World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Amúgy ezt én nem hirdettem volna a te helyedben, ugyanis:
-charge
-neki stun
-hamstring
-befagytál
-arcane shot
-intercept
(-multishot már nincs)
-free hk
Ez lenne a helyes sorrend, ha nem te lettél volna nubb <#lama>#lama>)
ಥ_ಥ
Pár napja WSG-n chargeoltam egy gagyi kinézetû huntert. Trap, arcaneshot, multishot (félhp-n vagyok mert mind2 1500 körül critelt). Scatter shot, Arcane shot 1600 megint. Király, tiszta skill komolyan mondom, és MC íjja meg pár T1-ese volt. (Még mielõtt valaki beokoskodna tudom hogy ez nem Beastmaster de akkoris, az sem jobb semmivel, valszeg kicsit kevesebb dmg de a piros szar akkoris túl durva.)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"a többi cuccom mind züd, +stam, +agi-s..." - ingyom-bingyom of the Monkey, nincs is annál jobb! Ha azzal lenyomsz valakit, akkor tényleg skilles vagy... illetve volnál, de te bm-es vagy, az meg 0 skill, csak "piros pet megesz" <#bee1>#bee1> <#idiota>#idiota>
"(bár so-so elég hülyén fogok festeni zöld gear-ben, úgy, hogy 3 db HLW fegyverrel fogok rohangálni - 2 axe, 1 bow)" - Egy orkon ez fel sem tûnik, hidd el! Így is, úgy is szarul nézel ki <#hehe>#hehe> (Különben meg lásd tbc intró, neked egy szál ágyékkötõben kell melee-hunterkedned, az a menõ ork módi)
ಥ_ಥ
hol találtál domain+php+mysql+ventri csomagot évi 20-ért?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
1 dolog: logo nagyon jó, csak a guildnéven világosítsatok kicsit, mert iszonyat nehéz kiolvasni...
ez 1 jótanács akart lenni 😊
szerintem ha itt bárkit is érdekelt volna, már jelezte volna, nemde? <#ejnye1>#ejnye1>
hát nemtom, nekem ez kicsit erõsnek tûnik...inkább egy MM hunterbõl nézek ki ilyen crit-eket...
pláne, ha összehasonlítom a mostani 650-es arcane shot crit-ekkel, átlag 420-es autoshot crit-ekkel (nem hit, crit!), amikre van kemény 7,5%-om -.-
(tegnap mókás volt, mikor mana nélkül pöcörögtettem bele egy 60-as gnóm warriorba...autohit-ek ilyen 150-eket sebeztek bele, vicces volt 😄)
ok, mondjuk keményen züd' gearben nyomom, összvissz három kék cuccom van, egy brd-s lvl 52-es gladiátor csizma, av revard crossbow és beastmaster bracer...
a többi cuccom mind züd, +stam, +agi-s...
de hát mondanám, hogy veszek jobbat, csakhát peccs óta AH olyan töküres, hogy az valami hihetetlen...
60-as area-k gyakorlatilag ki vannak halva...legalábbis nem emléxem rá, hogy az elmúlt 3/4 évben, mióta aq megnyilt, silithusban mikor questeltem utoljára ekkora nyugiban 😊
de nemzavar a sok züd', legalább mikor lecserélem õket HWL cuccokra érezhetõ lesz az improvement 😄
(bár so-so elég hülyén fogok festeni zöld gear-ben, úgy, hogy 3 db HLW fegyverrel fogok rohangálni - 2 axe, 1 bow)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(és pusztuljon az összes imba lock, retris pala)
keep walking... www.artum-inferniti.net
elnézést kérek a wow topicot használoktol, h ezt beirom csak nagyon sürgösen kell pénz😄
mi csak noob-okat veszünk fel, a proknak máshol van a helye 😄
"tho I've read somewhere Aimed Shot is on ur melee ap" - ez viszont OMG!
ಥ_ಥ
wowwiki.com: "As of patch 1.10 Aimed Shot and Multishot use a 2.8 second multiplier in its calculation instead of weapon speed. Thus, ranged weapons slower then 2.8 speed will have their damage slightly reduced, while ranged weapons faster then 2.8 speed will have their damage slightly increased. Bows with a speed of 2.8 will be nearly unaffected."
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
Van valami szerver ahol van egy kevés magyar,
de nem túl sok, no lag no dc, normális pop, meg sok BG?😊)
És hogy mit is tud fullepixben? 900-1100-es authohit crit epic plate-re (DPS gearben), 1300+ Multishot crit, 1900+ Arcane shot crit, miközben totál immunis mindenféle lassító és stun effektre, és a pet is elég szép DPS-t csinál, arról nem is beszélve hogy a petnek is van intimidating shoutja (vagy akármi, ami stunol 2-3-4 secre), meg in-combat trap. Perpill egy BM huntertõl sokkal jobban tartok mint egy UD Shadowpriesttõl vagy egy SL locktól.
de itt kell punnyadni, merazjó -.-
naizé, olvasgatok, van 1 kérdésem:
Q u o t e:
Normally all hunter abilities are calculated upon your ranged attack power (tho I've read somewhere Aimed Shot is on ur melee ap). If an attack is based on how much dmg ur weapon does, it's being calculated on what the weapon would do at a speed of 2.7 or something (--> normalization patch couple months ago).
--------------------------------------------------------------------------------
i have heard its 2.8 or 2.7 or something, but lets do some math here
we have 2 rank 14 weapons with same DPS, other is fast and other slow.. stats are:
80-121 dmg - 1.8s (bow)
129-195 dmg - 2.9s (x-bow)
if we divide dmg-range by current weapospeed and normalisate to 2.7 we will get
for example bows min dmg (80/1.8) * 2.7 = 120
120-182 - 2.7 (bow)
120-182 - 2.7 (x-bow)
if this is true, it really dosnt make any difference if you use slow or fast weapon.
however after aimedshot your auto shot has been reseted and faster weapon will shoot sooner
szóval ez kb. azt jelenti, hogy tökmindegy, hogy HWL bow-ot vagy Xbow-ot veszek-e a weapon speed normalization miatt ugyanaz lesz a sebzésük?
valaki elmagyarázhatná, hogy ez a weap speed normalization mit is takar pontosabban...
csak mert (jó)pár nap, s döntenem kell majd, hogy bow-ot vagy xbow-ot vegyek-e...
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a reggeli 1es megírása után xD
eljen az engineírás magasfoka.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ilyen msot enyim ^^
betumeretet kell még kisebbre venni és kezd alakulni ^^
és nemsokára lemegyek a boltba is! 😄DDD
(akinek hasonlo problemaja van töltsön le prat - addont 😊
most ujratelepitettem es most tölt be az elso patch! remelem a masodik is! 😄
Az a bajom hogy a chat ablak minimum méretét a felbontáshoz igazitja a wow, így 1024x768 ben is ugyanakkora képernyõrészt foglal el arányában mint 1650x1050 ben. :/
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Amúgy lehet, hogy a jövõben én is belépek ha felkeltem és kimostam a szemembõl a csipát, hogy bm huntereket reggelizzek (Manhunter éppen jó célpont lenne <#idiota>#idiota>)
ಥ_ಥ
náb, átlátszó vagy 😄