World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azok a noobok játszanak warriorral, rogueal, priesttel, magel akik nem képesek több feladatra koncentrálni egyszerre!

[HUN]Crassus
Vicc b+........
Full CC immun,Imba healek,Imba ütések,Imba spellek,és még tankol is....GG

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Count Adyn
Jó mondjuk az jó bug volt mikor improved charge 2x annyni raget adott mint intended, charge autoattack, és mire lejárt stun már ment a mortal strike is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kriger
A 7végén nem tudtam olvasni a fórumot, de most behoztam a lemaradást...A mostanában csak a laggról szóló játék mellett végre vidáman indul a nap a muki geci, a pendrájv, crassus élményei és hasonló mókák után. Köszönöm a vidám perceket srácok!

<#worship>

ui: hazamegyek és felinstallálom a régen meggondolatlanul legyalult msn-t. Utána felvesztek, ugye? <#email>

imba druid level 70 pvp

AnarchoiD
mittalaltam fileplaneten .. 😉 bezeg amikor kellett volna nagyon a modok, akkor nemtalaltam ra .. ;(

wow mods a fileplanet -on

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

egy gyonyoru burning crusade bemutato filmecske : millenium keszitesevel.

Sziasztok!

megtudnatok mondani nekem, hogy Silithusban az idezes feltetelei megvaltoztak vagy csak bugos az idezes ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

[HUN]Crassus
egy kibaszott knockdown kene mint NWN2-ben....nem lenne hiba vele ,abbol aztam nem lehetne kiblinkelgetni meg scatterezni meg kutyafule....Ziiiim Zuuum Knockdown 2 secre azt hali, mondjuk 2 percenkent.Meg siman menne is egy warriorhoz a kepesseg.Deathcoil,Scatter is van ez ilyen is lehetne...inkabb mint az az idiota intervene ami sztem kurvara nemfog rendesen mukodni.

[HUN]Crassus
ja az meg kimaradt: ha barmilyen lassito effekt van warrin interceptkor akkor mire odaer mar nem is lesz stunban a celpontja szoval a kepesseg kb arra jo 10bol 7 alkalomkor,hogy adsz a szarnak egy nagy pofont😛😊
Nem is kerulsz az ellenseghez es le sem stunolod,de legalabb elmondhatjuk,hogy van ilyen kepssegunk is😄
Elore felek a FANTASZTIKUS intervene-tol level 68-on /azthiszem/ amikor odarohansz egy friendly targethez es a ramert utest te kapod be....ebbol mik lesznek majd....huhuhuuuu😊

Botond
Erre való a prot paladin.
Botond
Bár jobban belegondolva aztán én lefeküdtem,és a többiek tolták tovább,szal lehet akkor volt vmi. -.-
[HUN]Crassus
Viszont ha nem lehet normalisan beloni ezt a kepesseget akkor noveljek fel 5 secre a stunt,hogy meg ha tokmashol kotok is ki legyen idom odamenni a targetemhez😄

[HUN]Crassus
ennek oszinten orulok,de attol meg szpunk miatta😄 ,de ugy ertelmezem ez igy is fog maradni...😞(
Akkor a stun effektet is azert kapjak meg elobb,mert nemtudja normalisan kiszamolni a progi,hogy az intercept befejezesekkor hol lesz az enemy? es biztos ami biztos elobb jon a stun?
Megjegyzem ez bassza el totalisan a kepesseget,mert a 3 sec stunbol jo ha masfel sec marad mar ha szerencsem van es nem 800 kilometerre leszek a targetemtol tok masmerre mint amerre o volt O_o

Botond
Ti voltatok a premade akit elkaptunk?:-) Vagy a pug aki utána szétmázolt? :-D
mivel a lock petjenek helyzetet maskepp kezeli mint egy jatekos karakteret. ezert is volt anno hogy a petek lemaradtak a gazditol(mivel lagzottak), amit ugy kuszoboltek ki, hogy megnoveltek a patek sebesseget.

tehat amikor a petnek kiadod az intercept parancsot azt a szerver megtudja mondani pontosan hol helyezkedik el, mig a te karaktered helyzetet az alapjan hatarozza meg, hogy a te kliensed milyen koordinatat ad meg. szoval amikro te chargolsz akkro figyelnie kell a celpont es a te helyzetedet is ezert dupla lesz a lagfaktor, mig pet interceptnel csak a celpont helyzetetol fugg.

pl ha megfigyeled szokott olyan is lenni, hogy megy valaki egy funpettel mondjuk, vagy akar petes class a petjevel, es a pet mar mar a karakter elott halad. ezis azert van mert te mint kulso nezo a pet koordinatajat latod nagyjabol pontosan mivel a helyzetet a server automatikusan tudja, mig a gazdijanak helyzetehez a gazdi kliensebol kerdezi le + a te kliensed fele is elkell kuldeni, tehat ott is megint csak 2szeres a faktor.

[HUN]Crassus
Warrioroknak feltunt,hogy a Lokk Felguard sosem interceptel melle?
Csak a warrior intercept bugos a jatek kijovetele ota....
beszaras,hogy a lokkok petje popecul interceptel es sosem kerul 50 yardra arrebb a targettol.....
szegyen😞

Guest
Ennél már csak az lesz jobb amikor a sok lag/bug miatt nagy nehezen leszenvedett régiúj boss dob egy csodás sámán szettitemet 😊
Guest
"a munka melletti kis szabad idõmet"

Omg! 😄
Oldern the 1st
Én azt bírtam, hogy ha moonkin formban megyek közéjük, 3 másodpercem van,
ma meg tucatszor elõfordult hogy bevágódtam nem moonkinként úgy 4 caster közé egy palával mondjuk, és mind a 4 meghalt, mindenki a bubis palát próbálta megölni, én meg másodpercek alatt szétkaptam õket 😊

(direkt az AB honor farmoláshoz bekészítettem flask of supreme power-eket, mókás volt ab berserk buffal 1600-at critelni WRATH-al 😊 (Starfire 2.9-3.1 között 😄)

Lynx_TWL
pedig szétfearelhetnéd a bagázst a gecibe:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Pyotr
én priestel nem charge-olok közéjük ha nem baj 😄

&#9608;&#9608;

Lynx_TWL
hát te zseni vagy:d komolyan mondom más nem is gondolt erre.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

nem kompatibilis az patch miatt

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

magus
hah, outlanden én csak egy réges-rég elfeledett alig ismert legendában, amit már csak a nagyon vének ismernek, hallottam, hogy az ally nyert bg-t...

capaszabi
BS: BWLben 2000-es lag, nosza nézzük meg naxxot.. "Instance Not Found" akkor gogo BG, AB 3 perces lagok, 10sec actionkésleltetés, WSG csak premade, de legalább kibirható a lag, AV ugyanaz mint ABben, csak még premade sem mehet hanem vérpistike futkárotik felalá.

Köszönjük blizz, szép mikulás/karácsonyi/ujévi ajándék... AMIÉRT FIZETÜNK A KURVA ANYÁTOKAT !

[HUN]Crassus
van valami reapair exe valahol a fokonyvtarban azt futtasd le...

a thanx lemaradt, sorry

http://www.wow-europe.com/en/downloads/tools/repair.zip

miután ez nem megy, mármint a link
gondolom rakhatom fel újra a játékot, nincs meg valakinek véletlenül?

jövök egy sörrel😊

hibauzenet

http://faq.wow-europe.com/en/article.php?id=716

wowerror

This application has encountered a critical error:

ERROR #131 (0x85100083) File Corrupt
Program: D:\Gamez\World of Warcraft\WoW.exe
File: Data\common.MPQ

ez micsoda?

kidobott game közben, s most vissza sem tudok menni........

Kharon: AV-n szamomra kb teljesen mindegy ki nyer, lassan tele lesz egy zsak AV mountokkal igyis, inkabb szepen sorban a neveseket ki kell nyirni es min 350-400 bonus-t osszeszedni, 15 perc alatt pedig legyen vege, nem szamit ki nyer
[HUN]Crassus
a faxt! megerdemeltetek kocsogok!😄

[HUN]Crassus
ez talan orultsegnek hangzik,hogy hulye modon kinyiratom magam,de egyaltalan nem az nagyon is hasznos az orultseg az amikor 2 embert 8-an kezdenek utni es meg a 9. is lemountol,hogy beleverjen egy spell-t na az a felesleges nem az amikor bar meghalsz,de megis lelassitassz egy nagyobb tamado hullamot.....

Magh
Na, ma guild-el elmentünk UC-be és Cairnet is meglátogattuk. Keserû csalódás, a városbossokat durván feltápolták a 70-es karik szintjére. Olyan 10-bõl egy attack-ot kapnak be, azt is harmadolva, Cairne az elsõ próbánál szétstompolta a raidet, öröm volt nézni. Blizz megint rosszkor tervezett elõre.

[HUN]Crassus
erre csak annyit tudok mondani,hogy soxor megeri "bealdozni" magad meg ha tuti is,hogy levernek.Jon mondjuk egy 5-os team a farmra 100%,hogy behalok,de kozejuk chargeolok es 3-ra tutira raverem a hamstringet es piercing howlozom a tobbit,hogy lelassuljanak.Az is biztos,hogy 100% hogy az osszes lefog mountolni,hogy elkapjak Mr Asknadit/ azert irom igy,mert meg a mai napig ISZONYAT "AGGROT" lehet generalni egy Asknadival nem ertem miert....szinte megreszegednek az allik es egyet kurvaelet,hogy mind radakar utni😊/szoval kombatba raksz 5 embert akiket radasul le is lassitassz es ha szerencsem van meg ki is szedek 1-et.Ekozben a tobbiek kenyelmesen odaernek vedekezni a bazisra...szerintem megeri.Atlagban minimum 2x annyiszor halok mint barki mas ha puggal vagyok,de francokat erdekli hanyszor halok.

[HUN]Crassus
Allyance szervezettebnek tunik PUGban, speciel a paladinok akkor is az utolso lehelletukig healelnek ha 6-an utik oket/igaz immun pajzsban nem nehez ugye😛/ bezzeg a samanjaink inkabb egy CL-t vagy egy-ket ES,FS-t tolnak el inkabb....
Nagyon sok mulik pugban a paladinokon....
pug vs pug-ban 60-40% az ally gyozelmi arany ellenunk.

[HUN]Crassus
Ismeros.....en is kikeszulok az ilyen BG-k tol😛 ,de mikor reggel nyomok 1-2ot a haverok meg alszanak😛
Hiaba szoktam konyorogni,hogy ha megvan 3-om bazis 300-400 elonyig vedjuk be azt a 3-at,mert a fejetlen zergelesnek csak vesztes lesz a vege....de rendszeresen leugatnak,hogy kapjam be nub vagyok😄 es mar kezdem elhinni...LOL

[HUN]Crassus
engem momentan az izgat,hogy 6 korul nyomtam egy AB-t majd a meccs vegen nem engedett ki aztan kidobott karivalsztora es egyetlen Arathoros karimat se tudtam orakig betolteni...elindult a betoltes majd mikor vegigert a csik visszarakott a karivalszto oldalra.8kor neztem utoljara ,hogy megy-e,de meg akkor is visszadobott.Ugyhogy kinyomtam a gepet anyaztam egyet/1500 honor kellett volna az egykezes fegyoig amit kiakartam utni es gondoltam holnapra meglesz,de tolodik holnaputanra igy😞/ es jottem melozni.

[HUN]Crassus
Hat nekunk is 5.-re ment le skeram pedig mi is Twin farmban vagyunk.Ugyhogy abba is hagytuk a raidet skeram utan penteken es szabad rablas pvp-tunk inkább.Aggro gazok kisebbek voltak es ugye CT raid nelkul mentunk ami kisse megnehezitette a healerek dolgat,de valami kis varatlab bibi mindig beutott ezert a nagy szenvedes utan jelenleg szuneteltetjuk a raideket mi is.....

Fontos kérdés a raidelõkhöz:

Ma BWL raid volt és az új patch óta iszonyat gáz lett minden. Miért is? Razorgore 6 wipe után sem ment le, iszonyatos aggro gondok, healerek aggroznak mint a dög, warriorok alig bírják tartani. Ez mind nem lenne gáz de már Nefarian is farmon van pár hónapja, ez az új patch viszont totál hazavágott mindent. Megkérdeztem haverokat más guildekbe és mindenkinek hasonló gondjaik vannak, Twinst farmoló guild Skeramot sem tudta ma lenyomni. Ez valami bug lenne, várható javítás, vagy csak totál más taktika kell, vagy csak egyszerûen l2play?

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Laky
thx :>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

tipbuddy 2

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

nekem anno 1.12ben AF_tooltip volt.

Laky
Mi annak az addonnak a neve, amikor ráviszem a kurzort az ellenséges playerre/mobra (kijelölés nélkül), majd a kurzor körül elõ ugrik egy ablak, class infoval + target stb ?
Keresgéltem, de nem találtam :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

várlak titeket mert a 3. xanaxot veszem lassan be 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

3TOMI3
Bs ally random Ab szintúgy go go go farm ha megvan akkor nem kell védekezni go fragvadászkodni és közben anyázni h senki se véd
Av az sztem rendben van mindenki csinálja a dolgát
Wsg meg türhetõ szinten van

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.