World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
aztán nap végén, ugyanúgy mint eddig, kiszámolja a frankót, és odaadja elkölthetõ pontban...
tegnap AV-n voltam, egy csókát öltem meg az egész alatt, és a végén közölte hogy 8 honorom van, pedig nyertünk, és folyamatosan kaptam a 20 bonus honorokat is...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
jahés örömmel látom hogy megjelentek a BE npc-k (silvermoon-ból)
eddig is voltak ugye, de pl. sun rock retreatnál is kicserélték a kinézetét a csajnak...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Blizzard hozzáállása messze a legkorrektebb a teljes játékos közösséghez. Igen,a teljes játékos közösséghez. Ugyanúgy kedveznek az idõmilliomosoknak, és a gyors kikapcsolódást keresõknek is. Tudom, hogy te szûk látókörödben nem fér el az, hogy esetleg vki más is élvezze a játékot rajtad kívül, de hát sajnos kénytelen beletörödni, hogy mint a való életben itt is úgy mûködnek a dolgok, hogy akinek több esze van az minimális idõbefektetéssel is többre viszi mint te, és ész hiányában akármennyi szabadidõd lehet attól még egy nulla vagy.
blizzard teljesen erthetoen level 70 re balancol es nem a levelup fazisra. szintezeshez csak annyi a celja, hogy minden class kepes legyen solozva elerni az eppen aktualis levelcapet.
szerintem reszben elbaszta blizzard most, hogy kiadta ezt a patchet ennyivel bc elott, hisz most imbalanced az egesz game(mar amennyrie igy closed accounttal megtudom ezt allapitani😄) De reszben ertheto volt, hogy kiadtak most, hisz igy gyak egyfajta open test ala vethetik az uj "enginet" + nagyon sok penzt vesztettek azzal, hogy megcsappant az erdeklodes a jelenlegi kontent irant miota bejelentettek a bcben torteno valtozasokat. Ezzel most gondolom akadnak olyanok akik ujra aktivaltak az accountjukat es gyurnak egy kis honorra, hogy megszerezzek azokat a cuccokat amikrol eddig csak almodtak.(rank13-14)
szerintem😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az mondjuk elég gáz,hogy mindenki jobbnál jobb 41 pontos talentet kapott mi meg a 41 pontossal vagyunk ott mint peccs elõtt/cápaszabi is írta korábban/Ûber pet,ûber formák,iszonyat spellek,silencing shot,meg beast within és hasonlók össze sem lehet hasonlítani a többi class talentjeivel....szóval ez elég érdekes,hogy fonoman fejezzem ki magam.....
true that
erdekes, hogy o meg pont azt irja hogy kurvajo lett a warrior most😄 szal most akkro nem ertem, ti vagytok itt seggbenak? vagy o tulpro?😄
lehet megerne ha kiprobalnatok a buildjet vagy nem tudom.
"It was previously stated that it would be double the most expensive item.
However, the number that I have confirmed with the devs is 75,000, a few thousand shy of the doubled amount. This should be regardless of faction."
a tokeneknel 100 darab a stack minden fajtara kulon.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
mellesleg nem bosszantott fel egyáltalán én is jól elvagyok a fegyók gyûjtögetésével😛
Csak az arénát ne basszák el könyörgöm!😊legyen valami exkluzivitás a játékban...és különben is kell a kihívás!
Arena cuccok mellett ezek labdaba sem rugnak. Az lesz az igazi pvp reward, ahogy te is emlitetted vala, nem ez a mostani ingyencirkusz. De ez torvenyszeru. Mit fogsz majd szolni akkor ahhoz, amikor egy honap mulva (najo, legyen ketto ;]), 20fos lev70es pug kitakaritja MCt? Vagy 20 fos guild raid, felig afkzva kitakaritja bwlt? Elotte meg eveken keresztul kinlodott itt millio es millio ember, es mennyei oromot ereztek ha megoltek egy ujabb es ujabb bosst. Most meg rohogve fog oda lemenni mindenki. Nem a gear miatt. Az lesz jobb ingyen. Hanem azert, mert most megtehetik, es kivancsiak ra, es ok is reszesei akarnak lenni egy MC takaritasnak...
Szoval az elet ilyen. A sokol radiot anno a falu korbeulte es hallgatta. Mindaddig, amig Jozsibacsi nem szerzett egy tevet, mert akkor a falu atvonult a szomszedba. Aztan elmult, a vilag tovabbhaladt. Regebben 10 evet vartal egy Trabantra, ma mar kutyaolnak sem hasznalod. Fel lehet haborodni, es van benne igazsag persze, de jobban belegondolva, ez igy van rendjen. Joggal lehet buszke barki a korabban elert dolgaira. De lepjen tul rajta, mert a szive fog megszakadni, amikor 3-4 honapos melo vegeredmenyet megkapja Jancsika is, 2-3 napos alibi pvpvel...
En a blizz helyeben atszineztem volna az armorokat es a fegyvereket. Megkulonbozteteskent, hogy ki az aki a regi rendszerben szerezte, es ki az, aki diszkont aron haracsolta ossze mostansag ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
enis azon az allasponton vagyok, hogy aki tobbet jatszik(azt nem szamolni bele hogy IF ben ugral) annak tobb is legyen.
de eddig az volt a gond, hogy volt aki egyszeruen keptelen volt mondjuk napi 2 oranal tobbet jatszani, mert mondjuk csalad+melo miatt ennyrie volt ideje, slusszpassz. nah es ugye emelle jon az, hogy eddig hogyan tudtal jo geart szerezni?
PvE-ben raideles, amire valljuk be nem eleg a napi 2 ora jatek, akar hogy is eroltetjuk.
PvP-ben rank rendszer miatt megint csak minimalis eselye votl az ilyennek a jo gearhez mivel a rendszer alapjaiban volt rossz(minnel magasabb ranku vagy annal tobb orat kell eltoltened pvpvel hogy elorebb lepj). hiaba pvpzik ez az illeto 2 even at mindennap 2 orat, ettol nem lesz jo gearje, pedig ahogy irtad o is ugyanazt a wowot vette meg.
nah es ezt felfogta blizzard, es szuperjo uj rendszert vezetett be. ahol annak is lehet jo gearje pvpbol aki csak napi 2 orat tud jatszani, logikusan neki nem 2-3 nap alatt lesz meg az epic full szet a fegyverrel, hanem joval tobb, DE ami fontos az, hogy idovel BIZTOS, hogy az ove lesz.
PvE teren tovabbra sem lesz eleg a 2 ora, de nekik raktak be a sok 5 fos instancet illetve amit meg inkabb nekik az ezeknek az instanceknak a HEROIC modeja, ahol 2 ora alatt egy sokkal nehezebb instanceban szerezhetnek jobb geart, itt is idovel es nem azonnal, hisz masszivan tokeneket kell gyujteni.
tehat a lenyeg hogy mostantol azoknak is lehetosege lesz idovel geart szerezni pvebol is es pvpbol is, akik csak 2 orat tudnak jatszani.
Egyetlen dolgot nemszabadna elfelejteni:
MINDENKI UGYANAZT A WOW-ot VESZI MEG A BÓTBAN! A LEHETÕSÉGEK UGYANAZOK MINDENKI SZÁMÁRA AZ,HOGY VALAKI GYENGÉBB,mERT NINCS ÉRZÉKE HOZZÁ ANNYIRA MINT A MÁSIKNAK,VAGY GYENGÉBBEK A REFLEXEI AZ MENJEN REKLAMÁJON A MUTERJÁNÁL MEG A FATERJÁNÁL😛😄 ÉS NE A BLIZZARDNAK SÍRJON! COPMRENDE?!
gyak minden season(legalabbis minden olyan ahol frissul) egy uj "raid instance" tiernek felel majd meg.
de nem hiszem ennel casual friendlybre fogjak valtoztatni a rendszert kesobbiekben, szoval nem lesz itt ingyen arena gear osztogatas😊 a bc-s rendszer szerintem eleg korrektnek tunik.
Mi 3-om Boss-t tudtunk eddig leverni Naxxban más már 32x kitakarította a full instát mégsem megy senki sem közülünk sírni,hogy mi is akarjuk az összes Bosst leverni mint a másik brühühü.
Vagy összeszedjük magunkat és megdolgozunk majd érte vagy nem verjük le soha és kész....,de "ingyen" nem kell semmi és ne is adjanak bizonyos dolgokat "ingyen".