World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a: Szia! 😊 Várom a kérdéseidet!
q: csá
a: Szia!
q: kapok ma bc-t?
a: Dehogy!
q: mert?
a: Nem tudom.
q: de a wowom fellesz legalább töltve?
a: Nem. Sõt.
q: elmész a picsába fellesz és kész
a: Nem tudom.
q: de én tudom 😄
a: Szerintem igen.
q: tehát ma tudok wowozni?
a: Igen.
q: na akkor miért mondtad hogy nem lesz ma feltöltve?
a: Jó kérdés.
q: tudom azért kérdezem
a: Gyakran kérdezed ezt magadtól?
q: tõled kérdezem te ribanc
a: Nem.
q: akkor kitõl ha nem tõled?
a: Ez milyen duma már 😊
q: milyen?
q: nem?
a: Igen, szerencsére.
q: hülye vagy
a: Igen-igen...
q: na akkor csá 😄
a: Nem teljesen mindegy?
q: mondom csá xD
q: de csá
a: Szia!
loool <#idiota>#idiota>
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
ಥ_ಥ
Mióta van egy hibrid kasztnak 123 elosztható talent pontja? Vagy szerinted egy feral drood mennyit sebez egy moonfire spammel mondjuk az alatt a 10 sec alatt amig bírja manával? Vagy egy muki hogyan tankol? Hogyan sebez? És milyen kiegészítõi vannak ezeknek? Stunlockol a macska? Bariz a bagoly? Az meg, hogy healbot a resto druida, az working as intended. Valld be önmagadnak férfiasan: "Egyik hibrid kaszt sem tud 100%-osan helyettesíteni egy nem hibrid kasztot. Azért rinyálok, mert õk is tudnak sebezni, és nem ingyen hk." <#idiota>#idiota>
Már várom azt az idõt, amikor druida shield bash-el maci formában, kickel macskában, polimorph mukiban, aztán a többi kasztot végre eltörlik, mert túl sok volt a sírás <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
-TiMoN-
uh egy egesz ejszakat szedtem le az Uj Patch-t XD
8-Kb/Sec ennivel jott mindenki toltotte le tuti XD
holnap jon a WoW om meg csak a sima sajna 😞 de majd a BC-t megveszem
Ja tenyleg a Burning Stepes Szerveren jatszik valaki???
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Normal (PvE)
Hellfire
Ghostlands
Nagrand
RP
The Sha'tar
PvP
Auchindoun
Karazhan
Shattered Halls
RP PvP
Sporeggar
Battlegroup
All these realms will be together in a new Battlegroup. Name yet to be released.
All these realms will be no-migration realms, and thus will not see players transferring to them until the PCT allows such when the realms are 6 months old."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"