World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
lies! ott leszel álruhában ne ismerjünk fel.

๏̯͡๏﴿

BEAST
en nem 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
ki nem?:d

๏̯͡๏﴿

ah keverem a neveket na este van 😛

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lynx_TWL
gtfo:d

๏̯͡๏﴿

[HUN]Crassus
Mas: Ki jon funolni CD Galaxis-hoz hetfo ejszaka?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Na az ilyen "MINDEN NEED" gyerekektol maszom a falra.....

Laky
mage, de hogy minek azt nem tudom 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

[HUN]Crassus
Ha megfigyelted 4-5 fos kemeny forumhuszar mag egyeruen nem birja megallni,hogy ne szoljon be naponta legalabb 3x4x....tok mindegy mit irsz be elobb-utobb ugysem birjak ki es beszolnak.

En es a nagy tobbseg szivesen olvas akarmilyen erdekesseget,kalandot,szivast,poent ami a wow-on belul tortenik veled vagy massal azzal meg,hogy van ez a par fos taplobrigad ne is torodj!
Dogoljon meg az osszes ott ahol van!

Lol és hunter vitte ^^

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Syron
de kiakadtál, mi van egyesekkel? 😄
nem követelek ignore funkciót nekem nem kell, nem is vártam semmi különleges extra hiper reakciót, de akkor is beszarás egyesek miket mûvelnek 😄

PiszkosFred
Sorry, majdir. Megtenned azt, hogy elmondod, a magamfajta ketszamjegyu iqval rendelkezo idiotanak, hogy megis mit kellett volna erre reagalni?

- "Huuuu ocsem, kiraly vagy hogy eloben lattal ilyet!!! Adsz autogrammot? Felvehetnel msnre is, megtiszteltetes lenne ilyen hires ember partnerlistajan szerepelni"
- "Oh, te szerencsetlen peches ember, remelem nem akadtal ki nagyon ezen a gaztetten! A lelkisegely szama: 06 90 WOW-CHEATER-99"
- "Nemtudom mit szivtal, de jo anyag lehetett?"
- "Ez felhaborito, azonnal hivd a rendorseget es jelentsd fel! Sot, menj az ombudsmanhoz egyenesen! Ha o nem foglalkozik az uggyel, szervezz tuntetest a Kossuth terre "Le a pirosan suhano csiterekkel" megnevezessel... Lehetoleg meg februari bajnoki rajt elott"
- Egyeb otleted?

Ez egy forum, es nem egy blog. Mas a funkcioja. Ha nem tetszik, koveteld te is az adminoktol az ignore funkciot. Erre megy ki az egesz jatek, csak meg nem allt ossze a kep neked /cheers

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Syron
tökmind1... röhej h senki sem bírja ki itt h ne szóljon be a másiknak.. <#idiota>

PiszkosFred
Piros es elsuhan? Az Superman. Piros es elfut a bamba ellenfel elott? Na az a hax/cheat. Ne keverjuk a szezont a fazonnal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Syron
aztaqrva, csítert láttam élõben de durva volt...
bg elkezdõdik épphogy elindulunk bázisról, erre vmi piros elsuhan, mindnenki wtf? 😄
zászló eltûnt 1-0, utána a következõ és kb 20 sec-es bg lett belõle

Syron
cuki 😄

lol most esett karazhan alatti pinceben 😄

robotnyk
bs ironforgeban épp most tesz rendet kruul 😄
BEAST
ez nem vicc Dav , tenyleg kirakunk ha megveszed -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus

V9ykn8_TZL0

hát ez vicc , pass beir , Connectel fél oraig majd v azt irja ki h Login server down v azt h unable to connect , kilépek belépek eljáccom ezt 10 szer és akkor nagy nehzen beenged , de most is akatt a játék , mondom reloggolok 1et erer meg bas*ik visszaengedni

BEAST
...

retardáltak. sok a wow függõ... meg az anyjukat tiltsák le...

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

Mighty
En mar holnap este megyek satorozni a "muveleti teruletre".

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

TDC Geronimo
Hát Neptulon jól befût Blizznek majd még vasárnap. A servercrash garantált 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kicsirigo
Persze, már szervezzük is a tüntetést hétfõre a parlament elé.
Kapják be. <#eplus2>

And5
Ez most komoly ?

Syron
WTF? > Login Server Down... iet se láttam még

Laky
oops, sry, elnéztem 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Jol elbeszelgetek magammal, megoldodott a problema, mert elkezdte tolteni a patch-et, a wow shortcut-ot kiraktam a desktop-ra, jobb clik - properties - run as different user es igy megy.

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

nekem most 57% 1/2 óra után, de 16% nál megált újra kellett indítani.
Persze, megint nalunk van a hiba... Tenyleg csak retardaltak dolgoznak a blizznel?

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=93929715&sid=1

picket
Sokáig tölti. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy sokat is tölt.

&#3237;_&#3237;

Lencso
Hát ez az. 😞

A dzsungelben minden ehető. Te is.

TiMoN
igen a piciket... de le is jött mindig a downloader... de most nemtoom mit akar törlteni ennyi ideig

-TiMoN-

Guest
AB =/= AV
TiMoN
18% nál megállt...

-TiMoN-

Mighty
Pici patcheket mindig is a jatek toltotte le.

TiMoN
mért a wow belsõ letöltöje tölti a patch-t? lassan megy a % ...

-TiMoN-

Laky

* Fixed a bug where flags in Arathi Basin could be captured at extremely long distances.

Mighty
A csaladugyi miniszterium szerint tul sok lett a wow fuggo. Ezert kotelezte az osszes mo-i net szolgaltato, hogy szombaton 13 ora es 19 ora kozott blokkolja a blizard ip-k fele iranyulo forgalmat.

De az is lehet, hogy nem mukodik az authorizacio....

mi van most ??? beirom a pass t de nem csinal semmit nemtok belépni se

Botond
És új ikon van a world map gombon a minimap mellett!!!4
Most milyen patchet tolt a jatek vajon?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Az account management oldalon meg be tudok lepni, meg is valtoztattam a jelszavam, de igy se enged be.

Lencso
Akkor ezekszerin azt nem javították, hogy AV-n ne lehessen 5Yardnál távolbbról tekerni a zászlót?
Tegnap kicsit elkerekedtek a szemeim, mikor aztlátom, hogy tekerik a zászlót, de nem áll melette senki.

A dzsungelben minden ehető. Te is.

"Unable to validate game version" ez meg mi a tokom? Nem enged be a game, se a beta se a sima.

World of Warcraft Client Patch 2.0.4 (01/12/2007)

* Fixed a bug where flags in Arathi Basin could be captured at extremely long distances.
* Fixed a bug where players who had set dungeons to Heroic difficulty level previous to patch 2.0.3 could no longer enter instances.
* Fixed a bug that was causing multiple LUA errors in the German and French battlegrounds.

Botond
Én nem találtam semmi leírást,hogy mi van benne,szal ha van vkinek közzé tehetné.
BEAST
hat te meg elsz? 😮