World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Ha már rádchargeol a pala ott nagy gebasz van<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Minimum System Requirements

Windows® System 2000/XP OS:
Intel Pentium® III 800 MHz or AMD Athlon 800 MHz
512 MB or more of RAM
32 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ 2 class card or above
DirectX® 9.0c (included) and latest video drivers
6.0 GB available HD space
4x CD-ROM drive
A 56k or better Internet connection

Recommended Specifications
Windows® System 2000/XP OS:
Intel Pentium® IV 1.5 GHz or AMD XP 1500+ MHz
1024 MB RAM
64 MB 3D graphics card with Hardware Transform and Lighting, such as NVIDIA® GeForce™ FX 5700 class card or above
Broadband Internet connection
Two-button scroll-wheel mouse

ez a hivatalos oldalról van, és szó szerint igaz. ha van több mint 1gb ram, nem baj, de 1gb is elég

2.0.1 óta a fegyver skill nem ad hit ratinget. Konkrétan a fegyver skill semmire se jó (az adott maxon felül)
A pecs notesz szerint:

"Weapon Skill now does the following:
Weapon skill will no longer reduce the percentage damage lost due to glancing.
The player will gain 0.1% to their critical strike rating per weapon skill against monsters above their level. "

Sziasztok!
Szeretném tudni, hogy mik a World of Warcraft minimális követelményei?
Lehetõleg ilyeneket mondjatok: Pentium, Mb RAM, GB, ezek kellenének nekem de még mondjatok többet ha értetek hozzá!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
68.-ik szinten a trainer tanitja a repülõ formot, ingyen mellékeli a 225-ös ridingot is. ugyanúgy mûködik mint bármelyik form váltás, annyi manába kerül mint a travel form - egy kivétellel, combatban nem lehet madárrá változni. A sebessége annyi, mint a lassabb lónak/griffnek, azaz 60%
csak outlanden használható, azerothon még beváltani se lehet madárba, nem csak repülni nem enged.
külön animáció nincs se tánchoz, se alváshoz, csak leülni tud. Egyébként a repülés animációja jobb mint a griffnek...

Wildor , játszol már, ha igen hol tartassz amugy?

és mi a véleményed a bm es huntiról , pvp serveren kissé hátrányba van sztem , bár én nekem is full bm es a talentozás , 60 környékén gondoltam az áttalentezésre ms re , és onnantól kicsi hanyagolnám a petem , ""jelbe mondva,ja és kivi lennék h mi a véleményed a BE palával kapcsolatban , sztem marha erösre sikeredett , többször szivtam vele , pl : BE pala harcol egy mobbal , mob leviszi 1/3 életét kb rámek , petet küldöm ,stunnolok , szétlövöm , kijön stunból , concusive shot megy rá , serpent ring megy stb , na most , rámcharge-ol , stunnol , petem hiaba üti , ugyis mindig engem üt , nem foglalkozik azzal , kijök stunbol , probalom csapdával lefagyasztani h messzibre kerülhessek h tudjam nyilazni , leviszem az életét jobb esetben ugy ,h már csak 1-2 ütés keljen neki , erre mit csinál puff heal , szétcsap :S , ja és még nem szoltam az "erös" instant hatású holy dmg spelljeiröl , na mind1 😄 csak kivi vok a véleményedre , nem panasz lenne , csak kéne dumalni már vmi jóról is sztem . PEACE

tigeroo
tudsz repülni vele
Hallottam hogy BC-ben van valami repülõ forma a druidoknak,errõl mit lehet tudni?

kocka O.O

xD

1. wow-europe.com -> account management oldal, itt tudod lekreálni az accod, a game-ben már csak beloginolsz vele
2. a great see-n át lehet kelni zeppelin-nel és hajóval. mage-ek teleportálhatnak is egyik városból a másikba.
3. kb. 3300-3600 HUF/hó, szóval egyáltalán nem vészes.

shaime01
és jutt eszembe tegnap megléptem a lv60-at 😊
holnap után megyek megveszem a bc-t és inditom a blood elf palámat :o

Laky
😄D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Sziasztok!
Nekem tetszik ez a WOW és kiszeretném próbálni. Tehát csak pár kérdésem lenne.
1. A játékba kell account-ot csinálni vagy egy külön " eldugott " oldalon?
2. Van benne vmi, Great Sea(a játékban) azon csak repülõ élõlénnyel lehet átjutni vagy pedig sehogy sem?
3. Mennyit kell fizetni havonta, hogy játszak ezzel a szuper játékkal?
shaime01
húh.. megtapasztaltam a wow elsõ mellékhatásait.. ma iskola volt.. a wow ota elöször ^^

hát.. hogy is mondjam.. 😄
ugy fura volt.. pl "bazdmeg" helyet le orkoztam vkit.. meg ienek... asszem ez már vészes 😛

tomee14
azmér van h megvettem a wowot és ugye 30 nap van benn január 4-én regeltem de még ma is feltok menni:S pedig ireta h febr. 4-ig jo

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Laky
A félreértések elkerülése végett, még véletlenül sem utaltam senkire, csak véletlenül a te hozzászólásodra válaszoltam.
Szimplán csak finoman utaltam a Bloodscalp (gondolom van még néhány szerver) jelenlegi színvonalára, amit talán ezzel a reformkísérlettel helyre lehetne állítani 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Laky
Is-is.
A különbözõ "értékrendû" társaságokat más-más szerverre helyezné a játék 😊

picket
"Plusses to Hit, increase the probability to get a non-critical hit. They do nothing to your chance to Crit and they decrease your chance to Miss. In fact, one might argue that "+hit%" is a misnomer, and that such bonuses really ought to be called "-miss%".

The base miss chance vs. an even level opponent is 5%. It is modified by the level difference. It rises quickly for mobs in PvE, but it rises much more slowly for other characters in PvP. The minimum miss chance is 0% on instant attacks. For each increased weapon skill you get 0.04% less miss chance, but for each defence point the target has, your miss chance is increased by 0.04%. So against a level 63 mob, you would at most want +5.6% hit, and for dual wielders you would at most want +24.6% hit. The cap for the miss chance is 60% (this cap is not confirmed. Can anyone add a link or elaborate?).

If due to large negative modifiers, your chance to Hit becomes negative, the negative amount is deducted from your chance to Crit. (If your chance to Crit would also become negative, the remaining negative amount is deducted from your chance to score a Glancing Blow, if any. See the Attack table article.) "

Na ez elsõ nekifutásra nem egyszerû, de azért megpróbálom összefoglalni. (Minden ami itt van, az természetesen csak "a szomszéd mesélte" kategóriába tartozik).
-5% esélyed van, hogy nem találsz el egy veled egy szintû mobot egykezessel, 24% dual wielddel
-0% a minimáis esély, hogy nem találsz el egy mobot, játékost (miss chance), tehát chance to hittel eddig lehet lecsökkenteni
-1 plusz defence skill (vagyis ami meghaladja a maximális megszerezhetõt az õ szintjén) a mobon 0,05% miss chance neked. Játékos ellen kisebb a lépték.
-1 plusz skill az adott fegyverrel 0,05% hit chance neked.
-a miss chance-ed maximum 60% lehet (ebben õ sem biztos)

Saját észrevételek:
-10% chance to hittel is miss-eltem, tehát nem érzem helytállónak azt állítani, hogy 0% a minimum (vagyis szerintem nem igaz, hogy ha eleget összegyûjtesz, akkor sosem miss-elsz).
-1-es skillel 60-as mobot a büdös életben nem találsz el, tehát a max 60% miss chance is hülyeség.
-konklúzió: valójában fogalmunk sincs, de minél több, annál jobb <#idota>

&#3237;_&#3237;

Guest
Mint írta, alapból, azonos szintû ellenfél ellen 4% miss esélyed van. Alapvetõen ugye lvl70-rõl beszélgetünk, így mivel PvP-ben max. veled azonos szintû ellenfél jöhet szembe, és 1% miss esély alá nem mehetsz, így 3% hitnél többnek nincs értelme. PvE-ben sokszor nálad magasabb szintû mobok ellen (71-73) harcolsz, akikkel szemben magasabb miss esélyed van, ezért oda nagyon nem árt több chance to hit. A dualwieldhez pedig alapból is sok kell, mert pl. azonos szintû ellenfél ellen az elõbb említett 4% helyett alapból vmi 24% miss esélyed van (ha jól rémlik, de az biztos, hogy jóval több mint egy fegyver esetén).
ketkezes harc=dual wield

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

Szia!

tehat ha jol ertelek akkor eleg vagy talentbol a +3%hit et kitalentolni vagy osszesen 45 to hit pontot felszereleseken osszohozni ?

miert hangsulyoztad ki a pvp-t, pve-ben van ertelme tobbet %-ot megszerezni ? (nekem kicsit tobb van igaz nem vagyok 70, de mintha sokat dobott volna a ketkezes harcon) vagy ott maskeppen szamolodik ?

koszonettel: Reiki

Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80

tigeroo
szarlenne ha nem csinálhatnál karaktert, mi?😛
tigeroo
ugye ha egy enus és egy engb-s wow van fennt a gépen akkor nemfog bekavarni? hétvégén felpeccseltem 1.12.1-re a wowomat, csináltam egy másolatot belõle, és amikor az eredetit feltapaszoltam 2.0.1-re a másik már használhatatlan lett (se repair, se semmi..bár nemtom miért mikor a registryt nemirtam át)
Guest
Szintkorlát csak a Dark Portalon való átlépésre van, ha megidézteted magad akkor mindegy, hogy hányas szintû vagy.
Mighty
Igen.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mighty
Az auctioneert és a hozzávaló addonokat a saját honlapjáról töltsd le. Tuti nem lesz incompatible.

www.auctioneeraddon.com

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hogy is van? Outlandra csak 58-tól lehet menni? (és persze BC-vel)
picket
Nem biztos, hogy viccnek szánta, de nem is értem, hogy mi a bajod vele. Félsz, hogy nem tudnál karaktert kreálni? <#bee1>

&#3237;_&#3237;

sharamboy18
huuuhh....te nagyon vicces gyerekvagy<#mf1>

I LOVE DEEP

picket
Enchant és scope ütik egymást. Általában bármi ami permanensen felszerelésre tehetõ, azok ütik egymást. Pl. armor kit és enchantok. Legtöbb esetben ez rá is van írva, hogy nem fog enchanttal együtt mûködni. Ha tehát íjat lehetne enchantolni (mint ahogy egyébként nem lehet), akkor enchantolásnál rákérdezne, hogy leszedje-e a scope hatását, és vica versa. Enchant fegyverre csak melee van, egykezes vagy kétkes. A +15 agility az egykezes fegyverre megy, tõrre, kardra, fejszére szokták felrakatni.

&#3237;_&#3237;

Pari
thx

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

PiszkosFred
Felejtsd el az enchantot, ha csak nem ingyen adja valaki, vagy te nem vagy enchanter. Felesleges barmire is rarakatni penzert, amikor 22es szint kornyeken max 1-2 napig hasznalsz egy cuccot, aztan csereled le << penzkidobas. Scope mas, az megeri, bowot ha talalsz egy jot, azt hasznalod egy jo ideig, es a te szintedet az alacsonyabb +dmg scope olcso, az nem nagy veszteseg, ha lecsereled kesobb a fegyvert.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shala
Bs en játszik 😞

non potest pluere aeternum

Pari
Ööö...ez egy lv22es hunter lv18as bowja...nem hiszem,hogy MCs dropot kene ra rakatni😊

tetessél rá +3% to hit-es távcsövet, az a tuti 😉 MCs drop, LFezzél egy engineert magadnak, aki ismeri.

nem kell hozzá java

Pari
hehe...btw milyen enchantot vagy dmg vagy barmi mas novelet lehet ratenni egy fegyverre?
Vagy tudna vki adni egy linket,hogy ez az enchantosdi,hogy mukodik...mert folyamatosan latom,hogy arulnak +14-15 agi enchantot,ha viszek matsot(persze nem tok)...pl ha van egy bow-m ami ad +4agi+4stam meg chance to hit 20 nature dmg(nincs ilyen csak feltetelesen)...akkor arra tehetek egy scope-ot es meg enchantolni is lehet, vagy mar nem?

te hová tûntél el, ha nem titok?

Pari
ty

bemész AH-ba és rákeresel erre:

scope

kidobja, hogy milyen távcsövek vannak, megveszed, amelyik szimpatikus, mailbox-ból kiveszed, inventory-ban jobb click rajta és felrakod a puskádra/ijadra/stb.
ennyi.

ez az egyszerûbb út. a bonyolúltabb meg, ha keresel egy engineer-t, aki hajlandó idõt áldozni rá, hogy csináljon neked...

"2 hónapja nem wowozok és unatkozom bmeg 😞 "

ismerõs feeling 😊
a wow erre perfekt, hogy kitöltsd az ilyen unalmas órákat...

s0n1c
odaadja neked a scopet az engineer és rárakod
hi.

tudja vli, hogy a wow-europe oldalahoz mijen java kell?
nekem java 5 update 10 van fent, de a hirek cimeire hiaba klikkelek, nem jon be az adott hir. illetve a bal oldalon levo felsorolasbol sem tudok kivalasztani semmit.
Pari
Tolem is egy noob kerdes, van vegre egy faint bom,amit tok hasznalni vagy 10lvlig...bop-os(most mar souldbound is)...hogy tok scopet teteni ra?(oda kell adni egy engeneernek, es o rateszi? vagy ideadja a scopet es en rateszem? vagy nem tehetek ra scopet,mert nem vok engineer?

- IQ terén mire gondoltál? Alatta vagy felette kell lenni egy értéknek? <#awink>

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Noob-kérdés:

Miért nem a lent írt 830-as hp-val rendelkezik az állatka?

Legjobb tudomásom szerint 5.4% miss rate veled egyszintû ellen (anno mintha wowwikin láttam volna bár most lusta vagyok elõkeresni).

Öööö, mióta nem lehet 100%? 😊 2h-el 5%-al sosem misselsz 60-es ellen (kivéve ha durva Def gearben van.)

*Frostwhisper*: _Gienah_, lvl70 arms/fury warrior (http://armory.wow-europe.com/) Fireguard, hooo. Lionheart Blade, hohoooooo!

😄

Laky
Remélem újraindul és csak egy IQ-teszt után lehet karaktert kreálni.

The Garrett
utannakerdezgettem guild chaten, ugyanugy 96% eselyed van alapbol veled egyszintu ellen hitelni, mint level60 on volt.
de ugye nem lehet 100% ezért pvpben elég a +3% hit, ami 15x3 rating nek felel meg 70 en.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.