World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
csak ugyen nincs egy darab sem ~
hogy túl skilles vagyok. 😄 ofc téleg ezt írja
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lenne egy olyan kérdésem nemtudom mással is fordult e már elö ilyen hogy jelenleg van 135ös leatherworking skillje a karimnak és a leatherworker tranernél nem tudom megtanulni azokat az uj cuccokat amelyek megtanulásához 115,120,125.. skill szukséges annyi történik hogy odamegyek tranerhez és kisembirom választani hogy megtanuljam ö szerinte már tudom de nem meg megse tanultam. Vki találkozott már ilyennel? GM baszik irni ofc 😞
Ismerosom aki jelenleg a top 5-be van pvp-en a BS-esen az a billentyuzeten csakis a WASD gombokkat hasznalja mert minden mast a szuper 8+ gombos egerere alitott.
Meg van masik ismerosom is akinek minden iconja jobb oldalon van egy egerrel kattingat , nem hasznal hotkeyt.
Nalam pl minden egyes karimnal , amik ugye mas fajta kasztok , kb ugyanazon a gombon van ugyanaz a a fajta damage avagy heal gomb. Ertem ezallat hogy nalam a 5-os gomb a leghasznaltabb (itt hunternel Arcane Shot es pap-nal Greater heal) majd <--5 vannak a dotok / instant cast es 5--> a tobbi dmg/heal cucc.
Nekem igy a kenyelmes es nem tudnek rola leszokni...vagy lehet tudnek de nem akarozik 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
teh poverrangers😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ez már tiszta ûrgárdista feeling 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz