World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem véletlen ment le 10k-val a token ára usában se.
Itt van egy jó hosszú angol szöveg a wowheadről, de nem teljesen értem, hogy hogyan kell ezt megcsinálni...
"1. Start the quest and stay out of range of the first guards, no need to kill any of them. But be sure that you're in the quest area with the assignment of getting the "Iron Horde intel". (You might need to enter the area once to finish "infiltrate the compound", so you get the next assignment)
2. Find a group in the group finder from a different realm and join it. (Auto-invite groups will do just fine.)
3. All the mobs in the area will despawn and you can simply walk straight to the building for the intel, just go down the stairs.
4. Leave the group and a single mob will appear. Interrupt and kill it and take the Iron Horde intel from the table.
5. Repeat step 2.
6. Walk the way up and stay near the first cannon/crates near the edge of the wall.
7. Leave the group and a big crate pile will spawn in front of you (when facing away from the wall). Click it and the cinematic will start after a ~1 second cast.
8. Enjoy the cinematic and the fact that you just saved yourself hours of frustration.
9. You might need to relog to make Khadgar appear and finish the quest."
https://www.twitch.tv/sp1gu
Pistike megveszi a saját előfizetését 13$ meg vesz egy tokent, hogy eladja 20$ -> 33$
Pistike megveszi az előfizetését 13$ meg Béluka is megveszi az előfizetését 13$ -> 26$
Pistike és Béluka is tokent vesz, mert annyi goldja van mint a ház -> 40$ (mert ugye azt a két tokent valaki megvette irl pénzért)
És valakinek mindig meg kell vennie a tokent, ahhoz hogy te goldért megvedd.
Utoljára szerkesztette: HunnernesKonge, 2015.04.09. 10:26:31
Aki pedig teljesen most kezdi a jatekot, hat majd idovel o is eljut arra a szintre, hogy kitermelje ezt a tokent, valoszinuleg nem ok a tokenek celkozonsege. Meg nem. Bar emiatt a nevetsegesen keves 30k gold miatt akar az is lehet, hogy oket is megceloztak. Maig nem ertem ezt az arat, de ez legyen mar az o bajuk 😊
Ráadásul abból a goldból költeni is kell, ha ténylegesn játszik valaki. Ugye csak egy fullos garrison felhúzása van vagy 30k gold.
Vicc ez a 30k egy honapert, en sokkal tobbre szamitottam. De, senki sem harcol a sajat penztarcaja, ha ez nekik igy jo, akkor nekem is jo. 😊
emelle meg bejon a daily craft, amit ebbol gyarthatsz es eladhatsz jo aron, s boven megvan a havi szukseges gold mennyiseg.
1. Menj a következő könyvtárba: C:/Program Files/World of Wacraft/
2. Töröld ki, vagy helyezd át a következő mappát: ./WTF/Account/
Csak a Config.wtf fájl maradjon a WTF mappában.
3. Biztonság kedvéért a ./Cache/ mappa teljes tartalmát is törölheted.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
az mmo feeling és a pure world pvp.
retail-ben nincs más, mint lfr, bg queue, meg molyolás a garrison-ban.
elba**ták a kieg-et a garrison-nal elég szépen.
bíztam pl. benne, hogy wod-ban lesz vmi ahhoz hasonló főváros, mint ami bc-ben shattrah volt, de ehhez képest még a "főváros", pl. warspear is instance-olt, lol.
nem fun <#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: WiLDoR, 2015.03.24. 19:03:14
jo volt kicsit nosztalgiazni, de rsjottem, hogy amennyi idot bele kene olni, nekem annyi mar nincs.
de amugy jo moka volt 😊
gruulnál a top3 mage-nek 701, 696 és 702 ilvl-je van; a köv 3 hunternek 693, 691 és 695; meglehet a 3 magenek nagyon adták a geart?
oregorger szintén hasonló;
blast furnace-nél a 4 elementalist damage az igazán lényeges, ha az nincs meg mint anno spine-nál, teljesen mindegy ki mennyire szereti a recountot,
a többi bosson ahol fire mage-t látsz topolni csak a baromi szerencsés RNG miatt lehet; ajánlom a 4-es szetbónuszt tanulmányozni. ha az pont procol combustion előtt, ilyen dpseket lehet látni. azonban a 0.7 ppm ezt egyáltalán nem teszi általánossá;
blackhand-en a dps meg azon múlik főleg, ki van ráosztva a siegemakerekre, ugyanis ők dupla damaget kapnak, és itt is boss damage az igazán lényeg, amit a rankings oldal (okosan?) nem mutat.
ajánlom inkább ezt az oldalt:
https://www.warcraftlogs.com/rankings/7#metric=bossdps
ugyan itt is látsz maget single target fightokon, azért annyira nem dominánsak.
szerintem jó most a balance pve téren, változatosak a fightok, és minden kaszt tud hasznos lenni!

https://www.twitch.tv/sp1gu