World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Full CC immun,Imba healek,Imba ütések,Imba spellek,és még tankol is....GG
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
<#worship>#worship>
ui: hazamegyek és felinstallálom a régen meggondolatlanul legyalult msn-t. Utána felvesztek, ugye? <#email>#email>
<#wink>#wink>
wow mods a fileplanet -on
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
megtudnatok mondani nekem, hogy Silithusban az idezes feltetelei megvaltoztak vagy csak bugos az idezes ?
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
Nem is kerulsz az ellenseghez es le sem stunolod,de legalabb elmondhatjuk,hogy van ilyen kepssegunk is😄
Elore felek a FANTASZTIKUS intervene-tol level 68-on /azthiszem/ amikor odarohansz egy friendly targethez es a ramert utest te kapod be....ebbol mik lesznek majd....huhuhuuuu😊
Akkor a stun effektet is azert kapjak meg elobb,mert nemtudja normalisan kiszamolni a progi,hogy az intercept befejezesekkor hol lesz az enemy? es biztos ami biztos elobb jon a stun?
Megjegyzem ez bassza el totalisan a kepesseget,mert a 3 sec stunbol jo ha masfel sec marad mar ha szerencsem van es nem 800 kilometerre leszek a targetemtol tok masmerre mint amerre o volt O_o
tehat amikor a petnek kiadod az intercept parancsot azt a szerver megtudja mondani pontosan hol helyezkedik el, mig a te karaktered helyzetet az alapjan hatarozza meg, hogy a te kliensed milyen koordinatat ad meg. szoval amikro te chargolsz akkro figyelnie kell a celpont es a te helyzetedet is ezert dupla lesz a lagfaktor, mig pet interceptnel csak a celpont helyzetetol fugg.
pl ha megfigyeled szokott olyan is lenni, hogy megy valaki egy funpettel mondjuk, vagy akar petes class a petjevel, es a pet mar mar a karakter elott halad. ezis azert van mert te mint kulso nezo a pet koordinatajat latod nagyjabol pontosan mivel a helyzetet a server automatikusan tudja, mig a gazdijanak helyzetehez a gazdi kliensebol kerdezi le + a te kliensed fele is elkell kuldeni, tehat ott is megint csak 2szeres a faktor.
Csak a warrior intercept bugos a jatek kijovetele ota....
beszaras,hogy a lokkok petje popecul interceptel es sosem kerul 50 yardra arrebb a targettol.....
szegyen😞
ma meg tucatszor elõfordult hogy bevágódtam nem moonkinként úgy 4 caster közé egy palával mondjuk, és mind a 4 meghalt, mindenki a bubis palát próbálta megölni, én meg másodpercek alatt szétkaptam õket 😊
(direkt az AB honor farmoláshoz bekészítettem flask of supreme power-eket, mókás volt ab berserk buffal 1600-at critelni WRATH-al 😊 (Starfire 2.9-3.1 között 😄)
๏̯͡๏﴿
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Köszönjük blizz, szép mikulás/karácsonyi/ujévi ajándék... AMIÉRT FIZETÜNK A KURVA ANYÁTOKAT !
miután ez nem megy, mármint a link
gondolom rakhatom fel újra a játékot, nincs meg valakinek véletlenül?
This application has encountered a critical error:
ERROR #131 (0x85100083) File Corrupt
Program: D:\Gamez\World of Warcraft\WoW.exe
File: Data\common.MPQ
ez micsoda?
kidobott game közben, s most vissza sem tudok menni........
Nagyon sok mulik pugban a paladinokon....
pug vs pug-ban 60-40% az ally gyozelmi arany ellenunk.
Hiaba szoktam konyorogni,hogy ha megvan 3-om bazis 300-400 elonyig vedjuk be azt a 3-at,mert a fejetlen zergelesnek csak vesztes lesz a vege....de rendszeresen leugatnak,hogy kapjam be nub vagyok😄 es mar kezdem elhinni...LOL
Ma BWL raid volt és az új patch óta iszonyat gáz lett minden. Miért is? Razorgore 6 wipe után sem ment le, iszonyatos aggro gondok, healerek aggroznak mint a dög, warriorok alig bírják tartani. Ez mind nem lenne gáz de már Nefarian is farmon van pár hónapja, ez az új patch viszont totál hazavágott mindent. Megkérdeztem haverokat más guildekbe és mindenkinek hasonló gondjaik vannak, Twinst farmoló guild Skeramot sem tudta ma lenyomni. Ez valami bug lenne, várható javítás, vagy csak totál más taktika kell, vagy csak egyszerûen l2play?
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)
Keresgéltem, de nem találtam :\
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock