World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
2000g-ért elõfizetek neked VIP-re 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MrStokes
*Bloodpanther

WTB edit button!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nocsak, megjott Bloodpatnher kisoccse? ;D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

really ? akkor elnézek oda aszem ez a maci kicsit szõnyeg már ...(anno ashenvale)

Make Love ,Not Warcraft<#eljen><#pias>

panther112
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy PVP realm-re melyik cast-ok a legalkalmasabbak, ill. ezeknek milyen talentjei. (hallottam, hogy talán az egyik legjobb a shadowpriest, vagy a firemage) Szóval erre lennék kíváncsi.

Oldern the 1st
Mage-et healerrel is two-shotolom, úgyhogy ott nem sokat oszt vagy szoroz a healer jelenléte - egy Warriort viszont könyörtelen gyilkológéppé varázsol 😊

Ennyire nem érzem tragikusnak a dolgot, de kinek hogy. Nem egy gombos az biztos 😄
Aki akarja és tud is játszani az armsos warriot is porig alázza. Aki meg gyengébb képességü az a furyt se nagyon.
Illetve ha healer van a seggünkbe akkor imba class vagyunk mint bárki más is 😛

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

MrStokes
Pont ez az, hogy ha eddig fury meg is allta a helyet PvP-ben, most per pill. nagyon nem ez a helyzet.

Eddig is jobb volt az arms pvp re. A fury az pve talent leginkább, de meg állja a helyét pvpben is. Duel..ugyan már az egy baromság. Max unalom ellen jó, de unalom az most nem nagyon van 😄

Fenrir
Farmolás nem is gáz, de kezdj duelezni egy druida vagy rugó ellen. Pvp-ben a fury jelenleg tök értelmetlen...Szvsz...

A halál csupán a kezdet...

Syron
én így vagyok a gorillával, nekem az is bejön, pláne hogy ottvan a területre ható sebzõ agrózó thunderstrompja, szal jó kis pet a gorilla is.

shaime01
the barrensben van azt hiszem és lv12-16 közötti mob az egyetlen fekete cicus a játékban bár lehet rosszul tudom 😊

BC elõtt mindenki fury akart lenni amikor kiderült milyen jó is. Most megint gyengélkedik ill. az arms jobb.
És máris mindenki fikázza.
Én maradok fury ahogy 2 éve is kezdtem igaz akkor még 2h val.
Nem érzem szenvedésnek sõt!
A minap egy rugo cimborám farmolgatott vele és el volt ájulva, hogy micsoda húsdaráló! 😄

shaime01
jaja turtle.. elég cukin néz ki meg nekem egy olyan mobra volt szükségem akinek nem árt meg ha 2 esetleg 3 mob üti még és neki nem igazán ártott meg miután már a szintemen volt + pet tunningok

Hát ez van, eccerüen nincs idõnk kötekedni, mindenkinek kulcs meg repu kell, mindenap hajnalig raid 😞 Csak akkor megyünk ha valakit kempelnek de akkor nagyon. Arénáig le akarom tudni az összes kötelezõ dolgot, Karazhan kipuculása stb, mert utánna vad Gladiátorkodás következik.
ténleg marhajó , sztem nekem is cserélni kellene már , csak nemtom mire , lustva vok megnézni azt az oldalt aho la petlexikon van .
Ami a képen van az lvl hanyas mobként fogtad be ?

Akkor ajánlom figyelmedbe majd a Zatee nevû lockot, õ Zinjin (troll HW rugó) altja, vele valszeg jóval többet csatázhattál annó😊
De különben meglepõ volt ez a nagy béke Ring of Bloodnál, valag alli, valag hordás és csak 1* kezdett el vki másik oldalra lövöldözni, különben még a bossokon is segítették egymást... tiszta pve feeling.

TSW: Tunderke

Egen ez volt a választék kb<#vigyor2>vagy a két mage vagy a priest vagy a protis warrior( neki nem kellett a a gyûrût kérte bg-re)ugyhogy annál meg értékesebb hogy csak ugy el legyen vendornak adva igy elhoztam én skillezni azóta ki is lett maxolva.
MrStokes
Nem tartjak, mindegyik egysegesitett lesz tame-elest kovetoen.

koszi a segitseget bar nem szeretnek lvl19 fole "oregedni"...meg meg 1 kerdes ...a rare beastek megtartjak-e a specko tulajdonsagaikat vagy mindegyik szabvany statokkal indul ha befogod?

tigeroo
háát, azért ellehet vele kempelni (fõleg ha NE a tag..)
Fenrir
Én nem is paladinom vagyok, szvsz ha ilyet pala vinne akkor akár vihetné mage is 😛

Skillezni yoo volt ez a balata de nemigazán paladin fegyver, fóleg ugy hogy mindjárt a másik nap egy sima mob dobodt egy oathkeepert shadowmoon valleyben questelés közben.Azt fel is enchantoltattam sokáig meg lessz tartom valószínûnek mert igen sok intellectet ad.
http://www.thottbot.com/?i=58067
MrStokes
Errol a baltarol vki egy linket dobjon pls!

Fenrir
Pont arra a kétkezes baltára pályázom, az fogja megalapozni a második armos pályafutásomat 😛

robotnyk
nem a ccre gondoltam, hanem a kés a vajon részre
Oldern the 1st
Igen, nálunk is a healer halála volt a gond, bár amikor pala volt a healer, õ azért jobban bírta 😊

(én is gyógyítok ha kell, de mivel 68-asok voltunk, szükség volt a dps-emre /balance/) 😊

A healer életben tartása a trükkje legalábbis nekünk ugy ment le igaz a priest mellett volt egy druid is meg nekem is be kelett szálnom a healbe valamint 2 mana poti elfogyazstása/kopp a végén.Igaz nálumk csak pont a tank nem volt hetvenes😊

Az alcatraz tényleg gáz még vagy nincs cucc hozzá de ott feküdtünk mi is majd ma új kísérlet.

Kinek mi a tapasztalata a dropról? A papunk az vagy 4 x fel tud öltözni mindenhol healer clothot dob nagyritkán warriornak cuccot de pl mage vagy paladin cuccot még egyik instából sem sikerült hoznom. Ezidáig össz vissz egy 2H axet organizáltama csúf és rosszhangú madártól a többi cucc az vagy questes vagy még a legelejérõl a két kis hellfire-bõl való.
The Garrett
hat ezt alairom hogy druidat nem fogsz warriorral olni semmilyen builddel talenttel akarmivel ... majd jon nekunkis a nerfvonat, addig királykodunk 😄DDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
nemhiszem hogy gear fuggõ hogy a 6-7+ elitet le lehet -e odaig cczni hogy egyszerre csak 1 mobbal kelljen harcolni.

bocs, de franc se tudta, hogy néz ki a BE-d 😊
nekem igy tetszik és punktum :F

TDC Geronimo
Ohnoes lecopyzta a BE-m! ;<

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

robotnyk
lehet jobb gear miatt? ^^
Fenrir
Macsekban ofc, odáig még nem jutottam el, hogy druidát addig üssem amíg maci nem lessz.

Fenrir
Legyen igazad mert jelenleg a warrior eléggé gyenge a többi melee-hez képest.

Davidus
10k? haha!

V9ykn8_TZL0

akkor emlékezz vissza kicsit, hogy milyen volt a pvp 2005 februárjában, meg milyen volt 2006 decemberében, s vesd össze a kettõt.
most ugyanaz a folyamat zajlik le...

1 év múlva nyugodj bele 2 hit-elni fogod majd a 10k hp-s player-eket, csak annyi lesz a különbség, hogy nem 2k-s crit-et fogsz látni, hanem 5k-sat...

Davidus
?😮

V9ykn8_TZL0

hát én befogtam Bite7 miatt hinterlands-on egy teknõst, de abandoltam azonnal is, milyest meg lett tanulva a skill...szánalom dps-t tolt a macskámhoz képest, 3x annyi idõ volt leverni egy mobot <#sniffles>

szóval én valahol tisztelem a csávót, mert 60-ig menni tekivel az nem kis mazochismusra vall <#vigyor0>

alig pár napja volt velem, hogy pet-et ráküldtem egy mobra, én meg leültem manázni, mert elötte beaggroztam véletlenül kettõ mobot 1x-re, meg partolból is bejött +2 mob, s mire letoltuk a macsekkal õket, elfogyott a mana...szóval manázgatok szépen, cica közben üti a mobot mint állat, nézem a mana bar-t, kúszik szépen felfelé, nézem a macskát, üti a mobot, olyan 80% manánál mondom most már fel kell állni, s legalább belelõni egyet, különben nem fogom tudni loot-olni...erre mire odaértem lõtávolba kivégezte simán, uccsó két ütése 300 feletti crit-ek voltak <#whatever> (köszönhetõen a palának, aki elötte Might-ot rakott a pet-emre <#szeret>)

Fenrir
Ha nem jártál akkor tök tárgytalan a vitánk szvsz 😊

Azért megnézem majd, hogy melyik fegyverrel fogod lebontani a 10k hp-t 2 ütésbõl 😛

<#eljen>

jó, ne sírjál már...
majd ha bejönnek a mostani top kékeket leváltó 200 DPS-es kétkezes fegyók, a druidák ugyanúgy visszakerülnek a pvp lista legaljára, te meg majd 2 hit-eled õket...
addig meg had örüljenek, eddig a druida úgyis majdhogynem free HK kategória volt...

mondom ezt úgy, hogy még nem jártam outland-en, szal' lehet, hogy 1 hét múlva már én is anyázni fogom õket <#vigyor3>

Count Adyn
Akinek KTM kell hogy ne overaggrózzon azmár rég rossz<#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem is integettem annyira, inkább szurkoltam 😊 Meg segitettünk is hogy haladjon mindenki a dolgára. Régi PVP miatt amúgy is szoktam integetni, ha van idõm mielõtt megpróbálod elfürészelni a torkom 😊
Fenrir
Jaja, tegnap nagy lazán próbálkoztam halaa-nál egy kis tokengyûjtésre, de jött egy druida és simán macskában széjjevágott úgy, hogy volt majdnem 9k hp-m és kb 1500-at szedtem le róla amit szinte azonnal vissza is gyógyulta a leader of the pack-kel (vagy mivel).

Pvp-ben noobzornak sem tartom magam mert olyan 50k hk-m van(volt), mindhárom prebc bg exalted és az av még akkor exalted lett amikor nem kapta a nerfet (kevesebb õrjárat,akkor még voltak 8-9-10 órás menetek, volt értelme a kommandónak és a raidereknek, stb.)

Egyszerûen xarok a cuccok és semmit nem tudok a druidákkal (kivéve mukigeci) és a rugókkal kezdeni hiába van unbuffed 1200 ap felett, saját buffokkal 2400 körül, hiába van majdnem 10k hp-m commanding shouttal egyszerûen nem találom el, ha eltalálom nem crittelek annyit amennyivel xarban lenne :\

Eléggé xar érzés, hogy pvp-ben ennyire használhatatlan még, lehet hogy lesznek majd olyan cuccok amivel megint szét lehet alázni mindenkit, de addig is a sikerélményt csak az arms és a kétkezes fegyver biztosítja. Szerintem...

Davidus
amúgy a legkeményebb kisinsta arcatraz. ott még 70en is lehet szopogatni😛

V9ykn8_TZL0

MrStokes
A kezdetek ota en is DW fury-val tolom, de mostanaban nagyon elgondolkoztam az Arms 2H-re valtason. Egyre kevesebb ertelmet latom PvP szerveren... /sad

Davidus
full lvl70 party megoldja a gondot😛

V9ykn8_TZL0

The Garrett
szerintem egyátalán nem gáz, ilyen 30-35 perces runokat szoktunk nyomni. lehet a 2 mage és a sok cc a titka, de nekem shattered halls ilyen kés a vajban feeling.
Az utolso bossnál az addokat egyenként le kell lõni mikor jönnek, utanna 20% tõl addokat fear meg poly és csak a boss-t nuke a bejövõs taktika nekem. 😊