World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ಥ_ಥ
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem értem mitõl nehéz felfogni. A hordások félnek az allisoktól <#bee1>#bee1>. Õk kevesen állnak a sorban, allisok sokan. Hordánál gyakorlatilag 0 a sor ("egybõl bekerülök" és hasonlók), a másik oldal meg sorban áll, mert sokan vannak. Van ember aki ezt általános iskola 3. osztály (egyenletek) után nem fogja fel?!? omg <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
Jár nekik is a froszcsokk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Korábban írtam, hogy egy nap egyik BG-rõl mentem a másikra és mégis csak nyomorúságos 5300 honort sikerült összekaparnom (nem BG hétvégén). És reggel nyolctól 23.00-ig nyomtam (kaja és biológiai szükségletek miatt persze hoszabb rövidebb idõkre megszakítottam, de amíg vártam a behívásra addig elintéztem mindent szal...)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
de ugye ezt te sem hiszed el -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nekem 51-en meglett, lvlup után alig pár perccel 😄
már le is cseréltem -.-
azt hiszem ez önmagáért beszél <#whatever>#whatever>
Az egyetemek közül az ELTE az elsõ (3057 látogató), aztán jön a BME (2335), majd jól lemaradva a Gödöllõi Agrártudományi (809), és a SOTE (716). Az állami szervek közül némiképp ijesztõ módon a Belügyminisztérium hálózatából jött a legtöbb látogató (655), alig megelõzve az Igazságügyet (629) és a Miniszterelnöki Hivatalt (534). További egészen valószínûtlen Frostshock-látogatók forrásai: Vám és Pénzügyõrség (254), Magyar Köztársaság Legfõbb Ügyészsége (91),...
inkább nem kommentálom, mert még azt hinnék itt egyesek, hogy bajom van a magyar politikai helyzettel <#ticking>#ticking>
av az instant, azonnal behív, ha meg netán ab, wsg-be akarnék menni, az se gáz, mert belogolok av+wsg+ab-re is, s amig utolsó kettõ be nem hív, addig is lehet honort gyûjteni av-n (mellesleg ez a legjobb honor, ha pörög, s nem áll be a harc 1 pontra)
mindig 50perc felett van...azért szoktam bejelentkezni av-ab-wsg-re aztán go farmolni...csak a szívás az hogy aztán a szemét server egyszerre hív be
1-2perc késéssel
AV ~40-50 perc.
WSG/AB ~20-30 perc.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
huh, ez komoly??? <#ijedt>#ijedt>
ha igen, akkor részvétem...xbg óta fél percnél nem vártam többet soha <#vigyor0>#vigyor0>
Heroic mode hoz a party minden tagjának kell a kulcs, ez olyan mint az onyxia nyaklanc kb.
TRaineres recept nem sok van, (alchemybol kb 7 et tanulhattam trainertol, a nagy részük faction reward repuból, vagy instance dropp.
melessleg 4 taurenre támadt az a hülye
azt nekiállt feljebb😄
ಥ_ಥ
szidtalak mint állat (remélem peace) 😄
(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")
Amúgy rested bónusszal lvl55-ön egy lvl57-es mob 700 xp. Akkor a 600 miért sok? Ha kell 200-300k xp, akkor ne a 600 xp-tõl várd a megváltást, mert többszáz mobot kéne leölnöd. És gyanítom, hogy egy szint lépéséhez nem kell majd 60 fölött kevesebb xp, mint 60ig.
Amúgy meg így van, majd meglátjuk <#vigyor4>#vigyor4>
ಥ_ಥ