World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen nekem is a barátom..... akármilyen screenshotot küldtök be, mindannyiótoknak agyon van addolva a játék, nem értem mér nem lehet egy linket beírni....

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

Syron
http://wow.curse-gaming.com/en/

Mi nem. De õ tudna.

Jó reggelt mindenkinek!
Kéne egy kis segítség. Tudnátok mondani egy olyan oldalt ahol viszonylag sok wow-addon található - és letülthetõ?
elõre is köszi

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt

Joe004
Annyi quest van BC ben és olyan jó jutalmakkal , hogy eszedbe se fog jutni XP-t farmolni.... + insták + repu....

elég a kisebb is... feltöltés oldalon nem szerencsés 64K alá menni, letöltést meg nem tudnak olyan keveset hozzád vágni hogy ne legyen elég... szóval az 512/96 teljesen jó

noob, nincs a készletben lord alexander battle axe
<#zavart1>

TDC Geronimo
Hát én is táraztam nade nem ennyit

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Na még megy, most kell nézegetni :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

The Garrett
a guildunkben is van aki igy várja BC -t 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
sokkal jobban megéri instázni / questelni. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Tényleg azon már gondolkodott valaki, hogy BCben 4 melee +1 gyógyító karazhan pincéjébe xpzen. 60as partynak ??-es mobok mennyi xp fognak dobni BCben?😊) Szerintem jó és gyors xp a party összes tagjának sõt az 1ik pincében bõven van UD mob(amelyikben a kút van).

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Kép nem jön be már nekem, de én is ugy emlékszem, hogy hunter vitte. Legalábbis az emlékeim szerint 1 denevér petje is volt vagy valami szárnyas állat. BOE cucc meg AHban mindig jól mehet, fõleg majd most BCben. Gondolom a pénzért vitte amit majd AHban kap érte.

Ez az az oldal,ami minimum 1 hétig le lesz rohadva <#eplus2>

Davidus

V9ykn8_TZL0

Fenrir
Azokkal rögtön kell foglalkozni amint megjelentek. 2 jön egyszerre mindig, 1 dd warrior és 1 druida vagy offtank felveszi õket, a kaszterek meg huntárdok szétnuke-olják õket. Múltkor olyan gyorsan vertük le Thekalt a 2-es fázisban, hogy még thunder clap-elni sem volt ideje, volt dps dögivel 😛

A halál csupán a kezdet...

Mikor már egyszer meghalt a rugó meg a pap cimborájával együtt szörnyetegileg is lement 42% ig de akkorra már annyi tigrist idézett hogy sem L fearelni sem agyonütni nem volt idõ õket .
reménykedjünk :-) én is tudnám díjazni, ha nem omolna össze az egész katyvasz
BC béta kliensel játszok live szerveren. 2.0.4re is ezt patcheltem fel. Szerintem simán lehet vele játszani majd BCben. Gondolod 1 poráb megér, hogy béta klienst letöltöd , realmlist.wtf file-t átírod a live szerver adataira és ezzel probálsz meg BCbe belépni majd.

egy arc raktarkeszlete bloodelf pally felhuzashoz. 😄

Smithwarden
Sztem be.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fenrir
Thekal melyik fázisban ment le 42%-ig?

Botond
Ma este 7kor Neptulonon 2 oldalú hardwer teszt. Egyrészt felsorakozik ally vs horda és meglátjuk bír e ilyesmit a szerver, másrészt lehet majd vagánykodni, hogy 1000en castolnak és az én gépem 3,5 fpst tol ki,nem csak 0,7et. ^.^
Hali, nem tudja valaki hol lehet holnapután BC Collectors Editiont kapni?
Sziasztok, nemsokára(végre) lejár a hûségidõ az internetszolgáltatónál, és nagyon agyalok hogy mit lenne érdemes vállalni, az ár ami nagyon nem mindegy, azt szeretném kérdezni hogy egy 512/96- os net elég e a WoW nak,vagy inkább a lényegesen drágább 1024/128-ast válasszam?
köszi<#wink>
Köszi a segítséget ebéd után ismét nekiugrunk.
Fenrir
Mando kemény, de nem lehetetlen ofc. Kb 4 vagy 5x lehet feltámadni a spiritek által, utána kezd el dingelni. Nálunk mindig a raidleader döntött, hogy ki támadhat fel, persze healernek/tanknak prior volt. Mando raptorját az offtank plusz 1 dd warrior vagy 1 dd warrior plusz 1 druidamaci simán elviszi. Azért kell oda 2 ember mert sundereket tesz rád és egy idõ után kellemetlenül nagyot crittelhet. Mandora simán elég az mt, ha kichargeol akkor egy dd vagy druidamaci gyorsan felveszi és visszaviszi az mt-hez. Ha az mt-t jelöli ki akinek meg kell ilyenkor állnia vagy meghal akkor a helyzet ugyanez, dd vagy druida tankol addig. Amúgy meg szépen nyugodtan kell ütni, egy idõ után elfárad, nah persze ha nem lessz elõbb oom a healereknél 😊

Tatyla
nekem a céghez + poszter...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Köszönöm<#vigyor2>
antgecc
wiki

jobb felül a bossok listája és a taktik hozzájuk

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

szerinted be fogsz tudni lépni január 16-án? :-P
Jó reggelit mindenki!
Tapasztalt játékosok segítségét kérném olyanokét akik még/vagy emléxenek ZG elejére.Tegnap istentudja mennyi idõ után végre raideltünk megint a papjaink is visszatallenteltek Holyra. A Venoxis,Mar'li simán a Jeklik egy tömeghalállal lemet, és itt a vége fuss el véle a Thekal 42%-ig a Mandokir meg szinte meg sem sérült.Amiket utána összeolvastam hogy hol miként kell tankolni ill melyiket mi módon eliminálni pont gymásnak ellentmondanak.Valahol azt irják hogy a a spiritek feltámasztását nem szabad L fogadni valahol azt hogy nyugodtan attól nem dingel.
Amennyiben valaki tudna oylan oldalt avgy leirná nekem a helyes vagy álltaluk használt és sikeres taktikát nagyon megköszönném.
Elõre is köszi és mielött belémlenne kötve bocs a bõ léét..
BEAST
nekem hazhoz hozzak <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Smithwarden
Nekem ismeros megveszi a BC-t ejfel utan, de csak 1 nap mulva er ide a dvd.

Tudtok-e olyan helyet ahonnan a BC vegleges file-jait le lehet huzni?

(hogy 16.-an mar csak a bediktalt koddal be tudjak lepni)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

MrStokes
Mondjuk ha eddig csak kicsit is figyelted, Fred pont nem kozejuk tartozik. Lehet hogy csak rossz kedve van. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lynx_TWL
lies! ott leszel álruhában ne ismerjünk fel.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
en nem 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
ki nem?:d

ah keverem a neveket na este van 😛

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lynx_TWL
gtfo:d

[HUN]Crassus
Mas: Ki jon funolni CD Galaxis-hoz hetfo ejszaka?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Na az ilyen "MINDEN NEED" gyerekektol maszom a falra.....

Laky
mage, de hogy minek azt nem tudom 😞

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

[HUN]Crassus
Ha megfigyelted 4-5 fos kemeny forumhuszar mag egyeruen nem birja megallni,hogy ne szoljon be naponta legalabb 3x4x....tok mindegy mit irsz be elobb-utobb ugysem birjak ki es beszolnak.

En es a nagy tobbseg szivesen olvas akarmilyen erdekesseget,kalandot,szivast,poent ami a wow-on belul tortenik veled vagy massal azzal meg,hogy van ez a par fos taplobrigad ne is torodj!
Dogoljon meg az osszes ott ahol van!

Lol és hunter vitte ^^

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Syron
de kiakadtál, mi van egyesekkel? 😄
nem követelek ignore funkciót nekem nem kell, nem is vártam semmi különleges extra hiper reakciót, de akkor is beszarás egyesek miket mûvelnek 😄

PiszkosFred
Sorry, majdir. Megtenned azt, hogy elmondod, a magamfajta ketszamjegyu iqval rendelkezo idiotanak, hogy megis mit kellett volna erre reagalni?

- "Huuuu ocsem, kiraly vagy hogy eloben lattal ilyet!!! Adsz autogrammot? Felvehetnel msnre is, megtiszteltetes lenne ilyen hires ember partnerlistajan szerepelni"
- "Oh, te szerencsetlen peches ember, remelem nem akadtal ki nagyon ezen a gaztetten! A lelkisegely szama: 06 90 WOW-CHEATER-99"
- "Nemtudom mit szivtal, de jo anyag lehetett?"
- "Ez felhaborito, azonnal hivd a rendorseget es jelentsd fel! Sot, menj az ombudsmanhoz egyenesen! Ha o nem foglalkozik az uggyel, szervezz tuntetest a Kossuth terre "Le a pirosan suhano csiterekkel" megnevezessel... Lehetoleg meg februari bajnoki rajt elott"
- Egyeb otleted?

Ez egy forum, es nem egy blog. Mas a funkcioja. Ha nem tetszik, koveteld te is az adminoktol az ignore funkciot. Erre megy ki az egesz jatek, csak meg nem allt ossze a kep neked /cheers

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Syron
tökmind1... röhej h senki sem bírja ki itt h ne szóljon be a másiknak.. <#idiota>

PiszkosFred
Piros es elsuhan? Az Superman. Piros es elfut a bamba ellenfel elott? Na az a hax/cheat. Ne keverjuk a szezont a fazonnal.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Syron
aztaqrva, csítert láttam élõben de durva volt...
bg elkezdõdik épphogy elindulunk bázisról, erre vmi piros elsuhan, mindnenki wtf? 😄
zászló eltûnt 1-0, utána a következõ és kb 20 sec-es bg lett belõle