World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ragnaros, (Existence) lvl 70 Tauren Druid (Hirlas) Dragonblight, (Ronin)
ha jól tudom a bear vagy gorilla -nak kevesebb a dps-e mint a cat nek, de több a hp vagy armorja azt hiszem.
viszont ha kevés a dps, akkor nem nagyon tartja magán az ellent, de nem is bírja addig az ütéseket mint a maci vagy gorilla
nekem szerencsére 23-on sikerült tame -elnem Humar the Pridelord -ot a feketeoroszlánt...
hát mitnemondjak, nagyobb dps-e van/volt mint nekem és az armorja is kemény
pár helyen olvastam, hogy (ha jól emlékszem a nevére) Ursius egy elég kemény pet lvl 56 Elite maci

Steam: [HUN]Feriggno
ಥ_ಥ
"Aztan nemtom, eldonteni,hogy milyen petet valasszak.." - Mindegy csak cuki legyen <#szeret>#szeret>. De komolyan, ami tetszik. Végülis ott fog mászkálni a képernyõ közepe táján, ha egy randa keselyû, akkor nem biztos, hogy szórakoztat.
"...de legtobben megis a cat-re eskusznek" - Lásd elõzõ pont <#idiota>#idiota> + prowl + dps + attack speed (varázslatok hátráltatására)
"Aztan abba sem vagyok biztos,hogy dps, vagy high defence pet-e a hasznosabb?" - BM hunternek lehet, hogy számít valamit a dps, de ha csak küldetéseket akarsz csinálni, pve-zni, és nem BM talentezésen vagy, akkor csak az a lényeg, hogy minél tovább bírja a pet, vagyis armor. Meg az sem baj, ha sokféle kaját hajlandó megenni, mert akkor nem idegesít annyira, hogy már megint hús kell neki. Ezért jó erre a maci. Nagy armor, hp, és megeszi a húst, a halat, gombát, kenyeret (meg még ki tudja mit, szóval mindenevõ). És megfelel a 2. pontnak <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
mindenesetre a kiinduló megjegyzéshez hozzátéve, általában nekem is meg kell kérni a huntereket, hogy instában legyenek szivesek kikapcsolni a growlt, mert marha zavaró hogy vissza kell tauntolgassam a mobot, amikor meg a papírruhásra megy, CD-n lesz...
más: mostanában megint csinálja a progi, hogy eltûnik a hangeffektek fele. Tegnap abban a mana-fields vagy milyen nevû instában csinálta, de azt nem csak nekem, szóval lehet hogy bug, de most simán terepen is csinálja... lehet ezzel csinálni valamit? a hardveres gyorsítást kipróbáltam kikapcsolni, de nem segített
ಥ_ಥ
az elso es legfontsabb kerdesem,hogy a petjeiteket milyen idoszakonket csereligetitek, es milyen megfontolasbol?
Aztan nemtom, eldonteni,hogy milyen petet valasszak...a legvonzobb a Carrion bird az attack power debuff es a claw miatt...a wolf is teccik a howl miatt(mind2 grp friendly),de legtobben megis a cat-re eskusznek...
tanacs? azt vetteme szre,hogy a tul sok skill, a catnel,claw,bite,prowl stbstb semmi perc alatt elszivja az osszes focust...
Aztan abba sem vagyok biztos,hogy dps, vagy high defence pet-e a hasznosabb?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
ಥ_ಥ
Én csak a druida growljáról tudok nyilatkozni, ott három lehetõség van,
- resist
- lehúzom és rajtam marad
- lehúzom és rögtön visszafordul
szerintem ez mindenhol egyformán mûködik
a hunterem megállt 43. szinten, de ezt mintha ott is úgy láttam volna
a druidánál is, és a petnél is
ezt neked is tudnod kéne 😊
na mek aludni mert elszaladt az idõ <#pias>#pias>
OFF
Eladó 1 db bontatlan BC kieg áron alul természetesen. Érdeklõdni itt priviben!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
★ 汤姆 李
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gigabyte GA-8I945PL-G, Intel 3GHz DC,Kingmax 2x1Gb, Samsung 500Gb, Sapphire HD4850 Dualslot, Razer Diamondback, Razer Tarantulla, Razer Mantis(speed)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!
amugy nem kell. ha a nagy 1.12-d van.
@
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Instázni friendly 5999/6000-ig, csinálni a toronyfoglalósdit 6000/12000-ig és végül csinálgatni a questeket HP-n.
Úgy nézem marad a toronyfoglalósdi kemény 10 rep-ért.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk