World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha kedd, ha szerda, ZSAKBAMACSKA!

mukika
még valami?

Lazarus
Hmm az általa indított "Ne szívjál füvet" topikból köddévált az 44. hozzászólás ami az én nevem alatt készült! o_O
+ "Megnyitott témák: 2004. 07. 19. - MSN Aknakeresõ Klán"

CONSPIRACY!
😄

mukika?
hm-hm

Tatyla
FonTabulous kellene nekem már az 1.2-höz van valakinek ötlete esetleg linkje?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The Garrett
csak egy ujabb atlagos nap bloodscalpon. :/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

mukika
error retrieving character list :GRR

The Garrett
az full más faction,csak a neve hasonlo

Botond
Na most ezért lehet nem szedem elõ amcsi accom,de akkor jól láttam anno,hogy nem látom,hogy lenne vmi. Thx. :-)
wildhammer exalted topic

azt irja nincs semmi reward, de szerintem lehet kesobb lesz, mivel BC ben shadowmoon valley mapon van egy wildhammer faction camp.

Botond
ÉS a wildhammer repu? az ad vmit? :-D Mert az nekem is revered vmelyik karin,talán a palán. -.-
itt a topicja annak amikro exalted lett shen`dralarral😄 leirta hogy sikerult elerni.

Lynx_TWL
get a life or photoshop skillz:o

๏̯͡๏﴿

Guest
Omg Shen'dralar exalted, há' noooooooormális?
Mighty
Csavokam nem unatkozott nagyon 😮

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

hát nemtudom erre hogy lehetett rájönni de magamra vettem a 3 twilight sett darabot kilogoltam be és tényleg sikerult a summon , thanks for help 😊
Lynx_TWL
bátyám klánjában 10bõl 2 embernek mûködik úgy, hogy elõtte relogolniuk kell.

๏̯͡๏﴿

PiszkosFred
Bugos nalunk is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
Mi is próbáltuk a múltkor és nekünk sem ment, a miértjére a választ meg nem tudom.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Silithusban a Twilight settbõl való summonálások csak az én szerveremen nem megy vagy pedig sehol se? És hogyha nem megy sehol se lehet tudni miért és mikor javul ez?
annál gyorsabban is el tudok adni egy accot 😉

Count Adyn
meg a titkos kérdését meg a beregizett email fiókjának jelszavát😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

legegyszerûbb megoldás: add meg az acc nevét és pwjét, majd megcsinálom.

PiszkosFred
A telepitett WoW-on belul, a WTF/ACCOUNT/ACCNÉV/REALM/KARATERNÉV mappabol torolje ki a chat-cache.txt filet, es menni fog.

vagy az options menuben az interface resznel van olyan hogy "simple chat" azt jelolje be aztan OK-za le akkro visszaall nagyjabol defaultra a chat ablak (ezzel minden korabbi chat, combatlog stb ablak is resetelodik) ezek utan go vissza az options/interface options-ba es kapcsolja ki a "simple chatet", hogy ujra formazhassa kedvere.

szucsy89
THX
nyomjon a chat ablak fulecskejen jobb klikket es ott pipaplja be a kivant channeleket (party, whisper, stb)

Lynx_TWL
syasztok hogger hol. van?:ddo

๏̯͡๏﴿

szucsy89
egyik haveromnak elromlott a csete, nem látja ha vhisperelnek rá, se a party csetet, se semmit, viszont a másik karijának meg jó...hogy lehet ezt megoldani?
(normális válaszokat csak)
PiszkosFred
Amit a d2vel ellentetben, itt barmikor ujra eloszthatsz, kis penzmagert cserebe, es nem kell uj karaktert inditani, csak mert egy pont rossz helyre ment ;]

wowban nem tudsz pontokat elosztogatni szintlepesnel statokra, automatiksan elvegzi ezt a classodtol fuggoen. (hogy kicsit limitaljak a powerplayerseget, es hogy konnyebb legyen balancolni)
Az itemeiddel tudod a statjaidat tapolni, amelyik stat szimpatikus olyan geart veszel akkro magadra😊

tovabba level 10 tol kapsz olyan pontot is amit te oszthatsz el, de ez csak a level 10 tol elerheto talentekre (class specializaciok) kolthetok el. gyak ez olyasmi mint diablo2 ben a skillpont rendszer.

Count Adyn
Szintlépéskor mindig nõ fixen, és cuccokkal is lehet növelni.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
900-1000g bloodscalpon. 😛 ez al egolcsobb szerintem 😄

De a Staminát nem lehet növelni úgy, mint a Diablo-ban a Health-et? Csak szintlépéskor nõ, vagy cuccok által?

Count Adyn
Nagyjából
ennyi a legtöbb helyen, 8k körül van, e körül +-500Ft al lehet találni

Nem láma kérdés, mindenki kezdte vhol.
Engem személy szerint az irritál, ha vki hót hölyén írkál vmit, nem olvas el semmit, és rengeteg hiba van benne. Te korrektül kérdezel, szal...

#96036 plz ;-)

Count Adyn
10 hp 1 sta ha jól emléxek még😊

Stamina = életerõ
Ha van egy adott cuccon +sta akkor több lesz az életed, azt ne tõlem kérdezd, hogy 1 sta hány hp.

Ismét láma kérdés:S

Az életerõ a szintlépésekkor saját magától nõ, nem lehet azt is fejleszteni pluszban?
A különbözõ cuccok adhtnak hozzá az életerõhöz?

Mennyibe kerül és hol a legolcsóbb most a GC ? schnell köszi

Melyikõtök is mondta ? ... B'meg úgy látszik a legtöbb gyereknek elõbb jön a jézuska ;-D

Kojiro
Ha sokáig állsz egyhelyben, õ jön el hozzád!

Kojiro ergo sum.

stormwindtol "kicsit" nyugatra.

Lynx_TWL
na ne bassz...

๏̯͡๏﴿

Laky
thottbot.com

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

X Revenge
Warlock orc vagyok és egy Sarkoth-ot keresek, ami alighanem egy skorpió és elvileg azt kéne megölnöm. Megtudnátok mondani h hol találom meg?

[X]

Lynx_TWL
varázslóharcos

๏̯͡๏﴿

Zeccc
az új kaszthoz semmi fegyver nemkell csak az öklöd! 😛