World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee
Srácok most raktam ujra a windowst és egyuttal a wowot is. nem lehet vmi gyorsabb uton lekapni a patchet vhonnan csak ezzel a downlaoderrel? pls segitsetek

zeki
Sziaztok!

A WOW-mondjuk pont idõben jött ki mivel én az ENTEC-nél dolgozom és mi szállítjuk mindenkinek. Mivel a BC-t már nem mi fogjuk forgalmazni így nem tudok pontosan mit mondani de ha be jön az országba akkor egybõl fogják teríteni is .

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

PiszkosFred
Hogy mikor jon ki az mellekes. Hogy mikor fognak menni a serverek, na az mar erdekesebb ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
ööö tudjátok hogy vannak ezek a lvl 1-70 lvl-ing guidek..
amiket mindenféle wowos oldalon árulnak (pézért)

nah ezeket nemlehet valahogy letölteni?
mindenkinek kell, csak revered elérése szükséges (összes quest +1-2 normal insta, és meg is van), és már meg is lehet venni pár goldért

Dacid
szerintem 16án fog kijönni. (bizakodik)

icespeakyy
hát elõször azt várjuk hogy egyátalán 16-án jön-e ki, mert ha azt nézzük a wow-se épp idõbe jött ki.Mellesleg meg a TBC-s instákba járkálnak a béta
teszterek?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Apropó pénz.
Szerintem a javítási költség is arányosan nõni fog, szóval az a többlet pénz azér kell majd tanulásra (nem is beszélve a trade skillek-rõl, márha trainernél is lehet majd tanulni és nem recepteket kellesz venni tízegynéhány aranyért)
Hmmm, miért vagyok ilyen optimista nem értem<#idiota>

Hmmm...
Hát nagyon remélem így lesz.
Apropó Heroic mode: a partytagoknak mindnek meg kell lenni hozzá a kulcsnak (mert állítólag revered szinten repu tokenekért lehet kulcsot szerezni az instak Heroic modjához)vagy elég ha csak a leadernek van meg?
De mi a fenéért kérdezgetek ilyeneket? Alig 3 hét és megláttyuk...
(...jó lenne mi? Na kivácsi leszek mennyi érkezik kicsiny hazánkba az elsõ szállítmány alkalmával<#szomoru2>)

The Garrett
hat figy a reputation kicsit átértékelõdik bc ben, mivel ha megutod a 70 et és valami értelmeset akarsz csinálni, kapásból 6-7 frakcioval kell revered csak ahhoz, hogy elkezdhess 5 fõs instákba járni heroic mode ban.

Abbol a 6-7 frakciobol mire 70 es leszel mindegyikkel eléred kb friendly- honoredet, kulon farmolni reveredhez kell a kulcsokért, meg utánna esetleg exhalted ha van valami jo reward.

A penz kb 3-4x jobban jon, mint most tyrs handben pl. 60-70 ig kb 1500-2000g -t össze fogsz szedni ha eladod a quest rewardokat stb.

Mob leölésbõl 59 szint körül 300-400 xp ket kapsz ha jolemlekszem, ha ehhez nézed akkor az a 600 koruli xp realis 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Népek, aki BC bétázik: sokan mondják, hogy igen jól jön az XP a repu és a lóvé. Van rá valami esély, hogy ez a normál BC-ben is így marad vagy lassan készüljünk fel arra, hogy bizony a repu nem 100-200-asával/mob fog jönni, hanem "kicsit" (nagyon) nerfelve lesz?
Bevallom õszintén sokaktól hallottam, hogy baromi jól lehet reput farmolni frakcióknál és 600-800 XP jön egy mob leölésébõl (természetesen 1-2 szinttel magasabbakból arányosan több).
Én viszont elég szkeptikus vagyok ezekkel a hírekkel kapcsolatban.<#shakehead>

picket
Már megyek is farmolni easy mode-ban, kell a kaja a petnek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

hahahaah <#vigyor2>

én támogatom az easy módot! de ne easy legyen a neve, hanem pistike mód, és minden boss csak superior mana potiont meg grillcsirkét dobjon

The Garrett
eddigi legjobb BC leírás, rengeteg info, képek a Bc rõl.

szövetséges, night elf, hunter

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

nem tudom hoznak-e egyáltalán collector edisönt... a magyar piac elég árérzékeny, és a blizzard hivatalos infója úgy szólt amikor bejelentették a CE-t, hogy simán kétszer annyiba fog kerülni mint a sima... (volt pontos ár is, de már nem emlékszem, valami 18ezer... ha gondolod, biztos fent van még a sajtóközleményeknél)

Dacid
mi az a BC-CE? (Burning Crusade - Collector's Edition?)
passz 😊

Itt va e.

Tud valaki infót hogy mikor és hol lesz kapható BC-CE Pesten?

Másik kérdésem, tudna-e valaki, patch 2.0-ás, DW Fury buildet javasolni, solozo, néha PVPzõ, keveset raidelõ, farmer warriorhoz?

Thx.
Fenrir
Most nem teljesem vágom, hordás vagy vagy szövetséges? 😊

Weapon Master-ek a fõvárosokban vannak amúgy, az õrök meg is mutatják térképen ha kérdezed tõlük.

A halál csupán a kezdet...

Count Adyn
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! "

legyen piros színnel kiirva hogy jobban látszódjon?
<#falbav>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hy all!Indítottam 1 szervert csak kellenének item ID-k vki nem tudna segíteni?
kösz, bár most éppen csöves vagyok😊

Laky
nagyvárosokban keresd (kérdezd az õröket)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

lvl 24 a hunterem, de még mindig csak dagger ill. bow skillem van, sehol nem találtam weapon trénereket. Én vagyok a béna?
Teldrassil, Drakshore, Ashenvale Forest, The Barrens, Stonetalon Mountains.

Fenrir
Ez tény, én nem is láttam még olyan Onyxia kill-t ahol 40 ember lett volna mert az pl már játéktechnikailag is lehetetlen phase 2 alatt 😊

nem mindenkinek 😊)) forumon mar azert sirnak, hogy a normal es heroic mellett legyen easy szint is az 5fos instakban 😊))), pedig a normal is nagyon konnyure sikerult
Hy all!Nem tud vki adni linket ahonann tok szedni item ID ket???Naon meköszönném!
Fenrir
Hehe, letölthetni letöltheti, de mivel az Auctioneer addonpack (amiben benne van az Informant is) még nem 2.0 kompatibilis ezért használni nem tudja, bár szépen kiírja az addon management-nél, hogy invalid version vagy mi 😊

BEAST
te is mukigeci vagy mert a partjukat fogod!!!4! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Helyes. Elertunk megint arra a pontra, amikor valaki megmondja mi a kovetendo, mi a standard, es aki attol elter, az kocka, hulye, baromallat, mukigeci stb. Szep... Le kellene mar errol szokni. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fenrir
Az egy másik dolog, hogy 60 feletti szintnél már elég 25 is 😊

a regi instak mind 40 fosek maradnak

Azt tudja valaki hogy a BC-tõl a mostani 40 fõs HLI-k mint MC vagy BWL is 25 fõsek lesznek? Vagy marad 40 fõs? Mert hallani ezt is meg azt is.
tigeroo
ah akkor hagyom a picsbe:d thottboton néztem a hozzávalókat 1-1 finomsághoz, szép kis drop rate, farmolni meg nemszeretek :o

habár sose vettem semmit ah-ból, mindig dobták a szörnyek azt amit kelett (vagy quest rewardok)

lvl35-ön má volt pézem mountra😄
ja izé, buék megmindenmás, amit ilyenkor mondani kell...

ez egyszerûen fantasztikus dolog.
bár én inkább nem tüntetnék vele, valahol inkább szánalmas dolog.
és még azt hittem eddig, hogy én vagyok a kocka, de be kell lássam, hogy szerencsére hozzátok képest kisipari tanuló vagyok csak -.-

de én ennek örülök 😊

picket
ad1. 225-ös lw skillnél beszélgetünk újra a dologról
ad2. dragonscale = mail, a többi bõr
ad3. agility + stamina ritka gyártható mail cuccokon, nehogy jobb legyen, mint az "of the monkey" cuccok ah-ból <#idiota> Esetleg ap + stamina + fire res black dragonscale cuccokon. Amúgy neked is ->thottbot, és ott minden fent van leatherworking professionnél.

&#3237;_&#3237;

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=93859719&sid=1 , itt le van írva mindennek az ára token mennyiséggel együtt.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

tigeroo
a dragonscale lw felé vezetõ "utat" leírná valaki? lvl41 hunter, most 195-ös a lw skillem, utána hova kell menni, mire számíthatok..?

vagy..ha az elemental v. tribal jobb lenne nekem...mail cuccokat akarok gyártani, agival és staminával
The Garrett
en be tudtam logolni...

de felultem a mountra korbeforgattam a kamerat es elszedultem 😄DDD

tigeroo
buék 2007

felmegyek bs-re minden romokban😊 reloggolnék de már unable to connect

jól kezdjük ezt az évet.
Count Adyn
Azerothban balra van Kelet<#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Joe004
Ezért találták fel a Thottbot-ot, minden quest, tárgy benne van! Érdemes a commentekbe is beleolvasgatni, van pár olyan quest amit soha a büdös életben nem találnál meg ha nem mutatná valaki, vagy nem olvastad ... Ja és B.U.É.K. !!

buek ittis

anti hero

üdvözöllek a világunkban! 😄DD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Meg van, hogy mi volt a gond. Az volt, hogy bug-os a feladat, arról volt szó, hogy az oázistól délkeletre kellet menni egy kentaurt kivégezni, de az oázistól lent balra volt a bázis és nem lent jobbra.
Tehát megnyugottam nem én vagyok hülye hanem a bluzzardosok bénák!

meghato! 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

kicsit kiegészítem: mi hordások voltunk és több guildbõl szedtünk össze 22 embert Emeriss-hez,azonban az allys Ezüsthold guilden belûl (voltak vagy ~30an) aprították Taerart és Lethont is😮