World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki beszelt OTP-s webkartyarol? O.o

Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)

OTP-s webkártyával lehet fizetni. Én is azzal fizetem.

shala
2 aktiv mageünk van

non potest pluere aeternum

Hyder
nekem anno a Bear / Gorilla -t ajánlottál Tank-nak..DE
ha jól tudom a bear vagy gorilla -nak kevesebb a dps-e mint a cat nek, de több a hp vagy armorja azt hiszem.

viszont ha kevés a dps, akkor nem nagyon tartja magán az ellent, de nem is bírja addig az ütéseket mint a maci vagy gorilla

nekem szerencsére 23-on sikerült tame -elnem Humar the Pridelord -ot a feketeoroszlánt...

hát mitnemondjak, nagyobb dps-e van/volt mint nekem és az armorja is kemény

pár helyen olvastam, hogy (ha jól emlékszem a nevére) Ursius egy elég kemény pet lvl 56 Elite maci

Steam: [HUN]Feriggno

66-67-es bosokat már sajna nem birtam már pettel tankoltatni bár ugyanottt a warrior is haláltáncot járt. Az a röhej hogy eddig minden instát a felguard tankolt végig mivel két lock alap a csapatomba. Mana tombot is minden gond és csoki nélkül végigtankolja. Picket azzal hogy a marksmanos pet nem jó semmire csak design meg armor nem teljesen értek egyet. Tegnap raktam ki a végleges talentem aminek eredményeképp a petem amellett hogy 41 pont marksmanom van, lényegesen erõsebb mint a BM pet legalábbis DPS ben. Szal jelentõs sebzést várok el a pettõl is HLI ban is. Tegyél egy mightot a petre esetleg battle shout, mancs, és küld rá egy felsunderezett mobra... Szerintem nem elhanyagolható amit müvel.
picket
Tankoltassatok pettel, simán lehet lvl60-63 instance-ekben. Csak szólni kell a healereknek, hogy pet is van <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
"a petjeiteket milyen idoszakonket csereligetitek, es milyen megfontolasbol?" - Idõszak: ha lehet soha. Megfontolás: jó képesség. Persze a jó képesség relatív, van ami pve-ben jó, van ami pvp-ben, van ami soloban, van ami csapatban.

"Aztan nemtom, eldonteni,hogy milyen petet valasszak.." - Mindegy csak cuki legyen <#szeret>. De komolyan, ami tetszik. Végülis ott fog mászkálni a képernyõ közepe táján, ha egy randa keselyû, akkor nem biztos, hogy szórakoztat.

"...de legtobben megis a cat-re eskusznek" - Lásd elõzõ pont <#idiota> + prowl + dps + attack speed (varázslatok hátráltatására)

"Aztan abba sem vagyok biztos,hogy dps, vagy high defence pet-e a hasznosabb?" - BM hunternek lehet, hogy számít valamit a dps, de ha csak küldetéseket akarsz csinálni, pve-zni, és nem BM talentezésen vagy, akkor csak az a lényeg, hogy minél tovább bírja a pet, vagyis armor. Meg az sem baj, ha sokféle kaját hajlandó megenni, mert akkor nem idegesít annyira, hogy már megint hús kell neki. Ezért jó erre a maci. Nagy armor, hp, és megeszi a húst, a halat, gombát, kenyeret (meg még ki tudja mit, szóval mindenevõ). És megfelel a 2. pontnak <#idiota>

&#3237;_&#3237;

hát sorry akkor taunt témában,
mindenesetre a kiinduló megjegyzéshez hozzátéve, általában nekem is meg kell kérni a huntereket, hogy instában legyenek szivesek kikapcsolni a growlt, mert marha zavaró hogy vissza kell tauntolgassam a mobot, amikor meg a papírruhásra megy, CD-n lesz...

ahá

más: mostanában megint csinálja a progi, hogy eltûnik a hangeffektek fele. Tegnap abban a mana-fields vagy milyen nevû instában csinálta, de azt nem csak nekem, szóval lehet hogy bug, de most simán terepen is csinálja... lehet ezzel csinálni valamit? a hardveres gyorsítást kipróbáltam kikapcsolni, de nem segített

En bizony jol tudom, a druidakent tudok tauntolni, de a hunterem petje nem, az a growl nagy threat-ot csinal, de nem a klasszikus taunt.

picket
Druidánál, warriornál ha tauntolsz, akkor megkapod a legmagasabb aggróval rendelkezõ játékos aggróját (meg talán egy kevés pluszt is). Petnél csak simán hozzáad az aggrójához. Egyszerû teszt: akárki elkezd ütni egy mobot (lehetõleg olyat, amivel sokáig el tud játszani, és van elég HP-je, hogy nagy aggrót csináljon). Üti egy darabig, tolja rá az instantokat, egyszóval sok aggrót csinál. Warrior vagy druida odamegy, tauntol, levette. Pet odamegy... semmi. Pet Growl =/= Taunt.

&#3237;_&#3237;

Pari
Noob PVE hunterkent kene nekem tanacs lvlinghez...(trainingel tisztaban vagyok, skill ellesessel is...)
az elso es legfontsabb kerdesem,hogy a petjeiteket milyen idoszakonket csereligetitek, es milyen megfontolasbol?

Aztan nemtom, eldonteni,hogy milyen petet valasszak...a legvonzobb a Carrion bird az attack power debuff es a claw miatt...a wolf is teccik a howl miatt(mind2 grp friendly),de legtobben megis a cat-re eskusznek...
tanacs? azt vetteme szre,hogy a tul sok skill, a catnel,claw,bite,prowl stbstb semmi perc alatt elszivja az osszes focust...
Aztan abba sem vagyok biztos,hogy dps, vagy high defence pet-e a hasznosabb?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ugyan már nállunk csak három furry warrior van. A negyedik armsos 😊
picket
A tooltipjében félrevezetõ jelleggel az van írva, hogy "beszól a célpontnak" ("taunts the target"), ami viszont nem egyenlõ a Taunt nevû képességgel. A warriorok noobok, és azt hiszik, hogy ez a Taunt, pedig cak nem kellett volna furry-ra talentelni, és akkor tudna aggrót tartani <#ravasz1>

&#3237;_&#3237;

a leírásában a taunt szó szerepel, már amennyire én olvasni tudok, és ha összehasonlítom a growl/growl/taunt leírásokat, akkor az elég hasonló.
Én csak a druida growljáról tudok nyilatkozni, ott három lehetõség van,
- resist
- lehúzom és rajtam marad
- lehúzom és rögtön visszafordul
szerintem ez mindenhol egyformán mûködik
a hunterem megállt 43. szinten, de ezt mintha ott is úgy láttam volna

A petrõl tudok csak nyilatkozni, az bizony nem taunt, elég nagy agrót csinál de nem húzza le feltétel nélkül a mobot mint a taunt.
pedig de
a druidánál is, és a petnél is
ezt neked is tudnod kéne 😊

OTP-s nem dombornyomott Visa Electronnal nem nagyon megy, Erste Bankos nem dombornyomottal igen.

A growl az nem taunt.

<#idiota><#crazya>oksa <#banplz>

na mek aludni mert elszaladt az idõ <#pias>

OFF

jaja, nekem is otp-s virtual creditcard-om van, azt elfogadja

próbálj meg néha ellenállni a kísértésnek légyszives - ez nem chat, ez egy úgynevezett fórum

wow!4ever

a mai peccs ota a GlobalComm (channel4)egyfolytaban irogat, ez csak nalam van igy? mi lehet?

Saját érdekû felhívás!
Eladó 1 db bontatlan BC kieg áron alul természetesen. Érdeklõdni itt priviben!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Igaz még sok mindenre jó a Neten való fizetésre alkalmas bankkártya fõleg ha most már éves díjként szabják meg a kártyára való fizetést.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

shaime01
éves díj van a kártyánál havi díj már nincs (legalábbis nekem nincs)

Vagy ilyen lehetõségek közül is választhatsz ha esetleg csak a WoW miatt nem akarsz fenntartani 1 bankkártyát és havonta fizetni még a kártyára is.

Gamecard 60 nap:
Link

Gamecard 60 nap+Burning Crusade(ha még nem lenne meg😊
Link

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

shaime01
viszont létezik egy otp webkártya pontosan nem tudom mi.. asszem azzal lehet

shaime01
mert visa electronal nem lehet fizetni neten.

Akkor ez lehet a probléma gyökere... kösz 😊

DarkHorSe
dombornyomatos kartya legyen

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Korábban már játszottam és most megint el akartam kezdeni de lenne egy kis problémám a fizetéssel. Egy hónapos elõfizetést akartam. Account management-ben elkezdtem beírni az adatokat, minden helyesen kitöltöttem, de nem akarta elfogadni. Visa Electron kártyám van, OTP Junior, lehetséges, hogy ezért nem fogadja el? Mert elvileg mennie kellene Visa Electronnal.

Laky
/sigh

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hali, az auto frissítést ki lehet kapcoslni???

Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)

Ohh Luigi, look at the pretty colours !

Count Adyn
logó v2.0<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Persze hogy leveszi ha taunt (vagy growl v mi) be van kapcsolva neki, nincs az a tank akirõl azzal nem lehet leszedni. lvl15 warrioral leszedem neked a mobot a tankról (ha nem resistel)

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

armageddon666
1.12 már nem kell eredetire >> törthöz kell >> "A tört verzióról ne itt keress infót!" ^^

amugy nem kell. ha a nagy 1.12-d van.

@

Sziasztok. Ha az 1.12 patchet akarom feltenni le kell e töltenem sorban az összes többi elõzõt?
TVelvet
shattered halls 5fõs minden mob add reput, és csak quest kell hozzá, a kulcs elég hamar megvan
a shattered halls nem raid, csak 70-es, kulcs questbõl lesz

Mighty
Nézd a jó oldalát: lesz egy rakat mark-od, amit beválthatsz erre-arra. PvP is kialakulhat.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
Az vicces lesz...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mighty
Ha jól vettem ki wowwiki leírásból, rossz sorrendben csináltad a dolgokat.
Instázni friendly 5999/6000-ig, csinálni a toronyfoglalósdit 6000/12000-ig és végül csinálgatni a questeket HP-n.

Úgy nézem marad a toronyfoglalósdi kemény 10 rep-ért.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Botond
Az a 25ös insta? Mert a 2 alap insta nem ad már reput,se bossok se semmi, a felsõbe meg csak revereden lehet kulcsot szerezni.
hellfire citadel

Botond
Na ha már mindenki ekkora pro,azt mondjátok meg thrallmar revered hogy leszek? Felnyomtam 7k/12k-ra,de elfogytak a questek, csak a 3 torony befoglalás van az 10repu,azt nem akarom lenyomni 500x, szal vmi egyéb ötlet?