World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Windows® System 2000/XP OS:
Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
512 MB or more of RAM
32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
6.0 GB available HD space
4x CD-ROM drive
A 56k or better Internet connection
Recommended Specifications
Windows® System 2000/XP OS:
Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
1024 MB RAM
64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ FX 5700 class card or above
Broadband Internet connection
Two-button scroll-wheel mouse
ez a hivatalos oldalról van, és szó szerint igaz. ha van több mint 1gb ram, nem baj, de 1gb is elég
A pecs notesz szerint:
"Weapon Skill now does the following:
Weapon skill will no longer reduce the percentage damage lost due to glancing.
The player will gain 0.1% to their critical strike rating per weapon skill against monsters above their level. "
Szeretném tudni, hogy mik a World of Warcraft minimális követelményei?
Lehetõleg ilyeneket mondjatok: Pentium, Mb RAM, GB, ezek kellenének nekem de még mondjatok többet ha értetek hozzá!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
csak outlanden használható, azerothon még beváltani se lehet madárba, nem csak repülni nem enged.
külön animáció nincs se tánchoz, se alváshoz, csak leülni tud. Egyébként a repülés animációja jobb mint a griffnek...
és mi a véleményed a bm es huntiról , pvp serveren kissé hátrányba van sztem , bár én nekem is full bm es a talentozás , 60 környékén gondoltam az áttalentezésre ms re , és onnantól kicsi hanyagolnám a petem , ""jelbe mondva,ja és kivi lennék h mi a véleményed a BE palával kapcsolatban , sztem marha erösre sikeredett , többször szivtam vele , pl : BE pala harcol egy mobbal , mob leviszi 1/3 életét kb rámek , petet küldöm ,stunnolok , szétlövöm , kijön stunból , concusive shot megy rá , serpent ring megy stb , na most , rámcharge-ol , stunnol , petem hiaba üti , ugyis mindig engem üt , nem foglalkozik azzal , kijök stunbol , probalom csapdával lefagyasztani h messzibre kerülhessek h tudjam nyilazni , leviszem az életét jobb esetben ugy ,h már csak 1-2 ütés keljen neki , erre mit csinál puff heal , szétcsap :S , ja és még nem szoltam az "erös" instant hatású holy dmg spelljeiröl , na mind1 😄 csak kivi vok a véleményedre , nem panasz lenne , csak kéne dumalni már vmi jóról is sztem . PEACE
xD
2. a great see-n át lehet kelni zeppelin-nel és hajóval. mage-ek teleportálhatnak is egyik városból a másikba.
3. kb. 3300-3600 HUF/hó, szóval egyáltalán nem vészes.
holnap után megyek megveszem a bc-t és inditom a blood elf palámat :o
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Nekem tetszik ez a WOW és kiszeretném próbálni. Tehát csak pár kérdésem lenne.
1. A játékba kell account-ot csinálni vagy egy külön " eldugott " oldalon?
2. Van benne vmi, Great Sea(a játékban) azon csak repülõ élõlénnyel lehet átjutni vagy pedig sehogy sem?
3. Mennyit kell fizetni havonta, hogy játszak ezzel a szuper játékkal?
hát.. hogy is mondjam.. 😄
ugy fura volt.. pl "bazdmeg" helyet le orkoztam vkit.. meg ienek... asszem ez már vészes 😛
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Szimplán csak finoman utaltam a Bloodscalp (gondolom van még néhány szerver) jelenlegi színvonalára, amit talán ezzel a reformkísérlettel helyre lehetne állítani 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
A különbözõ "értékrendû" társaságokat más-más szerverre helyezné a játék 😊
The base miss chance vs. an even level opponent is 5%. It is modified by the level difference. It rises quickly for mobs in PvE, but it rises much more slowly for other characters in PvP. The minimum miss chance is 0% on instant attacks. For each increased weapon skill you get 0.04% less miss chance, but for each defence point the target has, your miss chance is increased by 0.04%. So against a level 63 mob, you would at most want +5.6% hit, and for dual wielders you would at most want +24.6% hit. The cap for the miss chance is 60% (this cap is not confirmed. Can anyone add a link or elaborate?).
If due to large negative modifiers, your chance to Hit becomes negative, the negative amount is deducted from your chance to Crit. (If your chance to Crit would also become negative, the remaining negative amount is deducted from your chance to score a Glancing Blow, if any. See the Attack table article.) "
Na ez elsõ nekifutásra nem egyszerû, de azért megpróbálom összefoglalni. (Minden ami itt van, az természetesen csak "a szomszéd mesélte" kategóriába tartozik).
-5% esélyed van, hogy nem találsz el egy veled egy szintû mobot egykezessel, 24% dual wielddel
-0% a minimáis esély, hogy nem találsz el egy mobot, játékost (miss chance), tehát chance to hittel eddig lehet lecsökkenteni
-1 plusz defence skill (vagyis ami meghaladja a maximális megszerezhetõt az õ szintjén) a mobon 0,05% miss chance neked. Játékos ellen kisebb a lépték.
-1 plusz skill az adott fegyverrel 0,05% hit chance neked.
-a miss chance-ed maximum 60% lehet (ebben õ sem biztos)
Saját észrevételek:
-10% chance to hittel is miss-eltem, tehát nem érzem helytállónak azt állítani, hogy 0% a minimum (vagyis szerintem nem igaz, hogy ha eleget összegyûjtesz, akkor sosem miss-elsz).
-1-es skillel 60-as mobot a büdös életben nem találsz el, tehát a max 60% miss chance is hülyeség.
-konklúzió: valójában fogalmunk sincs, de minél több, annál jobb <#idota>#idota>
ಥ_ಥ
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
tehat ha jol ertelek akkor eleg vagy talentbol a +3%hit et kitalentolni vagy osszesen 45 to hit pontot felszereleseken osszohozni ?
miert hangsulyoztad ki a pvp-t, pve-ben van ertelme tobbet %-ot megszerezni ? (nekem kicsit tobb van igaz nem vagyok 70, de mintha sokat dobott volna a ketkezes harcon) vagy ott maskeppen szamolodik ?
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
www.auctioneeraddon.com
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Vagy tudna vki adni egy linket,hogy ez az enchantosdi,hogy mukodik...mert folyamatosan latom,hogy arulnak +14-15 agi enchantot,ha viszek matsot(persze nem tok)...pl ha van egy bow-m ami ad +4agi+4stam meg chance to hit 20 nature dmg(nincs ilyen csak feltetelesen)...akkor arra tehetek egy scope-ot es meg enchantolni is lehet, vagy mar nem?
scope
kidobja, hogy milyen távcsövek vannak, megveszed, amelyik szimpatikus, mailbox-ból kiveszed, inventory-ban jobb click rajta és felrakod a puskádra/ijadra/stb.
ennyi.
ez az egyszerûbb út. a bonyolúltabb meg, ha keresel egy engineer-t, aki hajlandó idõt áldozni rá, hogy csináljon neked...
ismerõs feeling 😊
a wow erre perfekt, hogy kitöltsd az ilyen unalmas órákat...
tudja vli, hogy a wow-europe oldalahoz mijen java kell?
nekem java 5 update 10 van fent, de a hirek cimeire hiaba klikkelek, nem jon be az adott hir. illetve a bal oldalon levo felsorolasbol sem tudok kivalasztani semmit.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Miért nem a lent írt 830-as hp-val rendelkezik az állatka?
Öööö, mióta nem lehet 100%? 😊 2h-el 5%-al sosem misselsz 60-es ellen (kivéve ha durva Def gearben van.)
*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!