World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem meg pont meglett a bladéra valo! én mit élhettem át? 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
akkor te meg blizzard fan leszel egy ideig 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
szerintem meg nem fogják eldobni a kiépített infrastruktúrát.

de majd meglátjuk, lehet hogy bérbeadják majd másoknak.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TDC Geronimo
Max ilyen gyerekeknek szólót :x

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fenrir
Én 22478-nál álltam meg annó, szerinted én mit élhettem át? 😄

A halál csupán a kezdet...

Sephi
Mi volt nehez? Hetszer oltek meg. A harcok kozepette neki egyszer volt 1k-s critje es anna nagyobb nem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lynx_TWL
szerintem blizz nem csinál már több mmot.

๏̯͡๏﴿

Fenrir
ETA: 12.45

Oldern the 1st
Ma éjjel kicsit ideges voltam.
Egy hete rákaptam a pvp-re, összeszedtem 18ezer honort - rá is untam az honorcsökkentés miatt.

Na, mondom tegnap magamban, csak jó lesz az a GM Mageblade, szedjük össze hozzá a dolgokat. Éjfélig toltam, 5 ezer honort összeszedve. Hajnali kettõ, beloggolok:

22460 honor. (22500 kell a Mageblade-hez). Nem voltam ideges? 😄

Jockey
gyenge volt mint mindig...de mást nem is várhatok egy ilyen "jólképzett" fórum huszártól <és télleg nincs könnyesre röhögõ smájli>

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

picket
Minden kor a rendelkezésre álló eszközökkel szórakoztatja magát. Teljesen mindegy, hogy történeteket mesélünk egy tûz körül, könyvet olvasunk, rádiót hallgatunk, tévét nézünk, vagy a számítógépen nyomkodunk valamit. Mindig kitalálja valami okos, hogy az nem jó. Neki szokatlan, új, és a szomszéd Pisti unokatestvérének a szobatársát annyira lenyûgözte, hogy nem törõdik mással, csak azzal. És az lehet könyv olvasás is, csak az már elfogadott. Ha csak könyveket olvasol, akkor könyvmoly vagy, és ezzel el van intézve. Ha számítógéppel játszol, akkor potenciális ámokfutó gyilkos vagy, önpusztító antiszociális egyetemista, agymosott játékfüggõ. Az már senkit nem érdekel, hogy ez a játékosok töredékének is csak a töredékére igaz, és nincsenek nagyobb arányban az ilyenek, mint az emberek más csoportjaiban.
Ja, hogy a könyvek, történetek, filmek éppúgy erõszakosak mint az újabb vívmányok? Kit érdekel, azt már megszoktuk. Ez most szenzáció. Még a Frei Tomi is sikeres vele, akkor minden hülye az lehet <#idiota> (Az ilyen embereknek figyelem kell, megkapta 5 percre, bb)

&#3237;_&#3237;

capaszabi
ma sem lesz sok honor....

TDC Geronimo
Mer ratyivagy -.-

Már írják, hogy gond van a loginnal. Észrevettem ...
picket
Elrakom az építõkockákat, mert az óvónéni amúgy is azt mondta, hogy kötelezõ a délutáni alvás. De mi itt az oviban legalább már beszélni tudunk. Majd egyszer te is leszel kiscsoportos!

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
Váh kijött végre

kérd vissza a pénzed

Negyed oraja authenticating-el...
utolsó elötti mondathoz ez pont találó 😄

"ugyan mar kedves OV/GYF, megvan meg a saman/rugoja, csak mert lattam hogy ket felszolalas kozott epp ungoroban farmolt az esti raidre"

ez kész <#eljen><#vigyor><#idiota><#buck><#nevetes1><#taps>

Fenrir
A franciák megint elbaxhattak valamit mert egyik szerver sem megy még :\

The Garrett
* az a vicc mindig amikor guildben valaki mondja hogy " hejjdekár hogy ez meg ez meg ez kimaradt a wowból" - akkor én mindig csak annyit mondok: Ultima Online ban ez is benne volt. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

A világ egyre jobban ellustul és elszürkül... Az emberek remekül megtalálják az életük hiányzó és vágyakozó dolgait a cybervilágban. 1 számítógép+szélessávú net és máris tied a világ. Csak az ajtót kell kinyitnod max amikor jön a postás vagy a pizzásfiú. Az MMORPG-k csak a kezdetek. Pár év és egy 2*2 m-es szõnyegen fogsz hadonászni virtuális sisakban, vagy meg pár 10 év és egy ágyadon fekve stimuláljak az agyadba a legújabb gameket. El fog veszni a tudatod a valóság és a szimulált világok között. Viszont amit cserébe kapsz: (cyber)világhírû hõs lehetsz akár egy lakótelep 10. emeletén, 1000 új barát akiket ugyan soha nem látsz élõben de már mindent tudnak rólad stb. stb. ilyenek vagyunk miis... de akkor is kurva jó <#vigyor2>

The Garrett
++ 3d -s ultima onlinet a népnek!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

PiszkosFred
A wowot szinte mindenki ismeri mara, meg talan egy eldugott busman falu torzsfonoknek is van egy lev10 palaja valahol... Ebbol kifolyolag megjelentek a nepek, a hienak, akik ezt az "oruletet" meglovagoljak. Eloszor csak "how to make 1000g in an hour" es tarsai, aztan jon e media. Media eleinte csak kicsiben, hisz fingja sincs rola, mi is ez. De szegeny idiota kinai gyermek ott doglott ehen a gep elott, errol hirt kell adni. Aztan mit ad isten, meg masik 10 is ott pusztult, ehen, szomjan, stb. Nem mintha nem lennenek milliok akik nem a wow miatt halnak ehen, de az ugye nem erdekes. Szoval csapjunk le erre a wowra. Megjelenik a bulvarmedia, megjelenik minden idiota ujsagiro, es kb fel perces gyorstalpalo utan mar szakerto. Persze vannak olyan korosztalyok is, akiknek a sokolradio maga volt a muszaki csoda, de azert velemenyt formal o is, mert miert ne?

Szoval mint minden "divatnal", eljon az a pont, amikor nem tudod az adott dolgot el/ki/megkerulni. Egyre tobb a wowos hir. Politikusoknak az interju vegen megkerdezed, hogy "ugyan mar kedves OV/GYF, megvan meg a saman/rugoja, csak mert lattam hogy ket felszolalas kozott epp ungoroban farmolt az esti raidre". Vagy mostmar nem azt mondjak a focistak, hogy azert vagyunk ilyen szarok, mert idenyeleji forma, hanem mert 5x vajpoltunk Raggyn tegnap este... Es igy tovabb.

Es aztan amikor az orulet eleri a tetopontjat, vagy legalabbis egy eleg magas fokozatot, akkor megjelennek a profetak. A bologato janosok, akik jarnak-kelnek koztunk, es gunyosan rohognek rajtunk/rajtad. Ok azok, akik osztjak az iget, hogy "dehulyevagyfijam" meg hogy nincs eleted, meg hogy mekkora luzerseg mar a gep elott ulni napi 3-4 orat. Ok azok, akik odaallnak a papok moge (! ;]), es vastapssal jutalmazzak G atyat, mert kifejtette, hogy a wow a satan muve, es pusztuljon. Ok azok, akiket a kutya sem kert meg, de beleszolnak es megallapitjak, hogy mi a normalis, mi a standard, es hogy neked mit kellene csinalni...

...es a vicc az egeszben az, hogy nem csak neked, nekem vagy olvasok/nezoknak hazudnak, hanem sajat maguknak is. Mert ahogy megirjak a wowot elitelo fejtagito szennyt, ulnek vissza a gep ele, es folytatjak, mert 10 perc mulva meet van az esti raidre, es nem akar -dkp mert kesett ;]

A legtobb ilyen iras vegere beirhatnak, hogy "Alszentek/hazugok/kepmutatok ftw..." ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jockey
éreztem én nemtudod kihagyni, hogy belebiggyessz valami értelmeset
magyarul: menjél pakold el az építõkockákat,kis pihenés nem árt a sok netezés mellett...:-)

picket
"de 7er ölt meg, a legnagyobb sebzésem 1er volt" - ezt most akkor magyarul még egyszer légyszi!

"hunter-t kihagyom ezentúl" - és a dolog kölcsönös? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Jockey
hunter téma?😊
tegnap találkoztam érdemben egy hunterrel (hw set majdnem teljes ha jol láttam). Elsõ alkalommal legyakott kb 25% hpja ment le (shamanom van), uhh mondom ez fincsi, go vissza..
Nem akarom húzni, bm speces volt av temetõbõl nem rezzel együtt nem volt ötbb mint 30 sec mire vissza értem, de 7er ölt meg, a legnagyobb sebzésem 1er volt, negyed hp-ra tudtam leverni (2er eljászotta, hogy lovon állt elkezdtem ütni, leszállt és bealzott..)
hozzáteszem én encha/resto shamy vagyok duel wield-el, de azért mégis furi volt...😄
végén már idegeskedtem, de gyorsan lelohaszottam magam, hunter-t kihagyom ezentúl...😊

picket
Ál-Walkyre! Itt az igazi!

&#3237;_&#3237;

Mar meg is talaltal 😊

Syrn, Freylana, Kywara

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sziasztok!

Keresem Walkyre-t kedves barátomat. Ha valaki tud róla valamit írjon! 😄

üdv,

Nem kell kontinens, sem csilivili effektek, csak egy kellemes 3d-s környezetben valósítsák meg az ultima online sokrétûségét egy kis daocos pvp-vel.

picket
"jol megszedik magukat" - Minek még jobban? A következõ játék az lesz, hogy felvásárolják az egyik kontinenst lakosságával, légitársaságaival, mindenével együtt, aztán oda lehet járni esténként a volt helyi légitársaságok repülõivel (bocs, griff/denevér) raidelni a bennszülötteket? <#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

kiegekkel ha életben tartják maradunk. már én is abba hagytam volna ha nem jön bc. söt ugy voltam bcig nem is játszom! aztán jött ez a patch.
ha blizz nem hülye márpedig nem hiszem hogy az. nem akarja elveszteni azt a 7 millio acc fizetöt havonta. (ok nem anyi részlet kérdés lényeg hogy sok szor 3000ft az nagyon sok)

picket
"Következõ kiegben valszeg jön a grafika ráncfelvarrása, új területekkel, új kasztokkal, stb." - Nem hiszed el, de ez így egyben megtörtént! Mindenki kapott egy rejtett talentet, aminek keretében átesett a grafika a ráncfelvarráson:

aura of 10 fps
passive
if you are casting a spell or using an ability that has a visual effect all your nearby enemies and allies will experience a sudden fps drop, cousing them to fail spells and lowering game experience.
p.s. visual effects added to all the abilities and spells. <#idiota>

Persze most jönnek majd a "nekem 666 fps" hozzásólások, amit meg magasról leszarnak azok, akiknek egyik peccsrõl a másikra (<#idiota>) 20 fps-t esett a graf teljesítmény és szíjje akadják az agyukat raiden. Node támogatni kell a hardver-ipart is! <#ticking>

&#3237;_&#3237;

BEAST
nemtom , nekem itt bent azt mondtak dolgozzak ... gondoltam ha mar ugy csinalok akar johetnek ide is flemelni , de olyan baratsagos a hangulat nincs szivem belekotni a sok ratyiba 😄

BEAST
azert az EVE Online-t nem sorolnam ide , teljesen mas alapokra epul mint a wow , csoppet osszetettebb , ezert kevesebben is jatszak mint a wowot. Arrol nem is beszelve hogy a CCP teljesen mashogy all az egeszhez , ingyenes kiegek , amik messze nem "egyszeru" patchek ... ezert mondtam hogy a WoW meg eletben lesz par evig aztan jon valami uj Blizzard gem mert a nagyonkockak elmennek uj jatekot keresni , manapsag annyi mmo van mint egen a csillag ... a kezdetek ota wowozok de fel evenkent erosen ramjon a "naentobbetnemwowozok" erzes ... ketlem hogy igy kepes lennek 10 evig ezzel a ratyival jatszani 😄DD

BEAST
hat egy Starcraft 2 nem artana 😄

botok is fizetnek, l2 szerintem abból tartja fent magát ^.^

Következõ kiegben valszeg jön a grafika ráncfelvarrása, új területekkel, új kasztokkal, stb.
Új mmo meg majd csak akkor lesz blizztõl ha itt már csak lézengeni fognak vagy csak botokkal lesz tele. 😄

Davidus
nem b+😮 ilyenkor mit kell csinálni?<#idiota>

V9ykn8_TZL0

lineage 2-ben is maradtak páran ,eve online még mindig népszerü.
bár nem tom ha kiadják RL-t gamén tuti kipróbálom! 😄

Davidus
1 kieg lesz még amivel tömegek játszanak aztán jön az új blizzard game.é max akkor marad itt sok ember ha az nem MMO lesz hanem RTS

V9ykn8_TZL0

BEAST
neked se mennek a serverek?4!44!

BEAST
ugyan ... 3-4 ev alatt kiadnak meg par kieget , jol megszedik magukat , meg 1-2 ev es bejelentik hogy hamarosan elkeszul a World of Diablo vagy Starcraft es mindenki megy at oda 😄D

mit gondoltál mit filozofálunk itt? 😄

Davidus
váááá szerda van?<#idiota>

V9ykn8_TZL0

igen! ahogy én még emléxem pl a dina blasterre, a ghost bustersre c64 röl

az életünk része lett a wow (legalább is a játékosok egy részének)
az hogy ezt ki hogy éli meg ember függö
az hogy jól tettük hogy játszunk és nem mást csinálunk azt majda a jövö eldönti.

ui.: szervert akarok mert már nincs kedvem angolt tanulni 😞

még játszani fogunk vele.