World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

haha

[HUN]Crassus
De lexarom legyen minden Pityukának HWl fegyója Arénába úgyis csak ingyen kill-lesz az összes no skill gyerkõc😛 Hálistennek szerver,de még Battlegroup szinten is nagyon ügyes arénás csapattagjaim lesznek (csak én leszek kakukktojás ugye😄) szóval aréna cuccok fényévekkel odabasznak a szimpla pvp-s cummedliknek és ott tényleg számítani fog a pvp tudás is! megjegyzem ideje volt!!!

Se a premade gyalu vs pug összevisszaság nem pvp se a régi HWL system amikor munkanélküliek,iskolakerülõk és 3 mûszakban kínai farmereket foglakoztató emberek tömege lett HWL nem pvp és se a 32-en genkelünk 2 arcot órákig az sem pvp....Aréna FTW!😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Õszinte legyek? NEM😛😄

Nirvanaa
Mindenki tolongani fog, hogy segítsen neked... Sszerintem felejtsd el, nem hiszem, hogy itt bárki is felvenne téged msn-re, vagy akár bármi másra. Btw BS-en a helyed, ott találsz hasonló emberkéket dögivel, aztán majd lehet szépen egymást anyázni IF közepén a generalba magyarul, kb ennyit nézek ki belõled a kommentjeid alapján.

TDC Geronimo
Igen eme remek post után nem is lehetne más szervert ajánlani...most már valóban go Bloodscalp 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

kicsit beképzlet vagy te hülye paraszt, tizenéves kis muki geci , nem neveltek meg

pedig NEM ERDEMLIK MEG!😄D

[HUN]Crassus
na igen kossz a bokot!😊
Szoval szamomra van nehany talent ami elengedhetetlen pvp-re a 41 pont halal felesleges 60-on arms agon....aki profi/hehe/ tudja miert.
Btw kicsit pévépézgettem tegnap és meglepõen jól jön a honor!Tényleg nemnyomtam sokat és ma reggelre 7500 elszámolt honorom volt vagyis 2-3 nap egy HWL-es 1kezes fegyó.A hátránya az,hogy jövõhét szerdára MINDENKI,de értsd MINDENKI ex HWL-es kétkezessekel fog "genkelni"😊
Sajnálom a régi HWL-eket akik tényleg jól tolták,hogy jancsi is aki 2 hete wowzik 1 hét alatt összeleacheli valamelyik BG-b azt a lila fegyót amiért anno hónapokig kellett keményen pvp-ni vagy pl. nekem hónapokig kellett hajnalig raidelnem 38000x wipeolnom 42000 potit farmolnom....stb.stb.
Na mindegy ez van ezt kell szeretni....legalabb kiutok magamnak egy-két fegyót a gyûjteményembe😛😊

Count Adyn
<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mighty
Prohardveren pont most van egy wide screen tft teszt. samsung a nyerõ szerintük. Nekem viewsonic van, de még a normál képarányos. Újat a közeljövõben biztos nem veszek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
allitolag egy rakas szorny bugos az instakban az armor sebzescsokkento kepesseget nem veszi figyelembe a "gep" ezert utnek ekkorakat....

vki vegyen már fel <#help><#wink>

latom kedves vagy bazdmeg

The Garrett
BTW: maexxna melee crits 7/8 dreadnaught mt for 10082? :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
*http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewforum.php?f=32

itt lehet megnezni melyik jatekok tamogatjak, meg van rengeteg info wide monitorokrol.

The Garrett
a legtobb játék már támogatja a wide képaranyt, ha mégse akkor meg ablakban lehet játszani.

The Garrett
samsung vagy vievsonic még nemtudom 😊

zero the hero
képet torzít sajnos, tom mert a laptopom 16:9 es, én is most vettem egy tft moncsit, szentem normált vegyél 😊

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

hehe enis most akarok tft-t, de en normal keparanyosat nezegettem. szoval azt mondod widescreen a nyero?😊 ha widescreenen akarnek mondjuk egy olyan jatekkal jatszani ami nem tamogat widescreen felbontast, attol az meg nem gond? ket szelen fekete lesz vagy eltoriztja a kepet?

Count Adyn
aza samsung amivel már régóta barátkozol?😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szinte kivetel nelkul minden addon fos, alapui-val a legerdemesebb jatszani. (mondjuk a mai ctraid annyira nem szar, de nem lehet osszehasonlitani sem a patch elottivel)

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

The Garrett
alig várom a 20'wide tft met 😊

legújabb ct-t próbáltátok? abban javítva van a lagg elvileg

Hááát, nemtom Ti hogy vagytok vele, de nekünk siralmasan indult a mai raid. CTraid egy kalap szar, akad szinte mindenkinek, MT Targetek nem mûködnek. Kipróbáltuk X-Perlt, FPS leesett kegyetlenül, lagolt minden. Szal kész szenvedés az egész. Az lesz a vége, hogy a beépitett Raid cuccot kell használni? 😞
PiszkosFred
Vagy csak egy sima BE rendor, ujkori BE felszerelesekkel ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Lynx_TWL
azért van ekkora shieldje, hogy kivédje a heteroszexuálisok támadásait.d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

TDC Geronimo
áhhh <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

semmim nincs hala jo istennek , szal pls felejts el😄
ahogy masok irtak mar go bloodscalp😊

😄 az lessz 😄 vagyi megrendelem , de gamecard is lesz mert elöbb irtak h nem igazan van

Lynx_TWL
jólvanmár, sipirc a boltba aztán vedd meg:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

annal tul lassu az üzicsere marmint elkuldom ö kutudja mikorolvassa el

Tafaya
A Blizzard a Nem-Játékos Karakterek után (NPC) bevezette a Nem-Látható Karakereket (NVC) 😄

fõleg privát üzenetben kéne

akkor mid van ? 😄
skype ? ventrilo???
h oldjuk meg

le van tiltva az a szenny a gepemen😊

Laky
Köszi 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ShaiHulud pls vegyél msn re 😉 megdumajjuk 😄

volt mar par link mukodo addonokra az elmult 2 napban, hagy ne en keresgeljem mar neked, olvass vissza😊

akinek gondja van 2.0 ota wowwal(ping,fps,nemlathato karakterek) az olvassa el:

http://www.worldofraids.com/forum/viewtopic.php?t=2131

Ragnan nem müxenek a BG-k.
addon frissítéseket addjatok már légyszi, mert a régieket nem engedi használni wow.

Hyder
próbáld meg még itt

Steam: [HUN]Feriggno

medimarkt, saturn, tesco talan

Laky
CD Galaxis, 576: elfogytak a gamecardok? 😮OOOOO
Honnét lehet még rendelni, illetve személyesen vásárolni?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

pedig ugy beszelsz mintha az lennel😄

Ha már a Bloodscalpot választod (én nem tenném, szar lagos régi szerver, menj inkább Xaviusra, Ragnarosra, Arathorra, Neptulonra), akkor mindenképpen night elf huntert indíts legalább.
Elõre is köszi a horda közösség nevében!

TSW: Tunderke

GIVE! jaj de szep lesz a be male palam😊

rossz hasonlat

<#idiota> WOÁÁÁÁ EZ KÉSZ