World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, most okosabbak lettünk? 😊
Szvsz majd a kereslet eldönti melyik lesz jövedelmezõbb. Nézd meg thottbot beta oldalán milyen "receptek" vannak, és döntsd el melyikre lesz majd nagyobb kereslet. Fegyverekre vagy armorokra.
Tailoringnál ugye nem ilyen gáz, mert eivedns, hogy egy mage nem fog mooncloth cuccokra specializálódni 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
bár egyszer emlitett olyat is, hogy megy, mert kell a pet-nek kaját farmolni, szal lehet, hogy hunta 😊
személy szerint chain feart soha a büdös életben nem tudtam elnyomni mert elsõ vagy második dot dmg után kijöttek belõle (ugye mostmár fearre is hat az hogy minél több a dmged annál nagyobb az esélye hogy rögtön megszakad). ha meg ugye kevesebb +dmge van akkor meg nem nagyon halsz meg tõle
lol. t3 vs zöld? javaslom, hogy keresd meg a talajt a lábad alatt.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
vagy már túl késõn SZEDI KI!
(atyaég, már látom ebbõl frostshock-os hír lesz 😄)
igazság szerint foggalmam sincs mire lesz, lenne nagyobb kereslet, szükség
Steam: [HUN]Feriggno
jelenleg(!) meg egy epix affliction warlock 4 dot-ja olyan pikk-pakk megöl, hogy 3-ig se tudsz elszámolni.
vagy ha netán mégis meg tudod ölni valamilyen csoda folytán, akkor is tökmindegy, mert te is beledöglesz a dot-jaiba, még akkor is, ha potit iszol, vagy netán leülsz kajálni. ugyanis a dot-ok több sebzést tick-elnek, mint amennyit a kaja regenerálni képes.
azért ez valahol szerintem igencsak durva, még akkor is, ha a rendszer elvileg már 70-re van balance-olva...
kiváncsi leszek, hogy 70-en is ugyanez lesz-e majd a helyzet -.-
volt már nem1 ilyen eset hogy:
ravage crit 2100
mangle crit 1100
hit crit 355
mangle crit 1100
-cloth user dies 😊
(ez 4 sec alatti dmg.)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Rollolj warrior-t.....😊 és "sírj" utánna😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"addig én hagyom is a dolgot. tök felesleges annak magyarázni aki immunis rá." - nerf plz! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
addig én hagyom is a dolgot. tök felesleges annak magyarázni aki immunis rá.
<#unalmas>#unalmas>
ಥ_ಥ
"hunter 3 lövésbõl öl peccs óta, a rugó 2 ütésbõl, a feral druid 3 ütésbõl, balance druid 2 castból, mage 2 castból (bár ez eddig is így volt), paladin 3 ütésbõl öl" - Akkor bocs, tényleg csak noobokkal találkoztam, mert - bár a HP-m kevesebb mint egy átlagos locknak - engem talán az ellenfelek 1%-a öl ilyen gyorsan (az is csak akkor, ha minden kritikus bejön). Szóval noobok, fúj 😛 Várom mikor találkozok már egy igazi jó játékos feral drooddal, aki lenyom 3 ütésbõl. Le a noobokkal!
ಥ_ಥ
Active
This account is active and can be used for playing.
Akkor most mi a pálya? Tudom használni ha melóból hazaértem, vagy a bankot hívjuk, h miért pending vagy mi a helyzet?
Köszi!
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
"a "shadow priestek" helyére csak be kell helyettesíteni a "picket" nevet és már látjuk is mit akartál írni." - Ha ez humor volt... <#wilting>#wilting>
ಥ_ಥ
ha tényleg csak a lockot baszták el 60on akkor miért van az hogy:
hunter 3 lövésbõl öl peccs óta, a rugó 2 ütésbõl, a feral druid 3 ütésbõl, balance druid 2 castból, mage 2 castból (bár ez eddig is így volt), paladin 3 ütésbõl öl?
vagy ez csak ellenem teszik peccs óta ellened nem? ezek szerint tényleg csak noobokkal találkoztál (meg te sem vagy távolabb tõlük ha szerinted ugyanannyit sebzel mint peccs elõtt)
az egészet ott baszták el, hogy akinek aq/naxx gearje van annak gyakorlatilag a lvl70es sebzése megvan lvl60on ugyanazzal a staminával ellenben.
Rájöttem hol irtad el a postodban.:
" A shadow priestek ráadásul kényszeres önigazolásicitiszben szenvednek, ami viszont senkit nem érdekel (kb mint buzifelvonulás, az sem érdekel, de õk csakazértis)"--a "shadow priestek" helyére csak be kell helyettesíteni a "picket" nevet és már látjuk is mit akartál írni.<#hehe>#hehe>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha mindenkit 70re balanszoltak, akkor miért van, hogy valaki balanszoltabb a balaszoltak között? Miért van az, hogy a te ismételgeted, hogy balansz? Nekem miért pont annyi idõ most is annyi hp-t levernem, és miért annyi hp-m van, és miért nem sebzek többet, mint 2.0 elõtt? És ha noob vagyok (mert ugye ez a logikus válasz az elõzõre <#idiota>#idiota>), akkor bg-n miért tudom 1vs1-ben megölni az összes kaszttársamat? Õk is noobok, csak balanszolt vagyok? <#idiota>#idiota>
Ennyi kérdés, és nincs rá válaszom <#pardon1>#pardon1>
ಥ_ಥ
keep walking... www.artum-inferniti.net
"Azt meg lexarom, hogy mire van balance-olva, ha a többi kaszt meg nem arra."
igen csak a lockot fogták és 70re balanszolták a dolgait a többi classt meg kihagyták. gratulálok.
-azt nem érdekli
-most sem tudja mi van
-megspórolt sok aranyat <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Az akkor 40 dps. Annyit vágjanak hozzá a harcoshoz mondjuk, és a lockok telisírnának minen fórumot <#crazya>#crazya>
Azt meg lexarom, hogy mire van balance-olva, ha a többi kaszt meg nem arra. Vagy arra van most balance, hogy az a lock még mindig lolock legyen, aki nem veszi meg a kieget, és 70-eseket ölhessen? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
elmagyarazta annak aki eletebe nemlátott még loathebet, hogy hogy lehetséges az hogy 5 en lenyomnak egy olyan bosst amire eddig 40 es raiddel is 800g ket koltottunk hetente hogy biztosan lemenjen.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Én meg leszólóztam lvl10-en Hoggert. Ez is óda. Ha igaz, ha nem (pedig igaz <#idiota>#idiota>). Miért nem írtam ide? Mert senkit nem érdekel, öntömjénezés, és adott kaszt magasztolása. A shadow priestek ráadásul kényszeres önigazolásicitiszben szenvednek, ami viszont senkit nem érdekel (kb mint buzifelvonulás, az sem érdekel, de õk csakazértis). Minden más kaszt csöndben teszi a dolgát, esetleg hajba kapnak, hogy resto, feral vagy balance, de egyik sem jön, hogy 3 feral drood így, meg 4 mukigeci úgy. Akkor ez hogyisvan?
ಥ_ಥ
wtb edit
csak az más kérdés hogy ez 100dmg/sec ami kb semmi
de mondom nem a mostani 4.5k átlag hphez kell mérni, hanem majd bcben a 8-15k hoz. szted akkoris ilyen "imba" lesz?
Tudom hogy Shadow fób vagy, de azért ne koncolj fel mindenkint akinek az irásában szerepel a shadow szó. Trutyi csak elmagyarázta miért és hogyan volt lehetséges ez a kill. Nem látom hogy ódákat zengene a spapokról, vagy olyat irna hogy a többi ág gyenge vagy felesleges.
Mint lelkes fórumolvasó tudom hogy általában van alapja ha kötözködöl, de ez most mellément szerintem.
Egyébként sok sikert az új guildben, látom te is dezertõr lettél 😊
Bloodpanther BS Mostly Harmless
nem semmi ez a tömérdek sírás, hogy végre használható lett az aff tree is.. (ráadásul mennyit is változtattak? dmgben nem sokat (310 helyett 410et tickel a dot WOW)
inkább a destro lock miatt kéne sírni ~
2 napja pl 7ks soul firet lõttem, de 1 seduce után már kb mindenki halott.. sb/soul fire, immolate, conflagrate, shadowburn, R.I.P.
Nem számoltam a következõkkel: healing potion minden mennyiségben (bár a wildori idõszámítás óta tudjuk, hogy ebben mindenki csak úgy úszik, és gyakorlatilag kifogyhatatlan készlettel rendelkezik), egy ticknyi kötözés <#idiota>#idiota>, ima Azeroth mindenféle isteneihez miközben azt látod, hogy "Körz of egöni 550, mert megérdemled lol" <#ticking>#ticking>
Ezek után hol érdekel az engem, hogy mennyi idõ alatt halok bele, ha egyszer belehalok?! Vagy a lockot kéne sajnálnom, mert nem kap értem honort <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
(Még mindig nem értem, hogy miért nincs másik kaszt, amelyiknél az egyik talnetág "hívei" hirdetik, hogy csak õk a nyerõk. Erre tudna valaki nekem választ adni, vagy a pszichológia jelenlegi állása még többezer évre le van maradva, hogy ezt megfejtse?)
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mint írtam a DnT leverte így.
Itt elolvashatod magad is.:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=61306469&sid=1
Amugy meg Thádénál spap még többet heal. Ott elég 1 sapap is , hogy életben tartson 1 csapatot csak a sebzésével.
3 spap nem tud kifogyni a manából sose, ha 1 csapatban vannak. VE(Vampiric embrace) mivel magic lett ezért telejes 1 percig a bosson van, pont ameddig a debuff tart. Spora buff miatt 0 az agrod és 60% felmegy a crited. DE mi ugye tudjuk crit a dotokra nincs hatással. Viszont amit sokan nemtudnak, hogy a dotból/dd bõl jövõ heal tud critelni. Ugyan ugy mint a rendes heal.
Számokban min 2000 heal/sec tud 3 jól felszerelt spap együtt critek nélkül. 60 % crit mellett ez jóval több mivel minden 1es dot crit tickre külön eszély van.Igy a 15 secenkénti doom-ot vigan kigyógyítja 3 spap VE-je.
Remélem a boss-t fogják megváltoztatni és nem a spapokat nerfelni...