World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom hoznak-e egyáltalán collector edisönt... a magyar piac elég árérzékeny, és a blizzard hivatalos infója úgy szólt amikor bejelentették a CE-t, hogy simán kétszer annyiba fog kerülni mint a sima... (volt pontos ár is, de már nem emlékszem, valami 18ezer... ha gondolod, biztos fent van még a sajtóközleményeknél)

Dacid
mi az a BC-CE? (Burning Crusade - Collector's Edition?)
passz 😊

Itt va e.

Tud valaki infót hogy mikor és hol lesz kapható BC-CE Pesten?

Másik kérdésem, tudna-e valaki, patch 2.0-ás, DW Fury buildet javasolni, solozo, néha PVPzõ, keveset raidelõ, farmer warriorhoz?

Thx.
Fenrir
Most nem teljesem vágom, hordás vagy vagy szövetséges? 😊

Weapon Master-ek a fõvárosokban vannak amúgy, az õrök meg is mutatják térképen ha kérdezed tõlük.

A halál csupán a kezdet...

Count Adyn
"A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni! "

legyen piros színnel kiirva hogy jobban látszódjon?
<#falbav>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hy all!Indítottam 1 szervert csak kellenének item ID-k vki nem tudna segíteni?
kösz, bár most éppen csöves vagyok😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Laky
nagyvárosokban keresd (kérdezd az õröket)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

lvl 24 a hunterem, de még mindig csak dagger ill. bow skillem van, sehol nem találtam weapon trénereket. Én vagyok a béna?
Teldrassil, Drakshore, Ashenvale Forest, The Barrens, Stonetalon Mountains.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Fenrir
Ez tény, én nem is láttam még olyan Onyxia kill-t ahol 40 ember lett volna mert az pl már játéktechnikailag is lehetetlen phase 2 alatt 😊

nem mindenkinek 😊)) forumon mar azert sirnak, hogy a normal es heroic mellett legyen easy szint is az 5fos instakban 😊))), pedig a normal is nagyon konnyure sikerult
Hy all!Nem tud vki adni linket ahonann tok szedni item ID ket???Naon meköszönném!
Fenrir
Hehe, letölthetni letöltheti, de mivel az Auctioneer addonpack (amiben benne van az Informant is) még nem 2.0 kompatibilis ezért használni nem tudja, bár szépen kiírja az addon management-nél, hogy invalid version vagy mi 😊

BEAST
te is mukigeci vagy mert a partjukat fogod!!!4! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Helyes. Elertunk megint arra a pontra, amikor valaki megmondja mi a kovetendo, mi a standard, es aki attol elter, az kocka, hulye, baromallat, mukigeci stb. Szep... Le kellene mar errol szokni. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fenrir
Az egy másik dolog, hogy 60 feletti szintnél már elég 25 is 😊

a regi instak mind 40 fosek maradnak

Azt tudja valaki hogy a BC-tõl a mostani 40 fõs HLI-k mint MC vagy BWL is 25 fõsek lesznek? Vagy marad 40 fõs? Mert hallani ezt is meg azt is.
tigeroo
ah akkor hagyom a picsbe:d thottboton néztem a hozzávalókat 1-1 finomsághoz, szép kis drop rate, farmolni meg nemszeretek :o

habár sose vettem semmit ah-ból, mindig dobták a szörnyek azt amit kelett (vagy quest rewardok)

lvl35-ön má volt pézem mountra😄
ja izé, buék megmindenmás, amit ilyenkor mondani kell...

ez egyszerûen fantasztikus dolog.
bár én inkább nem tüntetnék vele, valahol inkább szánalmas dolog.
és még azt hittem eddig, hogy én vagyok a kocka, de be kell lássam, hogy szerencsére hozzátok képest kisipari tanuló vagyok csak -.-

de én ennek örülök 😊

picket
ad1. 225-ös lw skillnél beszélgetünk újra a dologról
ad2. dragonscale = mail, a többi bõr
ad3. agility + stamina ritka gyártható mail cuccokon, nehogy jobb legyen, mint az "of the monkey" cuccok ah-ból <#idiota> Esetleg ap + stamina + fire res black dragonscale cuccokon. Amúgy neked is ->thottbot, és ott minden fent van leatherworking professionnél.

&#3237;_&#3237;

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=93859719&sid=1 , itt le van írva mindennek az ára token mennyiséggel együtt.

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

tigeroo
a dragonscale lw felé vezetõ "utat" leírná valaki? lvl41 hunter, most 195-ös a lw skillem, utána hova kell menni, mire számíthatok..?

vagy..ha az elemental v. tribal jobb lenne nekem...mail cuccokat akarok gyártani, agival és staminával
The Garrett
en be tudtam logolni...

de felultem a mountra korbeforgattam a kamerat es elszedultem 😄DDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tigeroo
buék 2007

felmegyek bs-re minden romokban😊 reloggolnék de már unable to connect

jól kezdjük ezt az évet.
Count Adyn
Azerothban balra van Kelet<#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Joe004
Ezért találták fel a Thottbot-ot, minden quest, tárgy benne van! Érdemes a commentekbe is beleolvasgatni, van pár olyan quest amit soha a büdös életben nem találnál meg ha nem mutatná valaki, vagy nem olvastad ... Ja és B.U.É.K. !!

buek ittis

anti hero

üdvözöllek a világunkban! 😄DD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Meg van, hogy mi volt a gond. Az volt, hogy bug-os a feladat, arról volt szó, hogy az oázistól délkeletre kellet menni egy kentaurt kivégezni, de az oázistól lent balra volt a bázis és nem lent jobbra.
Tehát megnyugottam nem én vagyok hülye hanem a bluzzardosok bénák!

meghato! 😄

kicsit kiegészítem: mi hordások voltunk és több guildbõl szedtünk össze 22 embert Emeriss-hez,azonban az allys Ezüsthold guilden belûl (voltak vagy ~30an) aprították Taerart és Lethont is😮

Tegnap este 2 órával éjfél elõtt még raideltünk is többen magyarok a BS-en😊 (Emeriss kill)

picket
Gratulálok! A kockulás új formáját hoztat létre: a fórumkockulást! Te vagy az elsõ fórumkocka, a nulladik beteg, aki szilveszter éjjel nem elég, hogy wow-ozik, de még az sg wow topikjának lakóira is gondol! Köszönjük neked! <#rinya> (megható)
Amúgy Boldog új évet neked is!

&#3237;_&#3237;

Advisor's Ring 8 stam 14 spell dmg wsg gyürünek valaki tudja a honor árát?

aminek szürke a neve, az semmire nem jó, add el boltban.

Töltsd le az informant addont ,az odaírja a tárgyhoz hogy Smithinghez használható.

Botond
ANgol szótárral tudod értelmezni a feladatokat. Közben megtanulsz angolul, nagyon hasznos.(Ez most nem bunkózás,én is így tanultam angolul.) A szürke dolgok eladhatóak mind.Azért szürke,mert csak erre jó. A kovácsoláshoz csak a kiskalapácsod kell emlékeim szerint,de ha bemész a kovácsolás menüdbe,ahol a gyártható dolgok vannak neve alatt,hogy mi kell hozzá és milyen nyersanyag. Ami kell hozzá az többnyire anvil és blacksmith's hammer. Elõbbi az anvil az az üllõ,az rögzített bizonyos helyeken,azt nem kell cipelészned,de utóbbit, ami a kalapács azt igen. Emlékeim szerint mást nem kell hurcolni, de ha mégis akkor azt írja majd vmelyik tárgynál amit csinálharsz. Ezen kívûl a bányászott követ,ékkövek, és ércek kellenek megolvasztva. Szóval másik szakmának bányászás,ahhoz meg cipelészni kell a kiscsákányod.
Hi!
Azt szeretném kérdezni, hogy azokat a tárgyakat amiknek szürke a neve azt érdemes megtartani, vagy eladható?
És még, hogy mit kovács vagyok miket érdemes megtartani és mik azok amik nem a kovácsoláshoz valók?
És az utolsó, hogy kéne valami ahol értelmezhetem a feladatokat, mert az alapfokú angol kevésnek bizonyul a feladatok értelmezéséhez nekem!
A válaszokat elõre is köszi!

B.U.É.K.

Syron
BÚÚÚÚÚÉÉÉÉÉK mindenkinek!!!!! 😄DD

Tatyla
És igen enyém az elsö spam a topikban 2007-ben!
B.U.É.K!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sound
Bulldog Új Évet Mindenkinek!

és hogy jól induljon az új év:

megtaláltak testserveren, biztos unatkozott 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Pyotr
hali a gatherer addon müxik valakinek?
vagy tudtok ajánlani valami hasonlót?

&#9608;&#9608;

capaszabi
buék mindenkinek

Zeccc
BUÉK!! JÓ WOWOZÁST ESTÉRE 😊)

Nekedis te kocka!

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Oldern the 1st
Viszont kívánom, aztán vigyázzatok a törpe sörrel, baromi erõs tud ám lenni 😊

lootban es HKban gazdag boldog uj evet kivanok mindenkinek😊 <#pias><#law><#wave>

Tatyla
Ez lenni kici kinaji szilveszceri üzenet,lenni olco nem draga,mégisz mutatni,hogy van gondolsz ratok.Kivanni neketek boldog új evet,meg mindndenki récire Öröm,boldogszag!<#pias><#puszis><#law><#pias>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA