World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Syron
cuki 😄

lol most esett karazhan alatti pinceben 😄

robotnyk
bs ironforgeban épp most tesz rendet kruul 😄
BEAST
ez nem vicc Dav , tenyleg kirakunk ha megveszed -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

hát ez vicc , pass beir , Connectel fél oraig majd v azt irja ki h Login server down v azt h unable to connect , kilépek belépek eljáccom ezt 10 szer és akkor nagy nehzen beenged , de most is akatt a játék , mondom reloggolok 1et erer meg bas*ik visszaengedni

BEAST
...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

retardáltak. sok a wow függõ... meg az anyjukat tiltsák le...

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

Mighty
En mar holnap este megyek satorozni a "muveleti teruletre".

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TDC Geronimo
Hát Neptulon jól befût Blizznek majd még vasárnap. A servercrash garantált 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kicsirigo
Persze, már szervezzük is a tüntetést hétfõre a parlament elé.
Kapják be. <#eplus2>

And5
Ez most komoly ?

Syron
WTF? > Login Server Down... iet se láttam még

Laky
oops, sry, elnéztem 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Jol elbeszelgetek magammal, megoldodott a problema, mert elkezdte tolteni a patch-et, a wow shortcut-ot kiraktam a desktop-ra, jobb clik - properties - run as different user es igy megy.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

nekem most 57% 1/2 óra után, de 16% nál megált újra kellett indítani.
Persze, megint nalunk van a hiba... Tenyleg csak retardaltak dolgoznak a blizznel?

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=93929715&sid=1

picket
Sokáig tölti. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy sokat is tölt.

&#3237;_&#3237;

Lencso
Hát ez az. 😞

A dzsungelben minden ehető. Te is.

TiMoN
igen a piciket... de le is jött mindig a downloader... de most nemtoom mit akar törlteni ennyi ideig

-TiMoN-

Guest
AB =/= AV
TiMoN
18% nál megállt...

-TiMoN-

Mighty
Pici patcheket mindig is a jatek toltotte le.

TiMoN
mért a wow belsõ letöltöje tölti a patch-t? lassan megy a % ...

-TiMoN-

Laky

* Fixed a bug where flags in Arathi Basin could be captured at extremely long distances.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Mighty
A csaladugyi miniszterium szerint tul sok lett a wow fuggo. Ezert kotelezte az osszes mo-i net szolgaltato, hogy szombaton 13 ora es 19 ora kozott blokkolja a blizard ip-k fele iranyulo forgalmat.

De az is lehet, hogy nem mukodik az authorizacio....

mi van most ??? beirom a pass t de nem csinal semmit nemtok belépni se

Botond
És új ikon van a world map gombon a minimap mellett!!!4
Most milyen patchet tolt a jatek vajon?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Az account management oldalon meg be tudok lepni, meg is valtoztattam a jelszavam, de igy se enged be.

Lencso
Akkor ezekszerin azt nem javították, hogy AV-n ne lehessen 5Yardnál távolbbról tekerni a zászlót?
Tegnap kicsit elkerekedtek a szemeim, mikor aztlátom, hogy tekerik a zászlót, de nem áll melette senki.

A dzsungelben minden ehető. Te is.

"Unable to validate game version" ez meg mi a tokom? Nem enged be a game, se a beta se a sima.

World of Warcraft Client Patch 2.0.4 (01/12/2007)

* Fixed a bug where flags in Arathi Basin could be captured at extremely long distances.
* Fixed a bug where players who had set dungeons to Heroic difficulty level previous to patch 2.0.3 could no longer enter instances.
* Fixed a bug that was causing multiple LUA errors in the German and French battlegrounds.

Botond
Én nem találtam semmi leírást,hogy mi van benne,szal ha van vkinek közzé tehetné.
BEAST
hat te meg elsz? 😮

2.0.4-es patchben csak bug fixek vannak?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Minden chatnek van egy száma pl. <1. General> vagy <2. Trade> stb. és csak annyi, hogy beírod a számot az elé egy / jelet és utána a szöveget pl.:
/2 szöveg

tomee14
tudom h láma kérdés de nem érdekel mer már kurvára idegesít. hogy lehet generalba tradebe meg ienekbe irni? pls help

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Botond
ide*
Botond
A vinyódról nem tudsz képet beszúrni ide,töltsd fel elõbb a netre,mondjuk de az SGre.
Ez
de este úgyis ott vagy velünk 😛
srácok linkeljetek már lécci, az uj patchez igazított addon pakkot. lécci

Fenrir
Hát igen, a szerverpark nem fejlõdik olyan ütemben ahogyan telnek meg a szerverek, meg persze a netszolgáltatújuk sem valami hûdejó, jah és azt kifelejtettem, hogy õk franciák akik még életükben nem csináltak jó dolgot, gondolok itt a Maginot-vonalra pl 😛

A halál csupán a kezdet...

MrStokes
Hehe, ahhoz azert joval tobb kell ennel.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Akkor lehet e\er olyan szarok a szerverek mar hetek ota? <#szomoru1><#buck>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Utoljara? <#eplus2>

BEAST
<#eljen>

Davidus
a peccs óta vannak npck akik arrol beszélnek hogy északon volt valami robbanás

V9ykn8_TZL0