World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Még mindíg #haldoklikawow 😄
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.06.25. 20:03:53

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kijött a 6.2, vele együtt ez a shipyard förmedvény, ami gyakorilatilag egy garrison v2.
hurrá, a 3 tonna follower dédelgetés nem volt elég, most már lehet hajókkal is tamagochit játszani.
csak én érzem úgy, hogy ez a game egyre szarabb? <#whatever>

s0n1c
Top arena ratingen már számít az a plus dps, azon kívül viszont rohadtul nem.
Human Racial skill ... only pvp megéri rerollni??????? szerintetek mennyire számit 😄 mert ahogy elnéztem top arena csapatokat top 130 ba csak allys......
kisebb lag tapasztalható, de még mindig játszható a game <#crazya>

/sorry <#rolleyes>

jovo ev novembere elott nem lesz uj kieg.
de ha a gyanum nem csal, akkor az uj kieget majd akkor fogjak kihozni, mikor a warcraft film is menni fog a moziban.
az szepen megtolna megint az elofizetoszamot...

en meg szepen elleszek uj kieg megjeleneseig mc-ben, aq-ban, meg naxx-ban 😊
ja es alig varom mar a jo kis oldschool av-t is :S

BoneDragon
hát persze... Na de hulyesegen nem fogok vitázni

devlking
És novemberig még letolunk 2 arena seasont úgy hogy egyikre se marad annyi idő, hogy a full geart ki lehessen szedni, ÉS még jön a kieg előtti patch is, ami tartalmaz minden kieg váltzotatást. Szerintemis <#vigyor3>
Zenszkij
figyeld meg, 6.2 utolsó patch lesz júliustól, novemberben érkezik a kieg

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

BoneDragon
Főleg, hogy még a 6.2 is nyár végén jön, de a kieg már ősszel... Ühüm.

Úgy érted... jövő november? Elég korai lenne az új kieg. Hol van még Gul'dan és a többi...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Zenszkij
Én botoztam, lexarom. 6 hónap pihi. Írtam fellebbezést, maradt a hat hónap. Bot nélkül ez a játék már játszhatatlan. Szintezzen a fene egy 4-5. karaktert. Sebaj jön a nyár, nem fog hiányozni. Nov 13-án visszatérhetek, szerintem akkor jön a kieg.

shaba23
Mivel nem botoztam, így kissé fura a dolog, főleg figyelmeztetés nélkül...
"Recent activity on this account has shown characters exploiting functionality to the detriment of the game environment or the intended player experience"

ezt írták indoknak. Most írtam ticketet, hogy legalább valami magyarázatot fűzzenek hozzá, mivel nem tudok semmi exploitról...
devlking
Botok miatt bannoltak most sok embert.
Az hogy máshonnan logolsz be max lockolja az accot, de nem így.
Nekem mondjuk egyszer sem lett locked még gyakori országváltásnál sem.
TBTPumpa
Új mount:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

shaba23
Account Action: 6-Month Suspension 😄

Lehet ennek köze ahhoz, hogy poénból, melóhelyről teamviewerrel belogoltam?
Merthogy nem volt semmi figyelmeztetés.
Megoldódott... Fogalmam se volt róla, hogy ha real id / email címként veszel fel valakit akkor nem színezi át a haver nevét, csak ha a karit is külön addolod barátnak...

haverok nevét (real id-vel vannak felvéve) nem világoskékként jelzi a nameplateknél. Régen működött de most csak ugyanúgy zöld (vagy kék ha nem pvp engedélyezett) a nevük. Mit állíthattam el? Settingsnél végignéztem mindent de nem találtam semmi ami ezt a színt átállítaná. Ez azért gond, mert sokszor városban nem tudom megkülönböztetni őket. Valaki tudna segíteni?

Szerintem az aréna még mindig fun! Igaz persze vagyunk négyen haverok és elvagyunk 2v2 / 3v3-al. De igaz, nagyon sok minden már casual, de egyelőre még .... nem unjuk. 😊

foleg ha casual pvp jatekos vagy. nincs pvp guilded akikkel heti 2x tudsz rated bg-zni,stb. akkor baromira halott az egesz.

PVP-re reagalva: Igy van.
Ashran egy kalap szar lett, nem tudom abban mi az oltari nagy PVP fun.
Se uj bg nem jott, se uj semmi. Nagy World PVP amit igertek, abbol se lett semmi.
Raadasul a pvp balance megint nevetseges

Utoljára szerkesztette: ddany7, 2015.05.09. 12:34:24

devlking
Simán meg lehetett volna tartani, ha nem több mint fél évet kell várni már megint az első normális content patchre. Arról nem is beszélve, hogy a pvpzőkre megint nagy ívben szarnak.
PiszkosFred
En maskent kozelitenem meg. Persze, -3M komoly eses, de ha megnezed a gorbet, akkor kb a mai napon itt (+/- par szazezer) kell(ett) tartania az elofizetoi szamnak, ha a trendeket nezzuk. Igy kvazi a mostani eredmeny papirforma eredmeny. 2015 Q1-ben

Ami "durva", az inkabb az, hogy a WoD kieg meg tudta torni ezt a leszallo agban levo folyamatot es hozott "varatlanul" +3M elofizetot, amivel megint feltornazta magat 10M-re. Egyertelmu volt, hogy ezt nem lehet megtartani, illetve meg lehet, de nem 2015-ben, a mai mmos szokasokat es a piacot figyelembe veve.

Adna Isten, hogy mindenki, ember es jatek igy, ebben a tempoban "haldokoljon" 😊

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.05.08. 09:14:42

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TBTPumpa
A WoW haldoklik megint. RIP 2004-2015. Ja nem...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tigeroo
devlking
Taiwan serveren "csak" 280k gold most (350k volt max). 😄
Úgy látszik, hogy nem nagyon akar ez a token 30K alá menni... addig nagyon nagy gold kidobás. Nem jött be az ami a jenkiknél. Bár tény Amcsi vs. EU ég és föld.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.05.05. 16:50:58

PiszkosFred
...vagy, ha van szakmai traitjuk, rakd be melozni oket aztan nemi boost a melora es hopp, 100asok.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

devlking
Harrison Jones + egy másik follower 3 hearthstone pro traitel lvl100 missionre elküldve. lvl90-es follower 2 mission után 100as.
shaba23
Mi a leggyorsabb módja a follower szintezésnek?
shaba23
már van token 35-ért, csak nem lehet megvenni, mert error van és jöjjek vissza később...
shaba23
Akkor úgy oké, már kezdtem magam hülyének nézni, hogy nekem baromira nem dob föl semmit...
Amikor éppen nincsen eladó token ah-ban, akkor nem is dobja fel az ablakot a karakterválasztón. Ez elég gyakori eset.

Caliph
1:49től

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

shaba23
Maradjunk annyiba, hogy a mostani áron 2018 közepéig ki tudom fizetni a játékot 😊
De egyébként ha a reactivate now-ra megyek, akkor a sima subscription oldalt dobja fel, ahol csak eurós opció van, goldos nincs.
Utoljára szerkesztette: shaba23, 2015.04.25. 09:13:23
Nekem kapásból feldobta. Próbáld a reactivate now gombot a bal felső sarokban. Van egyébként összesen 40K gold a karaktereidnél?

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

shaba23
Még nem sikerült olyannal találkozni, hogy karakterválasztón felugrana az opció, hogy aktiválhatom az accot, low lvl karinál meg nincs ~40k 😊
shaba23
Köszi!
Szia!

Nincs már frozen account, bármikor be tudsz lépni karakterválasztóig. Játékba belépni csak lvl 20 alatti karakterrel tudsz, úgy működik, mintha starter accountod lenne, annak minden korlátozásával.
2 lehetőséged van golddal történő token vásárlásra: vagy a karakter választó képernyőn kiválasztasz egy lvl 20+ karaktert, ekkor amennyiben van elég gold az accountodon összesen, illetve van épp megvásárolható token, akkor felugrik egy kis ablak, hogy X goldért aktiválhatod az előfizetésedet.

Másik módszer, hogy egy lvl 20 alatti karakterednél van annyi gold, amennyibe a Token kerül, ekkor belépve vele AH-ból tudod megvenni ( erre az egyre nem vonatkozik a starter accountokra érvényes AH tilalom ).

Remélem tudtam segíteni!

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

shaba23
Sziasztok, arról van valami, hogy frozen accounttal lehet-e valahogy goldért tokent vásárolni? Emlékeim szerint szó volt valami ilyesmiről
skorpio7
Komolyan meg is érdemlik, de mivel az agyhalottak már jól bevásároltak, nekünk semmit nem kell tennünk csak szépen megvárni, hogy elteljen 1-2 hét és lecsökkenjen a 25-30k körüli elfogadható árra.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

devlking
Pár nap múlva itt se lesz több, mint 30k. Első nap nagyon feltolta a roham, meg a sok idióta aki képes volt 40k felett megvenni.
Zenszkij
20 euro a wow token? Ritka pofátlanok! Mért nem 15? Elmennek a francba....

Caliph
az amcsi ki tudja fizetni az ottani aprónak számító összeget hogy aranyhoz jusson,mert azt az arany mennyiséget kifarmolja 2 nap alatt mig a pénzt hozzá fél nap alatt 😄
Mi meg csórók vagyunk úgyse megyünk nyaralni\telelni,van idő farmolni amig az asszony éden hotelt néz 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

EU szervereken egyelőre sokkal drágább a token mint US startnál.. Míg ott lefele ment 2 napa alatt, itt másnap már majdnem +10K-val többe kerül.

bowden
Értem, köszönöm!

skorpio7
6.1 előtt elég volt a kész work order kivétele előtt betenni és megkaptad a maximális bónuszt. Utánna teljes káosz volt, bugos volt jóideig , technikai fórumon panaszkodtak is rá. Egy ideig úgy működött, hogy random kaptad a bónuszt, utánna úgy működött csak a maximális, ha 24/7 bent volt a follower, szint nem számított. Mostanában már úgy működik, hogy 24/7 bent kell lennie és lvl 100-asnak, ha maximális bónuszt akarsz.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

bowden
Followerwknek benn kell lenni folyamatosan az épületekben(pl barn) vagy elég csak akkor betenni amikor kiveszem a cuccokat, hogy legyen bonus?

Na igen, vannak helyek ahol munkaidőben tolod a raid findert, 8 órás munkarendben, hát ilyen kegyetlen ez a világ
devlking
Úgy érted a szarabb helyeken.