World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudna adni egy olyan helyet / modot (pl új Atlas) ahol az új outlandses insták fel vannak sorolva lehetõleg nehézségi sorrendben? 😊 Ha jól tudom Hellfire Ramparts a leggagyibb.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

Este azt mondták hogy kb 800 sima van meg nemtom mennyi Collectors, namost este szerintem 100-at sem vittek el, én úgy gondolom még most is lennie kell bõven. Persze ez csak az én véleményem azt hiszed érdekel azután hogy már nekem megvan? 😄

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

s0n1c
Nem tudja valaki sac/kb. mennyi BC lehet még westend mm-be ezidõtájt? 😊
Oksza hölyeségeket kérdeztem meg elnézést a túltengésért (w4rn!ng[!]) Nem kell fogyinak nézni csak kockának😛 szorresz!

Sámán
Én még WOW-os nyakpántot is kaptam mellé külön dobozban <#crazya><#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Szerinted a Blizzek irtak a CD-ket otthon a CD iroikkal?

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

Count Adyn
Lehet a magyar kereskedõk gyorsan kalózmásoltak sokat azért van ien sok raktáron<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Na most akkor mondhatjuk azt, hogy Blizzardéknál már egy CD-t sem bírnak rendesen megírni? Vagy mi a fenéért rosszak egyeseknek a CD-k?

nya rossz a 4-es CD,elvileg sokaknak rossz,ezért itt külön felrakta valaki
LINK
Az nem jó :S downloaderrel lasan jön nincs még link a patchhez? 😮

http://www.patchitbaby.com/games/download/1?version=2.0.4+-+2.0.5

ezt kell leszednem? mert BD-vel veszett lassan jön.

picket
Ha lenne pszichiáterem, akkor átküldeném a telefonszámát <#wow2>

&#3237;_&#3237;

The Garrett
cg

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN
BÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜDDDDDDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖS KOCCCCCCCCCCCZZZZZZZZZZKAAAAAAAAA VAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!4

The Garrett
megy minden.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
Ainethil - Darnassus - Crafter's Terrace

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
környékrõl akadnak<#integet2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nahát nahát<#vigyor>
Vannak itt Nyíregyházáról mások is?<#integet2>
A Camelot-ban egyszer vettem GC-t, utána a következõért egy hétig minden nap be kellett néznem úgyhogy hagytam a csudába az egészet és azóta kártyáról megy.
Apropó. Az addonok mûködnek BC alatt vagy mind mehet kukába?

Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Alchemy-ben elértem a 150-es szintet, és nem találok senkit akitõl meg tudnám tanulni a követktzõ limitet. Hol találok olyan mestert aki tudna tanítani. Allis vagyok.

*Camelot

Rossz helyrõl rendelted. Nekem már el is kellett egy + példányt küldenem 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Avenger
Vagy egyszerûbb ha felmásolod az mpq-kat az összes CD-rõl a gépre, meg hozzá az installer.exe-t és nem lesz vele semmi baj.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Igen Nyíregyháza kicsit elmaradott ezen a téren , itt a tescoba még mindig 12 rugo a sima wow , gc-t nemlehet kapni sehol régen próbálkoztam a plázában a Calemotnál és mindig csak igérgettek 2hét-1hét-holnap-holnapután sose jött gc.. azóta rendelek most a bc-t is jó régen megrendeltem mégse jött meg de azért a gls-es arc reggel 9kor felébresztett mert meghozta a gc-t de a bc-t nem 😞

Érdekes😊Ugy elment a második lemez is hogy két meghajtóba egyszerre raktam be a két cd--t de mikor lérte a harmadikat akkor ismét kifagyott.Most új kísérlet egyzserre rakom be a három meghajtóba három cd-t de a bibi az hogy négy cd-s hacsak a negyediken nem valami promociós izé van és arra nincs szûkség.

Ablakot meg kel véltani sajna mert beadja a csatlakozást ill hogy upgradeljem az accot.
Khabbas
Nekem még mindig nem hozták ki...
Kifejezetten morcos leszek, ha nem jön meg ötig...<#falbav>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

MrStokes
Amazon szallit egyaltalan Mo.-ra szoftvertermekeket?

Csak mert korabban DVD-ket akartam toluk venni, aztan volt nagy pofaraeses, mert a megrendeles kozben kiirta h sry, de Mo.-ra nem szallitanak.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nekem is kifagyott elõször, másodikra felment.. próbálj meg semmit sem csinálni közben, ne váltogass ablakot, stb..

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Tatyla
hehe én a közelében vagyok és már fél 10-kor megjött mert elörendeltem 😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

BASZMEG. nyíregyen csak holnap lehet vásárolni BC-t :\\\

Nekem is kifagy a második lemez bekérése után a telepitõ.Próbálltam három különbözó meghajtóba is de uyganaz az eredmény.Mostmár csak abban reménykedem hogy a haverom példánya az mûxeni fog csak rá meg várni kell.
Érdemes volt hazarohanni😊
Count Adyn

Avenger
hát mivel bankkártyával lehet általában itt fizetni, ahogy kipostázzák, levonják róla a pénzt, és nem fognak többet levonni, mint amennyi a rendelés+szállítás költsége, ez ki lesz ott írva.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

tigeroo
és mennyi idõ míg megérkezik? ti rendeltetek má messzirõl? lepõdtetek meg a végösszegen vagy hasonlo volt ahoz amikor felvettétek a rendelést?😄
tigeroo
én 500-nak tudom (mármint 1£ ~ 500ft)
BlackShadow
a legjobb ajánlat amivel eddig találkoztam amazonon wow+bc és ajándék gc = 14.000 huf

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Avenger
Szerintem 384-el számolhatsz.

BlackShadow
hu bazeg de jó h szóltál 😄 megszoktam a dollárt az eddigi oldalakon ahol néztem.. igy kicsit több az ára 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Avenger
Ugye tudod hogy fontban vannak az árak ott? <#hehe>

tigeroo
WoW!😛 majd ha megjött mondd el hogy mennyi volt ténylegesen😊

mennyivel számoltad a £-t? mert inkább innen rendelném meg , mert 9+10K-t nemakarnék kiperkálni a gc + bc-ért most😄
Avenger
upsz elnéztem az árfolyamot, de ígyis 7580 Ft csak 😊

BlackShadow
az igen.. sendit.com -on 6400 ft-ra jött ki a sima wow + bc postaköltséggel együtt.. ez megbízható? túl olcsónak tûnik 😄

picket
Hát szívesen (lol). Amúgy ha újat akarsz regisztrálni, azt ott kell. Ha a meglévõt szeretnét kiegészítõs accountra upgrade-elni, akkor eltévedtél.

&#3237;_&#3237;

Avenger
HMV-tõl, de ha gyorsabban akarod megkapni, meg állítólag HMV kifogyott, akkor sendit.com

Nos a régi accountommal gáz lett szóval újra kellett regelnem.

A témához: Westend elég király volt, 00:35-kor Apocalypto-nak vége lett a moziba, onnan átestünk MM-be, bementem, virítottam a lóvét, és máris enyém a WoW. Állítólag kb. 800 darabjuk volt.

BlackShadow
😮 honnan ?😄 amazon ?😄

kisfigi
hát kössz

Destiny. The design is clearly ancient.

picket
cd-kulcs

&#3237;_&#3237;

Avenger
Hoy! Én Angliából rendeltem, igaz nem kaptam meg a kezdésre, de átszámítva 5606 Huf-ba került szállítással együtt. Így nyugodtan mondhatom, már lement az ára <#smile>

Köszönöm szépen!!!!
TDC Geronimo
naneee

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx