World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
WTB edit button!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Make Love ,Not Warcraft<#eljen>#eljen><#pias>#pias>
Aki akarja és tud is játszani az armsos warriot is porig alázza. Aki meg gyengébb képességü az a furyt se nagyon.
Illetve ha healer van a seggünkbe akkor imba class vagyunk mint bárki más is 😛
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A halál csupán a kezdet...
És máris mindenki fikázza.
Én maradok fury ahogy 2 éve is kezdtem igaz akkor még 2h val.
Nem érzem szenvedésnek sõt!
A minap egy rugo cimborám farmolgatott vele és el volt ájulva, hogy micsoda húsdaráló! 😄
Ami a képen van az lvl hanyas mobként fogtad be ?
De különben meglepõ volt ez a nagy béke Ring of Bloodnál, valag alli, valag hordás és csak 1* kezdett el vki másik oldalra lövöldözni, különben még a bossokon is segítették egymást... tiszta pve feeling.
TSW: Tunderke
(én is gyógyítok ha kell, de mivel 68-asok voltunk, szükség volt a dps-emre /balance/) 😊
Az alcatraz tényleg gáz még vagy nincs cucc hozzá de ott feküdtünk mi is majd ma új kísérlet.
Kinek mi a tapasztalata a dropról? A papunk az vagy 4 x fel tud öltözni mindenhol healer clothot dob nagyritkán warriornak cuccot de pl mage vagy paladin cuccot még egyik instából sem sikerült hoznom. Ezidáig össz vissz egy 2H axet organizáltama csúf és rosszhangú madártól a többi cucc az vagy questes vagy még a legelejérõl a két kis hellfire-bõl való.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
nekem igy tetszik és punktum :F
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
most ugyanaz a folyamat zajlik le...
1 év múlva nyugodj bele 2 hit-elni fogod majd a 10k hp-s player-eket, csak annyi lesz a különbség, hogy nem 2k-s crit-et fogsz látni, hanem 5k-sat...
szóval én valahol tisztelem a csávót, mert 60-ig menni tekivel az nem kis mazochismusra vall <#vigyor0>#vigyor0>
alig pár napja volt velem, hogy pet-et ráküldtem egy mobra, én meg leültem manázni, mert elötte beaggroztam véletlenül kettõ mobot 1x-re, meg partolból is bejött +2 mob, s mire letoltuk a macsekkal õket, elfogyott a mana...szóval manázgatok szépen, cica közben üti a mobot mint állat, nézem a mana bar-t, kúszik szépen felfelé, nézem a macskát, üti a mobot, olyan 80% manánál mondom most már fel kell állni, s legalább belelõni egyet, különben nem fogom tudni loot-olni...erre mire odaértem lõtávolba kivégezte simán, uccsó két ütése 300 feletti crit-ek voltak <#whatever>#whatever> (köszönhetõen a palának, aki elötte Might-ot rakott a pet-emre <#szeret>#szeret>)
Azért megnézem majd, hogy melyik fegyverrel fogod lebontani a 10k hp-t 2 ütésbõl 😛
majd ha bejönnek a mostani top kékeket leváltó 200 DPS-es kétkezes fegyók, a druidák ugyanúgy visszakerülnek a pvp lista legaljára, te meg majd 2 hit-eled õket...
addig meg had örüljenek, eddig a druida úgyis majdhogynem free HK kategória volt...
mondom ezt úgy, hogy még nem jártam outland-en, szal' lehet, hogy 1 hét múlva már én is anyázni fogom õket <#vigyor3>#vigyor3>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Pvp-ben noobzornak sem tartom magam mert olyan 50k hk-m van(volt), mindhárom prebc bg exalted és az av még akkor exalted lett amikor nem kapta a nerfet (kevesebb õrjárat,akkor még voltak 8-9-10 órás menetek, volt értelme a kommandónak és a raidereknek, stb.)
Egyszerûen xarok a cuccok és semmit nem tudok a druidákkal (kivéve mukigeci) és a rugókkal kezdeni hiába van unbuffed 1200 ap felett, saját buffokkal 2400 körül, hiába van majdnem 10k hp-m commanding shouttal egyszerûen nem találom el, ha eltalálom nem crittelek annyit amennyivel xarban lenne :\
Eléggé xar érzés, hogy pvp-ben ennyire használhatatlan még, lehet hogy lesznek majd olyan cuccok amivel megint szét lehet alázni mindenkit, de addig is a sikerélményt csak az arms és a kétkezes fegyver biztosítja. Szerintem...
Az utolso bossnál az addokat egyenként le kell lõni mikor jönnek, utanna 20% tõl addokat fear meg poly és csak a boss-t nuke a bejövõs taktika nekem. 😊