World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
erosen gondolkodunk már a költözésen Al'akir / nepa / trollbane vagy hasonlo realmra 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

BEAST
a rugoval? 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

capaszabi
gyerekek, eljött ez a szégyenteljes pillanat is:

5/0/46-ra talenteltem.....

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

30 múltam ugyhogy az emberismereted nemigen mûködik.A kard ill a chest azért kellett mert egyszerûen lehetetlen jobb cuccot szerezni emlitettem már hogy a guildom Mandokirig van hitelesítve.(az is nagy falat még)

Wildor a kéztörõs srácot uyganúgy megvetem igaz a kihalgatásán csak indok volt a wow-os affér valami jány is volt a dologban hoyg kerek legyen a történet.A bg-zést meg te javalltad mikor a bbaron 54x-re dobta a gatyát mondván ha jó cuccotakarok akkor inkább azval kisérletezzem😊

A léyneg hoyg egy hét mulva végetér mindenki számára ez az agyament bg-zés és mehetünk újra questelni ill már ugyis fogytán mindenkinek a játékbeli pénze a kis isnták hiányától ugyhogy az is rendben lessz.
"GM kard lightforgeval? ne várj csodát 😉"

hát igen, Lightforge + GM kard...
ütsz majd kb. 100-150-nel nagyobbat, azt ennyi 😄

gear az, ami kell veszettül a fegyver mellé, hogy érezhetõ is legyen a különbség...

Count Adyn
Devil keze be van gipszelve nem látod?<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

itt a pont! <#eljen>

magus
rofl😄😄

Davidus
"Nyugodt embernek tartom magam de ez most kicsit felháborított és más szemmel nézem azt a srácot aki szûkebb pátriájában megkereste a hordás warlock és rogue testvér párt és eltörte mindkettõnek a kezét. Mindkettõt!!!"

volt ilyen?😄

V9ykn8_TZL0

Count Adyn
Azabaj hogy Lightforge setben GM fegyóval is agyoncsapja egy t2-s kari röhögve😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
ot honapja jatszol es mar csak a chest hianyzik? 😄DDD ... hatlol ... en majdnem egy evig jartam ossze vissza hogy meglegyen , de se sapka , se kesztyu , se vallas ... de minden mas kiesett xD ... elobb lett teljes Lawbringerem es "majdnemteljes" Judgementem mint hogy a Lightforge Chest kiesett volna , akkor is segiteni voltam lent 😄

szegeny szegeny palak! <#rinya><#schmoll2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Tyr <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Count Adyn
Hja hát énis pályafutásom legvégén full T2 ben mentem a tabardért, más nemkelett pvpbõl😄

hát ezen röhögtem egy jót 😄

"Kezd elegem lenni a játékból egyszerûen felháborító a blizzard horda felé való részrehajlása.

senki sem kötelez rá, hogy játsz vele, a Blizzard sem. ha nem tetszik, delete, játszhatsz másik game-val is, vagy getalife...

Igazándiból érthetetlen hoyg miért a malacfejeket, teheneket ill a zombikat favorizálják.
Mai wsg összeállitások 8 allisnál soha nincs több persze 10 hordás az mindig kezdésre ott van.
a legbrutálisabb az az volt hogy 3 percig tökegyedûl voltam allis de az is angyon megható volt mikor hárman voltunk 10 ellen és a kedves horda oldali játékosok nem elégedtek meg a tuti gyõzelemmel feljöttek atemetõhöz hogy véletlenûl se menjünk ki onnan közben nevetgéltek csirkéztek.

ez nem a blizzard hibája, hogy egyik battlegrp-ban alli oldali fölény van, másikban meg horda oldali. illetve lehetne mondani azt is, hogy az õ hibájuk, de mivel a populáció folyamatosan változik, igy õk sem tudnak normálisan battlegrp-okat balance-olni.
az meg a hordás hülyegyerekeket minõsíti, akik csirkéznek, meg gy camp-elnek, holott egyértelmû fölényben vannak.
de hogy megnyugtassalak, neptulon battlegrp-ban meg kimondott alli fölény van, nem egyszer volt olyan, hogy AB meccsem úgy indúlt, hogy 15 alli, 7-8 hordás...

Nyugodt embernek tartom magam de ez most kicsit felháborított és más szemmel nézem azt a srácot aki szûkebb pátriájában megkereste a hordás warlock és rogue testvér párt és eltörte mindkettõnek a kezét. Mindkettõt!!!

én meg sajnálom az ilyet, ez már beteges, ha valaki ilyet csinál...az ilyet kezelni kéne szerintem...

Igazándiból abban reménykedem hogy a bc-ben is lessz paladin a másik oldalt és kénytelenek lesznek a palának is valami plusszt addni hogy a hordás vérpistikék is élvezhessék a játékot.Mert igy a paladin a legkiszolgáltatottab kaszt távolsági fegyvere nincs bármelyik kaszt messzirõl belassithatja az a 12 mp-s pajzs meg arra elég hogy még 10 másodpercmulva verjenek agyon.

repetance, hammerstun, +8% running speed, kalapács execute, gránátok, stb. soroljam még? attól, hogy te nem használod õket, még nem jelenti azt nincs neki távolsági fegyvere, mert van...s szerintem egyáltalán nem kell õket buffolni, mert amikor úgy agyonver egy hammerstun alatt, hogy még a lóról se bírok leszállni, akkor ott valami hibádzik, de nagyon...

Ugyhogy kivárom ezt a kis idõt addig valahogy összeszedem a hátralévõ 1800 pontot a kardra és nem bg-zem többet ilyen feltételekkel teljesen felesleges.

hajrá, 1800 pont az semmi, 3-4 óra alatt még AV-ben AFK-zva is be lehet húzni...ja mondjuk nem 50 perces várakozási idõvel, de pénteken még olyan 7000 pont kellett rá neked, szóval azért gyûlöget, ahogy elnézem...

Arra sem tudom a választ hogy mi a bánatért bg-zik valaik(k) full t3-ban.

mert beleunt a sok instába? mert lehet kell neki valami pvp cucc is még? vagy csak simán BC-re gyûjt honort a 70-es cuccokra? meg ki vannak halva az insták és unatkozik? soroljam még az okokat? 😊

Egyszer valaki itt mondta hoyg nem csalnak a hordások különben mert mind álldott yoo ember hanem potikat isznak és attól immunisak mindenre beleértve a fear a stunn vagy pl nem sebzõdik a crussadertõl sem ha rá van dobva, no és fél óra horgászással összeszedi azt a potom 40-50 g-t ami ezekhez a potikhoz kell.

mert az alli nem potizik mi? ugyanmár, ne szórakozzunk itt egymással, ez megint nem oldalfüggõ, hanem játékosfüggõ. s ha valaki hajlandó erre súlyos gold összegeket áldozni, hogy õ gyõzzõn, hát legyen. elötted is ott a lehetõség, élj vele...

Még egy kérdésem lenne mielött megen oráliázom egyet wsg-n mitõl van az hoyg AV-n 20-ból 19 x alli gyõzelem és a többin miért van az iszonyat részrehajlás.
Av-s kedves kis történet Horda win 85 pont alli lose 225 pont.

na igen, sokan ott még nem jöttek rá ezek szerint horda oldalon, hogy az AV-t nem megnyerni kell, mert az elenyészõ honor ahhoz képest, mint ha lerombolsz mindent tornyot, bunkert és kinyúvasztasz minden hadnagyot a térképen.

btw. épp most mondtam le a net-elõfizetésem -.-

magus
blizz a csordat szereti pvpben jobban, pont-.-

[HUN]Crassus
WARDEN te vagy a csúcspéldánya a 12 éves vérpisti paladinoknak!😄
Remélem meglesz a Kétkezes kardod mielõbb.....szerintem KÚRVÁRA megérdemelnéd már! LOL

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ötödik hónapja játszom és a chestet nem dobta a draki az hiányzik a szetbõl igaz összeqkáztam már a gm-it ugyhogy akár meg is tarthatja már a dög sárkán<#crazya>
jó mondjuk ha lenne valami célom pvpvel akkor valószínû nagyon kerülném a pugot :p
de mivel sose kellett semmi reward sem bg/honorból ezért csak szórakozni megyek oda
(bár igaz hogy rank11 kifarmolása mountokért nagyon szar volt ~)

Hmm "Életkor 35-40 között". Látom szereted magad öregíteni. Vagy csak szellemi léted nem bírta követni a fizikai fejlõdést...
BEAST
nepan bezzeg nincs ilyen problema 😛

outdoor pvp ftw!

TDC Geronimo
GM kard lightforgeval? ne várj csodát 😉

Count Adyn
Én a WSG exalted repumat (19k ról 21 re kellet tornászni) pug al szedtem ki óránként 4 token aránnyal hát mit ne mondjak elég gáz volt😄
De a Mage T2+Silverwing Tabard = Rulz

Köszi azon vagyok igaz még a Hakkar is csak terv a guildomnak 😊
Addig meg marad a lightforge kiegészitve és kicsit felturbózva de legalább holnap reggelre meglessz az a kiba.. 2h GM-i kard.
Szerezz geart, csapatot, jatektapasztalatot hos bubladin es mindjart kiegyensulyozottabnak fogod erezni a jatekot. Ja es a paladin groupban support, nem pufolpufol. 😉

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

Igen nagyából ezeket ar eakciókat vártam.. persze itt büntetlenûl barmozhatsz anyázhatsz ésatöbbi.

picket nem ált áll szándékomban blogot irni a kifejezések meg amiket használok chatos idõbõl megmaradt rossz szokás.
Mighty
Úgy, hogy a skilled (játéktudás, karaktered ismerete, gear) alapján nyersz vagy vesztesz meccseket. Erre kapod az aréna pontokat. Mindig olyan csapatot kapsz majd, akik kb annyi aréna ponttal rendelkeznek, mint a te csapatod. +- nemtudomhányszázalék 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Squasha
Barom! <#action><#banplz>

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

én kimondottan szeretem pug bgt :p
nincs is annál jobb mint amikor a sok honorfarmer lámpa csapatot ott szivatod ahol tudod, és jól elhúzod a meccset 😄

MrStokes
Skillnek megfelelo elenfelek? Azt meg hogyan?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

picket
Elõszöris! Írj blogot! Ott kiélheted a karakterspamelési hajlamodat.

Ezzel rá is térnék a második pontra: hogy a grammarpolice vinne el, és tömne beléd egy Margyar szavak és kifejezések szótárát. A "yoo" nagyon zavaró, "azval" egyenesen szemetgyönyörködtetõ. l2write! (Ha azt akarod, hogy minimális szinten felnõtt embernek nézzünk, akkor elhagyhatnád az ilyen - általad talán trendinek hitt, ámde nagyon gáz - kifejezéseket (?) szavakat)

"Mai wsg összeállitások 8 allisnál soha nincs több persze 10 hordás az mindig kezdésre ott van." - Korábban már említettem: gondold át, mielõtt flémelsz! Ha sokkal több allis áll a sorban, sokkal hosszabb a várakozási idõ, akkor õk el fognak menni afk-zni közben, vagy éppen még megölik a következõ mobot farmolás közben, stb. Ezért van, hogy õk késõbb kerülnek be a bg-be. Eleve vár az afk-kra 2 percet, addig nem dobja ki õket a sorból, tehát õk bg kezdésig le sem cserélõdnek nem afk arcokra.

"...feljöttek atemetõhöz hogy véletlenûl se menjünk ki onnan közben nevetgéltek csirkéztek." - Szerinted mi mit csinálunk? Csirkézés meg /spit nélkül minél több hk a temetõben a gyõzelemig. Átloggol Crassus anyázni? Igen. Zavar? Nem, sõt örülök neki <#idiota>

"Arra sem tudom a választ hogy mi a bánatért bg-zik valaik(k) full t3-ban." - Te miért játszol?

"Av-s kedves kis történet Horda win 85 pont alli lose 225 pont." - Adott megölt mobokért is jár honor.

Majd a blogod címét linkelt légyszi, aztán oda írhatsz hosszabb monológot is, elolvassuk, ígérem! <#ticking> <#idiota>

&#3237;_&#3237;

"Arra sem tudom a választ hogy mi a bánatért bg-zik valaik(k) full t3-ban."
Miert ne? En meg azokat a kis hulye rugokat vagy fury warriorokat keptelen vagyok megerteni, akik latjak milyen cuccban vagyok, rajtam van az earth shield es megis megtamadnak 1v1-ben. Aztan gondolom azok is mennek sirni jobbra-balra, de meg is erdemlik es remelem hogy kiakadnak annyira, mint te.
The Garrett
hat akar hiszed akar nem 40 perces bg quekban kimegyek mindig BRM / silithus / Tyrs handbe szetnezni, de sehol nem látni hordást, vagy ha igen akkor valami questelõ 56 os nyomit.

multkor kínomban már orgrimmarba is beverekedtuk magunkat 1 rogue al a 65 ös õrökön keresztül, es csak annyit láttunk hogy tömött sorok állnak a battlemasterk körül.

Kthxoutdoorpvp.

Na jó nem bánom menjenek oda és nyomassák a /chickent. Ha élvezik.
Count Adyn
Aki szórakozni akar nem megy PuG BG be. Ennyi a titok😄

Outdoor pvp. Ja bocs a Wowban nincs olyan😊
mert ez rajtuk múlik hogy másik t3 ellen rakja õket össze a server vagy randomokkal
és még ha másik normális grp ellen is hoz össze a sors azok is kiafkolnak <#idiota>
amúgymeg ne te akard már megmondani hogy másnak mi legyen a fun dolog a játékban és mi ne

The Garrett
magyarazd el hogy keressek BG-n a gearemnek megfelelo ellenfelet a random 200~ ab / wsg bol, thx 😊

Azon a szerveren ahol én játszottam ott meg az allisok hamarabb kezdték AB-t😊
Ha az neked szórakozás, hogy odamennek máshoz és csirkézik akkor egészségedre. Ha szórakozni akarnak akkor keressenek egy másik t3as csapatot. Habár ne mert akkor mennek fórumra sírni hogy megint imba ez meg az, mert nem tudták 1 ütésbõl/lövésbõl kicsinálni.
The Garrett
btw nemertem hol a jatekfejlesztoi reszrehajlas abban hogy sirasig gankel, akinek az a dolga 😄

The Garrett
hellllloooooooooooooo Justin!

Mighty
"Arra sem tudom a választ hogy mi a bánatért bg-zik valaik(k) full t3-ban."

Pedig egyszerû: szórakozni szeretnének a pénzükért.

De ne aggódj, mikor lesznek majd éles aréna küzdelmek, csak a skillednek megfelelõ ellenfeleket sorsol ellened a gép.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

És amúgy azért bg-nek t3-ban hogy izmozzanak hogy milyen kemények, közben meg a fele olyan gyökér. Tudok is rá példát mondani nem is keveset.
Edes jo istenem, kiket engedsz kozenk...

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

zero the hero
ez az én szerveremen is így van, allis mindig kevesebb van kezdéskor, és nemtom mit csinálnak a kö**ög kis gnómok, de szentem ez kezd már nem véltetlen lenni, több serveren is érdklõdtem eziránt

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Ugylátszik nem érted vagy nem akarod érteni amit mondok...
nagyon jót nevettem most <#taps>

Bocsánat kicsit L ragadtattam magam de elég nayg indulatot váltott ki belõlem a részrehajlás😊

Amennyiben valakinek az ork vagy a tauren avyg az undead faj tetszik semmi gond azval ez egy játék valszeg nosztalgiázik a w1-es idõkbõl.Ott nekem is az orkok tetszettek a w2-vel nemigazán játszottam a w3-meg ma is fent van a gépen igaz nagyon mókás a grafikája már.

FLeK0 ha ugy lenne ahogy mondod vagy gondolod akkor nem 15 perc várakozás lenne egy egy wsg-re vagy AB-re AV-re meg mostmár több mint egy óra..
Most sírsz hogy nem bántál el egyszerre 10 hordással mi?
TDC Geronimo
"malacfejeket" nana -.-