World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
Mindennapos sajna 😄

bowden
Olyankor mi van ha július óta nem fizettem a játékot, egy pár napja meg akartam nézni(meg talán befizetni is) az accomat a signup.worldofwarcraft.com oldalon. Erre azt írja hogy Sorry, you entered an invalid username or password. Please try again. Biztos h jót írtam már vagy 20x próbáltam több napon keresztül. Próbáltam account name retrival-t is azt írja h nincs ilyen acc ami megegyezik ezzel a címmel. Létezik olyan h elveszett az accom?

robotnyk
- van valakinek vhol 2.05-ös patch? 2.65Mb-ot ír ki rá, de negyed órája nem jön semmi...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Botond
Odaküldtem Igort és Szergejt. Meg fogod ismerni õket. Hacsak nem mindennapos nálad, hogy rádlõnek. -.-
Oldern the 1st
Na, ki jön Mammut II-576 hoz éjfélre? 😄
Én ott leszek 😄

Wops Bocs bodesz nem láttam Válasz 'capaszabi' üzenetére (#99302) 😛 soryy.......
[HUN]Crassus
ARATHOROn Unable 2 connect van😛😊 MÁR MOST b+?😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

huh nem olyan vicces a lényeg benne volt tényleg házat épitetünk de ha ugy jobban hangszik akkor megbiztunk egy kivitelezõ céget hogy épitse fel nekünk addig meg nem igazán volt rá idõm hogy wowzak mert minden nap kimentünk mek meg tavaly vizsgáztam :S de látom ................................
bodesz
valaki nagyon humoros...szörnyek.kiváncsi vok milyen gyerekkorod volt/van...

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

áhh annyira nem vészes simán csak a házat épitetük és ablak meg áram nélkül netezni kicsit gázos let volna megoldani....................
capaszabi
sztem az hogy faterod kizárt a kecóból miután rájött hogy lenyultad a kártyáját... <#taps>

lol nem neked akart menni hanem magamank írtam 😄

lol nem neked akart menni hanem magamank írtam 😄

Hehe kösz az öszinte választ nem saját magam miat hagytam abba fogalmazzunk ugy net nélkül nehéz let volna.
jóhogy tudsz írni...

Szerintem meg ne kezd el megint ha abba hagytad annó!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TBC forgatókönyv

Mire nem készültek még fel?!!!
shamma, Ud rogue vagy ud priest.

nincs rajta pénz ;>

Hello mindenkinek elég régen wowztam már ultojára kisebb gondok miatt kb 1.5 méve :S és most gondoltam vége a sulinak a munka melett meg van egy kis idõm megint elkezdek. Szóval gondoltam human palára amit régen játszottam de abba nem lenne nagyon semmi ujdonság :S szóval inkább be pala vagy hunter és arra lennék kiváncsi hogy mi a véleményetek errõl mert elég rég volt mikor utoljár játszottan:
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-paladin/talents.html?055231004000000000000000000000000000000000520305102033105301151
csak kiváncsi vagyok hogy jól gondolkodoke még ez igy egy pvp based palához jó ?

A válaszokat meg segitséget elõre is köszi.😊
Hát ez annyira szar, hogy már jó XD
bodesz
lenne 1problémám a kártyás feltöltéssel.1szerûen nemfogadja el pedig visa és elkéne fogadnia :S a számok domborúak rajta meg minden fullos 😄.milehet a para?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

The Garrett
XDDDDDDDDDDDDDD 😄D😄:

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Davidus
ja jó csak annyira szar vicc hogy késõn esett le:p

V9ykn8_TZL0

Davidus
csak én nem értem?-.-

V9ykn8_TZL0

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
senki sem lehet tokeletes <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
you are NOT prepared!

Teleport sw,if,tb,ogri lvl 20,portál lvl 40
darna,under lvl 30/50

BEAST
omg telleg! ma meg boltba is kell mennem!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nah nincs szamomra megfelelo ember itt?😞

denem

The Garrett
Erre még illidan se mondhatná hogy You are not prepared!:

igen olyan embert keresek, vanitt olyan?😄 fontos lenne, lehetoleg meg 1 oran belul megkene vele beszelnem a dolgokat..😄

Hmm,egy kellemes nõi hang fogad az intróban a Német verzióban.Azthiszem az Angolban férfi hang van nemde?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

The Garrett
ahhh 😊))

PiszkosFred
CE-t csak az kaphat a CDGtol, aki anno elorendelte a jatekot. Most o egy olyan embert keres, aki elorendelte a jatekot, de nem kell neki CE, igy megadna neki a szamlaszamot, amivel o is tudna venni CE-t hajnalban. Ha jol ertettem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
neharagudj de ebbol 1 szot se ertek. 😄

Valaki pls, gyorsan😄 segitsen rajtam😊)

The Garrett
igen, ezért nem vártam meg a kövi duelt 😄DDDD

Sziasztok, gyorsan kene nekem 1 olyan ember, aki meg anno elorendelte a wowbc-t, es akkor ilyen nyakpantot a cdgalaxistol..mert CE-t akarok venni,escsak akkor kapok CE-t, hogyha megadja valaki a kapott számla számát amit anno kapot😄 pls nagyon kene😞 de csak akkor adja oda az illeto, hogyha o nem CE-t akar venni😄 nagyon fontos lenne, es surgos, ugyhogy ha van ilyen irjon legyszives😄

Fenrir
Recklesness 30 perc cd 😛

A halál csupán a kezdet...

Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!Sikerült😊
Gyerünk wow-ozni<#vigyor2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

The Garrett
ja telleg 1x viszont durvan elvert egy Warr:
eltolt enrage nél deathwisht + reklessness -t, + resistelte a fight legelején a cicastunt + a macichargeot is a kozepe fele. aztan amikor 100 hp-n volt benyomta a lifegivinget és még igyis 35 hp ja maradt mikoris Õ nyert.

(😄DDDDDD)

Miutan megkértem hogy duelezzunk még1-t, aztmondta megvárja a CD ket, és majd utánna.

The Garrett
Melee classok ellen en se szoktam rootolni, max nagyon kivételes esetekben. Eddig kb 1x kellett kijonnom warrior / rogue ellen maciban magamratenni 1 hotot, az esetek 99% ban elég volt a maciheal ( frenzied reg.), vagy még az se kellett.

ha a valami ertelmesebb rogue ellen játszok pl, akkor kb 1000 hp ig leut mire valami mák folytán kijövök a folyamatos stun / blind stb bõl, és csak akkor élem tul ha sikerül travelformmal arrebbfutni es healelni 1-t.

Warriornak akkor van általában esélye ha nem marad ott korulottem folyamatosan, hanem kitáncol minden utés után, de nem megy kijjebb mint a charge minimum range.
a legtöbb warr. bambán megáll/ugral korulottem mintha az szamitana, és csapkod, mikozbe nem veszi észre hogy a saját hpja 2x ugy fogy mint az enyem... 😊

</theorycraft>

PiszkosFred
1. Ez egy MMO, havidijas fajtabol. Havidij alatt ertjuk azt, amiert havonta dijat kell fizetni.
2. A WoW kapcsan ezerszer le lett irva, hogy az account krealashoz mi kell. Sajnos ez a te figyelmetlenseged, hogy nem jartal utana korultekintobben.
3. Annyit megprobalhatsz, hogy fake kartyaszamot adsz meg, es elvezed az ingyen honapot, de akar igy, akar ugy, meg kell venned egy GC-t, vagy keritened kell egy dombornyomott kartyat (esetleg nem dombornyomott CC helyett par erste-s kartya is megfelel - de szinten jarj utana ezeknek, ezuttal korultekitobben)
4. Miert lenne gaz? Ez igy mukodik ide s tova 2 eve...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

The Garrett
hat en osszesen 4 itemet fogok lecserelni 70ig 😄

[HUN]Crassus
Hát ha egy Armsos-t rootolgat akkor már ott el is baszta😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
És holnap az elsõ zöld q rewardra le is cserélik, mint azt már fél éve megjósolták <#idiota>

&#3237;_&#3237;