World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Én ezt nem próbáltam még, egy ideig armos voltam, most full fury vagyok dualwieldben bár rettentõen gyenge pvp-ben :\

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Õ volt az aki utána Burunál a tojást letauntolta, lett is belõle anyázás mert nem igazán voltunk még készek a harcra 😛

MrStokes
Hat igen, noobok mindenhol vannak. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

The Garrett
tudom enis probaltam ugy, de nem volt az igazi 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

MrStokes
Mazohizmus rulez!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nah, pont ezt akartam irni. Talan Warlock ellen meg esellyel indulhat, leven kvazi fear-immune. De warlock meg ugye imba, szoval GG. ^_^

Fenrir
Armos warriorról jut eszembe, amikor egyszer ZG-ben éppen hakkart öltük a srác 5 sunder után berongyolt, bevert egy crites mortal-t, egy crites overpower-t aztán "shit I died" a ventrin 😄

Persze KTM-je nem volt 😛

Oldern the 1st
Hölgyek-urak, Shattered Halls-ban van valakinek tapasztalata már?

Megszereztem a kulcsot (ki kellett nyírni hozzá egy Fel Reavert is), majd tegnapelõtt éjjel 5 órán át, és tegnap 4-5 órán keresztül ott voltam, hát az eddigi legkeményebb instance.

Az még hagyján, hogy néha 6-7 darab elite70-71-es pullokkal kell számolni, melyek közül kettõ aggrot nulláz, meg Cleave-el, de hogy a második bossnak 150 ezer hp mellett van AoE fearje, tauntra immunis, két fejjel rendelkezik és amikor vált köztük, a legkisebb aggrójú csapattagot kezdi el támadni.... és van 2k-s aoe stunja is...

Végül megöltük, de a final bossnál meg 3 elite ad bukkant fel, amivel már nagyon nem bírtunk - mi lesz itt a Heroic módban? Vagy csak nem ártott volna mindenkinek 70-esnek lennie, és az megoldja a gondokat (3db 68-as, 1 69-es és 1 70-es, tucatnyi wipe)..?

Én több mint fél éve 2h fury vagyok és sose láttam még másikat😊 De ezerszer jobban élvezem, mint az armsot.
Nem vagyok imba, lever mindenki mint a sz*rt, meg persze béna is vagyok a pvphez (is), viszont egész jól szórakozok ezzel a builddel, ami pl armsról nagyon nem volt elmondható (hiába ütöttem nagyobbat és voltam életképesebb).

Mire nem jó a fórum, tegnap nagyon lelkesen integettél Ring of Bloodnál Bloodpanther😊 Meg életemben elõször felültem Haalánál a griffre és pikkpakk bedarált vmi Leli nevû droid😊

TSW: Tunderke

A warrior az egyik ha nem a legnagyobb játéktudást igénylõ kaszt ez tény és való, mitöbb a három tallent irány teljesen más lehetõségeket ad.Véleményem szerint kár egy warriort elpazarolni furyra mikor minden guildnak égetõ szûksége van armsos warriorokra fõleg hogy outlandi isntákban valahogy a mobok sem maradnak annyira a tankon.

Furys warriornak csak a nagyon felszerelés hiányos pala ellen van esélye de ha bebubizik akkor az ellen sem.

Gondolkodtam én is azon hogy a retris palámat áttallentelem protisra a 13 holy pont az kell igy is ugy is de végül is elvetettem a lehetõségét mondván kell olyan is a warriorok mellé aki ütni is tudja rendesen a mobot és fél percig mig a warrior rendbehozza magát akár át is tudja vállalni helyette.

Sajna még a guildunknak nem volt módja kipróbálni az új raides instákat ( összvissz vagyunk 7-en hetvenesek) de ha valakinek már volt rá lehetõség tegye közkincsé hogy teszem azt mennyire húzósak. Köszi elõre is.
nem létezik, hacsak nem természetes képessége annak az állatnak.

prowl elöször hillsbrad-i oroszlánoktól tanulható meg skill-ként, olyan lvl 30-32 környékén...

amúgy szerintem egy rém gagyi skill cat pet-nek, ennél sokkal jobbakat is lehet neki tanítani...

Fenrir
Amúgy sok fury warrior kétkezessel megy és nem dual-wieldezik. Azt mondják hogy elég jó, fõleg ha elnyomja a deathwish-et és imp. slamet spammolja az autoswinggel felváltva.

Fenrir
Papirruhás nem akadály, bár a lock dotja nagy eséllyel a harc végén megöl. Rugó ellen nem sok, druida ellen még annyi sem. Másik warrior/pala ellen még lehet esélyem ha elnyomok mindent ami csak van.

Amúgy meg ha azt mondják, hogy a warrior a legfelszerelésfüggõbb kaszt akkor a dw warrior még hatványozottabban az, rengeteg chance to hit kell mert különben csak -miss-, -miss-, -miss-... :\

Rugó ellen is ha lejár az evasion akkor vagy eltalálom vagy nem. Ha eltalálom akkor vagy crit vagy nem. Ha crit akkor függ a mértéktõl, sajna kevés olyan 70-es rugó van akinek 7k alatt van a hp-ja, ráadásul szemét módon még potiznak is. Arms-osként még annó TuF-fal imádtam a rugókat vadászni, szinte ujjongtam amikor benyomta az evasion és röpködtek vissza rá az 1.5k+ -os imp overpower critek.

Squasha
Ismert adatok, harcosnak lvl70-en.

Offenzív
33 Agility vagy 22 Crit Rating = 1% Crit
15.8 Hit Rating = 1% Hit
15.8 Haste Rating = 1% Attack Speed
3.9 Weapon Skill Rating = 1 Weapon Skill pont

Defenzív
2.4 Defense Rating = 1 Defense pont
30 Agility vagy 18.9 Dodge Rating = 1% Dodge
31.5 Parry Rating = 1% Parry
7.9 Block Rating = 1%Block

PvP
39.4 Resilience Rating = -1% esély arra, hogy kritikus találat érjen és 2%-kal kevesebb sebzés kritikus találatból

Sehol nem találtam ilyen adatokat druidra vonatkoztatva. Esetleg tudja valaki?

lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)

The Garrett
masik fury warr ellen XD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

capaszabi
hm... fury pvpben mi ellen nem életképtelen?

joreggelit....letezik olyan cat ami lvl 19en tud prowlt? ha igen hol tudom befogni?

megyünk is! <#zavart1>

robotnyk
az elmúlt 2-3 este nálam ilyen 5-700 közötti pingek voltak 4-5 seces lagspikeokkal, lehet nem lehetett reggelig várni...
Fenrir
Hihetetlen mennyire életképtelen a fury dw warrior rugó ellen, muszáj leszek áttalentolni arms-ra az overpower miatt mert szétaláznak amikor benyomják az Evasion-t :\

Te melyik bolygóról jöttél?

lehet hülye kérdés, de minek volt tegnap live maintenance ha ma is van normális?! <#wow3>

BEAST
nah neked is ilyen "trendy" homi hajad lett , majd mehettek viragokat szedni malaccal 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

<#eljen> <#vigyor3><#hawaii>

Botond
Guildtabard ami jól néz ki. -.-
nem mondod komolyan, hogy teknõssel nyomtad 60-ig? O.O

najó, macska szerintem.
de jó a farkas és a malac is, mindkettõ tud spéci dolgokat. viszont megfelelõ spec-cel a macsek tolja ki a legnagyobb dps-t a 3-ból, én ezért szeretem. nameg jól is néz ki xD

k O T T A
köszi tetszik ez a szakma😄 jó kis pénzforrás hozzá van még skinning na ez egész pofás summát hozhat<#hehe>
köszi😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
jah h venni nem lehet?😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

robotnyk
városokban a kovácsok környékén találhatsz forgeot, ott lehet csinálni.
robotnyk
balanced/offensive/defensive

egetverõ különbség nincs, ez az oldal továbbra is ajánlott 😊
k O T T A
lenne egy kérdésem
minig a szakmám most de nem tudok copeer ore-ból bar-t csinálni mert neki forge kell, h ezt csináljam, de azt meg hol szerzem vagy mi az? angol jelentését persze tudom, de se füle se farka, h nem tudok ilyet se venni se tanulni

Lazarus
Mivel troll vagy, válaszd azt amelyik a leginkább tetszik, nincs köztük lényeges különbség.

Nightelfnek viszont kizárólag macska a prowl+racial miatt
k O T T A
gnóm, nem kár érte😄
életben nicnsenek gondjam más "rasszokkal" de wowban utálom a gnómokat😄

shaime01
u.i

mind tetszik.. ^^
teknõc meg bentmarad nem fogok elengedni egy lv60s tekit 😛

shaime01
hú egy kérdés.. azt hiszem eljött az ideje ,hogy lecseréljem a turtlemet <#rinya>

wolf - cat - boar

szerintetek melyiket érdemsebb?

Lazarus
A lényeg hogy a Data könyvtárban írd át enGB-t könyvtárat enUS-re a benne lévõ fileok nevét is módosítsd, ezek után a patch szépen fel fog települni, aminek egy olyan öszvér lesz a következménye amire nem megy fel egyetlen patch sem. Az updater ugyanis nem talál bizonyos fileokat az MPQ fileokban, sebaj MPQ arhiválóval teljesen összebarmoltam a fileokat olyan szinten hogy a repair.exe egy fatal error kiséretében megkér hogy installáljam újra a játékot, szal jobban jársz ha beszerzed valahonnan a megfelelõ BCt szvsz
shaime01
én bc után kezdtem el játszani ... ^^
mondjuk akkor már értem mért nem kezdtem el rankokat kapni... de ez akkor is szemétség 😞
pedig szerintem jó volt.. tuti nem fogják visszahozni?😊

PiszkosFred
Nem tunt fel, hogy boldog-boldogtalan GM/HW fegyverrel (esetenkent armorban) rohangalt a BC megjelenese elott? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
<#rinya>

robotnyk
live maintence van, szal elõfordulhat
Laky
<#wow2>
ez biztos?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Guest
Hát olyan jó 2 hónapja (2.0.1 óta) nincsenek rangok, a korábban elért legmagasabb rangodat írathatod ki, ha akarod
shaime01
mondjuk ez fel sem tünt..eddig csak pveztem.. de ez most sziven ütött 😞

shaime01
nincsenek? akkor hogy lesz belölem sergant meg lieutant commander? 😞

melyikõtök regel folyton újat ? 😄

engem nem, nálad van a probléma avagy a serverrel.

btw hallottátok, hogy azt a maget aki elõször lépte meg a 70et kibanolta a blizz ? egy norvég faszi írta guildchaten, meglepõdtem

az nehéz lesz😊 nincsenek már rankok, killekért és nyert bgkért honor pontokat kapsz, amikkel cuccokért fizethez (kellenek még bg markok is általában)

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

hi

titeket is állandóan kidobál??
shaime01
aa hunter témához
tudom nem vagyok profi de azért az én veleményem szerint kezdésnek bmre érdemesebb pakolni engem sokszor mentett meg ,hogy a pet nagyobbat harap több hpja vagy több armorja van! aztán mikor már inkább a pvp felé kaccsingattam és ugymond kezdtem "elhagyni" a napi 5-6 instát 😊 akkor átpakoltam mm-re ami pvpre szerintem sokal jobb.. most rank 14 elérése a cél szóval wuhu 😊

Mighty
Elsõre igen, a következõ már többe kerül és felmegy egészen 50 goldig (ha jól emlékszem, mert nem vagyok valami nagy újra talentelõs).

Illetve újra meg kell venni a talentbõl tanulható spelleket is.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Értem,köszi!Pala vagyok úgyhogy felejtõs😊
Még 1 kérdésem lenne:van valami hátránya annak a dolognak ha lenullázom a Talent pontjaimat és újra rakom mindet vagy csak az az 1 gold bánja amit elkérnek ezért?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;