World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nem tunt fel, hogy boldog-boldogtalan GM/HW fegyverrel (esetenkent armorban) rohangalt a BC megjelenese elott? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
<#rinya>

robotnyk
live maintence van, szal elõfordulhat
Laky
<#wow2>
ez biztos?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Guest
Hát olyan jó 2 hónapja (2.0.1 óta) nincsenek rangok, a korábban elért legmagasabb rangodat írathatod ki, ha akarod
shaime01
mondjuk ez fel sem tünt..eddig csak pveztem.. de ez most sziven ütött 😞

shaime01
nincsenek? akkor hogy lesz belölem sergant meg lieutant commander? 😞

melyikõtök regel folyton újat ? 😄

engem nem, nálad van a probléma avagy a serverrel.

btw hallottátok, hogy azt a maget aki elõször lépte meg a 70et kibanolta a blizz ? egy norvég faszi írta guildchaten, meglepõdtem

az nehéz lesz😊 nincsenek már rankok, killekért és nyert bgkért honor pontokat kapsz, amikkel cuccokért fizethez (kellenek még bg markok is általában)

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

hi

titeket is állandóan kidobál??
shaime01
aa hunter témához
tudom nem vagyok profi de azért az én veleményem szerint kezdésnek bmre érdemesebb pakolni engem sokszor mentett meg ,hogy a pet nagyobbat harap több hpja vagy több armorja van! aztán mikor már inkább a pvp felé kaccsingattam és ugymond kezdtem "elhagyni" a napi 5-6 instát 😊 akkor átpakoltam mm-re ami pvpre szerintem sokal jobb.. most rank 14 elérése a cél szóval wuhu 😊

Mighty
Elsõre igen, a következõ már többe kerül és felmegy egészen 50 goldig (ha jól emlékszem, mert nem vagyok valami nagy újra talentelõs).

Illetve újra meg kell venni a talentbõl tanulható spelleket is.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Értem,köszi!Pala vagyok úgyhogy felejtõs😊
Még 1 kérdésem lenne:van valami hátránya annak a dolognak ha lenullázom a Talent pontjaimat és újra rakom mindet vagy csak az az 1 gold bánja amit elkérnek ezért?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Mighty
Esetleg, ha olyan class vagy, aki talentbõl/buffal tudja növelni (pl mage) vagy olyan itemeket aggatsz magadra, amin van resist.

A Resistance Skilleket,hogy tudom növelni?thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

update: Invasion 4 PvP

kössz, amugy igen sry azt benéztem , tom h a wari charge ol ,de akkor is bestunnol a pala , csak összekevertem szvsz..

ja és láttad már a hunti pvp-s kedvenc videomat 😄 (közepétöl kezd bedurvulni, sztem messze a legjobb eddig általam látott videok 😛)

Ez engem is érdekelne.Csak nekem enus WoWom van és engb-s BC-m.

Friczy
Szerepjáték, nem ad dps-t, felejtõs! 😄D

keep walking... www.artum-inferniti.net

Friczy
Szerepjáték, nem ad dps-t, felejtõs! 😄D

keep walking... www.artum-inferniti.net

picket
Szerinted? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Persze hogy combatba tesz.

ez csak poén 😊

Mighty
Nem "szerintem"-re voltam kiváncsi. lvl 70-es mage talán tutibb infoval szolgálna...

szerintem igen

egyébként tudja valaki, hogy EZ ITT mi a búbánatra jó voltaképp? milyen spéci hatása van neki, ha van egyáltalán?

Mighty
Elfelejtettem frissíteni az aláírásom... <#falbav>

Megtettem és azt hiszem megmagyarázza, miért kérdezem. Szóval combatba tesz a spellsteal?

capaszabi
próbáld ki egy lvl 20as, defiason, az nem nagy kockázat 😄

Lazarus
nvm sikerült 😊
Lazarus
Mit kell ahoz átírnom hogy a US BC installer hajlandó legyen feltelepülni az enGB WoWomra?
Mighty
lvl 70-es mage-ek: ha spellsteal-t használok, akkor combatba fogok kerülni?

"Wildor , játszol már, ha igen hol tartassz amugy?"

mondjuk játszom, bár még igencsak az elején vagyok, mert ugyebár echte nub lennék vagy miaszösz 😊

és mi a véleményed a bm es huntiról , pvp serveren kissé hátrányba van sztem , bár én nekem is full bm es a talentozás ,

én nem éppen igy gondolom...van amiben jobb, van amiben gyengébb, mint egy marksman hunter...

60 környékén gondoltam az áttalentezésre ms re , és onnantól kicsi hanyagolnám a petem ,

ahogy neked szimpatikus, nem szólok bele...

""jelbe mondva,ja és kivi lennék h mi a véleményed a BE palával kapcsolatban , sztem marha erösre sikeredett , többször szivtam vele , pl : BE pala harcol egy mobbal , mob leviszi 1/3 életét kb rámek , petet küldöm ,stunnolok , szétlövöm , kijön stunból , concusive shot megy rá ,

pala alapjáraton is erõs ellenfél hunternek, szal' ezen nem vagyok meglepõdve, hogy szivsz vele...

serpent ring megy stb , na most , rámcharge-ol

pala nem charge-ol, az a warrior. egyébként meg serpent sting palára hülyeség...viper 1000x jobb, bár ha nem hülye a pala, leszedi azonnal magáról

stunnol , petem hiaba üti , ugyis mindig engem üt , nem foglalkozik azzal , kijök stunbol , probalom csapdával lefagyasztani h messzibre kerülhessek h tudjam nyilazni , leviszem az életét jobb esetben ugy ,h már csak 1-2 ütés keljen neki , erre mit csinál puff heal , szétcsap :S

igen, hunternél mindig hanyagolják a pet-ed (szivnak is miatta), mert ha te meghalsz eltünik az is.

amúgy 1v1 pvp-re BM, group pvp-re meg MM hunter javasolt. aztán kinek mi tetszik, azt választja...

az atlast én használom.
s nem kell hozzá semmilyen parancs, a minimap-ra rakja ki az ikonját, amivel meg tudod jeleníteni, ott keresgélj.

ha ezzel sem jelenik meg, akkor nálad van a probléma...

inkább a szádba

raziel.
amugy már láttam, de ez beteg...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
lol

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

ezt nem a privi.hu-s oldaladra akartad?
volt már párszor, de azért még mindig könnyesre röhögöm magam rajta... 😄

phalanx
voltmár?
bár nem wowozok de ezt nem lehetett kihagyni
onyxia raid, animálva <#idiota>
angoltudás nem árt

PiszkosFred
Nagyobb varosokban, vagy olyan terepen, ahol sokan vannak - igen, ott akadni fog. Nem lesz veszes, de erezni fogod a "swapolast". Ettol meg jatszhatsz, de tenyleg nem art ha van 1gb a gepben. Sot...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem, nem akadozik csak azért mert online
512 rammal kicsit visszaveszel egy-két grafikai beállításból és menni fog rendesen

Kösz szépen, és, hogyha 512 Mb RAM van akkor akadozásra számítsak? Vagy pedig ez mindig akadozik mert online?
shaime01
fúúj-fúúúúj rouge's.. ^^

de mért olyan genyák ,hogy akkor támadnak amikor éppen nagyban csatázok? PFFUUUJ 😊

http://www.youtube.com/watch?v=LPnU1X3IgZY

csekkojátok 😛 ez lessz belõled BeST

és álmaim pvp videója ujra nézd végig és megtudod😛

Lynx_TWL
idõrendileg a war of the ancients trilógia kezdõdik leghamarabb asszem.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

kisfigi
nemrossz 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

Koszi szepen Lazarus!

ha ez tetszik, keress rá a warcraftmovieson erre: xrave

tetszeni fog 😉

Lazarus
Halálszárny, Klánok Ura, Utolsó Õrzõ
shaime01
durván 2-2,5 hete .. de addig itthon voltam 0-24ben szinte ^^

és jutt eszembe tényleg 😛

Udv! Tudom, nem ide illo a kerdesem, de eddig sehol nem kaptam valaszt..

En meg sajna egy Warcraft konyvet se olvastam, de lenne egy olyan kerdesem, hogy igy tisztan melyik konyvel kezdjem? Az osszes warcraftos konyv kozul gondolom..