World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Megmondom mi legyen: ne aggódj annyit! Tiszta ideg vagy, lazíts! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

icespeakyy
csak mert 16án jár le az accountom és akkor bc-vel rendelném hogy egy fuvarral hozzák,így meg akkor nemtudom hogy legyen

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

senki se tudja hogy mennyi lesz, majd meglátod 2 hét múlva.

icespeakyy
meg most olvasom hogy aki nem rendelte elõ még korábban a bc-t az csak kb márciusi hozatalba esik bel?ez igaz?

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

fizikai elhelyezés szerint vannak csoportosítva, nem populáció szerint.

icespeakyy
Annál a Mount Hyjal -es battle ba voltatok vagy az még nagyfalat? 😊 vagy hogy mûködik az?

icespeakyy
Annál a Mount Hyjal -es battle ba voltatok vagy az még nagyfalat? 😊 vagy hogy mûködik az?

fizikai elhelyezés szerint vannak csoportosítva, nem populáció szerint.

Mighty
Én csak azt nem értem, hogy tudtak ilyen battlegroupokat összehozni? Van olyan server, ahol az allynak nincs sor, van ahol a hordának. Esetleg nem ártana mégegyszer elosztani a servereket (akár 1-2 havonta).

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
Matek egyes, leülhetsz.
Nem értem mitõl nehéz felfogni. A hordások félnek az allisoktól <#bee1>. Õk kevesen állnak a sorban, allisok sokan. Hordánál gyakorlatilag 0 a sor ("egybõl bekerülök" és hasonlók), a másik oldal meg sorban áll, mert sokan vannak. Van ember aki ezt általános iskola 3. osztály (egyenletek) után nem fogja fel?!? omg <#wilting>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
õk is emberek és unatkoznak a melohelyen mint (majdnem) mindenki más 😄.
Jár nekik is a froszcsokk

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Hmmm. Hát nemtudom. A Nordrassil ally oldalán 40-50 perc egy rohatt AV. AB, WSG meg 4-12 percek. Viszont állítólag ugyanezen szerver horda oldalán instant mindhárom. Scarshield Legion szerveren ally oldalon AB, WSG instant, AV meg olyan 2-5 perc. Mondjuk ez utóbbi szerver recommended, míg a Nordrassil Full. Kicsit kiábrándító, hogy néha ennyit kell várni. Így viszont 2-3-szor annyi idõbe telik összeszedni a kellõ honort a cuccokra. Pedig SW, IF-ben alig lehet a sok player között megtalálni a Battlemastereket annyian vannak mégis baromi sokat kell várni. Áhhh nem értem én ezt a XBG dolgot.
Korábban írtam, hogy egy nap egyik BG-rõl mentem a másikra és mégis csak nyomorúságos 5300 honort sikerült összekaparnom (nem BG hétvégén). És reggel nyolctól 23.00-ig nyomtam (kaja és biológiai szükségletek miatt persze hoszabb rövidebb idõkre megszakítottam, de amíg vártam a behívásra addig elintéztem mindent szal...)

icespeakyy
bocs ha már esetleg linkelte valaki de gondoltam én is ha már kész van😊

www.wow-pro.com itt vannak elég jó guidek ingyen

bezárták a googlet?

Danee
Adjatok egy linket pls az 1.12 utáni patchekre, qrva lassu downloaderrel

- BS-el egy csoportban vok (Vashj), AV-re 5 percnél többet nem kell várni, a többit nem igazán erõltetem. Engem a 'leecherek' sokkal jobban zavarnak, az eddigi csúcs 27 allis pióca (2 óra 40 perc játékidõnél rakott be, 3 óra körül vágott ki (DC) ), 6-an jutottunk Drekire, nekem nem tûnt mókásnak

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

aham, persze 😄

de ugye ezt te sem hiszed el -.-

BEAST
akkor azt is tedd hozza hogy a nemeppenhatvanas altodrol beszelsz

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lehet hogy az illegális acc és gold kereskedelem miatt nyomoztak

lvl 58-on lett csak meg a crossbow? ^^
nekem 51-en meglett, lvlup után alig pár perccel 😄

már le is cseréltem -.-

frostshock blog-ról copy-zva...
azt hiszem ez önmagáért beszél <#whatever>

Az egyetemek közül az ELTE az elsõ (3057 látogató), aztán jön a BME (2335), majd jól lemaradva a Gödöllõi Agrártudományi (809), és a SOTE (716). Az állami szervek közül némiképp ijesztõ módon a Belügyminisztérium hálózatából jött a legtöbb látogató (655), alig megelõzve az Igazságügyet (629) és a Miniszterelnöki Hivatalt (534). További egészen valószínûtlen Frostshock-látogatók forrásai: Vám és Pénzügyõrség (254), Magyar Köztársaság Legfõbb Ügyészsége (91),...

inkább nem kommentálom, mert még azt hinnék itt egyesek, hogy bajom van a magyar politikai helyzettel <#ticking>

icespeakyy
pedig van av elég...20-50 av csapat van általába de akkor is ennyi az idõ,ez meg idegesítõ,fõleg az amikor belépek és 20sec múlva vagy már nyerünk is vagy vesztünk mert valaki már megunta és desertált! mondjuk tegnap így könnyen meglett az av-s crossbow-om 😛

hát 2-3 hete mást se csinálok jóformán csak bg-bõl ki, bg-be be, nekem ez nem tûnt fel -.-

av az instant, azonnal behív, ha meg netán ab, wsg-be akarnék menni, az se gáz, mert belogolok av+wsg+ab-re is, s amig utolsó kettõ be nem hív, addig is lehet honort gyûjteni av-n (mellesleg ez a legjobb honor, ha pörög, s nem áll be a harc 1 pontra)

icespeakyy
pedig tényleg annyit kell az allinak várni...elsõ kapcsolásik várható idõ:
mindig 50perc felett van...azért szoktam bejelentkezni av-ab-wsg-re aztán go farmolni...csak a szívás az hogy aztán a szemét server egyszerre hív be
1-2perc késéssel

Mighty
Igen, BS ally oldal ilyen.
AV ~40-50 perc.
WSG/AB ~20-30 perc.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
lies! ... nepan 1-5 perces sorok vannak! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

holnap nem is lesz karbantartás.

JaSoN HuNTeR
Sziasztok!Bocsi hogy ide irom,de egyik ismerösöm eredeti wow accountot cserélne gw accra.A wow accounton van 1db 20lvles Nightelf druida,jó cuccokal.Szóval akit érdekel irjon: [email protected] !!!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nem

Fenrir
Holnap várható a peccs?

A halál csupán a kezdet...

"bg-re ne mindig 50-60percet kelljen várni"

huh, ez komoly??? <#ijedt>
ha igen, akkor részvétem...xbg óta fél percnél nem vártam többet soha <#vigyor0>

TVelvet
BC?! Naxxramas!?
Danee
hogy lehetzs 70es?? meg honnan van t3as geared? 😛

BEAST
mukigecik :o

The Garrett
van valahol 1 blue post hogy nem fog csúszni a 16-i megjelenés, lehet idõzíteni a szabadságokat ^^

The Garrett
a 70 es kék gearem full javítása pirosról 18g... ez nagyjabol annyi mint a t3 gearem 60 on 😄

Heroic mode hoz a party minden tagjának kell a kulcs, ez olyan mint az onyxia nyaklanc kb.

TRaineres recept nem sok van, (alchemybol kb 7 et tanulhattam trainertol, a nagy részük faction reward repuból, vagy instance dropp.

tigeroo
magasra tettem a mércét, mi?
icespeakyy
Farkaskölykök...ja...van olyen guild...de szerintem nem én voltam...nem szoktam kicsiket ölni...max 1-2 szinttel kisebbeket...én "békés" Karakter vagyok 😊

tigeroo
me jöttél azt megöltél😄 akkor voltam elõször ott...kb. lvl20 körül lehettem, vmi 15-ös warrior támadott meg (vmi farkas guildbõl vagy mi<#idiota>)
melessleg 4 taurenre támadt az a hülye
azt nekiállt feljebb😄
icespeakyy
ja...nemtudja valaki hogy bc-hez most jár ingyen 1 hónap?

icespeakyy
várj..nem értem a lényeget...minek jöttem én erõsíteni? vagy miért szidtál ? 😄

picket
Ha Westfallban rád támadott valaki, akkor te vagy a suttyó <#fogmosas>

&#3237;_&#3237;

Danee
kikapcsoltam a peer to peert de továbbra is 32kval jön :SSS

tigeroo
he tevagy suttyo?😄 vaze, mentünk instázni dm-be anno, azt vmi warrior nekünktámadott westfallban, leöltük és te jöttél erõsítésként..😛P

szidtalak mint állat (remélem peace) 😄
icespeakyy
akkor no problem 😊

icespeakyy
ez mondjuk nem így volt mert a wow-ot is 1x halasztották ,magyarul nem abban az idõpontban jött ki,én nem dolgozom az ENTEC-nél de tudom.Mind1 végülis, mert egyelõre mondjuk bloodscalppal kellene valamit csinálniuk,mondjuk hogy bg-re ne mindig 50-60percet kelljen várni, meg minden nap 7-9 óra között ne dobáljon ki instából aztán meg resetelje az instát,mert ezek rohadtul idegesítõek!

zero the hero
igen járkálunk ^_^ állati jók, fõleg azért mert 1-2 igen rövid idõ alatt teljesíthetõ és jól ad exp-t és cuccokat is(harcosoknak :S médzset még sehol nem láttam)

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

picket
"De mi a fenéért kérdezgetek ilyeneket? Alig 3 hét és megláttyuk..." - ne igyál sok kávét, és néha pislants is, jót tesz a szemnek!
Amúgy rested bónusszal lvl55-ön egy lvl57-es mob 700 xp. Akkor a 600 miért sok? Ha kell 200-300k xp, akkor ne a 600 xp-tõl várd a megváltást, mert többszáz mobot kéne leölnöd. És gyanítom, hogy egy szint lépéséhez nem kell majd 60 fölött kevesebb xp, mint 60ig.
Amúgy meg így van, majd meglátjuk <#vigyor4>

&#3237;_&#3237;

tigeroo
nah énis ugyan igy vagyok vele😄 elfelejtettem windows gyalu elõtt rárakni pendrivera a peccseket... background downloadernél kapcsold ki a peer-to-peer módot, nekem ugy 200kb/s-el huzza (amugy 30kbs up, 20kbs down)