World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegye fel a kezét, aki paksról játszik! ezek közül tegye fel a másik kezét az, akinek van bc-je.

köszönöm

nem mindenki "világvárosban" él ám, ahol minden bokorban wow-oznak.

de bocs, ha csak én vagyok az egyetlen remete...
The Garrett
ha mutatsz 1 embert aki mar ma zoldre cserelte a naxx epixxet leszoplak. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Ma összesen 2 órát játszottam,szal BC indítás után 55 perccel TuF kuka. Elsõ 2 instát kivégeztük.
Botond
Hát én az elsõ instában lecseréltem TuFot,és sokan zöldre cserélték a pepixeket,szal nem tom melyik okos mondta,hogy jó lesz az sokáig,de get a clue or buy one. -.-
kisfigi
Ez rohadt jó(l néz ki,mert sz.rt sem értek a wow-hoz<#nyes>)

Destiny. The design is clearly ancient.

MrStokes
hmm fini lesz ez a kieg, ugy latom!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

http://www.thottbot.com/?i=55574
Jah bocs, most esett nekem 😛

The Garrett
account upgrade?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lehet lol kérdés de vajon miért nem tudom a két új faj egyikét sem kiválasztani? BC install megvolt, patch felrakás megvolt, játék indít, új karakter kezd oszt csak nézek mert a két új karit nem engedi kiválasztani?

Why????

\" örökké nem eshet.... \"

zero the hero
tudod egy csomó mindenkinek offline a server :S

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Melyik serveren érdemes horda oldalon lockot indítani?

ahelyett hogy elkérnék a telepítõt a szomszéd sanyitól

kisfigi
Hát én pont a BC megjelenése napján vettem meg a sima wow-ot <#hehe>
(kicsit le vok maradva)
De majd egyszer meglessz a BC is 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

kivéve azokat,akik rossz lemezeket kaptak,és lázasan kutatják a netet,hogy vhonnan letölhessék a fájlokat

robotnyk
kivéve a rendszeres world server downok ideje alatt 😊
scorpeeon
Hehe, nagyobb pangást vártam most h itt a BC 😊
Bár ha jobban belegondolok, érthetõ: pont a kiegészítõ megjelenése után nincs itt nagy élet mivel mindenki azt tolja és rá sem néz semmi másra 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zero the hero
van mostanság valami új angol pvp server ahol vannak magyarok?

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

PiszkosFred
Veszmegoldaskent szedd le netrol a BC klienst (kalozobol, vagy gamersloot.net forumaban ott a link). En utobbit szedtem le, es 2 perc alatt megvolt az instal, aztan elovettem a regi peccseket, bemasoltam a helyukre, peccseltem ujra, es kb 5 percnyi install es peccseles utan mar ment is a dolog. A CDket nem is tudom, benne vannak e egyaltalan a dobozban ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

bodesz
péntek du tól hétfõ reggelig xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

UltimateGamR
hát tudlak sajnálni <#alien2> én már gyilkolom a mobokat... és fedezem fel az új terület "szépségeit" <#alien>

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

olyan 50% körül minden esetben leállt a másolás. szuper, blizzard, köszönöm! (összesen 3 cd ill. dvd olvasóban teszteltem)
A 3 new pvp realm már most haldoklik.... 😄
ázz, a 4. cd nálam is behalt. odáig jutottam, hogy a tizedik próbálkozás után már a cd-t se ismeri fel egyik meghajtóm se :-(
MrStokes
Mit ertesz vege alatt? <#vigyor3>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

robotnyk
egy quest, egy world server down -.-
Sound
hé, valakinek van CE-je? Érdekelne, hogy jó a DVD? megéri kínlódni érte, és megszerezni, vagy suxx?!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Csak én nem tok új szerverekre karit csinálni?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Khabbas
Még mindig nem hozták ki... 😞
Vajon ötkor abbbahagyják a kiszállítást? :S

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

én elõrendelmte. holnapra jön bc-m gct meg mindig kaptam kivéve karácsonykor... de akkor az egész országban egy szááll nem volt.

check még1szer már átrakták a worldofraids szerverére a képeket, amúgy köszi😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Valakinek megvan a Hellfire Peninsula alliance quest helper kép?

Elvileg itt fent van http://www.worldofraids.com/forum/viewtopic.php?t=3311 de az imageshack link döglött.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

MrStokes
Foglalkozni nem foglalkozunk, de neha szoktak hirdetni emberkek, sztem nem tilos, csak ne spammeld a hirdetesed napi 5x a forumon.

HunnernesKonge
+kell egy Gamecard, vagy egy érvényes bankkártya szám a regisztrációkor(a bankkártyaszám lehet fake, ha Gamecardot fogsz használni...)
na ittvannak az általam késszitett nagy parti képek , gyenge nagy volt , csekoljátok le , aki meg nem volt ott az most bánnhatja <#wink><#crazya><#taps>

KATT MINDENKI !!!!!!

létrehozol egy accountot a www.wow-europe.com on a CD kulcsal amit kaptál, letöltöda patcheket, és után már kreálhatod is !

MrStokes
Ezen de jot rohogtem!! Thx. 😄

G4boca
nem tudom fogalkoztok e itt account eladással, szoval, kérdezem hogy lehet e itt hirdetni vagy van más topic erre? vagy nem is támogatjátok az ilyet a forumon?

pssszt<#lama><#idiota>

PiszkosFred
Keresd fel msn-en...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

az kérdésem lenne ha én megveszem az alap WoW-ot akko már feltelepités után rögtön létre tudok hozni magamnak karaktert?

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Mighty
Akkor miért nem írtál neki pm-et? <#nemtudom>

ps: csak nem szõrösödik a füt.... hónaljad? 😛

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Avenger légyszives irj rám pm et , nagyon fontos dologról akarok veled beszélni , köszi

Kriger
Helyzetjelentés a CD galaxisból: 15:45-kor semmiféle sor nem volt, percek alatt átvettem az elõrendelt BCket. Volt még SE is meg kissé áporodott levegõ 😊

PSAV
meg az új kezdõ zónák...

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

robotnyk
'csak' outland...
A tegnapi "rohamból" (lol) ítélve szerintem még legalább 400 példányuk lehet Westend MM-be de sose lehet tudni, én oda mennék elõször. De amúgy elég közel van onnan a CDGalaxis is szóval nem nagy gond átmenni.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

picket
A cd-t nem a Blizzard írja.

&#3237;_&#3237;

s0n1c
Nekem is van már egy példány, de kellene még egy pluszba, azért érdekel, hova lenne érdemes menni vételezni, mert nagyon nincs kedvem rohangálni meló után, inkább húznék haza installálni.
robotnyk
arathor down? :c