World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky
detto

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

skorpio7
Chello-s wow-oakt kérdeztetném... hogy náluk minden ok most?
Nálunk illetve a szerverrõl 8 után nem sokkal kivágott mindenkit és nem tudunk bejutni.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

csak kotekednek a mukigecik(tm)
nem is kell odafigyelni

anti hero

" tudsz játszani a béta-val a live szervereken"-látod ha az egészet nézed már erthetõ😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Én is arra gondoltam.😊

Chrystopher
Talán annyian nem 😄

Nemrég indult.(~1, max. 1,5hónapja).

Chrystopher

/LoLz. No Comment :Ð /

The Garrett
igen csak en vagyok olyan hulye hogy ebbol rogton a beta kliensre asszocialtam? 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
"játszani a bétával"

๏̯͡๏﴿

The Garrett
lehet jatszani a BC klienssel, de nem tudsz atmenni a portalon, mi nem ertheto ebben? 😄

Botond
Nem,de az ingyen van. :-P
Guest
Miért, te *most* át tudsz menni a portálon? 😉
TISZTELT ÉRDEKL?D?!

Örömmel értesítjük, hogy várhatóan 2007.01.16-án megérkezik a

World of WarCraft Burning Crusade c. PC-s, online játékkiegészít?.
Ára: 9.990 Ft.

Tekintettel a gyakorlatilag biztos érkezésre, mostantól a termék
honlapunkon már megrendelhet? (mind csomagküldéssel, mind személyes
átvétellel), természetesen legkorábban január 16-i átvétellel.

A termék megrendélésével, átvételével (el?vétel is) kapcsolatos MINDEN
TUDNIVALÓT honlapunk következ? oldalán foglaltuk össze:

http://www.galaxisnet.hu/worldofwarcraft.php

Kérjük feltétlenül olvassa el ezeket az információkat, mert ezek
ismertetésével kollégáink most sem emailben, sem telefonon, sem
személyesen nem feltétlenül tudnak az Ön segítségére lenni.

Levelünket az egyes postafiókok (pl. msn, hotmail) html kódú levelek
fogadási képtelensége miatt küldtük sima txt formátumban.

Köszönjük érdekl?dését.
CD Galaxis / GalaxisNet
1074 Budapest, Dohány u. 64. - Telefon: (06-1) 479-0933
Nyitvatartás: hétf?-péntek 9:30-18:00 óráig

o ye

\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Botond
Nem tudsz átmenni a portálon,meg a lehet játszani között kis ellentmondást vélek felfedezni. :-D
The Garrett
kiprobalom, thx 😊

Most olvastam béta forumon, hogy ha a realmlist.wtf-be átirod a live szerver adataira a file-t akkor most is tudsz játszani a béta-val a live szervereken. Annyi a különbség, hogy nem tudsz átmenni a portalon és nem tudsz creálni uj fajt. Valószinû amikor BC kijön ugyan úgy jó lesz a béta a játékra mint annó amikor indult a játék.

Lynx_TWL
reported:d

๏̯͡๏﴿

TDC Geronimo
nájz

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sugam
szeró😄asda:d, imadom a gyügyögö dankorban szenvedö ifjoncokat.

Sztem par ezren biztosan.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

nem szeró hanem szerver.

nem mintha majd barki is valaszolna ra de azert megkerdezem

jatszik valaki a Burning Steppes Szeron???

Lazarus
pickpocketel el lehet venni tõle
Sephi
EZ KESZ 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mighty
Szép is lenne, ha a javítórobotnak fizetett javítási költsége a játékosé lenne. Asszem nem sírt volna egy guild sem a sok naxx-os wipe miatt.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Egy kard elõállitása kb 5-600 g és igen sok nap mig a többi cucc összeyöö és 50 g-ért lehet eladni nemigazán üzlet😊

A bányászatot megtartom mert az viszonylag jól hoz igaz menni kell érte rendesen és kipróbálom az ékszerészetet ahoz is a bányászatjavasolt.

Az enginering sem rossz szakma de azt mondja a haverom hogy az is kiba.. költséges ill a javitórobotáltal beszedett pénz sem az övé sima vendornak felel meg.
- tailoring volt egy idõben jó (4 naponta mooncloth miatt), runecloth táskákat most is bármikor eladom emberi áron (2.75g/3g), persze ez csak úgy éri meg igazán, ha alapanyagot magadnak szerzed be

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mighty
Ha nincs rikta recepted, tényleg nem sokat ér a kovácsolás és más egyéb craftolós szakmák. Ez alól szvsz csak az alchemista a kivétel, mert rengeteg nem ritka/vendor receptbõl lehet gyártani sokak által igényelt potikat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Joe004
Na kép beszúrás nem igazá akar mûködni 😄 BS

Joe004
Hát nem tudom pont most dobod kieg elött 5 NAAAAPPPPal !!! Nem tudom milyen classod van de ha warri vagy pala én helyedben 2X is meggondolnám, nem "nagy" cucc összekapni az alapanyagot és elég szépeket lehet alkotni 😊 ! Itt van pár cucc amiket láttam bétában és lekaptam!

k O T T A
60...lol majd nyár végére kb amennyit én játszom talán õszre😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

akkor én kérek elnézést, azt hittem lvl60-ról besézlünk 😛
k O T T A
hát nem tudom mire gondolsz 15ösön elég húzós még de tudom erre mondják h 60ig csak bukdácsolsz

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Érdekesek ezek a "szakmák" és nagyon kevés van amivel effekrive lehet keresni.Kiváncsi leszek az ékszerészre hogy az mennyire lessz jövedelmezõ.Az alchemi-herbelista kombó az valóban jó de 10 g-t nem fogok fizetni öt major manna potiért akkor inkább egy fél óra óra winterspring annyi idõ alatt össze is jö 5-8-10 poti.

A kovács az egyik legveszteségesebb szakma az biztos ugyhoyg attól meg is válok akármennyit feccöltem már bele😊
locknak kevés az élete? akkor nálunk nem is lockok vannak? 😮
k O T T A
yep kipróbálom úgyis kevés az élete a warlocknak...(bár az átkok kvajók mire hozzámér az ellenfél 80%ban hulla)

skorpio7
De egyre gondolunk mindíg. 😄

skorpio7
Akkor ha jót akarsz magadnak vmi gyûjtõ szakmát válassz, amivel idõvel jó pénzt lehet keresni. Ez lehet vagy herbalizmus vagy bányászat.

akkor lehet herbalism is, én jó kis összegeket keresek azzal is.

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

k O T T A
van pár 60as ismerõs a társasággal aki enchantol szóval azt simán meg tudom oldani na akkor marad vmi más
mondjuk warlocknak nem sokértelme van pár mesterség pl blacksmith meg leather-úgyse tudom hordani a pajzsot meg bõrt...

na ezt jól megmondtuk neki 😄

jájj

mér kéne lecserélni a first aidet? az nem main prof, olyan mint a horgászat... ami persze a legjobb prof ^^

attól függ mit akarsz. ha mondjuk képes vagy köbö 20g-t elkölteni arra hogy felfejleszd az enchantingot 75-re, onnantól kezdve szépen minden zöld tárgyat disenchant, amit kapsz meg @ AH eladod jó sok aranyakért. biztos hogy megtérül a befektett 20 arany, + enchantolhatod a saját cuccaidat is, amivel még több g-t spórolhatsz meg, mintha /2-ben keresel segítséget.

na remélem segítettem ^^

skorpio7
Vannak elsõdleges és másodlagos szakmák.
A másodlagosból mindenki/mindent fel tud(od) venni: firstaid, cooking, fishing
Az elsõdlegesbõl csak 2 db-ot lehet és az embertõl függ (melyik tetszik neki éppen), hogy melyiket akarja.
Tailoring mellé enchantingot szoktak vagy tralán érdemes felvenni. Mikor fejleszted a tailoringet és eladhatatlan cuccokat kreálsz, akkor azokat a simán vendor-hoz adás helyett "szétszedheted" értékesebb enchant alapanyagokra.

picket
#98744 az #98744, ez ellen nem tudok mit tenni. Amúgy bocs! <#crazya>

&#3237;_&#3237;

picket
Ha õk egyszerre bejelentkeznek AV-re, akkor Crassus már 1 markkal hazdagabb lesz, mire Bloodpanther a sor feléhez elér <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Guest
Instant hordás és ~1 órás allis queue mellett ebben én kételkedem 😊
PSAV
first aidet mindenképp cseréld le

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

k O T T A
warlock-nak tailor mellé mit érdemes még felvenni?(még csak 15ös vagyok)
first aidelek mondjuk de lehet h más jobb lenne

Siman le lehet bonyolitani az 1v1et , egyszerre bejelentkeztek avbe es 99% eselyed uabba rak, elmentek 1 felreeso helyre mondjuk harpiakhoz to melett es letoljatok a duelt. 😊