World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remelem azert hetvegen mar talan lehet majd acc-ot updatelni.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

capaszabi
egyben vagyunk aratorral

Nem nagyon vágom a battle groupokat ki kivel van, ha megoldható a találkozó a legnagyobb örömmel. Még egy hétig leszek duel azaz 1v1 talenten aztán vissza kell pakoljak MM-re a fejlõdés érdekében.
Igy igaz, 99,99% hogy azu accmanagement server osszecsuklik min gnome a tauren alatt. Ha megsem akkor majd a login server, ha az sem akkor majd a realm.

BEAST
nem , mivel naluk a kiszallitas 15-en kezdodik ... de nem mintha ez szamitana valamit is , eleg naiv dolog azt feltetelezni hogy a BC feltelepitese utan barmi eselyunk is lesz az account upgrade-re , nemhogy jatekra 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
kac ... kac ... eh

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igy igaz, a te eleted folytatasa 8 oraval elobb jon meg mint az amcsiké. Képzeld el mekkora kinok fogjak oket gyotorni. De szerintem te is igy lehetel ezzel, mivel koreaban meg kinaban ugyancsak 8-9 oraval elobb jon meg az életuk folytatása.

Syron
kicsit off, de kicsit mégse 😄

a: Szia! 😊 Várom a kérdéseidet!
q: csá
a: Szia!
q: kapok ma bc-t?
a: Dehogy!
q: mert?
a: Nem tudom.
q: de a wowom fellesz legalább töltve?
a: Nem. Sõt.
q: elmész a picsába fellesz és kész
a: Nem tudom.
q: de én tudom 😄
a: Szerintem igen.
q: tehát ma tudok wowozni?
a: Igen.
q: na akkor miért mondtad hogy nem lesz ma feltöltve?
a: Jó kérdés.
q: tudom azért kérdezem
a: Gyakran kérdezed ezt magadtól?
q: tõled kérdezem te ribanc
a: Nem.
q: akkor kitõl ha nem tõled?
a: Ez milyen duma már 😊
q: milyen?
q: nem?
a: Igen, szerencsére.
q: hülye vagy
a: Igen-igen...
q: na akkor csá 😄
a: Nem teljesen mindegy?
q: mondom csá xD
q: de csá
a: Szia!

loool <#idiota>

Most ha én jól gondolom eu-ban hamarabb jön a kieg mint us-ben az idõeltolódás miatt. Tehát mi már 8 órát játszunk "elméletileg" mikor náluk éjfél lesz. Vagy csak én gondolom így?😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Syron
sztem ezt nem nekem akartad mondani <#idiota>

picket
"Hogyan sebez?" - a resto droid természetesen, mert az lemaradt <#idiota>

&#3237;_&#3237;

TiMoN
nekem is megy minden kivéve az account oldal... örülnék ha beüzemelné a blizz azt is.

-TiMoN-

picket
"Egy kaszt 3 teljesen más kasztot helyettesít egyben, néha jobban is mint az eredetik" - most akkor betûzöm: L_E_A_R_N T_O P_L_A_Y ! ! 1 tizenegy 1
Mióta van egy hibrid kasztnak 123 elosztható talent pontja? Vagy szerinted egy feral drood mennyit sebez egy moonfire spammel mondjuk az alatt a 10 sec alatt amig bírja manával? Vagy egy muki hogyan tankol? Hogyan sebez? És milyen kiegészítõi vannak ezeknek? Stunlockol a macska? Bariz a bagoly? Az meg, hogy healbot a resto druida, az working as intended. Valld be önmagadnak férfiasan: "Egyik hibrid kaszt sem tud 100%-osan helyettesíteni egy nem hibrid kasztot. Azért rinyálok, mert õk is tudnak sebezni, és nem ingyen hk." <#idiota>

Már várom azt az idõt, amikor druida shield bash-el maci formában, kickel macskában, polimorph mukiban, aztán a többi kasztot végre eltörlik, mert túl sok volt a sírás <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Syron
most néztem, nekem bejön az oldal, egyedül a management bajos még... :-/

Syron
tegnap este még bejött, nekem is ma kéne tölteni 😊

TiMoN
mi a fene van a https://www.wow-europe.com/en/ -el? Tegnap du óta nem érem el, haveromnak is töltenem kéne wow és az enyém is lejár ma.<#gonosz3>

-TiMoN-

HEllO
uh egy egesz ejszakat szedtem le az Uj Patch-t XD
8-Kb/Sec ennivel jott mindenki toltotte le tuti XD
holnap jon a WoW om meg csak a sima sajna 😞 de majd a BC-t megveszem

Ja tenyleg a Burning Stepes Szerveren jatszik valaki???

PiszkosFred
Ne is foglalkozz vele 😄 Par hete erkezett, kezd beilleszkedni, a hunscalp szele picit homlokoncsapta. Majd megtalalja az aranykozeputat elobb-utobb. Azt a napot varom igazan, amikor osszeakasztja a bajszat Crassus mesterrel...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

MrStokes
Pinky and the brain? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Sztem csak elgurult a gyogyszere... <#eplus2>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Count Adyn
Nagy elmék találkoznak😄DDD sry😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

McHaals
hozzám böfögsz?

MadWolf#11626

The Garrett
de van de van! moonkin druidnak hivjak.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

lool haggyátok már magatokat , semmi lagg nem volt mase , csak 2xer internal bag error ennyi ... sok noob mindig panaszkodik h ien scalp oan scalp , ha ezt hallaná<#banplz>

Guest
Még nem, csak haldoklik...
McHaals
na lagscalp halott

MadWolf#11626

PSAV
<#banplz>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Syron
legalább cooldownja megmaradt? <#idiota>

Guest
Imba, most van nálam 3 db egyforma Healthstone. Jól sikerült ez a patch is...
Syron
10 napos kulcs van csak és az h betudj írni nevet meg passt az utolsó lépés a kb 7bõl..

mi lehet a gond?
van egy 14 napos cd kulcsom , crealok accountot de nem ad meg sem jelszot sem account name-t és én sem irhatok be ,
Syron
csak el ne szóld magad, ha már sprintet is kapott meg "petet"... xD

Hála az égnek plate mage még nincs <#idiota>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ez nem mókás hanem inkább elszomorító. Egy kaszt 3 teljesen más kasztot helyettesít egyben, néha jobban is mint az eredetik 😞

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

yes vegre sikerult addolni a gamecardot😊

Syron
pojén lett volna 😄
bc meg peccs miatt xar, meg az is marad egy darabig még sajnos 😞

szucsy89
amúgy mostanában a szerverek színvonala elég gyér...és ez a bc megjelenésével még jobban így lesz sztm
szucsy89
méé törölte volna?
szucsy89
?
Syron
törölte a karid a rendszer.. <#idiota>

szucsy89
titeket is kidobott?nekem azt írja ki h error retrieving carakter list
nem, nem az

Sound
jójójó a két klassz nem ugyanaz, csak hasonló, ha csak a tényt nézed, ahogy én tettem, akkor mókás 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

"The following English realms will open at TBC launch approximately 00:01 on the 16th of January:

Normal (PvE)
Hellfire
Ghostlands
Nagrand

RP
The Sha'tar

PvP
Auchindoun
Karazhan
Shattered Halls

RP PvP
Sporeggar

Battlegroup
All these realms will be together in a new Battlegroup. Name yet to be released.

All these realms will be no-migration realms, and thus will not see players transferring to them until the PCT allows such when the realms are 6 months old."

Sima wowhoz adnak keyt, bc hez meg egy masikat amivel a sima wow accountodat tudod upgradelni bcsre, de ha nincs sima wow accod akkro nem er semmit a bc-s key.

mivan?

BlackShadow
szevasztok népek! az lenne a kérdésem, h a BC-hez adnak kulcsot ha megveszem? v csak a sima wowhoz adnak? tánx

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Davidus
egyik se mert a maim sebez is😛 ok a gouge is de az sokkal kevesebbet

V9ykn8_TZL0

Guest
Nem Kidney, inkább kombópontos Gouge 😊