World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jezsuita egyház... grat... te is aztán tisztában vagy a dolgokkal. A Jezsuita Rend, a Római Katolikus Egyház egyik szerzetesrendje

nem baj <#idiota>

PiszkosFred
Ver Istvan apukaja vezerigazgato, es mar nagyon unta, hogy az osszes osztalyvezeto az ertekezleteken arrol beszel, hogy a gyermekeik egyutt jatszanak a negyedik dimenzioban mikozben sarkanyokat olnek, meg leveleket raknak a vallukra, arrol nem is beszelve, hogy villamleptu lovaik vannak. Igy a kedves papa megvette gyermekenek most karacsonyra a wow-tot, hiszen nehogymar egyszem elkenyeztett csemeteje maradjon ki a tomegpszihozis legujabb vivmanyabol, amelyrol olyan hires szakertok is megmondtak mar a frankot a teveben, mint a frejtomi. Igen am, de Istvan hamar radobbent, hogy jan16 utan uj idoszamitas kezdodik, o pedig addig nem fog tudni beilleszkedni a negyedik dimenzio tarsadalmaba, leven sem esze, sem hatvanas karaktere. Ugyhogy a kedves papa ismet lep az ugyben, hogy egy szem csemetejenek rozsaszin kis lelkivilagaban ne legyen tores, es megvesz neki egy t1-2-3-x karaktert. Penz nem problema, majd kirug valakit masnap, es ismet egalban az egyenleg. Es Istvan boldog a negyedik dimenzioban, elvezi a "/yell" es a "/5" parancs hasznalatat, a csaladi haz ismet csendes, mindenki szereti a masikat... Pont.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Added February 20, 2006

magus
ha te ezt eladod 50k-ért én adok a jezsuita egyháznak egy rekesz sört... no offense, de akkoris.

durva

hát ezt meg nem mondom. eu serverek annyira üresek hogy egyetlen bg sem megy soha

van vmi változás vagy csak +10 szint az npc-kre?

mostmár be tudsz :p
csak ugyen nincs egy darab sem ~

Botond
Picit remegett az ujjam cancel acc fölött most. -.-
eddig azért nem volt betaban 60+ av mert még nem volt kész. mostmár benne van.

TVelvet
figy én betaban, nemtudok bejelentkezni, mert aszondja a battlemaster.
hogy túl skilles vagyok. 😄 ofc téleg ezt írja
Count Adyn
Lehet tudni. Soha.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sziasztok lehet tudni vmit a magyarításról?? Mikor lesz?

Botond
Ez biztos? Csak 51-60 AV lesz? Magyarul kiveszik? -.-
Sugam
sepi, attol mert valaki bennevan a T0P tizben, nemjelent semmit.ismertem en olyan embert aki gm is volt es egyben 1 rakatfos jatszani nemtudo egyen.

Sephi
Jo akkor , regebben. Fax nezi. Teny hogy a csavo 5-6 orakat aludt ... aztan tolta a PVP-et mint az orult.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

gyakorlatilag semmit, mióta nincs rank -.-

capaszabi
o.O "jelenleg a top 5-be van pvp-en a BS-esen" ez mit jelent?

Sziasztok.

Lenne egy olyan kérdésem nemtudom mással is fordult e már elö ilyen hogy jelenleg van 135ös leatherworking skillje a karimnak és a leatherworker tranernél nem tudom megtanulni azokat az uj cuccokat amelyek megtanulásához 115,120,125.. skill szukséges annyi történik hogy odamegyek tranerhez és kisembirom választani hogy megtanuljam ö szerinte már tudom de nem meg megse tanultam. Vki találkozott már ilyennel? GM baszik irni ofc 😞
Sephi
En az egeret szigoruan csak mozgatasra hasznalom , tobbi mind hotkey.
Ismerosom aki jelenleg a top 5-be van pvp-en a BS-esen az a billentyuzeten csakis a WASD gombokkat hasznalja mert minden mast a szuper 8+ gombos egerere alitott.

Meg van masik ismerosom is akinek minden iconja jobb oldalon van egy egerrel kattingat , nem hasznal hotkeyt.

Nalam pl minden egyes karimnal , amik ugye mas fajta kasztok , kb ugyanazon a gombon van ugyanaz a a fajta damage avagy heal gomb. Ertem ezallat hogy nalam a 5-os gomb a leghasznaltabb (itt hunternel Arcane Shot es pap-nal Greater heal) majd <--5 vannak a dotok / instant cast es 5--> a tobbi dmg/heal cucc.

Nekem igy a kenyelmes es nem tudnek rola leszokni...vagy lehet tudnek de nem akarozik 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

blood elf palat kene mar lupolni inkabb😞

Count Adyn
Aludni kéne<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

pedig a lelkuletedhez hozzá illik😊
teh poverrangers😄

TDC Geronimo
lies! ez nemis az 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Syron
lol

TDC Geronimo
btw male modelrõl nincs kép?

TDC Geronimo
need! :x

Laky

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Tatyla
ráépitették szegény taurenre az ózdi kohászati müveket...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Gus92
Valaki privi ben el mondaná melyik a legjobb rugó , stealth spec?- és hogy melyik a legjobb rugo alliance nál- Elöre is köszönöm 😊 Még Csak most fogok kezdeni 😛

ha Blood elf leszel akkor midnenkeppen😄

Count Adyn
Nekem is kéne csinálni BE-s logót, aza trendi manapság?😄

TDC Geronimo
pff -.-

haha😄 megnezem hogy gankeli le azokat a oroket😊 lesznek vagy level 67-k imo.

Count Adyn
Arra gonodoltam igen sry ja😄

inkább Warhammer 40k 😄
ez már tiszta ûrgárdista feeling 😊

BEAST
a palam realmen bejelentettem hogy valszeg BE palat kezdek majd 😄D

valasz (o is paladin 😊 ))

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Palara kiváncsi vagyok...mit alkottak már megint :d

BEAST
ojaj :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Warrior t6 taurenen remélem a többi t6 is ilyen állat lesz :p

Lynx_TWL
overreacting nub:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Count Adyn
tiszta Warhammer <#crazya>

BEAST
jo nagydarab az biztos 😊

warrior t6 draeneien enyhén brutál

Pheaper
rá igen köszi 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

BEAST
BC elott nincs jobb dolgom <#idiota>