World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Kérdés: enchanternek elég a legmagasabb szintû rodot magánál tartania vagy kell mind1ik?
es ha jobban beleolvasol szintln eredetihez tartozik ez is. az mar masik kerdes hogy nem vettem meg hanem letoltom es kirpobalom haverom accat. de koszi az ertelmes hozzaszolast ez mar hianyzott az eletembol
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
gondoltam leszedem tbct majd megnezem haverom accountjat hogy megis milyen.idaig minden rendben leszedtem,mountolnam be deamon toolsrol
erre azt irja nemiseri b6t.. ok leszedem ujabbik verziot, az felismeri b6t de b6i-t mar nem.. megneztem alcohollal elmeletileg bemountolja de meghajto ugyan ugy nemiseri fel, se deamon ... esetleg vmi tipp?
azonkivul , hogy vegyem meg a bécét?
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ha a World of Warcaft-ból csinálnának 1 mozifilmet.
Szerintetek milyen lenne?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
repum nincsen hozzájuk... na jó, lower cityvel egy kevés, de nem hinném hogy ezen múlna
de a kép nevébe nem tesz évszámot, csak hónapot
ezért a januári elõre kerül, évtõl függetlenül
mivel január van
tessék dátumra rendezni, ne névre, és akkor minden gond megoldódik
teccikérteni?
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
egyébként már alig várom.. gondolom a mostani játékélmény 360fokos fordulatot fog venni 😊
már csak el kell döntein ,hogy mage vagy hunter wááá 😄
lécci írjatok
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
sebaj 2hét mulva már nem csak a tört szerverek "édes hangulatát" fogom megtapasztalni.. whehe 😊
nuggets comming😛
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
<#banplz>#banplz>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
na ez mit jelent ?? , megmondhatná vki 😊
lényege ha fe l is tucc menni a serverre akkor is ha jáccol 15 percet az elfog veszni , 5 ször probaltam eddig ki ez reménytelen
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Vagy vmit akkor is kell állogatni?
...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!