World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Talan nem veletlen, hogy van eu es van us peccs, vagy eu es van us kliens, es vannak eu es vannak us serverek. Eu klienst csak eu peccsekkel tudod frissiteni, ahogy ust is csak usszel. Elvileg us, felpeccselt klienssel is tudsz jatszni az euban, valami realmize filet kell atirni. De a biztos, ha eu mind a bolti kliensed mind a peccsed.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

sharamboy18
az mindig bevan pipálva de nem aza baj sajnos😞

I LOVE DEEP

tigeroo
load out gombot ikszeld be az addons résznél kari választó képernyõnél
sharamboy18
valaki megmondaná hogy miért írja egy csomó addonra hogy inkompatibilis?...pedig fent van a cosmos is...de az ilyeneket hogy enchantrix meg ilyenkere azt írja hogy inkompatibilis...valaki help pls

I LOVE DEEP

tigeroo
hát a fullos realmok dugig lesznek és elõbb-utóbb behalnak..
sharamboy18
valaki megmondaná hogy miért írja egy csomó addonra hogy inkompatibilis?...pedig fent van a cosmos is...de az ilyeneket hogy enchantrix meg ilyenkere azt írja hogy inkompatibilis...valaki help pls

I LOVE DEEP

Botond
Heal gearben annyi van,de ha megyek szólóban questelni nem lehet arra gyúrni,hogy thorns fel,és széthealelem magam amíg a mobok agyonveretik magukat a thornson. -.-
raziel.
hm nepát is most resetelik

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

biblia szakértõ-e vagy?

Botond
71 van,de nemtom,hogy mennyinél cappel mondjuk. Szóval nem akarom,hogy van 122,aztán 75nél eléri a max hatást,vagy vmi. ^.^ Vmi okosítás vhol?
tigeroo
..hogy még egy napig legyen keresztre feszítve?
ó istenkém add vissza a BS -t <#worship>

tigeroo
eu-s cucchoz ez-s pecs kell
The Garrett
jah heroicoon az fix drop az endbossokbol.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

iet is csak te teucc xD

raziel.
remélem örökre

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ENUS patchel tudom nyomni a Burning Crusadet eredeti szerveren?A sima WoW az megy,de a BC menne?Szal a magyarországi EU Burning Crusadet tudom-e ENUS patchel?

tegnap steam vaultban normál módban is esett primal nether... gondolom akkor heroicban nagyobb százalékban esik, vagy ilyesmi

kisfigi
az kéne...

Destiny. The design is clearly ancient.

tigeroo
elhantolják õket, vagy választhatsz egy tört szervert amire átrakják
kisfigi
és mi lessz a karakterekkel?

kisfigi
omg... eltünt a bs a realm listról XDXD

GSXR
Annyira szar hogy le is vették:/

sharamboy18
hééé..eltünt a BS a szerver listáról...mindenkinek eltünt vagy csak nekem?

I LOVE DEEP

tigeroo
60-nál nemlehetsz nagyobb, nemmehetsz outlandra, nem indíthatsz BE/Draenei karit, jewelcraftingot feltudod-e venni azt nemtom
Aquli
Sziasztok! Ha vki nem veszi meg a kiegészítõt, mi az, amit nem tud elérni? Az eredeti fajokkal el tud menni az új területekre, ill. lv70-re, vagy azt sem?
Elõre is kösz

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Amugy én eddig is úgy tudtam, hogy csak BoJ-szal+ prrimal nether-t dobnak heroicban . A többi ugyan az

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

capaszabi
0. tessék healelni !

sharamboy18
én felraktam az auctioneer-t meg az enchantrix-et meg ami kell hozzá és a cosmos azt írja hogy inkompatibilis...pedig jó helyre raktam....valakina segíteni?

I LOVE DEEP

The Garrett
jah csak olyan felemelõ érzés mikor végigmész heroicon 1 instaban es kidobja ugyanazt amit barki megszerezhet normal mode ban is. erzed hogy volt értelme (najo az telleg volt mert eszmeletlen jo moka), meg hogy most több lett a karid valamivel...

DE VÁRJ dobnak a bossok badge of justice-t...! amit...! be lehet váltani imba! resistgearre, ami a 66-70 zöld resist cuccokkal egyenerteku itemek. :/

The Garrett
60 -70 el* 😊

Sunken mekkora egy szar insta

Void crystal-nak rakták bele. Abból sok kell ugyis..😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

The Garrett
en annyit tudok rola hogy 60-70 en siman elvagyok 😛

Botond
Hit ratingrõl mit lehet tudni? 70es druidnak mennyi kell,hogy maxoljon?
Sound
gz?!

eheh

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Syron
jewelcraftinghoz pl egy gyûrûhöz

twisting nether down

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

www.thottbot.com

A Shadowgem mire jó??

The Garrett
cg blizznek, hogy a heroic instance attol heroic hogy a LEGUTOLSÓ boss dob egy epic gemet, amitol csak 10000 féle jobbat lehet craftolni 300 skillel... :/

Sugam
play->dota,cs,rakion.-->go pro, and nomoreaddictism😊

Sugam
váuu. nagyon sokat szoptam annak idejen ezzel, vmilyen addon hatasara nemtudtam irni chatbe, hiaba klattyoltam hogy irjon meg ikszeltem orba fulbe ..
kovetkezot tettem:
wédébé ,wtf,interface konyvtarat halalra nukeoltam..
ugyanolyan fos volt.repaireltem ugyanolyan fos volt, szal bementem karakter valaszto kepernyore,vegig probalgattam az osszes addont melyikkel volt baja (elmeletileg 1se kelett volna ,hogy legyen nekem ott volt :&),es kikapcsoltam.
--masik nemidavago, amit meg tapsztaltam legutobbi wow palyafutasom alatt, ogy eltunik combat log.. de ez honapok ota igyvan
asszem botond vagy vki irt ra hogy valamit bekell kapcsolni interfészbe
es akkor nemtunik el .remelem segitettem ,de most olvasok vissza es mar tobben is irtak ezt.

Marcell
Nekem is elojon neha ez a bug, szinte biztos, hogy a CTMod (CTMail) addonja kavar be.

Ha már interfészes problémák, egy nekem is lenne. Valaki találkozott már olyannal hogy kap levelet, fogadja de mikor már üres apostaláda a levélke ikon még akkor is ottmarad csak a /reloadui segít de az meg minden alkalommal kicsit idegesítõ. Szerintem vmi addon lesz hibás csak nem tudom melyik. Ötlet?
robotnyk
próbáld meg az interfaceben be-kikapcsolni a simple chatet
Lazarus
2 hónapja nem wowozok és unatkozom bmeg 😞
shaime01
<#mf1>

most egyenlöre chat nélkül játszok repair sem segitett.. ^^
elég poén.. ~.~

rakd újra hehe

Fenrir
Töröld a wtf és wdb könyvtárakat is (ha vannak).

A halál csupán a kezdet...