World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabee1987
Hali, lenne egy kérdésem.

Valaki tudja esetleg hogy honnan tudnám letölteni az RDX addon 6-os verzióját? mer fizetni azér egy addonér sztem tulzás viszont mióta kijött a 2.0 interface patch nem mûxik csak az rdx.cid-es verzió az meg nemtudja mindazt amit a 6-os verzio, szal ha vki tud esetleg egy linket vagy megvan vkinek ez az addon nagyon örülnék ha írna egy mailt nekem😊 az e-mail címem: [email protected]

http://ctprofiles.net/4385385

Count Adyn
😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Emlekszem amikor a rugojaval 2 perc alatt ugy tudta lenyomni az afk karakterem hogy 2x vanishelt 2x blindolt + sprint (ami a legerthetetlenebb). 😄

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

TDC Geronimo
ááá õ a nagy pavi altja nem? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Laky
puncinrugo-val is találkoztam már :C

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

The Garrett
csontospunci a jó öreg PAVI mester altja 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

bs horda oldalon van egy csontospunci, lehet hogy rokonok? o_X

anti hero

Botond
Harcipunci az IQról szónokol,ez a pwn pwn pwn.
TDC Geronimo
Sõt romeo és julia is -.-

http://www.alienware.co.uk/Product_Pages/notebook_all_gaming.aspx

Hello!

tudna nekem valaki ajánlani egy olyan laptop konfigurációt amin jól fut a WOW+kiegészítõ?ha tudtok be is linkelhetitek, legalább megnézhetem az árát egybõl!

köszi!
hello!
Guest
Kesztyûenchant, palatalent, meg majd lvl64-en palaaura.
Sziasztok!
Van valami a répán meg a mithril spurson kívül ami gyorsít a mount speeden?
The Garrett
igen kharazan, de az csak 1 event, lesznek más bossok is.

Davidus
Karazhanban az operaterem. lesz piroska és a farkas is^^

V9ykn8_TZL0

Valóban lessz egy olyan insta ahol az OZ a nagy varázsló szereplõi lesznek a bossok?
Count Adyn
😄SAD twy<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én ahogy módom lesz rá megyek instákba, de ha az nem jön össze akkor inkább grind, minthogy a mobok respawját várjam a másik 10 játékossal együtt...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

The Garrett

😄😄😄😄😄 ezen nagyot rohogtem most :o

nem lesz külön mountja.

Egy alap keret történet biztos van ha nem is Shakespeare-i fordulatokkal majd kedden kiderül meló után😊
Arra leszek kiváncsi majd hogy a repülõ mount a paladin számára szintén akkora orália lessz e mint az epic ló.Nem is a nehézsége hanem olyan tárgyak megszerzése amik vagy iszonyatritkán hajnali háromkor 45 fokos megvilágitásba esnek vagy iszonyat pénzért AH-bn egy gombnyomásra beszerezhetõk.
Minden esetre egy idõre meg lessz oldva hogy ne ezen akiba.. AV-AB-WSG-n üljön az ember fia naphoszat és számolgassa hogy mennyi honor kell még.
Lynx_TWL
csirkebaszó:c

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Davidus
megyek is-.-

V9ykn8_TZL0

Ja és menj el északra a nagy hegy lábához ahol 1 barlagba lakik Ödön aki rettegésbe tartja a baromfiudvarom, de ha elhozod a fejét a tyúkok megint jól tojnak és kapsz x aranyat...

azt irtak keszulnek ra es szamitasba vettek hogy mindenki egyszerre ra fog zuhanni😊 meglatjuk mennyire lett sikeres a keszules😊

Davidus
jó akkor menj és ölj le 23ezer corrupted outland gnomeot:p

V9ykn8_TZL0

Fenrir
Rendelt valaki a Pcdome-on keresztül?

A halál csupán a kezdet...

A küldik 90 %nak semmi története sincs.
pld: ölj meg x db ezt/azt, hozz nekem x db tollak,fogat,körmöt,stb és ha a környékben az össze mobból hoztál belsõséget akkor menjél az ismerõsömhöz Julcsihoz a hegy lábához mert neki is kell mindenféle és majd õ is ad legalább 5 hasonlóan magas történettel rendelkezõ küldit...

Davidus
vagy megse?xD

V9ykn8_TZL0

TVelvet
jaj! jaj!😄 gimme szám bécé!
Tatyla
huu tényleg 😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

shaime01
kattintsatok a kékre és megtudjátok.. 😛

Sephi
NEED

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TDC Geronimo
Azt még õ se tudja -.-

Lynx_TWL
legendary loot

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

capaszabi
MIRE? Human rakodómunkás? ^^

Tatyla
az udvarbol itélve én is bálás szemétre gondolok...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TDC Geronimo
Háztartási hulladékot...biztos hozza Magyarországra a rohatt! :d

Davidus
dehogynem-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Mégse lesz reroll? 😮

igaz

Davidus

V9ykn8_TZL0

Hali! Meg tudjátok mondani, hogy igaz-e az, hogy normalizálták a peteket, és hogy ezután mindegy, hogy Broken Tooth-ja van az embernek vagy esetleg egy eddig szerényebb képességekkel rendelkezõ macskája? Ugyanaz lesz mindkettõnek a sebessége, dps-e, armorja, healt-je?
PiszkosFred
Ne hidd. Akkorra fog odaerni a sok reroll be/dra, azok, akik elobb megneztek az uj teruleteket, majd csak utana kezdtek bele a be/dra twinkbe ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
enis elinteztem magamnak a szintezést bc ben:
kb februarban tudok nekikezdeni irl dolgok miatt, és akkor már full ures lesz az osszes zona 😛

Davidus
hát nem tudom. én félrerakom a körzõt meg a vonalzót és szépen végigviszem a történetet 60-70ig😛 kb leszarom hogy közben mennyi arany jön be vgay hogy nem én leszek az elsõ lvl70

V9ykn8_TZL0

Én 70ig elvittem teszt szerveren csak küldikkel és nekem nem nagyon sikerült olyan küldi cuccot szerezni amire lecseréltem volna a cuccom. Valamint reput ugy is kell farmolnod és van aki ugy tervezi, hogy xpgrind-be repugrind is legyen egybe és ne kelljen 70 után öldösni a mobokat. Küldizni meg nem fogsz tudni, mert nem lesz annyi mob + ha 70en kezded a küldiket akkor xpért pénzt kapsz ami dupla pénzt jelent.6k gold a repülõ hátas és valahogy a pénzt meg kell rá keresni.(kivétel akinek van már annyi vagy több)😊
Nem 1 olyan küldi volt ami 2 embernek is 1 óráig tartott majdnem olyan rossz %ban dobták a mobok a cuccot + volt kb 10 mob összesen... gondolj bele ha több 100 lesznek és nem 2 ember akkor a mobra várás közben majd egymást gankelik nem küldizgetnek.
Valamit BCben arra is volt idõm, hogy leteszteljem 60on mennyi xpt tudok csinálni grindel és rested bonusz nélkül kb 5 óra alatt grindel is meglépem a szintet.

instázni igen, de küldizni max 70 után szerintem.

köszi

Merenal - Night Elf Druid @ Ravenholdt