World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha igen és ma lesz ott valaki légyszi szánjon majd rám 1 kis idõt ha eszébe jutok(lvl 10 paladin nevem az itt látható Nick-ben szerepel😊thx
★ 汤姆 李
Más.Tegnap este zeth gor-ban a 12 talizmán összeszedésénél tünt fel hogy iszonyat gyorsan reselnek a mob-ok vagy van valami script esetleg hogy ha sok az egy adott területen lévõ játékos akkor gyorsabb a res?
Mindenesetre szinte lootolni sem volt idõ már is yöött a következõ adag.Mindenesetre érdekes volt hogy addig ütöttem a mobokat mig a tauren sámán ivott utána cseréltünk, ill undead mage is szedett le rólam párat mikor besokaltam kicsit.Igaz ez pve szerver de a nagy önzetlenkedés nem volt jelelmzõ soha ugyhogy kelelmes élmény volt.
Most már majd az lessz a mókés ha teszem azt összefut egy wsg- 10 allis sámán 10 hordás paladinnal😊
A blizzard is végül kitette magáért a kieg nagyon jól sikeredett tényleg élmény játszani és pár szerver restartól eltekintev szinte zökkenõ mentes volt az átállás igaz az egyik restart pont a hellfire citadellás instába ért bennünket ugyhoyg a tüzeskedõ boss begyakása mára marad.
May the force serve you well!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hihetetlen vagy😊)
★ 汤姆 李
A másik meg, hogy a kedvetekért semmiféle fáradságot nem veszek a normális fogalmazás érdekében. Jó nektek ez is.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Jah, és a félreértések elkerülése végett te vagy az, aki általánosít. 😛
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Széthúzás azt állítani, hogy széthúz egy közösség, aminek tagja vagy (amúgy meg "El lehet innen menni!"). <#crazya>#crazya>
Ha sok embert tartasz össze, akkor rákérdezhetek: börtönõr! (elnézést minden börtönõrtõl <#idiota>#idiota>)
És ha az IQ-m 1, ami alatt ugye nincs már pozitív egész szám, akkor annak mennyi, aki még annyira sem tud beszélni, fogalmazni mint én, és a szókincse ebbõl a három szóból áll: (idióta, bunkó, magyar)? Apró észrevétel mindenkinek: a puskán a ravaszt húzni kell, nem tolni. Ha te tolod, akkor valami gond van! <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Na mind1 én kiszálltam, átadlak a moderátoroknak <#kacsint>#kacsint>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Real liferól most ne beszéljünk mert annak nincs vége..
Ígyis elboldogulok de könnyebb lenne Magyarul beszélgetni mint más nyelven.Azért remélem segítõkészebbek lesztek mint ahogy itt CsõKujts beállít titeket😉
★ 汤姆 李
Sarthan lvl70 UD Mage @Ragnaros True Csőkujts fan!
es van 51-59 meg 60-69 AV vagy hogy van?
May the force serve you well!