World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/bc-paladin/talents.html?055231004000000000000000000000000000000000520305102033105301151
csak kiváncsi vagyok hogy jól gondolkodoke még ez igy egy pvp based palához jó ?
A válaszokat meg segitséget elõre is köszi.😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
darna,under lvl 30/50
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
★ 汤姆 李
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gyerünk wow-ozni<#vigyor2>#vigyor2>
★ 汤姆 李
eltolt enrage nél deathwisht + reklessness -t, + resistelte a fight legelején a cicastunt + a macichargeot is a kozepe fele. aztan amikor 100 hp-n volt benyomta a lifegivinget és még igyis 35 hp ja maradt mikoris Õ nyert.
(😄DDDDDD)
Miutan megkértem hogy duelezzunk még1-t, aztmondta megvárja a CD ket, és majd utánna.
ha a valami ertelmesebb rogue ellen játszok pl, akkor kb 1000 hp ig leut mire valami mák folytán kijövök a folyamatos stun / blind stb bõl, és csak akkor élem tul ha sikerül travelformmal arrebbfutni es healelni 1-t.
Warriornak akkor van általában esélye ha nem marad ott korulottem folyamatosan, hanem kitáncol minden utés után, de nem megy kijjebb mint a charge minimum range.
a legtöbb warr. bambán megáll/ugral korulottem mintha az szamitana, és csapkod, mikozbe nem veszi észre hogy a saját hpja 2x ugy fogy mint az enyem... 😊
</theorycraft>
2. A WoW kapcsan ezerszer le lett irva, hogy az account krealashoz mi kell. Sajnos ez a te figyelmetlenseged, hogy nem jartal utana korultekintobben.
3. Annyit megprobalhatsz, hogy fake kartyaszamot adsz meg, es elvezed az ingyen honapot, de akar igy, akar ugy, meg kell venned egy GC-t, vagy keritened kell egy dombornyomott kartyat (esetleg nem dombornyomott CC helyett par erste-s kartya is megfelel - de szinten jarj utana ezeknek, ezuttal korultekitobben)
4. Miert lenne gaz? Ez igy mukodik ide s tova 2 eve...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"