World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
megvan a játék , felvan telepítve , de nincs nevem és jelszóm.
mivel másilt a játékom , nincs cd key. kéne 1.
hol tudok szerezni?
BEAST
vicces hogy sorra ajanlod olyan embereknek a rugot akiknek mar van 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csinalsz egy rogeuet es te is 😛

May the force serve you well!

Botond
Betöltöd a 13at,és sokkal árnyaltabban fogod látni a dolgokat.
hat azta a 700mbt csak 1x kene letoltenie meg felraknia

ne szórakozzatok már!!komolyan kérdezem.

szerintem a lockal mindenki egyet ert
kiveve a lockokat 😛

Na szasztok😄 Kéne nékem egy kis technikai segítség, olyan valakitõl aki mostanában vette, és töltötte fel a játékot! Odáig eljutottam, h kipucoltam a gépet, és van szabadhely <#eplus2> <#eplus2> <#eplus2> De reggel 6óra óta csak az abdet megy! Létezik ez? Bejön a kezdõrész, és utána beírom a kódom, és a jelszavam. Ezután közli, h restart, és abdete! Lenyom kb 697MB-t, és ezt játsza már vagy 20szorra! Valami 5let? Elõre is köszönném😄

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)

ok nearf droods and locks
ennyi

szerintem itt vki direkt szopatja a t. társaságot 😄

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

jaj valami fontos lemaradt..
a KÉK pvp set (sima honor) és az EPIC arena set (arena pont) között mennyi különbség van:
+37 stamina
+4 int
-2dmg
+2 hit rate
+28 resi rate

tisztára megéri arenaban szenvedni ezért (ráadásul nem is biztos hogy meglesz)<#idiota>
a honor meg ugye...

Hy!!Kéne ez a gém,DE lehet?leg képfájlosan,de végülis mind1,csak m?köd? verzió(DVD-s verzió)és esetleg vmi tipp,h olvastam,h csak a funserverekre lehet felmenni tört verzióval,de van módja annak is,h törttel játsszak a többi nem funserverekre is.Szóval a játék,és vmi módszer a többi serverhez való játékhoz.Eé?re is kösz!

TDC Geronimo
vki szerkesszen vmi faszányos logót...legyen benne BE pala is! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Vki tudna dobni egy linket ahol meglehet lesni areana setteket/rewardokat plz
inkább blackravens link kéne mint wow.hu
vagy mind2

nah kiszedtem a fejlécbõl a logóra mutató linket, meg ezzel együtt a logón lévõ worldofwarcraft.hu -ra mutató linket, mivel a kép már nem elérhetõ.

Az a kérdés, hogy mit szeretnénk: akarunk-e bannert, akarunk-e linket a wow.hu -ra, a wow.hu akarja-e hogy linkeljünk rá, stb stb.
Én egyébként nem járok a worldowfarcraft.hu felé, de a mostani oldal nagyon szép lett (vagy egy éve láttam utoljára), és amennyire láttam, elég sok hasznos infó van a kezdõknek arrafelé.

Esetleg érdemes lenne csinálni/kérni egy olyasmi bannert, mint ami volt is, hogy magyar fan site, infók, hírek, segítség kezdõknek, ilyesmik

hm?

Count Adyn
Miért, az ellen a legkönyebb harcolni: hátradõlsz a fotelben és kifujod a levegõt<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
igaz is , epp emliteni szerettem volna hogy mennyire utalom a lockokat 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Reklamalj minden class miatt ami megver legyszives.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

TDC Geronimo
😄D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
rofl , elobb kerdezd meg hany karaktere van xD

szerintem akkor csinalj egy rogueot es elvezheted a 30% critet meg hogy minden druida szarra ver

BEAST
de te nub vagy 😛 ... ugyis be palad lesz , nem mindegy? 😄DD

Count Adyn
" pvpben siman a hataban lehet maradni a celpontnak"
aki nem wasd vel fordul annak nem maradsz a hátába 1 secig se csak ha pl gouge alatt van, ezt akartam tudomásodra hozni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Davidus
hat ha valasztani lehetne hogy +30% dam vagy +30% crit émn simán a critet választanám-.-

V9ykn8_TZL0

meg azon felul gondoltam ez egyertelmu

Davidus
rugoknak van olyan ami +30% crited at BSre

V9ykn8_TZL0

hat ha neked megy akkor szerintem gyakoroljal
szerintem ha rugonak adnak egy skillt ami bsre ad 30% bonusz druidak is nagyon anyaznanak

Count Adyn
Majd jáccunk olyat hogy ahány secig a hátm mögött vagy adok 1 goldot, ahány secig nem, te adsz 1 goldot k?<#hehe>

hat nem ertem mi a problematok must be heind target ennyi ez olayn mint a roguenel a bs pvpben siman a hataban lehet maradni a celpontnak

Davidus
<#rinya>

V9ykn8_TZL0

nézd már meg légyszives mi az a shred, mielõtt elkezded osztani az észt ezzel kapcsolatban... az élet minden területén igaz, hogy nem célszerû olyan dolgokhoz hozzászólni, amihez nem értünk.
azt mondtad szerinted tápolták, mások szerint nem feltétlen így van. Ha nincs tapasztalatod a druidával való játékban, nem célszerû tovább eröltetni a vitát.

lol hat folyamatosan sheredeljel es akkor to 30%dmg to all dmg

vége lehetne már a téliszünetnek...

Davidus
30% a shredre von atkozik. attol meg nem lesz 30%al nagyobb az egész dam amit kitol OMG<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Davidus
a lofaszt volt meg😛 most megvan de 2.0 elött horror volt bárkit is megölni

V9ykn8_TZL0

Oldern the 1st
Hát nem tudom, akárhány altot indítottam, bármelyik kasztból, sokkal könyebb dolgom volt 😄

ja elegge szinter hoztak csak tobbet sebezne mar mint a roguek, warriorok kiveve a legendali fegyveruk van. Es erre meg 30%?

BEAST
szornyu lehetett neked , mindenki mas szorakozott , elvezte a jatekot , mindenfele munka nelkul fejlodtek mig te maganyosan kin keservesen szenvedted ossze a karakteredet ... szegeny szegeny druidak <#idiota>

Oldern the 1st
Cserébe szoptam a f*szt egy éven át mind levelup, mind pvp, mind pve terén, s ne iszony sok melóba telt egy normálisabb gear összehozása, a zöld ruhás mágusok elvertek 😄

Most meg annyi a különbség, hogy a mágusok tényleg nem nagyon esélyesek (legalábbis tapasztalatom alapján), de a lockok és a rugók mindig szétkapnak (fõleg egy jó kis stunlockos fajta 😄) 😊

BEAST
mondja ezt az "imba" moonkin aki kettesevel eszi a mageket? 😄DDD

Oldern the 1st
Ezt nem õ gondolja így, hanem szerencsére a blizzard is.

BEAST
akkor nezzuk csak jol latom e a helyzetet , egy druida ugyanolyan imba mint barmilyen masik kaszt AQ/Naxx cuccokban , de szerinted ugy helyes hogy a druida ilyen cuccok nelkul is eros legyen , nem ugy mint mindenki mas 😄 ... next!

BEAST
akkor hulyeseget beszelsz , htxbai 😄 ... a druidanak eddig is megvolt a maga dps szintje es egy hybrid kaszthoz kepest jo volt , ha szerinted ezt meg tapolni kellene hogy jobb legyen mint a tobbi kaszte akkor reroll masik jatek 😄

l2play 😛

Davidus
ami a játékosok 5 százalékának van. next!

V9ykn8_TZL0

Davidus
mindent ami nem druida-.-

V9ykn8_TZL0

blabla, druid eddig is tudott nagyot utni, csak kellett hozza aq40,naxx gear, de ez minden classra igaz.

BEAST
tobbi kaszt alatt mit ertesz? 😛