World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shattrah City-ben (innben sincs) nincs olyan pont ahol zzz-re váltanék, nem is kapok egybõl Restedet csak sok percek (órák) után olyan sebességgel mintha szabadban lennék. Honor Hold inn tökéletes, SW is, stb, csak Shattrah nem királyos.

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

raziel.
de én elötte tolnék 4 szintet a poison necrodon ;>

jo éjt

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
mage^^ be sexmashine

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

mibõl gondolod hogy nem mûködik? én bemegyek shattrah citybe, és rögtön zzz -re vált, úgy, mint minden rendes nagyvárosban... kapom a bónuszt, a csík színt vált, kiírja hogy you feel rested, etc
repum nincsen hozzájuk... na jó, lower cityvel egy kevés, de nem hinném hogy ezen múlna

nem tudja vki hova raktak az uj lvl 70 honor rewardos npcket?

és ha már így segítettünk egymásnak, akkor ne tessék már hirdetéseket teszegetni a fórumba, mert annyira nem szeretem ezt a moderálós balhét, jobb az, ha önmoderálni teccenek magukat

most is oda menti a képeket
de a kép nevébe nem tesz évszámot, csak hónapot
ezért a januári elõre kerül, évtõl függetlenül
mivel január van
tessék dátumra rendezni, ne névre, és akkor minden gond megoldódik
teccikérteni?

BC-sektõl kérdezném hogy Shattrah-ban miért nem "mûködnek" az innek? Nem kapok 1 darab rested bonust sem ha beülök. Bug, vagy reputation kell?

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

shaime01
pontosan.!

egyébként már alig várom.. gondolom a mostani játékélmény 360fokos fordulatot fog venni 😊
már csak el kell döntein ,hogy mage vagy hunter wááá 😄

nem értelek

shaime01
már a koporso is megvan rendelve eredeti Thunder buffi hegyi levegõn nõt fából ^^

Syron
nvidia.com?

honnan tok ingyen tölteni NVIDIA-hoz új Drivert?
lécci írjatok
PiszkosFred
Akkor van ket heted az eletre, aztan beszippant a wow...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
kellet nektek bc.. 😄

sebaj 2hét mulva már nem csak a tört szerverek "édes hangulatát" fogom megtapasztalni.. whehe 😊

nuggets comming😛

PiszkosFred
Datum szerint menti ;] Az elejen keresd, a januariak kozott...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Twisting Nether / Ragnaros / Xavius horda oldal -> melyik a legjobb? !Belf Lock!

sztem is<#pias><#wink>

És én még azt hittem picket szintjérõl nem lehet jobban lesüllyedni.

Node mégis valahol csak érdemes, tellmemore :-)

na elég az off okbol mostmár <#smile><#wink><#crazya><#ejnye1><#ejnye1>

na megszólalt a Mighty Ducks loool , mivan ideges vagy ?<#idiota><#crazya>

<#banplz>

Count Adyn
Vizsgáljuk hogy mivan BS el , de jelenleg fingunk sincs, bocsi.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=119112409&sid=1

na ez mit jelent ?? , megmondhatná vki 😊

visszairt a gm vmi baromságot , loooooool ,

lényege ha fe l is tucc menni a serverre akkor is ha jáccol 15 percet az elfog veszni , 5 ször probaltam eddig ki ez reménytelen

a routerét. Benne lesz minden, de szerintem az eladó is tud majd segíteni.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ugy tunik blizz javitast elintizettnek tekinti azzal, hogy az 5-10 percekent leallo servert folyamatosan restartolja. 😛

MrStokes
Kilenc ora elmult, BS meg mindig ugyanolyan szar... Kiraly

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

sharpwrz
mármint a routernek vagy a wownak a leírását?

...

TVelvet
😄:😄😄😄 lol
olvasd el a leírását.

sharpwrz
És ha veszek egy Wow ,,Ready" Routert akkor szó nélkül fog rajta menni?
Vagy vmit akkor is kell állogatni?

...

AnarchoiD
ize ally oldalon 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
bloodscalpon kivul hol van magyar tarsasag eu servereken ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

egyiken se

Pari
Vki ajanlana egy jo ui packot(mage-nak) esetleg egy jo pakkot+1-2 nelkulozhetetlen kiegeszitot.
thx

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

melyik szerveren érdemes lockot indítani horda oldalon? (gondolok itt magyarok arányára a serveren, ah, lag, guildek szintje ésatöbbi)

Mi a francért nem lövik le a bs-t teljesen amíg a problémát nem sikrül a nagyokosoknak megoldani? Lépkedünk ki be 5-10 perc játék 10-20 perc offline.

sharpwrz
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogyha veszek egy Routert akkor hogy tudok játszani a wow-wal?

...

67+, 70

Sephi
Caverns Of Time es Karazhan az hanyas lvl-u?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem is kell a szaros inygen napjuk. Nevettséges kárpótáls.
Fizetünk érte nem keveset és nem tudnak szolgáltatni. A leg forgalmasabb napon. Mert valami tönkre megy. Biztos egy teteves memoria szarakszik a szerverbe.

Count Adyn
gl😊á, elég enkem a sg nek fizetbi a vip -et😄
Mondjuk azzal mindig nyerek legalább😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

takysoft
köszönöm szépen.
Remélem nyerek😄
próbáljátok meg ti is

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Nem tudja valaki, hogy hova menti a screenshotokat a WoW? Eddig ugye WoW/Screenshot, de most a BCseket nem találom. >.<

Guest
Hát ilyenekért eddig se adtak, szóval szerintem most sem kapunk...
Guest
Bah megelõztél, bár én ezt akartam linkelni neki 😊
TVelvet