World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Mókás. Van még olyan class, ami nem gyógyul DD közben a mage-en kívül???
Attól az esettõl tekintsünk el, ha pl. lifestealinget teszek a staffomra és azzal püfölöm az ellent...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Aha,csak lvl65ös maximum 3 napig leszel,70es meg egy évig,de igazad van optimalizáljanak lvl65re és 70en legyen hulladék.
HunnernesKonge
GC+Burning Crusades nyakpántos doboz van egybecsmoagolva, szoval nem hiszem hogy adnának hozzá wowot...
[HUN]Crassus
haaaaat en azert 60-on meg 65-on is elvezni szertnem a jatekot es nem arra varni,hogy majd 70-en varazsutesre minden fasza lesz.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

de ugyanaz a kettõ, mivel énis beta kliensel játszok betaban meg ptren is

tigeroo
sziasztok! nincs valami insta /boss ahol felszerelkezhetnék hunter cuccokból? klánnal sm armori/cath-ba járunk, de unom hogy minden jöttment shamy-t meg warriort felkell öltöztetni, minden jobb cuccra needelnek (habár nekem nemiskéne csak eladni..) szal nincs olyan insta stb. ahol agis cuccok esnek? 40-tõl bejön a mail (1szint még) szal gyüjtenem kéne...azért meg nemmegyek le napi 10x armoriba hogy más needeljen a jó cuccokra (csakhát én szart se érek velük)
vagyis nem szóltam 😄
*sose teszteld a talenteket lvl8 mobokon* <#idiota>

Nem ugyanaz a kettõ.
Úgy tekintsetek ezekre a talentekre, ezekre az 1 shot duelekre (bár stunlock, fearlock alatt haltam már meg, de egy lövésbõl még sohasem...), hogy már lvl70re vannak optimalizálva, ahol is mindenkinek sokkal több hpja, armorja lesz, szal no para, majd elválik mi elsz a tbc-ben.
na ez hogy sikerült blizznek...
soul leechet végre fixelték betaban (30% hogy a dmg 20%-át healeli rajtam), ptren meg bugos
pedig a 2 build 1 és ugyanaz 😄

Mighty
Éppen ezért elkezdtem szintezni én is egy huntert 😊

Bár nagyon tetszik a GM bot kinézete, de azért nem fogok szenvedni sorbanállással, meg premade-ek elleni szélmalomharccal.

Inkább szívok STV-ben az idióta lvl??-ek miatt...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

én csak azt érzékelem egyre jobban, hogy minél több embernek kerül GM/HWL cucc a kezébe, annál inkább redukálódik a game jelenlegi formájában 1-2 shot típusúvá...

kéne már az a BC -.-

"mennyi??? anyam ezek hulyek..."

egyáltalán nem hülyék, csak pofátlanok.
rájöttek, hogy ebben qrva nagy biznisz van, igy addig emelik az árát, amig lesz rá kereslet.
s erre mindig van kereslet, s szerintem még ilyen áron is eladják õket.

az mondjuk más tészta, hogy én 4 hónapig játszom ennyi pénzért...

gouge meg seduce alatt eddig sem procolt, legalabbis eza 2 nem remlik nekem , csapdanal viszont igen

XenHai
Anyira utalom eszt az updetert sosem akarja el kezdeni tolteni a javitasokat 😞😞
XenHai
???????
Botond
186 megás patch data,szedjétek,szedjétek -.-
Dacid
Akkor lehet nem Te vagy imba hanem azok a mágusok voltak szarlámák 😄
btw moonkin vagyol vagy nem vagyol az?😄

[HUN]Crassus
ptroccol=proccol😊

[HUN]Crassus
NA akkor jojjon a szokasos WARRIOR NERF!!

SEcond wind tobbet NEM ptroccol: HUnter becsapdazas alatt,gouge alatt,seduce alatt....
egyenlore PTR-en van igy,de gondolom marad is.....
Nemgyozok szavakat talalni mennyire vagyok ismeteltenn felhaborodva!Komolyan szanalmas amit a warriorok kapnak.Szomoru vagyok,hogy talan az EGYETLEN!! ertelmes talentunket ennyire lenerfelik😞
ES ideznek egy jo humoru warrior kollega iromanyabol az EU forumrol ami mulatsagos,de a szomoru az benne,hogy kurvara valos!😞(

sarcasm on]

Dev1 - "Hey guys have you heard the disturbing news yet?"

Dev team - "Nope, do tell"

Dev1 - "I have heard that warriors have one new +t6 talent that they are actually happy with!"

Dev team - "Wh-what, what the *!!% did you just say?!"

Dev1 - "Yeah it is true. I heard that warriors are happy about second wind talent in its current form"

Dev team - "Bring out the nerfbat already, we will show those warriors who's the master in this game!"

Dev team - "Yeah, yeah... lets nerfbat the second wind as warriors are clearly so *!!%ing imba that it hurts as they do, after 1 1/2 years of gearing up, similar damage in full epix and 1300 AP self-buffed and 80dps weapon compared to Valor and 900 AP self-buffed 53DPS AR"

Dev team - Silent nodding and murmuring: "Yeah, clearly they are so *!!%ing imba that it hurts.

Dev team - Yeah, yeah... nevermind the one-shotting with pyroblast/soulfire it is clearly the second wind that is absolutely game-breakingly imba!"

Oldern the 1st
Na, ma questelgetek az altommal (28-as mágus) nagy nyugisan Duskwoodban, mikor is szembejön velem egy Tier2-es mage. birka lettem, majd fireblast bevégez.

Megcsinálja ezt még négyszer, a temetõ mellett várakozik rám. Na mondom OKÉ: amit itt tanultam, azt csináltam 😄 Irány a main, a balance druida, akinek köze nincs a tier2-es gearhez (ennek ellenére teljes +spdmg/int/sta/crit blue-epic), odarepültem Duskwoodhoz, hát nem ott van a srác? Egy mana csíkkal háromszor ugrott nekem, elsõképp simán elkaptam, a második két próbálkozásnál egybõl feltámadás után támadott meg (õ halt meg, én egyszer sem 😄), negyediknél megvárta, míg fullra tölti magát, én viszont csak fele manával estem neki -és így is megöltem.

Konklúziók: IMBA vagyok 😊 (na jó, nem, de múltkor két 60-as mágust csaptam szét EPL-en, és õk támadtak rám , míg lovon voltam 😊

PiszkosFred
Nem lehet hogy az alapjatek - ami mostmar csak 7k - es a GC, amolyan All-in-One csomagban, ez a 13k titka? Mert 13k az valami iszonyatos nagy lehuzas, kizartnak tartom. Bar kicsiny hazankban, barmi megtortenhet, az is igaz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Valakire hasonlít itt valaki, csak nem tudom, kéne msn.

Mr_no_NaMe
kotcka <-.->
Igazad van, sajna ezt teszi, ha nem alszom 30órát <#oooo> <#sniffles> Nem megás, hanem GB mind a kettõ <#whatever>

Aludni akarok <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> <#nyes>

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

HunnernesKonge
Azért kerül annyiba mert hülyék a MediaMarktosok. Nem kell aggodni, cdgalaxis,576 változatlan áron fogja adni valoszinu, csak a MM hibázott...
+ugye a kártyás fizetésen nem változtatott a Blizz...
Jacek
mitol kerul 12.9-be az a fos game kard? ez most tenyleg komoly? 8500 volt par hete... na mindegy kartyarol 3400 1 honap lol

Count Adyn
<#wilting>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

HunnernesKonge
Megás? <#ijedt><#ijedt><#ijedt>

A GC-al kapcs köszi az infot, nekem most februárig nem kell 😄
Köcce az ötletet, de majdnem úgy oldottam meg <#hehe> <#eplus2> Elmentem a mistrálba, és vettem egy 400megás vinyot pluszba <#awink> Remélem ez most 2-3 hónapig bírni fogja <#taps> <#taps> <#taps> <#email>

Nem a vinyoval van a baj <#eplus2> Az 200megás, csak rengeteg zene, és egyébb cucc van rajta <#falbav> <#falbav> <#falbav> <#falbav>

Ja amit nem írtam, hogy a régi áron <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas>

Ma voltam az Árkád 576-ban <#felkialtas> Azt mondták a srácok, hogy jövöhét elején kapnak <#felkialtas> <#felkialtas> <#taps>

Oldern the 1st
Ilyet allys oldalról is lehet csinálni, extrém eset. Ettõl még szép munka.

Jacek
mennyi??? anyam ezek hulyek...

Valaki aki sámánnal játszik tudna nekem olyan müködö addont mondani ami a WF-ütést egyszeri értékként irja ki.

elöre is köszi
HunnernesKonge
Árkádos MM-et már nem ajánlom ,karácsony elõtt 1 nappal benéztem, 12.990.- egy gamecard 😮 (Valoszinû többi MM-ben is drágultak, és nem, nem csak 1 darabot néztem meg, szoval elárazás kizárva!)
vett vki mostanaban (pl ma v kari elott😊 gamecardot?

kene vmi tipp hol van, mert jo sok helyen nincs :G

anti hero

áramszünet?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

picket
10g-s vinyóra nem könnyû telepíteni a wow-ot <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"tetszik benne, hogy függsz a pet-edtõl, vigyáznod kell rá, mert vele együtt erõs vagy, de nélküle meg "féllábú"" - nekem mindig van egy buzi sámán, aki agyaggalamb-lövészetnek hiszi a bg-t, és froszcsokk-szpemmeli a petemet, szóval nem szeretek függeni tõle <#idiota> (hiába hívom vissza, a balfékje akkor is lesokkolja, aztán meg megy blizz fórumra sírni, hogy kevés a manája <#idiota>)

"ez a normalizáció egy nerf, mert a blizz is rájött..." - Blizz apó elég sokszor rájön dolgokra a hunterrel kapcsolatban, és akkor "normalizáció" van. Csak amikor másoknál a normalizáció "charge, stun, agyoncsap a pet"-rõl "charge, stun, 3 ütésbõl agyoncsap"-ra módosít...

"de viszont szerintem qrva uncsi lesz, hogy gyakorlatilag csak a kinézetben fognak különbözni a pet-ek, meg 1-2 skill-ben." - Nekem már most is ez a helyzet. Persze egy bm hunter biztosan máshogy látja.

&#3237;_&#3237;

akkor azt add el és vegyél új gépet

Ja amúgy simán felrobbanok jelenleg <#csodalk> Letöröltem az összes szart a géprõl, és lett szabad helyem <#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> 3,92MB <#rinya> <#rinya> <#rinya>

bazze kiakasztanak a druididak 2700 fb crit clothra :S
Tobbet sebeznek mint rogueok,warriorok. Nem lehet rootolni lassitani oket, es meg gyogyulnak is :S

May the force serve you well!

nekem bejön a BM ág.
amennyire nem volt szimpi az elején (mm-et favorizáltam), most pont annyira bejön. tetszik benne, hogy függsz a pet-edtõl, vigyáznod kell rá, mert vele együtt erõs vagy, de nélküle meg "féllábú". nekem pont ez tetszik benne, nameg instában is figyelni kell a pet-re is, ami plusz odafigyelést igényel 😊
nameg party-ban is szeretik a +dmg-et ami jön ferocious inspiration-bõl, arról nem is beszélve, hogy healer-ekrõl is frankón le tudok szedni akár több mobot is, pet+trap combóval.
pve-re is kiváló farmolni, pvp-re is jó.

szal' én meg vagyok vele elégedve - egyetlen dolog van csak, ami nem igazán tetszik, a blizzard pet attack speed "normalizációja" (de majd vhogy csak mexokom).
õk arra hivatkoznak, hogy azért csinálják ezt, mert szerintük túl sok az egyforma pet, de most õszintén, ki az az õrûlt, aki mondjuk egy teknõst, vagy planestridert használna pvp/pve-re? (pve-re még ok is, de pvp-re, pfff)
eddig is a macska volt a favorit pet pvp-re, meg az is fog maradni, mert csak az tud ilyeneket, hogy prowl (rejtõzködés), bite+claw egyszerre (+dps), dash (+speed), stb.
megnézem én, hogy pl. egy teknõs ezeket mivel helyettesítené...shell shield-del? najóvicc 😊)

ez a normalizáció egy nerf, mert a blizz is rájött, hogy háát...talán mégse kéne a pet-nek 0.64-es attackspeed-del élve zabálnia a caster-eket...csak hát a normalizáció jobban hangzik, mint a nerf szó 😊
(abba meg ne menjünk bele, hogy ha bedotol a warlock hiába is nyirom ki, megyek utána a sírba, mert megint más szitu xD )

de viszont szerintem qrva uncsi lesz, hogy gyakorlatilag csak a kinézetben fognak különbözni a pet-ek, meg 1-2 skill-ben.
nameg igy elveszik majd az "omg, befogtam végre 1 hét kutatás után azt az ultrarare pet-et, tudjátok, amelyik..." feeling is...

Hát igen, sajna ennyire! <#fejvakaras> <#conf> 1 szerencsém van, h nem egyedül nyomom majd, de a srácok mind csavarog valahol <#gun> <#violent> <#gun> Azért köszönöm<#felkialtas> <#felkialtas> <#felkialtas> <#worship> <#worship>

PiszkosFred
Nemtudom lattad e a TBC introjat. Ha nem, mindenkeppen nezd meg. Foleg az utolso mondatot ajanlom szives figyelmedbe...

(Angol nelkul nehez lesz az elet. De ha nem csinalsz meg legalabb 3-4gb helyet a vinyodon, akkor is...)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
4 gigabyte szabad hely kell a telepítéséhez (igen, a peccs telepítéséhez!). Ha ennyire hadilábon állsz az angollal, akkor kezdheted felkötni a gatyádat...

&#3237;_&#3237;

BEAST
tenyleg jobban fest igy IF , kar hogy a Betaban mar nem ilyen volt 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
kamureg!!!! ilyen nincs:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;