World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg, ha olyan class vagy, aki talentbõl/buffal tudja növelni (pl mage) vagy olyan itemeket aggatsz magadra, amin van resist.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A Resistance Skilleket,hogy tudom növelni?thx
★ 汤姆 李
kössz, amugy igen sry azt benéztem , tom h a wari charge ol ,de akkor is bestunnol a pala , csak összekevertem szvsz..
ja és láttad már a hunti pvp-s kedvenc videomat 😄 (közepétöl kezd bedurvulni, sztem messze a legjobb eddig általam látott videok 😛)
ja és láttad már a hunti pvp-s kedvenc videomat 😄 (közepétöl kezd bedurvulni, sztem messze a legjobb eddig általam látott videok 😛)
Ez engem is érdekelne.Csak nekem enus WoWom van és engb-s BC-m.
Persze hogy combatba tesz.
ez csak poén 😊
Nem "szerintem"-re voltam kiváncsi. lvl 70-es mage talán tutibb infoval szolgálna...
szerintem igen
egyébként tudja valaki, hogy EZ ITT mi a búbánatra jó voltaképp? milyen spéci hatása van neki, ha van egyáltalán?
egyébként tudja valaki, hogy EZ ITT mi a búbánatra jó voltaképp? milyen spéci hatása van neki, ha van egyáltalán?
Elfelejtettem frissíteni az aláírásom... <#falbav>#falbav>
Megtettem és azt hiszem megmagyarázza, miért kérdezem. Szóval combatba tesz a spellsteal?
Megtettem és azt hiszem megmagyarázza, miért kérdezem. Szóval combatba tesz a spellsteal?
lvl 70-es mage-ek: ha spellsteal-t használok, akkor combatba fogok kerülni?
"Wildor , játszol már, ha igen hol tartassz amugy?"
mondjuk játszom, bár még igencsak az elején vagyok, mert ugyebár echte nub lennék vagy miaszösz 😊
és mi a véleményed a bm es huntiról , pvp serveren kissé hátrányba van sztem , bár én nekem is full bm es a talentozás ,
én nem éppen igy gondolom...van amiben jobb, van amiben gyengébb, mint egy marksman hunter...
60 környékén gondoltam az áttalentezésre ms re , és onnantól kicsi hanyagolnám a petem ,
ahogy neked szimpatikus, nem szólok bele...
""jelbe mondva,ja és kivi lennék h mi a véleményed a BE palával kapcsolatban , sztem marha erösre sikeredett , többször szivtam vele , pl : BE pala harcol egy mobbal , mob leviszi 1/3 életét kb rámek , petet küldöm ,stunnolok , szétlövöm , kijön stunból , concusive shot megy rá ,
pala alapjáraton is erõs ellenfél hunternek, szal' ezen nem vagyok meglepõdve, hogy szivsz vele...
serpent ring megy stb , na most , rámcharge-ol
pala nem charge-ol, az a warrior. egyébként meg serpent sting palára hülyeség...viper 1000x jobb, bár ha nem hülye a pala, leszedi azonnal magáról
stunnol , petem hiaba üti , ugyis mindig engem üt , nem foglalkozik azzal , kijök stunbol , probalom csapdával lefagyasztani h messzibre kerülhessek h tudjam nyilazni , leviszem az életét jobb esetben ugy ,h már csak 1-2 ütés keljen neki , erre mit csinál puff heal , szétcsap :S
igen, hunternél mindig hanyagolják a pet-ed (szivnak is miatta), mert ha te meghalsz eltünik az is.
amúgy 1v1 pvp-re BM, group pvp-re meg MM hunter javasolt. aztán kinek mi tetszik, azt választja...
mondjuk játszom, bár még igencsak az elején vagyok, mert ugyebár echte nub lennék vagy miaszösz 😊
és mi a véleményed a bm es huntiról , pvp serveren kissé hátrányba van sztem , bár én nekem is full bm es a talentozás ,
én nem éppen igy gondolom...van amiben jobb, van amiben gyengébb, mint egy marksman hunter...
60 környékén gondoltam az áttalentezésre ms re , és onnantól kicsi hanyagolnám a petem ,
ahogy neked szimpatikus, nem szólok bele...
""jelbe mondva,ja és kivi lennék h mi a véleményed a BE palával kapcsolatban , sztem marha erösre sikeredett , többször szivtam vele , pl : BE pala harcol egy mobbal , mob leviszi 1/3 életét kb rámek , petet küldöm ,stunnolok , szétlövöm , kijön stunból , concusive shot megy rá ,
pala alapjáraton is erõs ellenfél hunternek, szal' ezen nem vagyok meglepõdve, hogy szivsz vele...
serpent ring megy stb , na most , rámcharge-ol
pala nem charge-ol, az a warrior. egyébként meg serpent sting palára hülyeség...viper 1000x jobb, bár ha nem hülye a pala, leszedi azonnal magáról
stunnol , petem hiaba üti , ugyis mindig engem üt , nem foglalkozik azzal , kijök stunbol , probalom csapdával lefagyasztani h messzibre kerülhessek h tudjam nyilazni , leviszem az életét jobb esetben ugy ,h már csak 1-2 ütés keljen neki , erre mit csinál puff heal , szétcsap :S
igen, hunternél mindig hanyagolják a pet-ed (szivnak is miatta), mert ha te meghalsz eltünik az is.
amúgy 1v1 pvp-re BM, group pvp-re meg MM hunter javasolt. aztán kinek mi tetszik, azt választja...
az atlast én használom.
s nem kell hozzá semmilyen parancs, a minimap-ra rakja ki az ikonját, amivel meg tudod jeleníteni, ott keresgélj.
ha ezzel sem jelenik meg, akkor nálad van a probléma...
s nem kell hozzá semmilyen parancs, a minimap-ra rakja ki az ikonját, amivel meg tudod jeleníteni, ott keresgélj.
ha ezzel sem jelenik meg, akkor nálad van a probléma...
inkább a szádba
ezt nem a privi.hu-s oldaladra akartad?
volt már párszor, de azért még mindig könnyesre röhögöm magam rajta... 😄
voltmár?
bár nem wowozok de ezt nem lehetett kihagyni
onyxia raid, animálva <#idiota>#idiota>
angoltudás nem árt
bár nem wowozok de ezt nem lehetett kihagyni
onyxia raid, animálva <#idiota>#idiota>
angoltudás nem árt
Nagyobb varosokban, vagy olyan terepen, ahol sokan vannak - igen, ott akadni fog. Nem lesz veszes, de erezni fogod a "swapolast". Ettol meg jatszhatsz, de tenyleg nem art ha van 1gb a gepben. Sot...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem, nem akadozik csak azért mert online
512 rammal kicsit visszaveszel egy-két grafikai beállításból és menni fog rendesen
512 rammal kicsit visszaveszel egy-két grafikai beállításból és menni fog rendesen
Kösz szépen, és, hogyha 512 Mb RAM van akkor akadozásra számítsak? Vagy pedig ez mindig akadozik mert online?
fúúj-fúúúúj rouge's.. ^^
de mért olyan genyák ,hogy akkor támadnak amikor éppen nagyban csatázok? PFFUUUJ 😊
de mért olyan genyák ,hogy akkor támadnak amikor éppen nagyban csatázok? PFFUUUJ 😊
http://www.youtube.com/watch?v=LPnU1X3IgZY
csekkojátok 😛 ez lessz belõled BeST
és álmaim pvp videója ujra nézd végig és megtudod😛
csekkojátok 😛 ez lessz belõled BeST
és álmaim pvp videója ujra nézd végig és megtudod😛
idõrendileg a war of the ancients trilógia kezdõdik leghamarabb asszem.
๏̯͡๏﴿
Koszi szepen Lazarus!
ha ez tetszik, keress rá a warcraftmovieson erre: xrave
tetszeni fog 😉
tetszeni fog 😉
Udv! Tudom, nem ide illo a kerdesem, de eddig sehol nem kaptam valaszt..
En meg sajna egy Warcraft konyvet se olvastam, de lenne egy olyan kerdesem, hogy igy tisztan melyik konyvel kezdjem? Az osszes warcraftos konyv kozul gondolom..
En meg sajna egy Warcraft konyvet se olvastam, de lenne egy olyan kerdesem, hogy igy tisztan melyik konyvel kezdjem? Az osszes warcraftos konyv kozul gondolom..
azért te sem vagy kispályás, mikor is kezdted a játékot?
btw updatelheted az aláirásodat...
btw updatelheted az aláirásodat...
hú megint én.. ^^
Valaki használja itt a atlas quest addont? mert nekem "elvileg" müködik de amikor beirom ,hogy /aq show akkor csak kiirja chatben ,hogy ok õ mutatja de én nem láttom...
ha valaki tud erre megoldást akkor irja le plz ^^
Valaki használja itt a atlas quest addont? mert nekem "elvileg" müködik de amikor beirom ,hogy /aq show akkor csak kiirja chatben ,hogy ok õ mutatja de én nem láttom...
ha valaki tud erre megoldást akkor irja le plz ^^
hát látod ezt nem tudom, mivel tényleg nincs oda irva - és máshova sem. Az biztos, hogyha felveszek egy cuccot, ami +wepön szkillt ad, akkor semmilyen érték nem megy feljebb a karakterlapon, a hit rating se (én olyannal próbáltam, ami +22, de a crit rating se mászott fel emlékeim szerint, de lehet hogy meg se néztem, annyira minimális amit ad), valamint ha fölé viszed az egeret, tooltipben se mond semmit.
Ellenben az is igaz, hogy 1-es skillel még a nyuszit se találod el...
Ami biztos tehát, hogy a +weapon skill hit ratinget nem ad, crit ratinget elvileg ad, de olyan keveset hogy minek. Hogy parry, dodge, block esélyt csökkent-e, azt meg nem tudni - szerintem nem.
Mindenesetre azért is irtam ezt, mert a neten található -nem hivatalos- okoskodások általában nincsenek ápdételve a 2.0.1 -es változásokhoz, de ez nem derül ki belõlük.
Ellenben az is igaz, hogy 1-es skillel még a nyuszit se találod el...
Ami biztos tehát, hogy a +weapon skill hit ratinget nem ad, crit ratinget elvileg ad, de olyan keveset hogy minek. Hogy parry, dodge, block esélyt csökkent-e, azt meg nem tudni - szerintem nem.
Mindenesetre azért is irtam ezt, mert a neten található -nem hivatalos- okoskodások általában nincsenek ápdételve a 2.0.1 -es változásokhoz, de ez nem derül ki belõlük.
de az a helyzet h kamu bankkártyát adtam meg mer még ne mvettem gct és avval akarok fizetni szal nem amiatt
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Ezt nézzétek meg, ha már láttátok akkor sry de nekem nagyon bejön, és lehet még más kaszttal is ilyet csinálni? ilyen nagy dmg ilyen rövid idö alatt? katt
off/
ha tudja vki mi a zenék címe és elöadója amik alatta mennek akkor íz írja le, köszi
off/
off/
ha tudja vki mi a zenék címe és elöadója amik alatta mennek akkor íz írja le, köszi
off/
Destiny. The design is clearly ancient.
örülj neki
Bankkártyád számát adta meg, és már levonta a következõ havi elõfizetést <#bee1>#bee1>
ಥ_ಥ