World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Persze KTM-je nem volt 😛
Megszereztem a kulcsot (ki kellett nyírni hozzá egy Fel Reavert is), majd tegnapelõtt éjjel 5 órán át, és tegnap 4-5 órán keresztül ott voltam, hát az eddigi legkeményebb instance.
Az még hagyján, hogy néha 6-7 darab elite70-71-es pullokkal kell számolni, melyek közül kettõ aggrot nulláz, meg Cleave-el, de hogy a második bossnak 150 ezer hp mellett van AoE fearje, tauntra immunis, két fejjel rendelkezik és amikor vált köztük, a legkisebb aggrójú csapattagot kezdi el támadni.... és van 2k-s aoe stunja is...
Végül megöltük, de a final bossnál meg 3 elite ad bukkant fel, amivel már nagyon nem bírtunk - mi lesz itt a Heroic módban? Vagy csak nem ártott volna mindenkinek 70-esnek lennie, és az megoldja a gondokat (3db 68-as, 1 69-es és 1 70-es, tucatnyi wipe)..?
Nem vagyok imba, lever mindenki mint a sz*rt, meg persze béna is vagyok a pvphez (is), viszont egész jól szórakozok ezzel a builddel, ami pl armsról nagyon nem volt elmondható (hiába ütöttem nagyobbat és voltam életképesebb).
Mire nem jó a fórum, tegnap nagyon lelkesen integettél Ring of Bloodnál Bloodpanther😊 Meg életemben elõször felültem Haalánál a griffre és pikkpakk bedarált vmi Leli nevû droid😊
TSW: Tunderke
Furys warriornak csak a nagyon felszerelés hiányos pala ellen van esélye de ha bebubizik akkor az ellen sem.
Gondolkodtam én is azon hogy a retris palámat áttallentelem protisra a 13 holy pont az kell igy is ugy is de végül is elvetettem a lehetõségét mondván kell olyan is a warriorok mellé aki ütni is tudja rendesen a mobot és fél percig mig a warrior rendbehozza magát akár át is tudja vállalni helyette.
Sajna még a guildunknak nem volt módja kipróbálni az új raides instákat ( összvissz vagyunk 7-en hetvenesek) de ha valakinek már volt rá lehetõség tegye közkincsé hogy teszem azt mennyire húzósak. Köszi elõre is.
prowl elöször hillsbrad-i oroszlánoktól tanulható meg skill-ként, olyan lvl 30-32 környékén...
amúgy szerintem egy rém gagyi skill cat pet-nek, ennél sokkal jobbakat is lehet neki tanítani...
Amúgy meg ha azt mondják, hogy a warrior a legfelszerelésfüggõbb kaszt akkor a dw warrior még hatványozottabban az, rengeteg chance to hit kell mert különben csak -miss-, -miss-, -miss-... :\
Rugó ellen is ha lejár az evasion akkor vagy eltalálom vagy nem. Ha eltalálom akkor vagy crit vagy nem. Ha crit akkor függ a mértéktõl, sajna kevés olyan 70-es rugó van akinek 7k alatt van a hp-ja, ráadásul szemét módon még potiznak is. Arms-osként még annó TuF-fal imádtam a rugókat vadászni, szinte ujjongtam amikor benyomta az evasion és röpködtek vissza rá az 1.5k+ -os imp overpower critek.
Offenzív
33 Agility vagy 22 Crit Rating = 1% Crit
15.8 Hit Rating = 1% Hit
15.8 Haste Rating = 1% Attack Speed
3.9 Weapon Skill Rating = 1 Weapon Skill pont
Defenzív
2.4 Defense Rating = 1 Defense pont
30 Agility vagy 18.9 Dodge Rating = 1% Dodge
31.5 Parry Rating = 1% Parry
7.9 Block Rating = 1%Block
PvP
39.4 Resilience Rating = -1% esély arra, hogy kritikus találat érjen és 2%-kal kevesebb sebzés kritikus találatból
Sehol nem találtam ilyen adatokat druidra vonatkoztatva. Esetleg tudja valaki?
lvl 70 drOOd, lvl 70 lock (pihen)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
najó, macska szerintem.
de jó a farkas és a malac is, mindkettõ tud spéci dolgokat. viszont megfelelõ spec-cel a macsek tolja ki a legnagyobb dps-t a 3-ból, én ezért szeretem. nameg jól is néz ki xD
köszi😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
minig a szakmám most de nem tudok copeer ore-ból bar-t csinálni mert neki forge kell, h ezt csináljam, de azt meg hol szerzem vagy mi az? angol jelentését persze tudom, de se füle se farka, h nem tudok ilyet se venni se tanulni
Nightelfnek viszont kizárólag macska a prowl+racial miatt
életben nicnsenek gondjam más "rasszokkal" de wowban utálom a gnómokat😄
wolf - cat - boar
szerintetek melyiket érdemsebb?
mondjuk akkor már értem mért nem kezdtem el rankokat kapni... de ez akkor is szemétség 😞
pedig szerintem jó volt.. tuti nem fogják visszahozni?😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ez biztos?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
engem nem, nálad van a probléma avagy a serverrel.
btw hallottátok, hogy azt a maget aki elõször lépte meg a 70et kibanolta a blizz ? egy norvég faszi írta guildchaten, meglepõdtem
\"HST-nal az emberiség egyedfejlõdésének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"
titeket is állandóan kidobál??
tudom nem vagyok profi de azért az én veleményem szerint kezdésnek bmre érdemesebb pakolni engem sokszor mentett meg ,hogy a pet nagyobbat harap több hpja vagy több armorja van! aztán mikor már inkább a pvp felé kaccsingattam és ugymond kezdtem "elhagyni" a napi 5-6 instát 😊 akkor átpakoltam mm-re ami pvpre szerintem sokal jobb.. most rank 14 elérése a cél szóval wuhu 😊
Illetve újra meg kell venni a talentbõl tanulható spelleket is.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Még 1 kérdésem lenne:van valami hátránya annak a dolognak ha lenullázom a Talent pontjaimat és újra rakom mindet vagy csak az az 1 gold bánja amit elkérnek ezért?
★ 汤姆 李