World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aham, persze 😄

de ugye ezt te sem hiszed el -.-

BEAST
akkor azt is tedd hozza hogy a nemeppenhatvanas altodrol beszelsz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lehet hogy az illegális acc és gold kereskedelem miatt nyomoztak

lvl 58-on lett csak meg a crossbow? ^^
nekem 51-en meglett, lvlup után alig pár perccel 😄

már le is cseréltem -.-

frostshock blog-ról copy-zva...
azt hiszem ez önmagáért beszél <#whatever>

Az egyetemek közül az ELTE az elsõ (3057 látogató), aztán jön a BME (2335), majd jól lemaradva a Gödöllõi Agrártudományi (809), és a SOTE (716). Az állami szervek közül némiképp ijesztõ módon a Belügyminisztérium hálózatából jött a legtöbb látogató (655), alig megelõzve az Igazságügyet (629) és a Miniszterelnöki Hivatalt (534). További egészen valószínûtlen Frostshock-látogatók forrásai: Vám és Pénzügyõrség (254), Magyar Köztársaság Legfõbb Ügyészsége (91),...

inkább nem kommentálom, mert még azt hinnék itt egyesek, hogy bajom van a magyar politikai helyzettel <#ticking>

icespeakyy
pedig van av elég...20-50 av csapat van általába de akkor is ennyi az idõ,ez meg idegesítõ,fõleg az amikor belépek és 20sec múlva vagy már nyerünk is vagy vesztünk mert valaki már megunta és desertált! mondjuk tegnap így könnyen meglett az av-s crossbow-om 😛

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

hát 2-3 hete mást se csinálok jóformán csak bg-bõl ki, bg-be be, nekem ez nem tûnt fel -.-

av az instant, azonnal behív, ha meg netán ab, wsg-be akarnék menni, az se gáz, mert belogolok av+wsg+ab-re is, s amig utolsó kettõ be nem hív, addig is lehet honort gyûjteni av-n (mellesleg ez a legjobb honor, ha pörög, s nem áll be a harc 1 pontra)

icespeakyy
pedig tényleg annyit kell az allinak várni...elsõ kapcsolásik várható idõ:
mindig 50perc felett van...azért szoktam bejelentkezni av-ab-wsg-re aztán go farmolni...csak a szívás az hogy aztán a szemét server egyszerre hív be
1-2perc késéssel

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

Mighty
Igen, BS ally oldal ilyen.
AV ~40-50 perc.
WSG/AB ~20-30 perc.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
lies! ... nepan 1-5 perces sorok vannak! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

holnap nem is lesz karbantartás.

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!Bocsi hogy ide irom,de egyik ismerösöm eredeti wow accountot cserélne gw accra.A wow accounton van 1db 20lvles Nightelf druida,jó cuccokal.Szóval akit érdekel irjon: [email protected] !!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nem

Fenrir
Holnap várható a peccs?

A halál csupán a kezdet...

"bg-re ne mindig 50-60percet kelljen várni"

huh, ez komoly??? <#ijedt>
ha igen, akkor részvétem...xbg óta fél percnél nem vártam többet soha <#vigyor0>

TVelvet
BC?! Naxxramas!?
Danee
hogy lehetzs 70es?? meg honnan van t3as geared? 😛

BEAST
mukigecik :o

The Garrett
van valahol 1 blue post hogy nem fog csúszni a 16-i megjelenés, lehet idõzíteni a szabadságokat ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
a 70 es kék gearem full javítása pirosról 18g... ez nagyjabol annyi mint a t3 gearem 60 on 😄

Heroic mode hoz a party minden tagjának kell a kulcs, ez olyan mint az onyxia nyaklanc kb.

TRaineres recept nem sok van, (alchemybol kb 7 et tanulhattam trainertol, a nagy részük faction reward repuból, vagy instance dropp.

tigeroo
magasra tettem a mércét, mi?
icespeakyy
Farkaskölykök...ja...van olyen guild...de szerintem nem én voltam...nem szoktam kicsiket ölni...max 1-2 szinttel kisebbeket...én "békés" Karakter vagyok 😊

tigeroo
me jöttél azt megöltél😄 akkor voltam elõször ott...kb. lvl20 körül lehettem, vmi 15-ös warrior támadott meg (vmi farkas guildbõl vagy mi<#idiota>)
melessleg 4 taurenre támadt az a hülye
azt nekiállt feljebb😄
icespeakyy
ja...nemtudja valaki hogy bc-hez most jár ingyen 1 hónap?

icespeakyy
várj..nem értem a lényeget...minek jöttem én erõsíteni? vagy miért szidtál ? 😄

picket
Ha Westfallban rád támadott valaki, akkor te vagy a suttyó <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

Danee
kikapcsoltam a peer to peert de továbbra is 32kval jön :SSS

tigeroo
he tevagy suttyo?😄 vaze, mentünk instázni dm-be anno, azt vmi warrior nekünktámadott westfallban, leöltük és te jöttél erõsítésként..😛P

szidtalak mint állat (remélem peace) 😄
icespeakyy
akkor no problem 😊

icespeakyy
ez mondjuk nem így volt mert a wow-ot is 1x halasztották ,magyarul nem abban az idõpontban jött ki,én nem dolgozom az ENTEC-nél de tudom.Mind1 végülis, mert egyelõre mondjuk bloodscalppal kellene valamit csinálniuk,mondjuk hogy bg-re ne mindig 50-60percet kelljen várni, meg minden nap 7-9 óra között ne dobáljon ki instából aztán meg resetelje az instát,mert ezek rohadtul idegesítõek!

zero the hero
igen járkálunk ^_^ állati jók, fõleg azért mert 1-2 igen rövid idõ alatt teljesíthetõ és jól ad exp-t és cuccokat is(harcosoknak :S médzset még sehol nem láttam)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

picket
"De mi a fenéért kérdezgetek ilyeneket? Alig 3 hét és megláttyuk..." - ne igyál sok kávét, és néha pislants is, jót tesz a szemnek!
Amúgy rested bónusszal lvl55-ön egy lvl57-es mob 700 xp. Akkor a 600 miért sok? Ha kell 200-300k xp, akkor ne a 600 xp-tõl várd a megváltást, mert többszáz mobot kéne leölnöd. És gyanítom, hogy egy szint lépéséhez nem kell majd 60 fölött kevesebb xp, mint 60ig.
Amúgy meg így van, majd meglátjuk <#vigyor4>

&#3237;_&#3237;

tigeroo
nah énis ugyan igy vagyok vele😄 elfelejtettem windows gyalu elõtt rárakni pendrivera a peccseket... background downloadernél kapcsold ki a peer-to-peer módot, nekem ugy 200kb/s-el huzza (amugy 30kbs up, 20kbs down)
Danee
Srácok most raktam ujra a windowst és egyuttal a wowot is. nem lehet vmi gyorsabb uton lekapni a patchet vhonnan csak ezzel a downlaoderrel? pls segitsetek

zeki
Sziaztok!

A WOW-mondjuk pont idõben jött ki mivel én az ENTEC-nél dolgozom és mi szállítjuk mindenkinek. Mivel a BC-t már nem mi fogjuk forgalmazni így nem tudok pontosan mit mondani de ha be jön az országba akkor egybõl fogják teríteni is .

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

PiszkosFred
Hogy mikor jon ki az mellekes. Hogy mikor fognak menni a serverek, na az mar erdekesebb ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

tigeroo
ööö tudjátok hogy vannak ezek a lvl 1-70 lvl-ing guidek..
amiket mindenféle wowos oldalon árulnak (pézért)

nah ezeket nemlehet valahogy letölteni?
mindenkinek kell, csak revered elérése szükséges (összes quest +1-2 normal insta, és meg is van), és már meg is lehet venni pár goldért

Dacid
szerintem 16án fog kijönni. (bizakodik)

icespeakyy
hát elõször azt várjuk hogy egyátalán 16-án jön-e ki, mert ha azt nézzük a wow-se épp idõbe jött ki.Mellesleg meg a TBC-s instákba járkálnak a béta
teszterek?

PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Apropó pénz.
Szerintem a javítási költség is arányosan nõni fog, szóval az a többlet pénz azér kell majd tanulásra (nem is beszélve a trade skillek-rõl, márha trainernél is lehet majd tanulni és nem recepteket kellesz venni tízegynéhány aranyért)
Hmmm, miért vagyok ilyen optimista nem értem<#idiota>

Hmmm...
Hát nagyon remélem így lesz.
Apropó Heroic mode: a partytagoknak mindnek meg kell lenni hozzá a kulcsnak (mert állítólag revered szinten repu tokenekért lehet kulcsot szerezni az instak Heroic modjához)vagy elég ha csak a leadernek van meg?
De mi a fenéért kérdezgetek ilyeneket? Alig 3 hét és megláttyuk...
(...jó lenne mi? Na kivácsi leszek mennyi érkezik kicsiny hazánkba az elsõ szállítmány alkalmával<#szomoru2>)

The Garrett
hat figy a reputation kicsit átértékelõdik bc ben, mivel ha megutod a 70 et és valami értelmeset akarsz csinálni, kapásból 6-7 frakcioval kell revered csak ahhoz, hogy elkezdhess 5 fõs instákba járni heroic mode ban.

Abbol a 6-7 frakciobol mire 70 es leszel mindegyikkel eléred kb friendly- honoredet, kulon farmolni reveredhez kell a kulcsokért, meg utánna esetleg exhalted ha van valami jo reward.

A penz kb 3-4x jobban jon, mint most tyrs handben pl. 60-70 ig kb 1500-2000g -t össze fogsz szedni ha eladod a quest rewardokat stb.

Mob leölésbõl 59 szint körül 300-400 xp ket kapsz ha jolemlekszem, ha ehhez nézed akkor az a 600 koruli xp realis 😊

Népek, aki BC bétázik: sokan mondják, hogy igen jól jön az XP a repu és a lóvé. Van rá valami esély, hogy ez a normál BC-ben is így marad vagy lassan készüljünk fel arra, hogy bizony a repu nem 100-200-asával/mob fog jönni, hanem "kicsit" (nagyon) nerfelve lesz?
Bevallom õszintén sokaktól hallottam, hogy baromi jól lehet reput farmolni frakcióknál és 600-800 XP jön egy mob leölésébõl (természetesen 1-2 szinttel magasabbakból arányosan több).
Én viszont elég szkeptikus vagyok ezekkel a hírekkel kapcsolatban.<#shakehead>

picket
Már megyek is farmolni easy mode-ban, kell a kaja a petnek <#idiota>

&#3237;_&#3237;

hahahaah <#vigyor2>

én támogatom az easy módot! de ne easy legyen a neve, hanem pistike mód, és minden boss csak superior mana potiont meg grillcsirkét dobjon

The Garrett
eddigi legjobb BC leírás, rengeteg info, képek a Bc rõl.

szövetséges, night elf, hunter

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.