World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fonok.Ki az a corporation?
ಥ_ಥ
MadWolf#11626
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Volt valakinek telepitési problémája BC-vel?
Mikor a 2. cd-t kéri megfagy az egész és nem lehet tovább telepiteni 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
๏̯͡๏﴿
A halál csupán a kezdet...
imént értem haza CD Galaxisból, én kábé öt percet vártam, és megkaptam a magam BC-jét...
érdekes, hogy egyesek nem tudnak pár órát várni, hanem nekik AZONNAL kell...
már egy ideje kiderült, hogy lesz elég BC, jut mindenkinek, nem csak elõrendelõknek.
totál felesleges volt órákat ott szenvedni.
tiszta heripotter effektus.
no comment...
Pingwin powa... ...és 13 forint a kifle... -------
Én megkaptam úgy 10.-knek, fél egykor már játszottam 😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
๏̯͡๏﴿
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
lvl3-as palák elõreláthatólag lvl60ig nem alszanak én viszont igen, jo éjt😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
elég is volt a diavetítésbõl 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
csinalom a képeket
Na mind1 kibírta a server és most megjött horda szal nagy fight van és egyelõre megy server mindenféle lag és probléma nélkül \o/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szep ez a outland 😄 Eppen arrol beszelgettunk hogy mennyi marha all a masik oldalon es nezi ahogy csak eggyesek mehetnek be 😄D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most jöttem a CDGalaxis elõl 11.30-kor már majdnem a körutig állt a sor 😄 Ugíhogy inkább nem álltam sorba!
Majd hajnalba lemegyek a saját példányokért 😄
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx