World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Aki szórakozni akar nem megy PuG BG be. Ennyi a titok😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Outdoor pvp. Ja bocs a Wowban nincs olyan😊
mert ez rajtuk múlik hogy másik t3 ellen rakja õket össze a server vagy randomokkal
és még ha másik normális grp ellen is hoz össze a sors azok is kiafkolnak <#idiota>
amúgymeg ne te akard már megmondani hogy másnak mi legyen a fun dolog a játékban és mi ne

The Garrett
magyarazd el hogy keressek BG-n a gearemnek megfelelo ellenfelet a random 200~ ab / wsg bol, thx 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Azon a szerveren ahol én játszottam ott meg az allisok hamarabb kezdték AB-t😊
Ha az neked szórakozás, hogy odamennek máshoz és csirkézik akkor egészségedre. Ha szórakozni akarnak akkor keressenek egy másik t3as csapatot. Habár ne mert akkor mennek fórumra sírni hogy megint imba ez meg az, mert nem tudták 1 ütésbõl/lövésbõl kicsinálni.
The Garrett
btw nemertem hol a jatekfejlesztoi reszrehajlas abban hogy sirasig gankel, akinek az a dolga 😄

The Garrett
hellllloooooooooooooo Justin!

Mighty
"Arra sem tudom a választ hogy mi a bánatért bg-zik valaik(k) full t3-ban."

Pedig egyszerû: szórakozni szeretnének a pénzükért.

De ne aggódj, mikor lesznek majd éles aréna küzdelmek, csak a skillednek megfelelõ ellenfeleket sorsol ellened a gép.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

És amúgy azért bg-nek t3-ban hogy izmozzanak hogy milyen kemények, közben meg a fele olyan gyökér. Tudok is rá példát mondani nem is keveset.
Edes jo istenem, kiket engedsz kozenk...

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

zero the hero
ez az én szerveremen is így van, allis mindig kevesebb van kezdéskor, és nemtom mit csinálnak a kö**ög kis gnómok, de szentem ez kezd már nem véltetlen lenni, több serveren is érdklõdtem eziránt

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Ugylátszik nem érted vagy nem akarod érteni amit mondok...
nagyon jót nevettem most <#taps>

Bocsánat kicsit L ragadtattam magam de elég nayg indulatot váltott ki belõlem a részrehajlás😊

Amennyiben valakinek az ork vagy a tauren avyg az undead faj tetszik semmi gond azval ez egy játék valszeg nosztalgiázik a w1-es idõkbõl.Ott nekem is az orkok tetszettek a w2-vel nemigazán játszottam a w3-meg ma is fent van a gépen igaz nagyon mókás a grafikája már.

FLeK0 ha ugy lenne ahogy mondod vagy gondolod akkor nem 15 perc várakozás lenne egy egy wsg-re vagy AB-re AV-re meg mostmár több mint egy óra..
Most sírsz hogy nem bántál el egyszerre 10 hordással mi?
TDC Geronimo
"malacfejeket" nana -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

az bizonyára blizzard miatt van hogy a kis gnóm pajtásaid inkább körültáncolják a hõs paladinokat ahelyett hogy bemennének bg-re.

Kezd elegem lenni a játékból egyszerûen felháborító a blizzard horda felé való részrehajlása.
Igazándiból érthetetlen hoyg miért a malacfejeket, teheneket ill a zombikat favorizálják.
Mai wsg összeállitások 8 allisnál soha nincs több persze 10 hordás az mindig kezdésre ott van.
a legbrutálisabb az az volt hogy 3 percig tökegyedûl voltam allis de az is angyon megható volt mikor hárman voltunk 10 ellen és a kedves horda oldali játékosok nem elégedtek meg a tuti gyõzelemmel feljöttek atemetõhöz hogy véletlenûl se menjünk ki onnan közben nevetgéltek csirkéztek.
Nyugodt embernek tartom magam de ez most kicsit felháborított és más szemmel nézem azt a srácot aki szûkebb pátriájában megkereste a hordás warlock és rogue testvér párt és eltörte mindkettõnek a kezét. Mindkettõt!!!

Igazándiból abban reménykedem hogy a bc-ben is lessz paladin a másik oldalt és kénytelenek lesznek a palának is valami plusszt addni hogy a hordás vérpistikék is élvezhessék a játékot.Mert igy a paladin a legkiszolgáltatottab kaszt távolsági fegyvere nincs bármelyik kaszt messzirõl belassithatja az a 12 mp-s pajzs meg arra elég hogy még 10 másodpercmulva verjenek agyon.

Ugyhogy kivárom ezt a kis idõt addig valahogy összeszedem a hátralévõ 1800 pontot a kardra és nem bg-zem többet ilyen feltételekkel teljesen felesleges.

Arra sem tudom a választ hogy mi a bánatért bg-zik valaik(k) full t3-ban.

Egyszer valaki itt mondta hoyg nem csalnak a hordások különben mert mind álldott yoo ember hanem potikat isznak és attól immunisak mindenre beleértve a fear a stunn vagy pl nem sebzõdik a crussadertõl sem ha rá van dobva, no és fél óra horgászással összeszedi azt a potom 40-50 g-t ami ezekhez a potikhoz kell.

Egy hordás ismerõsöm azt mondja hoyg aki potit használ nagy mennyiségben az valszeg euróért veszi a g-t a hirdetett oldalakon.Válljék egészségére.

Még egy kérdésem lenne mielött megen oráliázom egyet wsg-n mitõl van az hoyg AV-n 20-ból 19 x alli gyõzelem és a többin miért van az iszonyat részrehajlás.
Av-s kedves kis történet Horda win 85 pont alli lose 225 pont.
Lazarus
http://wow-europe.com/shared/wow-com/images/basics/flight/en/index.htm
TDC Geronimo
Crossroadból elindulsz a keletre vezetõ úton és odavezet.

Ratchet az hol van?Valaki tudna linkelni egy képet amin egy térkép van amin ott van Ratchet?

igen 10* stackelõdik
megsúgom hogy a legújabb felguard 160dpst tól most. 20aat többet mint a succu

csíter lockok

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Guest
Omg BM-es hunter sír egy pet miatt 😛
lolguard önmagában is egy vicc.
még mail-re, 40% dmg reduction mellett is 3-400-akat üt, cleave nélkül, s akkor még nem beszéltünk a lock dot-jairól, amik szintén szép dmg-et produkálnak. soullink-rõl már inkább nem is beszélek, az önmagában megint egy hax...

de a legviccesebb az, hogy felguard-ot még becsapdázni se lehet, mert amint meglövöd a lock-ot, sebzõdik a felguard is, emiatt meg kijön a trap-bõl.
working as intended, mi? <#wow3>

<#beka2> örülök, hogy meglett, sokat mentél érte az biztos.
grat <#eljen>

BEAST
ha jol emlekszem 10x , de hirtelen nem vagyok biztos magamban , rugoval enis utalom a felguardos lockokat , a felguard agressive modban meg stealthben is megtalal , ha hasznalom a vanisht ha nem ... utana meg jol lever , ha a lock dotjai nem lennenek elegek xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

capaszabi
Kérdés (elsõsorban devilhez) : Demonic Frenzy hányszor stackelhet fel?

csakmert tegnap kaptam ilyet egy hordástól:

xy gains demonic frenzy (9)
xy hits you for 622
xy's cleave crits you 1099

igen! lolguard 1099-eset cleavelt rugómra... no comment

picket
Pláne. Homi bika. Rosszabb mint BE "férfi"
De mielõtt elkezdõdne a flém: mások is rájöttek már, hogy ez így nem jó <#wilting>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
btw az a második sett bonus gyakran procol? 😄 mert még a végén összeszedem enis 😊

zero the hero
elvileg megmarad mindened

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Sziasztok!

mennyi az esely arra, hogy a BC megjelenesevel elvesztem az eddig megszerzett es el nem koltott honor pontjaimat ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Botond
De ez szoknya. -.-
jólvanna o_O

Mighty
...., mint tehenen a gatya.

<#mf2><#hehe>

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

The Garrett
wááh még mindig ez a legszebb sett a jatekban akarki akarmit mond 😊

sok buzáj
-.-

anti hero

Davidus
na mindenkinek nub BE logoja lesz?.p

V9ykn8_TZL0

Count Adyn
Énis kompatibilis lettem😛<#vigyor2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

TDC Geronimo
Megcsináltad nélkülem...evul vagy ;<

Botond
Htx! Nub Wildor nélkül sose sikerült volna. -.-
grat megameight!

anti hero

Botond

Ja,amúgy BC compatibilis lettem. -.-
Fenrir
Érdekes, nálunk az allyk azt játsszák wsg-n, hogy felviszik a zászlót a tetõre és különbözõ bugokat kihasználva a tetõn lévõ kerítésen kiugranak ahol semmit sem tudsz vele kezdeni mert sohasem "látsz" rá 😊

A halál csupán a kezdet...

faszom kocsog hordasok mindig expoitolnak wsgben az egesz bazisuk egy bughalmaz. Kijonnek start elott aztan hatraviszi a zaszlot a zaszlo szoba moge es beugrik ha visszaszerzik.

May the force serve you well!

szerdan muszaj neki😊 utana mar itt a BC, bar ez nem kizaro ok😊 masnap kapasbol patchelni a kieget😄

BEAST
jovohet szerda? 😄

nalam mar hetfo van <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pontosabb info ninsc hogy mikor jön ki az új patch ? 😮

Ne legyunk kicsinyesek, mehet a ban is.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)