam h megveszem a WoW ot meg gamcardot is hozzá ,de nagyon tanácstalan vagyok h meik serverre mennyek akkor ( régebben törtön mentem ,nemsokat ,meg a trialbol 3 napot toltam le)
olyan servert akarok ahol a legtöbb magyar van , klánt vv vmit , mert egyedül elfogok veszni :S 😞(((((
néztem videokat Onyxia asszem 😄 gondolom nektek nem kell bemutatni 😄
hát az vmi hihetetlen 😄

na vegyetek már fel légyszives msn re : [email protected]

elöre is köszi mindenkinek a segitséget és a bátoritást

Magh
Xperl szvsz a legjobb. Nem lassít, mindent letisztultan kijelez, de nem is ronda. Jó link, sok hasznosat kiszedtem belõle, amit külön-külön lusta voltam letölteni 😊

Magh
Hehe tegnap egy kék-lila palával dueleztem, persze nem vettem komolyan, erre paff, a 4700 körüli HP-mat incluzive mana shield úgy leszedte hogy csak pislogtam 😄

És mégszebb kard 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Magh
Én több erõs PvP warriort megkérdeztem errõl , java fury, és semmi bajuk a rage-el, szerintük még jobban jön mint elõtte. PvE-rõl meg tbh gõzöm nincs, de az agro igen érdekesen módusult. Mage-ekkel nézegettük, egy 20% alatti mobon mind 2500 feletti hiteket helyezünk el, 20%-al nerfelt Burning Soul mellett, nem árulok el nagy titkot, hogy mind behaltunk párszor, de fõleg trash-en , legalábbis bosst nem sikerült lehúzni. Szerintem nem olyan rossz a helyzet.

The Garrett
Equip: user gains shieldwall 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
így szemre 60k armor😄

V9ykn8_TZL0

The Garrett
szép shield.:o

Davidus

V9ykn8_TZL0

menj nyugodtan a bloodscalpra

hi all , nos elhatároztam magam h megveszem a WoW ot meg gamcardot is hozzá ,de nagyon tanácstalan vagyok h meik serverre mennyek akkor ( régebben törtön mentem ,nemsokat ,meg a trialbol 3 napot toltam le)
olyan servert akarok ahol a legtöbb magyar van , klánt vv vmit , mert egyedül elfogok veszni :S 😞(((((
néztem videokat Onyxia asszem 😄 gondolom nektek nem kell bemutatni 😄
hát az vmi hihetetlen 😄

na vegyetek már fel légyszives msn re : [email protected]

elöre is köszi mindenkinek a segitséget és a bátoritást

Üdv. ChaosCrash

capaszabi
dettó

Jelentkeztem avra. egyszer csak kidobta a karim és most mikor beakarok lépni beetoldodik a csik a végén de nem torténik semmi ugy áll 1 orát.
Lynx_TWL
ne szívd mellre öreg.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

capaszabi
rage generálás jól müxik, sosincs gondom rage-gel pvpben. tankolni nem lehet mert az aggro generáló abilityk picsa aggrot termelnek. ha nincs rage-ed pvpben annak 2 oka lehet: A., 3sec alatt megölt egy caster és nem volt idõ termelõdni. B., temetöben vagy alapból

ami gyakorlatilag kéne a warrinak, az egy vanish szerü CDs cucc ami leszed rólad mindent. mondjuk 10m CD-vel, mert ez a trinket egy vicc.

STOP MAKING THIS GAME CASTER CENTRIC ALREADY FFS

capaszabi
legalább nem vagy faszláma. 😄

[HUN]Crassus
("nemcsinál semmit" ugye)és dõlsz mint a bábú....ha le is nyomod akkor is meghalsz jóeséllyel,de inkább nemnyomod le,mert nem hülyék csak dotolni😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
lokk ugyanezt produkálja.....

The Garrett
a legjobb az volt hogy lovaglok bg-n, feldotol egy priest, ugrok egyet a lóval és mire az ugrásból földetértem, meghaltam 80% hp rol. ( a levegoben kaptam mindblastot még 😛

tigeroo
hy! most az agility-nek adnia kéne +5.5% crit chancet (90 agim van most, azt irja ki ha ráviszem az egeret..ebben az uj rendszerben) de a critem ranged-ben pl. 5.17% akkor most mivan? így nem 10.67%-nak kéne lenni?
Sephi
Birom hogy az uj full shadow talental kb 15-20 masodperc egy duel 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ezeket a parancsokat én is láttam már párszor és nem, nem lehet állítani, és az a parancs meg fõleg nem arra való.

Végülis megoldottam a mod átírásával, így mostmár tökéletes.

Még1x: a gondom az volt hogy 3 perc alatt már írja másodpercet is de én csak 1 perc alatt akartam.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

[HUN]Crassus
Viszont az valóban szopás,hogy ennyire visszalett véve a rage termelés....minden klassznak kikéne maxolnia egy 41 pontos fõtalentet,hogy ugyanazt produkálja mint peccs elõtt....

[HUN]Crassus
titok,de csak 33 pont wan armson.....

TDC Geronimo
Reggelire egy kis holypala videó nemkicsi spelldammal ;o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mighty
Nálatok 10%-kal lett több, nekünk meg kevesebb lett. Lockoknak most több van, nekünk kevesebb. -> ti tolhatjátok a spelleket ezerrel, mi meg halunk sorban 😊 vagy inkább 😞

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TDC Geronimo
wb 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Botond
Pünkösdnek is van másnapja,szal a te álláspontodhoz képest 50%al többször proccol. -.- Mondhatni: "re".
akkor delete wft folder és pakold újra az összes addon-od...
jobb ötletem nincs -.-

10% al több aggro csökkentés nem változtat semmit.
viszont a normál pve dmg buff igen

Count Adyn
núbok😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mighty
Mert lock aggro csökkentése nagyobb lett, mint a mage-eknek volt a patch elött.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ferro_TwL
Örülök, hogy megint széjjel vertél mindekit és tudjuk milyen hihetetlen pro vagy lol😛, de azért az csak feltûnt neked is, hogy bár tényleg hasonló vagy ugyanannyi raget "termel" a warrior, de úgy, hogy egy 41 pontos talentet meg kell hozzá venni. Igen ez tényleg jópofa, ahhoz hogy ugyanannyi ragem legyen semmi más dolgom nincs, mint hogy megvegyem az endless raget (2 h-s buildel, fury nemtom, hogy megy). Megnéznem mint szólnának a mana user classok, ha növelnék minden spelljük manaigényéet 20-25%-al, de semmi gond nincs nerf, kapnának egy 41 pontos talentet amivel ugyanannyival lehetne csökkenteni.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

az a baj, hogy sorban panaszkodik a Titan-ra, az Allinoneinventory-ra, ImprovedErrorFrame-re, és még a fene tudja, mire. 😞
errõl beszélek 😊
allyk nem "élvezkedni" mennek be hanem nyerni, míg a hordások most a 10 sec-es waiting time-al benéznek IWINBUTTON-t játszani, eredménytõl függetlenül 😊
De sztem este raid után megint megyünk 1 Premade AV-t, az eléggé feelinges 😄
LOL, pontosan errõl beszélek.
Kicsit dúrva az a frost ágon elkövetett aggro csökkentõ talent nerf. Meg is éreztük mi is. Még akkor is aggrot generáltam amikor felpakoltam az Ice Barrier-t<#hehe>