World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
ajaj nagy a baj..pedig meglett volna elsõ lvl64 a guildba 1-2 orán belül de hát enyi server down mellett nehéz😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

MrStokes
Mennyi idot toltottel a jatekkal nem kapcsolodo dolgokkal azota, hogy megvan a kieg? <#crazya><#hehe>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

raziel.
na azért, szerver down😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Sephi
62 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bodesz
van már vki lvl 61? 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

MrStokes
Es foleg arrol, hogy kit erdekel. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Inkább arról beszéljünk vajon hány ember van full Naxx cumókban.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Nagyon köcce a helpet !!! 😄

\" örökké nem eshet.... \"

kisfigi
ha tudnám segítenék <#nemtudom>

Destiny. The design is clearly ancient.

PiszkosFred
https://upgrade.wow-europe.com/

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Account upgrade-re miképp van lehetõség hogyha sem az elején sem pedig a végén nem választottam?

Vki?

PiszkosFred
Konyorgom, ennyi ido alatt mar leszedted volna torrentrol az egesz eu klienst, a maga 2gb-javal, es mar regen jatszanal ;] Megesik, sajnos hibas a cd, de probald feltalalni magad. Vagy vidd vissza, vagy keress egy embert pakson (hozzateszem, nem csak te vagy paksrol, ezt boritekolom), de a legegyszerubb tenyleg az, ha letoltod gyorsan. 9.900 Ftba a key kerul, a cdk mellekesek ;]

PiszkosFred
Ne mondj ilyet, mert keres egy idiotat aki tenyleg eldobta a naxxepixet valami limlom zoldert, aztan jol nezel ki 😄

tegye fel a kezét, aki paksról játszik! ezek közül tegye fel a másik kezét az, akinek van bc-je.

köszönöm

nem mindenki "világvárosban" él ám, ahol minden bokorban wow-oznak.

de bocs, ha csak én vagyok az egyetlen remete...
The Garrett
ha mutatsz 1 embert aki mar ma zoldre cserelte a naxx epixxet leszoplak. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Botond
Ma összesen 2 órát játszottam,szal BC indítás után 55 perccel TuF kuka. Elsõ 2 instát kivégeztük.
Botond
Hát én az elsõ instában lecseréltem TuFot,és sokan zöldre cserélték a pepixeket,szal nem tom melyik okos mondta,hogy jó lesz az sokáig,de get a clue or buy one. -.-
kisfigi
Ez rohadt jó(l néz ki,mert sz.rt sem értek a wow-hoz<#nyes>)

MrStokes
hmm fini lesz ez a kieg, ugy latom!

http://www.thottbot.com/?i=55574
Jah bocs, most esett nekem 😛

The Garrett
account upgrade?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lehet lol kérdés de vajon miért nem tudom a két új faj egyikét sem kiválasztani? BC install megvolt, patch felrakás megvolt, játék indít, új karakter kezd oszt csak nézek mert a két új karit nem engedi kiválasztani?

Why????

zero the hero
tudod egy csomó mindenkinek offline a server :S

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

Melyik serveren érdemes horda oldalon lockot indítani?

ahelyett hogy elkérnék a telepítõt a szomszéd sanyitól

kisfigi
Hát én pont a BC megjelenése napján vettem meg a sima wow-ot <#hehe>
(kicsit le vok maradva)
De majd egyszer meglessz a BC is 😄

kivéve azokat,akik rossz lemezeket kaptak,és lázasan kutatják a netet,hogy vhonnan letölhessék a fájlokat

robotnyk
kivéve a rendszeres world server downok ideje alatt 😊
scorpeeon
Hehe, nagyobb pangást vártam most h itt a BC 😊
Bár ha jobban belegondolok, érthetõ: pont a kiegészítõ megjelenése után nincs itt nagy élet mivel mindenki azt tolja és rá sem néz semmi másra 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

zero the hero
van mostanság valami új angol pvp server ahol vannak magyarok?

(\\(\\ (^_^) rpg & fps gamer (_(\")\")

PiszkosFred
Veszmegoldaskent szedd le netrol a BC klienst (kalozobol, vagy gamersloot.net forumaban ott a link). En utobbit szedtem le, es 2 perc alatt megvolt az instal, aztan elovettem a regi peccseket, bemasoltam a helyukre, peccseltem ujra, es kb 5 percnyi install es peccseles utan mar ment is a dolog. A CDket nem is tudom, benne vannak e egyaltalan a dobozban ;]

bodesz
péntek du tól hétfõ reggelig xD

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

UltimateGamR
hát tudlak sajnálni <#alien2> én már gyilkolom a mobokat... és fedezem fel az új terület "szépségeit" <#alien>

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

olyan 50% körül minden esetben leállt a másolás. szuper, blizzard, köszönöm! (összesen 3 cd ill. dvd olvasóban teszteltem)
A 3 new pvp realm már most haldoklik.... 😄
ázz, a 4. cd nálam is behalt. odáig jutottam, hogy a tizedik próbálkozás után már a cd-t se ismeri fel egyik meghajtóm se :-(
MrStokes
Mit ertesz vege alatt? <#vigyor3>

robotnyk
egy quest, egy world server down -.-
Sound
hé, valakinek van CE-je? Érdekelne, hogy jó a DVD? megéri kínlódni érte, és megszerezni, vagy suxx?!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Csak én nem tok új szerverekre karit csinálni?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Khabbas
Még mindig nem hozták ki... 😞
Vajon ötkor abbbahagyják a kiszállítást? :S

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

én elõrendelmte. holnapra jön bc-m gct meg mindig kaptam kivéve karácsonykor... de akkor az egész országban egy szááll nem volt.

check még1szer már átrakták a worldofraids szerverére a képeket, amúgy köszi😊

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

Valakinek megvan a Hellfire Peninsula alliance quest helper kép?

Elvileg itt fent van http://www.worldofraids.com/forum/viewtopic.php?t=3311 de az imageshack link döglött.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

MrStokes
Foglalkozni nem foglalkozunk, de neha szoktak hirdetni emberkek, sztem nem tilos, csak ne spammeld a hirdetesed napi 5x a forumon.

HunnernesKonge
+kell egy Gamecard, vagy egy érvényes bankkártya szám a regisztrációkor(a bankkártyaszám lehet fake, ha Gamecardot fogsz használni...)
na ittvannak az általam késszitett nagy parti képek , gyenge nagy volt , csekoljátok le , aki meg nem volt ott az most bánnhatja <#wink><#crazya><#taps>

KATT MINDENKI !!!!!!

létrehozol egy accountot a www.wow-europe.com on a CD kulcsal amit kaptál, letöltöda patcheket, és után már kreálhatod is !

MrStokes
Ezen de jot rohogtem!! Thx. 😄

G4boca
nem tudom fogalkoztok e itt account eladással, szoval, kérdezem hogy lehet e itt hirdetni vagy van más topic erre? vagy nem is támogatjátok az ilyet a forumon?