World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Micsoda? En egy tonna ilyen embert ismerek akik non-stop jaccanak 😄 O meg a nem extremek koze tartozik 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

lol, de állat
Azon gondolkoztam, vajon 10 év múlva is emlékezni fogunk erre a játékra?

Ez egy állat. Mi az, hogy nem bírta mgállni, hogy ne játszon? Na nem mintha én nem kezdenék el remegni 2 játék nélkül eltöltött nap után, na de ez...
Én nem értem miért kell túldramatizálni ezt a gamét. Akinek van ideje és pénze meg kedve az jáccon, akinek meg nincs, az váljon mártírrá oszt jó van.
Én baromira szeretem ezt a gamét és szarok rá ha valaki nem bírja abbahagyni annyi idõre, amennyi alatt megmosdik, kitakarít, szarik, pisil, eszik és még a nõjét is lerendezi.

reggeli móka 😊

én ezen a mondatán röhögtem egy jót:

"Ez a második napom WoW nélkül, eddig jól telik."

majd rájön szegény, hogy nem a wow-val volt a gond, hanem a szemléletmódjával, ahogy egy "játékhoz" viszonyúlt.
mindenesetre kiváncsi lennék a véleményére 2 hét múlva is...

Sephi
Aztat en ismerem de naon hulye volt szegeny 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

DarkHorSe
francis, clazzi meg vurtne ok a skillesek, ez csak egy gnóm

Swedish people are albino monkeys

Valahol itt kezdõdik a skill: Gegon: New Ability!

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

raziel.
nem mindent fog engedni, amit meg lelehet azt nyugodtan töröld

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

MrStokes
Nicsak ki beszel lol ^_^

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lynx_TWL
tanulságos a fszt btw.
ez egy láma... aki hagyja, hogy így eluralkodjon a gém felette az gyenge társadalmi hulladék irtani való 😮OO
na megyek gámázni még 3 óra kell a 300 day playedhez:d

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a színe java:

๏̯͡๏﴿

C:\Documents and Settings\Felhasználó név\Local Settings\Temp Ez a mappa majdnem 5 GB,van benne fontos adat?Le lehet törölni?Játékok cuccait találtam ott,meg sok ismeretlen cuccot.

picket
<#nyes> Szerencsére nem találták meg a kulcsszót, amit véletlenül elejtettem a szövegben, ezért továbbra is ki fognak kapni minden huntertõl <#wilting>

&#3237;_&#3237;

picket
Ez csak egy noob <#idiota>

&#3237;_&#3237;

"Ez nem egy példabeszéd. Nem bölcselkedõ iromány. Nem egy újabb valaki akinek lövése sincs a WoWról. Ez egy HC player vallomása, nem Frei Tamásé..."
Az, hogy a sajat kis szemszogebol sokat jatszott, attol meg koze nincs a HC-hez.
Count Adyn
Lego Warriors HUN. speaks for itself😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Jo is lenne 15% stun resisteltel ...
Lynx_TWL
Sok fasztestû

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Egy tanulságos kis írás

Magatokra ismertetek?😊

Lynx_TWL
l2p

Hehe ez nem rémlik de azt is szeretem amikor crippling rajtam van, intercept és mire ténylegesen odaérek ahol a rogue volt abban a pillanatban mikor megnyomtam az intercept gombot, a rogue már régen stealthbe van. <3 warrior bugs.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Count Adyn
Menj pvp re nem vészes, ha mégis besokallsz pvp rõl pve re lehet költözni, forditva nem.)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mint leendõ játékos kérdezem, milyen szervert ajánlotok, pvp vagy normál? Nagyon szívatják a kezdõ embereket pvp-s szerveren?

capaszabi
kihagytad azt a bugot amikor 180 fokban háttal kerülsz interceptelthez képest...

capaszabi
jaja számold bele hogy a warriornak is van, ami nem jó semmire, csak gyökér meg nova ellen, mert 1. a kockából nem szed ki,2. a jégvirágból meg kiszed, de mivel az tickel egybõl vissza is megy rád, nem beszélve arról, hogy miután kimész róla akkor is rajtad marad 20 sec-ig. working as intended.

Ja és azt is hogy az intercept stun az bugos, fõleg hogy ha lassítva vagy. Simán 30yd-al odébb chargeol rossz esetben. Jóban csak 5-10, ami persze too far away egy hamstringhez.

WTB post edit.

Kihagytad hogy az orkok kb minden negyedik stunt resistelnek.

Guest
Ha már ennyire kukacoskodunk, akkor:

-charge
-neki stun
-hamstring
-befagytál
-arcane shot
-intercept -> too far away (25 yard < 35 yard)

és innentõl mehet a multi és kisbarátai 😉
Ja igen bocs elfelejtettem hogy neked minden féle karidbõl van egy epic 60as, és a te kis agyadban minden theorycraft szerint megy. Egyébként a te elméleteddel is iszonyat nagy mák (critek) (és CD-k) kellene ahhoz hogy így elverjek egy huntert. Btw ha igazam van akkor van huntered, és ha szerinted így kell elverni egy warriort akkor szerintem nem én vagyok a láma.

"Legközelebb kérd el a talent buildjét, meg hogy milyen t1-eseket vett fel,"

Oks majd szólok az xbg-s orc hunternek hogy adja má kölcsön.

picket
Nesze:

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
pedig ezek vannak a legjobb korban, még meg se próbálnak elfutni >:3

picket
Erre repül a 18-as ufó, ha nem fogjátok vissza magatokat <#kuss>

&#3237;_&#3237;

Lynx_TWL
mennyit szenvedtem mire kicsomagoltam õket:o

TDC Geronimo
Megvoltak már :x

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
Ja, tényleg szar... De van neked való is!

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
csak nagykorút lehet indítani 😞

Lynx_TWL
õ legalább nõ nemûre veri:ddddd

TDC Geronimo
>.<

picket
Nem miatta...
(Amúgy Elderath nevû karakter eladó a Neptulonon! Irányár 1 MHUF <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
És akkor engem baszogattok a BE miatt -.-

Lynx_TWL
<#wilting>

picket
"bár ahogy észrevettem, ha leteszem a csapdát, s az túl van az arming time-on, akkor charge után mikrosecundumok alatt úgy belefagy bárki, aki a hatókörébe ér, mint a villám...nem fog az elnyomni semmit sem...vagy lagalábbis villámreflexek kellenek neki, hogy sikerüljön." - Na igen, aki digitális bennszülött, és nem fõidõben játszik, amikor a lagban elklikkelgetik a skillesek a teljes interfészüket mire befagynak <#nemtudom><#nevetes1>

(amúgy félreérthetõen írtam:
-charge, stun (ekkor nem pakolsz semmit ugyebár)
-hamstring
-...)

Insignia... akkor a warriornak is számold be, ugyanakkora eséllyel van neki is. (Ha nem használja, akkor meg goto noob <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

BEAST
azt hiszem te tenyleg elvesztel a 4. dimenzioban ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Discord Art...
...volt valaha, ha jól látom és emlékszem, de hogy most peccs után mûködik-e valami belõle azt nem tudom

azárt lett female ork, mert az jobban néz ki...
ja és nem húzza a földön az orrát...

amúgy meg nézd meg HWL set-ben, egész pofásan néz ki, combatanimja is frankó, fõleg két 1kezes fegyverrel...

legalábbis még mindig jobb, mint egy tökig szõrõs kertitörpe, vagy egy nyálelf... <#vigyor>

-charge
-neki stun
-hamstring

mivan, ha ez volt a sorrend?

-charge
-neki stun (pvp trinket)
-itt már be is fagyott, szal no hamstring

bár ahogy észrevettem, ha leteszem a csapdát, s az túl van az arming time-on, akkor charge után mikrosecundumok alatt úgy belefagy bárki, aki a hatókörébe ér, mint a villám...nem fog az elnyomni semmit sem...vagy lagalábbis villámreflexek kellenek neki, hogy sikerüljön.

ha elöbb charge-ol és csak utána rakom le a csapdát (mert mondjuk elfeledkeztem róla, vagy megleptek), ami ugye 2 sec arming time-os, na olyankor általában 30% hp-vel poroszkálok el onnan crippling poison-olva/hamsting-elve...

picket
Hát a female ork az tényleg súrol valamit, de nem vagyok biztos benne, hogy a 4. dimenzió, vagy a rosszízlés határát <#vomit>
(Miért nem mered megmutatni nekik az izmos testedet? Ne légy szégyenlõs! Mindenki szép... a maga módján <#idiota>)

&#3237;_&#3237;

"Egy orkon ez fel sem tûnik, hidd el! Így is, úgy is szarul nézel ki (Különben meg lásd tbc intró, neked egy szál ágyékkötõben kell melee-hunterkedned, az a menõ ork módi)"

elég gáz lenne, ha az ork hunterem egy szál ágyékkötõben akarna rohangálni, pláne orgrimmar-ban, mivel female ork...asszem 2 méterenként akasztanának be neki mindenféle jöttment tauren-ek, orkok és undead-ek...de ez már erõteljesen súrolja a 4. dimenzió határait, szal' inkább be is fejezem <#vigyor><#hehe><#vigyor>

picket
most remeghetek, nehogy kiderüljön, hogy valójában az orkokat szeretem, meg néha (darabokban, sosem egészben) az UD-ket <#wilting>

&#3237;_&#3237;